» Den nya hästen «

 
Ni har nog inte missat denna tjuvkik men jag tänkte iallafall lägga upp den. Eftersom mustangerna ska komma snart så är det säkert en mustang men jag tycker den ser ut att ha lite små öron? Sen tycker jag bilden är lite för redigerad eller vad man ska säga, känns typ som de första bilderna på nordsvenskarna som inte alls såg ut som de gör i spelet egentligen. Men jag vet inte kanske överanalyserar. Hoppas på mustanger iallafall och att det inte är en starthästkropp.. Vad tror ni? :)
 


» påsk är bäst! «

Har haft världens mysigaste påskdag med några kompisar, vi har ätit påskmat och haft äggjakt som jag ordnat. Är en liten tradition och dem kommer få leta ägg även när dem är gamla & grå. Man kan aldrig bli för gammal för det! Suttit ute i solen och myst tills det började hagla som in i helvette haha.. Nu är jag rå pepp på att vara med på event ikväll och umgås med drakarna. Men först lite middag :) Vad har ni gjort idag?
 
 


» Att lära sig rida på en ko «

Igår eftermiddag tog jag med mig lilla kossan på en tur, det är ju något helt annat att rida på en ko så måste lära mig från grunden. Dock kommer jag överlämna träningen av kossan till Sture då hon är bra på det där med envisa muande saker. Gick faktiskt helt okej och såfort sture är klar med träningen ser jag fram emot att tävla med min söta lilla ko Daisy.. Vad tror ni, kan vi bli bra?
 
 
 

 
Typ såhär?
 
 
 

 

» Tacopaj och filmkväll! «

 
Hallå där, kommer spendera kvällen utanför starstable med tacopaj och film. Kanske hinner logga in en stund ikväll men tror inte det så vi får höras i morgon igen! Missar Sofia Goldknights event som är förberedande inför torsdagens tävling, som jag dock inte kan vara med på eftersom jag åker till landet men endå. Gillar ju att vara med på event så det är lite trisst. Men men :) Ha en fin kväll gullisar! <3
 
 

 

» Påskveckan är här! «

Ja nu är det påsk då, har ni påsklov kanske? Jag ska få påsklov på torsdag då jag åker iväg över långhelgen, fast jag är ju ledig varje dag just nu men jag jobbar på med bloggen, YT och sysselsätter mig med andra saker irl så jag har lixom inte ens kännt av att jag är ledig? Haha så knasigt.. Men men jag har en ganska lång to do list att beta av som inte rör datorn så ska sätta igång med det snart, på tal om to do igår var jag och Sture så duktiga alltså. Vi planerade flera temaveckor och ordnade upp alla tävlingar och anmälningsformulär för vår påskvecka som kommer nästa vecka till klubben. Ska bli så himla roligt!
Vi gjorde schemat jätte fint o allting..
 

 
Juste jag hade fan glömt bort det.. Asså vi ska vara kossor på vår westernvecka för våra medlemmar ska lära sig att valla och kasta lasso... Så Sture sa bestämt att jag måste köpa en kossa.. Alltså jag är så emot att köpa hästar just nu för att jag är så nöjd med dem jag har. DOCK har vi en deal, Sture levlar den när jag är borta.. Så ser ni mig på en kossa som levlar så är det garanterat inte jag haha.. Min kossa heter Daisy (Egentligen Daisyfeather) och hon är väldigt snäll och lat, hon älskar att idissla i hagen med Kingen..
 
 
 

 
 
"Om du var en blomma och jag var en ko, skulle jag äta upp dig för du är så goo!"
 

 

» Jorvik vampyren säsong 3, avsnitt 13 «

Söndagen är här och idag är den så förvirrande eller hur? Jag vaknade halv tio och undrade varför i hela friden jag sovit så länge!? Kände mig även skit trött.. Går in på facebook och efter en stunds bläddrande inser jag att tiden är framställd en timma (?) idag. Så jag vaknade med andra ord halv nio och JA man får säga så första veckan sen släpper det. Upp en timme tidigare alltså och sluta skola o jobb tidigare! Vad föredrar ni? Vintertid eller sommartid? Jag måste ju verkligen säga sommartiden då jag faktiskt är en morgonpigg jävel :) Men jaaa gud förlåt för babbel ni vill ju se Jorvik vampyren såklart. För idag är det ju söndag! Och nästa veckas vet jag inte när det kommer för jag kommer åka bort nu under påsken, får se hur jag löser det. Men här har ni avsnitt 13! Och som vanligt tar jag lite "ledigt" under serie dagen så vi hörs i morgon igen. <3
 
 
 
 

» Hur man äter popcorn med dipp «

Under vår sista stafett med Walkingeagles åt jag popcorn med dipp och lärde de som stod vid min station hur man gör. Jag måste ju även lära er det. Ni har väl ätit popcorn och dipp någon gång? Om inte så MÅSTE ni testa det haha. Alltså det är så sjukt gott. Jag äter med vitlöksdipp som jag gör ganska svag, hett tips. Sen tar ni ett popcorn doppar de lite (inte hela) och ner i popcorn skålen igen och vips fastnar massa andra popcorn och man får en popcorn boll med en dipp kärna. ASG! Sjukt random inlägg men det är viktigt okej!
 
 
Är bra på att få dem att tänka på annat än tävling iaf!?
 

 
 
Omnomnom!
 

 
 

» Hur tänker jag när jag redigerar JV? «

Jag får nästan alltid kommentarer om att jag slutar avsnitten när det är som mest spännande. Det är självklart en strategi från min sida så att ni ska vilja följa serien. Men nu sitter jag och kollar igenom serien för att ingenting ska bli galet när jag gör de sista avsnitten, minns ju inte allting jag säger osv. Hursom så såg jag detta avsnittet och kände bara fyfan så taskig jag är! Det kan INTE ha varit roligt att få se detta slutet och sen veta att det är en vecka kvar till nästa. Fy fy fy Nemo..
 
 
 


» Uttråkad Nemo «

Jag är så utrråkad... Ska vara hemma hela helgen. Det här är resultatet. Sture och Janne sitter o fotar sina 100 hästar o plockar hem från hästön o skickar iväg dem igen så jag sa att de e smartare o ändra färg på dem i paint. Så sture bad då mig göra hennes palomino arab och när jag är klar typ en timma senare så visar det sig att hon inte ens har en palominoarab. FYFAN FÖR FLÄSK
 
 



» Finally «

Hejsan!

En del spelare har på senaste tiden upplevt en del problem i Star Stable. I flera meddelanden till vår kundtjänst och på sociala medier har ni berättat om era problem och vi har läst allt och tagit det till oss.

Om man jämför Star Stable idag med hur det såg ut för ett år sedan, har vi växt något otroligt och fler och fler spelare ha hittat till den fantastiska ön Jorvik men tyvärr har vårt aningen föråldrade system haft lite problem att hinna ikapp denna utveckling. Självklart vill inte Star Stable-gänget att ni spelare, nya som gamla, ska ha problem att spela så vi befinner oss just nu i mitten av en process som innebär att vi uppgraderar alla våra system. Tyvärr händer inte detta över en natt.

De bra nyheterna är att alla dessa små problem ni upplever just nu är en del av processen att bli starkare. Eftersom ni spelare är anledningen till att Star Stable existerar är det mycket, mycket tråkigt att se er ledsna och frustrerade och vi vill att ni ska veta att vi gör allt vi kan för att ordna upp detta.

Vi har ett ansvar gentemot er spelare att leverera ett spel fullt med skoj och glädje, och vårt mål är alltid att se er glada och nöjda!

Vi är starkare tillsammans. Vi vet att det är tråkigt att vänta men om ni bara håller humöret och tålamodet uppe så kan vi alla tillsammans vara en del av de största och bästa hästspelet online.

Som en del av att göra spelet starkare och mer stabilt, introducerar vi en ny förbättrad Launcher. En av anledningarna till att spelet emellanåt kan uppleveas som instabilt beror på en dålig kontakt med servern då man spelar ifrån webbläsare. Därför hoppas vi senare på att få 100% av spelarna att använda launchern!

Vi har redan börjat arbeta på att bygga en starkare och bättre launcher! Så har du inte launchern än, ladda ner den från vår hemsida genom att noga följa instruktionerna i denna speciella YouTube-tutorial vi skapat för er:



Åter igen, tack för ert fina tålamod och stöd. Vi har de bästa spelarna och fansen i världen!

Kram från Star Stable-gänget
 

 
Äntligen! Mycket bra SSO teamet, lite information kring varför det är så otroligt mycket problem kring spelet. Men det är precis sånt här som behövs, att de förklarar mer kring problemen så att man som spelare slipper uppleva att dem kanske inte ens vet om alla problem.
 
Ska bli spännande att följa och se ifall det blir bättre som dem säger! Vad tror ni? :)
 
 
Haha denna var ju jätte rolig! Det är Ellie Northfall som gjort denna bild.
Klicka HÄR för att komma till hennes blogg.
 


» Godisarna «

Här har ni mig i en färg man inte ofta ser mig i, rosa.. Jag och victoire höll på med lite outfits och det slutade med att vi båda två såg ut som godis. Jag tycker den är fin, men jag är mer mörk av mig på SSO haha.
 
 
 
 
 
Hiss eller diss!? Ser ni vilken härlig outfit Victoire har också? :)
 
Undrar ni vart vi köpt våra saker? Starstable.bplaced.net/db/se hjälper dig hitta allting!
 


» Redigering av Amandea Fognight! «

 
 
En söt liten Kingen, tusen tack för bilden!! :) <3
 



» Bra start på fredagen «

Då var levlingen klar och jag sitter o äter en varm smörgås till lunch, gick bra att streama trots att de va så länge sen hihi. Ska sätta igång med JV nu så det är färdigt för publicering på fredag. Sen ska jag kanske spela någonting annat, typ starshine spelen eller farming simulator. :) Vad gör ni denna fredag?
 
 
Kommer upp en outfit här under dagen också :)
 

 

» Dags för levlings stream! «

Godmorgon! Gick upp jätte tidigt i morse för att göra ett ärende och när jag var påväg hem i världens regnrusk så bestämde jag mig för att jag ville hem, mysa ner mig i min soffa med filtar och tända ljus och levla. Så nu jäklar, in och kika streamen om ni vill lyssna på min musik eller titta när jag levlar. Vill ni hänga på äre bara att kika vart jag är och säga hej hallå jag vill levla med dig! Kan inte svara på så mycket frågor under streamen då jag bara har en skärm men tabbar ner ibland o kikar :) Startar snart.
 
Streamen är avslutad
 
Klicka på bilden för att komma till streamen
 
 


» Jorvik vampyren har fått en fanpage på instagram! «

Hej på er! Som ni vet så har inte Courtney en instagram, jag orkar helt enkelt inte med en instagram till. Men nu har jag fått tips att en spelare vid namn Ella Candlebell har skapat en Jorvik vampyren fanpage på instagram som ni borde följa, där läggs det upp bilder och tankar kring serien. Följ följ följ! :)
 
JORVIKVAMPYREN_FP på instagram!
 
 
 
 
 
 
 
VAD VÄNTAR NI PÅ? Följ JORVIKVAMPYREN_FP på instagram!!
 

 

» Möte by nemo «

Jaha eftersom uppdateringen körs idag istället så ska jag bland annat jobba med Jorvik vampyren, woop.. Men igår höll jag ju i möte och välkommnade en medlem med heta stolen. Alltid lika roligt.
 
 
Jag älskar att sitta på Stures stol och leka cool.
 

 
 
Den viktigaste frågan till en ny medlem! Vi kan ju inte ha potatis rasister i klubben.
 

 
 
"I will do what queens do, i will rule..." - Daenerys Targaryen Nemo
 


 
Får även plats med massa andra knasiga frågor.
 

 
 
Tittar uttråkat på den nya medlemmen för att se om hen blir rädd, dock vart inte Bambi rädd för mig..
 

 
 
 Ett av de minsta mötena vi har haft på länge så det blev en liten kram.
 

 

» Du har inget liv «

 
Alltså min fråga är.. Vem fan är så dålig på att läsa att man behöver 6h på sig? 17.27 kom dem ut med informationen att uppdateringen är försenad och skjuts upp till i morgon. Återigen så sjukt luddiga förklaringar till detta. Är det så att dem fan driver med oss? Och skickar ut information såhär sent för att jävlas. Det känns allvarligt talat så. Och gud jag började läsa kommentarer vilket jag inte borde gjort för de gör mig fan galet irriterad. Det finns dom som är arga och uttrycker det, sen finns det dom som har glorior på huvudet och försvarar SSO, dem gör allt för oss! Och sen finns det dom coola kidsen som kontrar med att "haha har ni inget liv? spelar roll när dom uppdaterar egentligen. Jag bryr mig inte, jag lovar jag har ett liv." Jag kan förstå att man blir förbannad på SSO, de skriver inte ett skit om VAD och HUR saker görs, vi får knappt information alls och därför tror man att dem sitter på röven. Det är tydligt att dem inte klarar av spelet just nu då det inte går att spela ordentligt och alla uppdateringar blir fail. Folk tröttnar så är det. De personer som sitter och försvarar SSO har antagligen inte spelat särskilt länge, vi som varit med nu ett bra tag vet hur utvecklingen för SSO gått och det kraschar snart känns det som. De visar gång på gång hur lite dem bryr sig då dem inte ens prioriterar att ge oss information om någonting. Och det här med att de värsta man kan säga är att någon inte har ett liv tycker jag är intressant. För visst är det så? Om man spelar mycket dator är man en nolifer och det smärtar att höra det för folk tänder till. Vem fan bryr sig om vad de coola kidsen tror? Jag spelar varje kväll förutom på helger och redigerar oftast på dagarna under vardagar för just nu har jag valt att vara lite ledig efter en tuff högskolestudie. Jag träffar vänner både på vardagar men mest på helger då jag knappt är hemma alls. Jag spelar mycket just nu det gör jag, men har man inget liv för det? För er ser det ut som att jag inte gör nått annat än SSO typ. Men det spelar egentligen ingen roll vad folk tror för det handlar om vad jag själv prioriterar. Jag älskar att spela, jag älskar jorvik vampyren och jag älskar klubben men utnyttjar endå livet utanför till fullo. Och bara för att man tröttnat på de som jobbar med SSO och uttrycker det betyder det inte att man inte har ett liv, vi vet också att det är skit samma om en uppdatering kommer en dag sent om man får mer information om vad fan de ens håller på med och det är en tillfällighet. Men SSO visar vecka efter vecka att det inte fungerar som det tänkt sig men att ge oss bättre information finns inte på världskartan. Som jag nämnt tidigare, det är ett under att vi gamla spelare är kvar. Jag är inte kvar för spelets skull, jag tycker de flesta uppdateringarna är rätt kassa. Klubben är det som håller mig kvar i spelet. Men min fråga till de som försvarar SSO är, vet ni hur dem jobbar med en uppdatering, vad som görs och hur det görs? Hur lång tid arbetet borde ta? Jag hade säkert kunnat visa lika mycket förståelse som ni ifall jag vetat men tyvärr är SSO lika hemliga som staten när skattepengar försvinner. Va vadå 176 olika sätt att få fatal? Förstör det er spel upplevelse? Vi är inte skyldiga till någonting, ni betalar bara vår lön. 
 
Jag ska sluta snoka på SSOs facebook, blir bara arg. 

» När katten är borta dansar råttan på bordet «

 
Idag var Mother of dragons borta, Janne vart borta och Annie var borta.. Det blev bara lilla Nemo kvar som fick hålla mötet helt själv. Men det kom så några så det kändes okej och mysigt endå! Mitt internet fungerar äntligen, jag har hunnit levla en snabbis på Alicia och sen in direkt på SSO för att hålla möte. Har jobbat lite med JV men ska köra mer i morgon när jag har internet och allting som jag behöver för att jobba. Men ja det var väl min dags uppdatering, så segt att inte ha internet verkligen. Och påtal om seg, SSO.. Haha come on.. Nej jag har inget mer att säga om det så jag håller tyst istället, men jag tror ni som läst min blogg ett tag vet vad jag tänker om detta ;)
 


» Internetlös «

Har varit internetlös sedan inatt någon gång.. Kan varken levla på alicia, redigera ordentligt eller blogga.. Vi får höras när allt är tillbaka. Njut av uppdateringen :/ <3

» Stafett, stafett och ännu mer stafett. «

Alltså vi har fan gjort de här så jävla bra, det är INGA konstigheter under stafetterna. Annat än vad man kunde säga när vi deltog i en tävling som en annan klubb hade, kaos kaos kaos.. Vi har jätte roligt och gårdagen gick helt smärtfritt och ingen fick fatal under tävlingen, dock skickades folk ut hit o dit innan de startade men ÄSCH..
 
 
Denna dag stod jag som kontrollant vid gröndals tävlingen :)
 

 
 
Här hade vår Sasha sprungit i mål hos PI och vi vann!
 

 
 

 
 
Efteråt så grillade vi och Lucy Seabell från Walkingeagles fyllde år så vi sjöng lite :)
 
Idag ska jag redigera Jorvik vampyren, pepp! Började igår men ska försöka bli färdig idag. Sen ikväll är det möte som vanligt och så fort servern öppnar ska de filmas osv.. En vanlig onsdag helt enkelt.
 


» Onsdag! «

Idag är det onsdag och det betyder!? UPPDATERING.. Vilket betyder... KAOS...och... Ännu ett nytt sätt att få fatal.. Och ja kanske lite roliga uppdrag och hästar? Haha nejmen har ni märkt att vi får nya fatal hela tiden, typ varje vecka? Den ena är inte den andra lik och SSO överaskar oss varje gång! Nejmen okej.. Vad hoppas ni på idag?
 
 
Jag hoppas mustangerna kommer! Ha hört rykten om att det är nästa ras? Och snälla snälla snälla ge dem en ny kroppsform. Typ muskulösa, vilda, med lång och ovårdad man.. Tror dock SSO skulle hypa över dem en vecka minst i förväg men man kan alltid hoppas.
 
 
TYP!?
 


» Stafett 2 av 3 «

 
Jag är så trött att jag knappt orkar trycka på tangenterna.. Men dagens stafett gick jätte bra och drakisarna tog hem vinsten. På torsdag är det dags för den svåra banan, DAMDAMDAMDAMMM.. Men nu ska jag sova, har varit ute hela dagen och mina sommarfräknar på näsan tittar fram, mys!
 
Sov gott världens bästa läsare <3
 


» Jag älskar detta! «

Haha fick denna frågan på Vingården igår.. Alltså människor som kommer på sina egna ord och lyckas få det att låta bra. Jag dog av skratt men vafan egentligen varför inte!? Hur många gånger har du championaterat idag?
 
 
Om du är med i chatten och inte vill synas på min blogg får du höra av dig så plockar jag bort det. Är lite lat heh..
 


» Stafett! «

Igår drog stafettveckan igång mot WalkingEagles. Vi hade jätte roligt och allting gick så himla bra. Jag stod vid slottet (såklart) och övervakade den kontrollen. Filmade den tillomed ifall någonting skulle se knasigt ut så jag kunde titta om. Men allting gick SUPER bra verkligen, de bytte av så himla fint. Vi körde en omstart pågrund av ett fatal men det gjorde ingenting för banan var så kort. Sneakydragons tog hem första stafetten som var svårighetsgrad enkel. Duktiga drakisar! Sen picknickade vi och hade massa mys. Så himla roligt!
 
 
Sasha stod vid min kontroll och jag peppade henne lite, peppade även motståndaren när den var på plats men lite extra pepp till Sasha såklart! <3
 

 
 
Var kontrolltant tillsammans med Aria och vi skötte oss mycket bra tycker jag. Älskade att stå vid slottet för som ni ser har jag världens enklaste linje att hålla koll på vid bytena då det är olika färg på stenen.
 

 
 
En salig blandning av örnar och drakar.
 

 
 
Alla älskar Kingen <3
 

 
 
Phoebe från Walkingeagles trampade på Lenas tyglar!! Tror bestämt det var för att försöka sabba för oss inför dagens stafett ;) Haha nejmen Lena är vår lilla bugg <3
 

 
 
En kram, och jag är SÅ glad att bara en av 3 dagar är avklarade. Skulle kunna leka med dessa varje dag!
 

 
Nu blir jag strax hämtad av min kompis, sen blir jag borta hela dagen.. Ni vill nog inte ens veta vad jag ska göra haha. Men det blir skönt att få vara ute hela dagen. Sååå vi hörs ikväll för ännu mer stafett!
 

 
 

» Ops «

Alltså laaazy day.. Fastnade vid Paradise hotel danmark vid lunchen, sen gled jag in på en massa hemsidor och började internetshoppa. SÅ FARLIGT herregud. Kunde ha gjort nått vettigt som att redigera istället!? Jaja nu ska jag snart preppa för middag och sen är det dags för stafett ikväll. igår hade vi faktiskt event också, vi har ju alltid ledigt på helger men nu passade vi på att ha en liten modevisning med tre kategorier som var: Sommar, vinter och nobelklädsel. Det var jätte roligt förutom att man får sjukt mycket fatal där inne och åker man ut måste man ta sig tillbaka med bussjäveln, så minst sagt utdraget event. Domare var: Jag, Janne, Sture och Victoire. Det var en riktig show med både blod, svett, tårar, snittar och saft backstage.
 

 
 
En del ramlade av catwalken.. Minst sagt dramatiskt!
 

 
 
Haley Underfall vann nobel kategorin
 

 
 
Sasha Duskgirl vann vinterkategorin
 

 
 
Amanda Youngweb vann sommarkategorin
 

 

» VEM FÅR INTE ÅKA MED PÅ BUSSEN!? «

Janni hade jätte roligt i chatten, och precis då kommer tre fans och ropar efter mig i chatten.. Vi skratta så vi vek oss. Janne skrattade nog mest.. Vilket jag kan förstå, hon lyckades verkligen få till det ;)
 
 


» Dags att levla! «

Det haglar/spöregnar ute så jag myser inomhus idag. Tog lite sovmorgon och har städat och beställt lite saker, duktig helt enkelt. Och nu har jag hamnat här vid datorn och ska levla på Alicia. Tänkte köra några rundor om dagen då jag hinner. Sen ska jag redigera också, men just nu vill jag bara ta det lite lugnt en stund :)
 
 
Hur ser er måndag ut?
 


» Jag längtar så himla mycket tills jag ska bli tant «

 
I april har jag och Amanda Wolfdaughter aka Rockmormor en tantavecka med Sneakydragons. Jag kommer ha det här håret hela veckan och jag är så taggad! Ska ha världens finaste tant outfit på detta också , hihi..
 


» Alicia online, level up! «

Nu kan vi äntligen levla på Alicia, jag har kämpat på en stund här och levlat upp en level. Har varit så dålig på att träna, måste skärpa mig om jag ska ha en chans sen. Men jag lär mig sakta men säkert fler trix osv. Ska filma Alicia nu i veckan tänkte jag så får ni se när jag tränar lite :)
 
 

 

» Historien om Mary, avsnitt 7 (sista avsnittet) «

Den här serien skrev jag för väldigt länge sedan nu men vill gärna visa er den! Nu är vi inne på sista avsnittet vilket är skönt då jag haft skämskudden framme varje dag jag klickat in på min blogg. I slutet av inlägget finns filmen som är baserad på serien ni följt denna vecka :) 
 

 
Detta har hänt: Marys favorit häst Flashing Flipp har kastat av sin ägare Rebecca på en tävling, Nu vill Rebecca få Flippen utdömd och skicka honom till slakt och köpa en ny tävlingshäst. Mary har gjort allt för att rädda honom och äntligen hittat en lösning. Men det finns ett sista problem.. Pengar.. Mormor och morfar har inte råd med Flippen.
 
Mary hör orden eka i huvudet, "Vi har inte råd". Efter allt som hon och Flippen varit med om finns det ett så löjligt problem kvar, pengar. Vems dumma ide är pengar egentligen!?
 

Hur kan de vara så okänsliga? "vattna rabatten istället" herregud Mary är så arg och ledsen så att hon vet inte vart hon ska ta vägen. Flippen tillhör henne och så är det bara, varför förstår ingen?
 

När Mary kommer runt på baksidan tror hon inte sina ögon..
 
Där står Flippen med en ryggsäck bredvid sig.. Vad är der här undrar Mary?
 

I ryggsäcken låg matchande kläder till sadel och träns, Mary kan inte alls tro på detta! Hon rider till mormor som förklarar allting. Nej mormor och morfar hade inte råd med Flippen, men de anser att Flippen är så viktig för Mary att de tog pengar från ett dödsbo.
 

 
Världens lyckligaste Mary skrittar Flippen mot stallet där de ska stå, allting har ordnat sig!
 

 
Dagen efter kommer Mary till stallet tidigt, hon tänker pyssla om Flippen länge innan de tar sig ut på en härlig tur i skogen.
 
 

 
 
En härlig tur bara de två var vad Mary hade tänkt sig, men det dröjde inte länge förens lugnet försvann..
 

 
De hinner knappt ut ur stallet förens hon står där... Rebecca..
 
Hennes mun är full av fula och elaka ord, Mary funderar på att skritta därifrån och låta Rebecca tro att hon vunnit det här kriget än en gång.
 

Men nu brast det för Mary..
 
Det var inte Rebecca som vunnit det här kriget, det var Mary.. Och nu orkade hon inte ta skiten längre. Rebecca gick iväg med svansen mellan benen efter den utskällningen.
 

 
 
Sakta kom det fram att alla andra tjejer i stallet inte alls avgudade Rebecca, de var rädda för henne! Och Mary började bli mer och mer omtyckt i stallet efter att hon vågade stå upp mot henne.
 

 
 
En väldigt lycklig Mary rider nu runt på sin fina Flippen, de har äntligen fått varandra. Och du som läst sedan första avsnittet förstår precis hur lättad Mary känner sig efter allt som hänt! Allt som startade med att hon bara skulle vara hästskötare under en dressyrtävling slutade med att hon fick sin drömhäst tillslut.
 

 
Och det enda Mary och Flippen hälsar till Rebecca är:
 
 
Till Rebecca: Jag räddade din häst från ditt djurplågeri, du hoppades att han skulle dö i vildmarken och hade han inte gjort det skulle du skicka honom med en slakttransport. Allt detta för att han skyggade under en tävling. Jag gav mig ut i skogen under flera dagar och letade efter honom, och när jag tillslut hittade den såriga och utmattade Flippen så fick vi fly och gömma oss, tills den dagen då vi tillslut blev påkommna. Jag slogs ända till slutet och du tycker endå att du vann? Nej det är jag och Flippen som vunnit detta krig och fått varandra, du kan sitta på din toppfina nya ponny, den kommer aldrig slå Flippen, han är min bästa vän. // Mary
 

 
Det var slutet på historien, MEN jag kommer att släppa något som kommer heta "Så gick det för Flippen och Mary" där jag skriver om hur det gått för dem, vad de gör och hur de mår. Förbered er på tårar!
 
Jag måste här med tacka alla som varit statister i serien, alla som kommenterat och läst och gett mig så positiv feedback! Jag älskar er <3
 
Jag kommer självklart starta upp en ny serie inom snar framtid så hold your horses!
 

 
Haha skämms litegrann men serien är gullig. Här har ni en film om den som är lite annorlunda än bildserien såklart då den bara är baserad på den. Men kika vettja!
 
 
 
 

 

» Nemo är VIP på modevisningen «

Tog en selfie med en av modellerna under en visning, COOL TJEJ!
 
 

 
 
Efter showen bad Raptor mig att komma med backstage.. Vad som hände där får jag inte säga HEHE.. Nejmen han är en trevlig kille och Jorviks enda, nej jag mena såklart hetaste artist :)
 


» Veckans snyggaste outfit «

 
 
Fått lite önskemål om att lägga upp fler outfits här på bloggen, det passar mig utmärkt för jag ÄLSKAR att sitta i timmar och göra outfits, men har sällan tiden för det. Den här gjorde jag i torsdags när jag köpt de nya snygga byxorna. En snygg men vardaglig outfit, Courtney skulle kunna ha denna i skolan eller när hon shoppar med sina kompisar i gallerian :) Hiss eller diss?
 
 
 

 
 
Funkar även med denna mössan men jag tror jag gillar den vita bättre :) Vad tycker ni?
 

 

» Historien om Mary, avsnitt 6 «

Den här serien skrev jag för väldigt länge sedan nu men vill gärna visa er den!
Det här är första avsnittet och jag kommer publicera alla 7 delar här i dagarna. Sista dagen ska ni även få se hela filmen jag gjorde om bildserien. Hihi skojj. Hoppas ni gillar den.
 

 
Detta har hänt: Marys favorit häst Flashing Flipp har kastat av sin ägare Rebecca på en tävling, Nu vill Rebecca få Flippen utdömd och skicka honom till slakt och köpa en ny tävlingshäst. Mary har gjort allt för att rädda honom, de har flytt upp i bergen men Mary hör klart och tydligt att några är efter dom så nu har hon tagit sin sista chans, fly långt långt bort.
 
 

 
Det är tre tjejjer från privat stallet där Rebecca hade Flippen, de nästan spärar av vägen och Mary tar beslutet att antingen rida förbi dem eller över dem.
 

 
Mary lyckas ta sig förbi dem i full galopp och fortsätter genom Valedale byn, tårarna bara sprutar och Flippen känns väldigt nervös.
 

 
Plötsligt dyker en av tjejerna upp från ingenstans och kastar ett rep runt Flippens hals.
 
 

 
 
De börjar gå mot stallet där Rebecca befinner sig och nu har Mary helt gett upp.. Tårarna bara rinner och det känns som att hon svikit Flippen..
 

Väl framme i stallet väntar en redig utskällning, och det enda Mary hör är att Rebecca fortfarande tänker skicka iväg Flippen till slakt resten av orden bara försvinner i toma intet, Marys värld rasar samman.
 
 

på något sätt tar sig Mary hem, hon minns inte hur men i trädgården står Mormor och tittar knappt på Mary när hon pratar med henne..
 
 

 
 
Mary har aldrig varit såhär rädd, tårarna sprutar, Rebecca har Flippen och slaktbilen är säkert redan påväg. Och borgmästaren och morfar lär inte vara nådiga med skällandet heller.
 

 
 

 
 
Mary kan knappt tro att det är sant, svimmade hon och slog i huvudet på vägen hit eller? Nu rinner inte tårarna för att hon är ledsen nu bubblar hela hon utav lycka, en lycka som absolut inte går att beskriva.
 

 
Mary gråter ut i morfars famn, hon är helt utmaddad och kan knappt skilja på dröm och verklighet.
 

 
 
Vid eftermiddags fikat diskuteras kostnader för Flippen, Mormor och morfar är absolut inte övertygande om det här. Borgmästaren sa till morfar att Flippens välmående är viktigare än pengar men vill de inte ha honom blir han tvungen att sälja Flippen. Och om Mary ska ta över honom får hon lova att aldrig kidnappa honom igen, vilket för Mary är en självklarhet! Hur kommer det att gå? missa inte nästa avsnitt! :)
 
Tack så hjärtligt för statist hjälpen! : Vera Eaglewood, Kristina Starrock och Alice! :)
 


 
I morgon kommer sista delen + hela filmen!
 

 

» Jorvik vampyren är ingenting utan dom «

Vad hade jag gjort utan mina fantastiska skådespelare? Jorvik vampyren är ingenting utan dom eller er. Jag menar hur kul hade Jorvik vampyren varit om jag spelade alla karaktärer och ingen tittade!? Fniss..
 
Idag är jag inte hemma någonting och kan därför inte spela,
men har tidsinställt åt er så bloggen slipper vara tom :) Duktig Nemo!
 

 

» Taggade till tänderna! «

Nästa vecka ska vi ha stafettvecka med den härliga klubben Walkingeagles, här är två bilder från träningen vi hade i tisdags. Ska bli så otroligt roligt att umgås med dom och tävla i stafetterna. Kommer nog bli en riktig match och härliga grillkvällar och mys efteråt <3
 
 
 
Brukar era klubbar ha events med andra klubbar? :)
 

 

» Historien om Mary, avsnitt 5 «

Den här serien skrev jag för väldigt länge sedan nu men vill gärna visa er den!
Det här är första avsnittet och jag kommer publicera alla 7 delar här i dagarna. Sista dagen ska ni även få se hela filmen jag gjorde om bildserien. Hihi skojj. Hoppas ni gillar den.
 

 
Detta har hänt: Marys favorit häst Flashing Flipp har kastat av sin ägare Rebecca på en tävling, Nu vill Rebecca få Flippen utdömd och skicka honom till slakt och köpa en ny tävlingshäst. Mary tänker göra allt för att rädda honom, och har gömt honom uppe i en skogsvaktar stuga i ett par dagar. Idag tror hon att det ska gå att rida på Flippen igen.
 
Det är en fin morgon och Mary äter frukost och plockar med sig extra knäckebröd till Flippen som hon gjort de senaste mornarna, hon har sovit hos Flippen ungefär varannan dag men inatt var hon inte där.
 

Hon springer förbi byns hästaffär på vägen mot Flippen för att köpa ett nytt och helt träns åt honom, och drar en lögn när hon betalar, och ger med en darrande hand fram pengarna i rädsla för att butiks ägaren blivit misstänksam.
 
 

 
 

 
 
 Tränset passar perfekt och Mary blir genast ridsugen!
 

 
 
 En liten tur i den ödsliga skogen kan väl inte skada? Flippen som är så snäll. Mary får ta hjälp av bordet upp på Flippen, så stor är han!
 

 
 
Flippen travar på nöjt, han är absolut inte van vid vila i flera dagar så detta var jätte kul!
 

 
 
 Men efter en stund tröttnar han och Mary har absolut inte kunskapen till att lyckas stanna honom. Och Flippen galopperar rakt mot byns vägar..
 

 
När de kommer ut på en av ridvägarna möter de såklart en tjej på en häst, Mary blir skräckslagen men tänker att det inte alls är så omöjligt att möta andra hästar här och att tjejen kanske inte reagerar. Men sitter man på en frieser sticker man ut en del och speciellt om den skenar okontrollerat.
 

 
Men Flippen vägrar att stanna, tillslut är de nere vid ett av privat stallen och självklart kommer ägaren som står på stallplanen att känna igen Flippen som är efterlyst hos alla stallen på ön.
 

 
I ren panik och ilska lyckas Mary få Flippen att sakta av och svänga upp mot bergen, där kan hon få lite tid att tänka ut en plan, för nu ere snart riktigt kört för Flippen.
 

 
Ju längre upp de kommer destå kallare blir det, Mary som bara har en t-shirt på sig...
 

 
De kommer till en plats högt upp där det verkar som att någon annan bott med en häst för inte så länge sedan, De finns tak åt Flippen och ett täcke.
 

 
Det finns en liten grotta med en madrass, och Mary lyckas tända en eld utav lite ved som ligger där inne. Men det står en kista bredvid grottan, den måste Mary lyckas öppna!
 

 
I kistan hittar Mary ett par varma stövlar och en rock.
 


MEN bara någon timme senare hör Mary röster som är påväg uppför berget, så hon kastar sig upp på Flippen i ett sista desperat försök att fly.
 
 
Hur det går får ni läsa i nästa avsnitt som kommer i morgon!
 


» Rocka era sockor för en god sak! «

Hur kan jag göra för att bidra var min första tanke när jag vaknade i morse. Jag kan lägga upp en bild på min instagram och hashtagga som alla andra men den är privat och därför når budskapet inte ut än till de som följer mig. Men vänta lite, Courtney kan bidra med sina flera hundra läsare ju! Det är alltså en 10 årig flicka som startat detta vars stora syster har downs syndrom. Flickan vill hylla allas olikheter och stärka budskapet att annorlunda är roligt och bra! Jag älskar det verkligen. Så vad kan ni göra? Sätt på er olika strumpor i härliga färger och sprid budskapet! Hashtagga #Rockasockorna eller berätta för dem som frågar eller lägger märke till att era strumpor är OLIKA, för visst är det fint med olika färger och mönster på strumporna? <3 Mina är inte så värst färgsprakande men de är olika varandra iallafall. 
 
 

» Kvinnan myten legenden! «

Finns inget mysigare än att sitta på TS och rida runt med denna människan, vi har alltid något att prata om eller roliga saker att planera. Hon är så kärleksfull och förstående, häromdagen trillade ett kärleksbrev in i min brevlåda lite random. Ja fantastisk är hon verkligen. Evelina Silverknight aka Mother of dragons och Sture.
 
 
 

 

» Den här filmen borde vinna en oscars «

Båt tjejen, det här var inte igår! Det är då Annie som skrivit ett manus till Sture och bestämde att hon skulle göra en båtfilm på SSO.. Jag minns inte varför riktigt.. Men här är den och jag har en av huvudrollerna WOOP..
 
VARNING FÖR ATT  LÅTEN SÄTTER SIG I DITT HUVUD OCH DU BLIR ALDRIG AV MED DEN.
 
 
 


» Historien om Mary, avsnitt 4 «

Den här serien skrev jag för väldigt länge sedan nu men vill gärna visa er den!
 

 
 
 

Mary har precis stigit upp och satt på sig kläder när hon ska titta ut vad det är för väder. För en sekund tror hon att hon fortfarande drömmer, en stor svart häst står bakom huset. Hon svimmar nästan när hon inser att det är Flippen som står där.


Hon springer fort ner och ut genom dörren, hon kan knappt fatta att det är sant!


Trots att Mary springer och gormar som en tok när hon ser Flippen så står han bara där och möter henne, han är helt slutkörd.


När Mary tittar närmare på honom ser hon att han har skavsår och småsår lite varsom stans, och ungefär 10 kg smuts i pälsen.


Mary binder upp honom bakom huset och tar av all utrustning som skavts sig in i hans hud, vilket inte är så konstigt eftersom Flippen vart borta ett par dagar.


Sedan duschar hon honom ren från smuts och blod. Snart kommer Mary på att Mormor och Morfar säkert kommer hem vilken sekund som helst, de får absolut inte hitta henne och Flippen, det är iallafall vad Mary tror är säkrast just nu.


Mary får sitta upp på Flippen om de ska hinna iväg så snabbt som möjligt, Flippen tillåter det och Mary tror att han förstår att Mary vill hjälpa honom. Så fort de kommit en bit bakom huset hörs en bildörr smälla igen, det är Mormor och Morfar som kommit hem från affären.


De kommer ut från byn utan att bli upptäckta och Mary rider till en gammal skogsvaktar stuga som stått tom i säkert 10 år, här kommer säkert ingen upptäcka dem.


Sedan tar sig Mary till huset igen och hämtar lite gamla prylar hon sparat efter en gammal sköthäst hon hade för 3 år sedan och en del morötter och knäckebröd som Flippen kan äta, Men eftersom det är sommar kan han klara sig på betet som finns utanför den lilla stugan ett tag.

 

Mary drar på Flippen ett täcke så att han kan torka ordentligt och han får ett par morötter att mumsa på, Inatt har Mary sagt att hon ska sova över hos en kompis så att hon kan stanna hos Flippen. Han måste vila upp sig och såren måste läka ordentligt. Men vad ska hon göra sen då? Fly eller prata med Mormor och Morfar och hoppas på att de kan hjälpa henne på något sätt?, Flippen är trots allt Rebeccas häst så hon har egentligen rätten att göra vad hon vill med honom. Vad tror ni Mary tar sig till? I morgon får ni nästa avsnitt.



» Om jag kommer in? Jag kommer knappt ut! «

 
 

 

» Hejja SSO «

Igår stängde servern 10 minuter innan vårt planerade möte skulle hållas. FYFAAAAN.. Nejmen det var väl bra att den stängde överhuvudtaget, man får ju va glad för det lilla.. Eller? Nej jag är trött på folk som säger att "Dem gör allt dem kan för oss, vi ska vara glada att dem uppdaterar överhuvudtaget" MEN VET NI VAD, hade dem inte uppdaterat så ofta som dom gör så hade ingen spelat heller, folk tröttnar redan jätte fort på spelet.. Såatteh dom måste uppdatera för att hålla kvar oss, sina spelare. Okej slut skit snackat :) Jag har börjat skriva väldigt mycket skit om spelet här har jag märkt haha.. Men det är min blogg och jag måste ju få skriva vad jag tycker o känner ibland. Men iallafall så fick vi hålla vårt möte på gruppen istället, vilket händer väldigt ofta nuförtiden men ALDRIG förut. Det fanns inte en tanke på att man kanske behövde ställa in eller flytta mötet för uppdateringarna funkade prima då. Hmm.. Konstigt.
 
Servern öppnade inatt igen, men då kunde inte alla komma in i spelet endå. Det verkar vara vissa datorer som inte spelet fungerar på.. Får se om jag har någon tur? Så ja servern lär läggas ner så fort dem upptäcker detta.
 
 
 
 
Bilden är lånad av Sture som är en av många i klubben som inte kan spela efter uppdateringen.
 

 

» Jorvik vampyren säsong 3, avsnitt 12 «

Säsongen börjar lida mot sitt slut och spänningen stiger för varje avsnitt! Eftersom det är uppdatering osv så kommer jag inte blogga mer utan ni får titta på avsnittet om och om igen istället ;)
 
 
 
 Hoppas ni får en underbar onsdag och att uppdateringen blir rolig som attans så hörs vi i morrn igen.
 


» Historien om Mary, avsnitt 3 «

Den här serien skrev jag för väldigt länge sedan nu men vill gärna visa er den.


Detta har hänt: Marys favorit häst Flashing Flipp har kastat av sin ägare Rebecca på en tävling, Nu vill Rebecca få Flippen utdömd och skicka honom till slakt och köpa en ny tävlingshäst. Mary tänker göra allt för att rädda honom, men Flippen har fortfarande inte kommit tillbaka sedan han rymde från tävlingen och Mary är riktigt orolig.

En dag har gått utan att någon hört eller sett Flippen, Mary har varit ute med sin morfar i skogen och letat efter Flipp men inte hittat ett enda spår.. Hon är livrädd att Flippen ska ta sig hem till stallet när hon inte är där och att hans onda ägare Rebecca skickar honom till slakt. Idag ska Mary rida lektion i ridhuset på en häst hon får låna av Steve en gång i veckan. Egentligen har hon ingen lust men hon har faktiskt en plan på gång.


 
Hästen Mary får låna till lektion en gång i veckan heter Munken och är en ganska gammal och slö häst som gärna inte jobbar i onödan. Lektionerna består mest av skänklande och smackande men Mary är lycklig endå bara hon får rida överhuvud taget!

När Mary rider lektionen kan hon inte sluta stirra på klockan, kan tiden bara gå så att lektionen är slut någon gång?


När lektionen är slut rider Mary i full fart (Eller ja Munken "full" fart) bort från ridhuset och upp till tävlingsbanan.

 

Väl framme försöker Mary memorera händelsen på nytt, vart hoppade han vilke håll galopperade han? vart är troligast att han tagit vägen?


 

Plötsligt ser Mary spår på marken, hon följer efter dem för att se vart det leder någonstans.


Spåren tar slut vid en sjö, Mary funderar på ifall Flippen kan ha simmat över sjön och bort mot skogen. Men någonstans i Marys huvud ligger tanken på att han kan ha försökt ta sig över sjön i ren panik och drunknat. Hon måste försöka fråga ut Rebecca ifall Flippen tycker om att bada utan att hon blir misstänksam mot Mary.


Nu börjar solen gå ner och Mary måste lämna tillbaka Munken i stallet, hon är redan försenad och anar att Steve inte är särskilt glad vid det här laget.

 

Mary tar sig sedan till privat stallet för att leta reda på Rebecca.
 
 

 

Det börjar bli sent och Mary vill absolut inte riskera ett utegångsförbud så hon går hemåt och fortsätter leta i morgon istället. Ont i magen med tanken att Flippen drunknat men någonting säger henne att han finns där ute någonstans..


 
Och vist har hon alldeles rätt. Han finns där ute, men vart?
 

 Nästa avsnitt räknar jag med att bli klar med på söndag! Tack för statist hjälpen Esmeralda Goldwood

Ja det är gammal blogginlägg som jag tidsinställer så därför det står lite saker som inte stämmer med nutiden haha. I morgon får ni nästa avsnitt! :)



» Hon är så duktig!! «

Duktiga Victoire Winterfall har gjort denna fjording, alltså hur grym är hon inte!? Sa till henne att jag gör en serie om henne ifall hon fixar en på Kingen hahah ;) Bra deal!? Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.
 
Goda nyheter, i morgon under uppdateringen kommer Jorvik vampyren avsnitt 12!! TAGGA RÅ
 

 
 

» Redigerar, redigerar och redigerar «

Jag har massor av material just nu och jag kommer lägga all tid jag kan och orkar på Jorvik vampyren idag. Så ifall bloggen verkar lite tråkig så är det för att jag sliter som fan med avsnitten, vill inte bara göra klart nästa utan även komma en bra bit på det efter. Hejja mig!! :)
 
 

 

» Historien om Mary, avsnitt 2 «

Den här serien skrev jag för väldigt länge sedan nu men vill gärna visa er den.
Igår fick ni första avsnittet och här är avsnitt 2 :)
 

 

Det är tidig morgon och solen har inte gått upp ännu, Men Mary är redan nere i stallet och gör i ordning Flippen som ska på tävling idag. Mary har duschat och ryktat honom så att han riktigt blänker, sedan tas transportskydden på och hon leder honom mot transporten.


 
När hon står vid transporten kommer Rebecca, Mary orkar inte alls bry sig om hennes väsande och mumlar fram ett förlåt och leder sedan in Flippen i transporten.  Hon knäpper fast honom och viskar i hans öra "Det här klarar du galant gubben, strunta i Rebecca".

Väl framme på tävlingsplatsen har Mary fjärilar i magen, hon tittar på framridningen och kontrollerar att hon satt på allting rätt och att inget saknas. Hon vet vilken kalabalik som skulle bryta ut ifall hon tabbat sig.

 

 

Väl inne på banan sköter sig Flippen exemplariskt, Han nästan svävar fram och publiken njuter, men någonstans går någonting riktigt snett, vad Flippen såg är det ingen som vet.


 

Flippen blir rädd och han kastar sig upp på bakbenen, Rebecca reagerar genom att skrika och Flippen blir livrädd och sticker. Rebecca kämpar för att  hålla sig kvar men hon dunsar snart i marken.


Rebecca tar sig upp fort som attans och springer efter, skriker och kastar sten på Flippen som inte alls förstår vad han gjort för fel. Tillslut tar Flippen sista utvägen över stängslet och ut i skogen med all sin utrustning på sig.


När Mary letat efter flippen på tävlingsplatsen bestämmer hon sig för att åka till stallet, hon har hört att hästar söker sig hemåt. När hon kommer fram är Rebecca där och Mary frågar hur hon mår.

 
 Till sin fasa verkar det vara slutet för Flippen och Mary känner att hon måste göra allt för att hitta och rädda honom!
 

 
 

Men ensam och livrädd galopperar flippen runt i skogen, han ömmar på flera ställen där stenarna träffat och tyglarna är trasiga. Allt han hör i sitt huvud är hur Rebecca skriker på honom. Han vet inte alls vart han ska ta vägen, leta upp stallet eller fortsätta fly?

 

Hur ska det gå för Flippen? kommer Rebecca få tag i honom och skicka honom till slakt? Det får ni se i nästa avsnitt! :) Måste också ge Ellie Gladeforce, Emma Shortroad och Sara Starwater ett stort tack för statist hjälp! Guld värt. <3

 


I morgon kommer nästa avsnitt, missa inte det :)


 


» Tävling mot Rainwinners «

På gårdagens tävling tävlade vi på firgrovebanorna. Alla resultattävlade så det vart som mini champs och de som fick bäst tider tävlade i grupp om poängen. Jätte roligt! Sneakydragons tog hem vinsten med hela 3 av 3 möjliga poäng. Det går riktigt bra för oss och det är jätte roligt. Rainwinners var trevliga och roliga att möta, inga konstigheter alls :) Tror vår nästa tävling blir dressyr men vi får se.
 
 
 
Minichaaamp!
 

 
 
Sture plockade 2 poäng på tävlingen, så duktig! Sofia plockade det andra poänget, supersnabba ligan!
 

 
 
 
Och en kram såklart :)
 


» Tävlingsmånaden är slut «

Idag var månadens sista tävling, vi har tävlat mycket denna månaden vilket har varit väldigt roligt. Men även väldigt stressigt att hinna med och allting. Laget har varit grymma och klubben fantastiska stöttare och reserver. I april väntar 1 kanske 2 tävlingar innan vi går mot maj och lite ledigt från tävlingar. :)
 
 
 
 
 
Såhär kan det se ut på våra träningar, hänger i stenar och flyger runt :) Men tävlingarna går fint endå haha. Ni får höra mer om dagens tävling i morgon, nu ska jag ta lite tider i ridhuset och sedan sova :)
 

 

» Historien om Mary, avsnitt 1! «

Den här serien skrev jag för väldigt länge sedan nu men vill gärna visa er den!
Det här är första avsnittet och jag kommer publicera alla 7 delar här i dagarna. Sista dagen ska ni även få se hela filmen jag gjorde om bildserien. Hihi skojj. Hoppas ni gillar den.
 

 
Mary är en tonårstjej som bor på ön Jorvik hos sin mormor och morfar, hennes föräldrar omkom i en bilolycka när Mary var 4 år gammal. All sin lediga tid tillbringar Mary i ett av privat stallen som finns på ön, hon har ingen egen häst så hon hjälper till med de andra tjejernas hästar för att ibland få rida lite grann i gengäld, vilket brukar vara att skritta fram eller av åt de bortskämda tjejerna. Och 1 gång i veckan rider hon en lektion på en av Steves hästar. Marys högsta önskan är såklart att få en helt egen häst! (Men mormor och morfar har inte råd).
 
 

Det är en helt vanlig morgon i stallet och Mary mockar åt hästarna, hon gullar lite extra på en häst som heter  som heter Flashing flipp som hon tycker om väldigt mycket, Mary hamnar i en dagdröm där hon rider Flipp och han är hennes egen.

 

 Mary går ut för att hämta en morot åt flipp men då ser hon en väldigt arg Michelle komma emot henne!
 
 

Mary går in och gör i ordning Chanel, som är en svensk ridsportsponny och Michelles ögonsten. Hon skrittar sedan fram Chanel åt Michelle som sitter och äter lunch och bryr sig inte alls om att värma upp sin egen häst.
 
 
När Mary rider fram Chanel funderar hon: "tänk om jag hade en egen häst, jag skulle aldrig lägga över arbetet på någon annan, bara vara så otroligt lycklig över att ha en egen som man kan göra precis som man vill med. Stackars dig Chanel som har en så hemsk matte.."
 

När Mary skrittat fram Chanel händer något oväntat!
 
 

 
 
De elaka orden hade lämnat Marys huvud för länge sen, det enda hon tänkte på när hon sprang hem den kvällen var "Jag ska få hjälpa till med Flippen i morgon för första gången!"
 

 
 Missa inte mordondagens avsnitt! ;)
 

 

» Katt misshandlad «

Ny vecka nya tag, min helg har varit helt fantastisk men har inte varit hemma någonting nästan. Jag går alltid upp och kissar på morgonen när jag vaknar, då är man ju lite halvsovande fortfarande minst sagt. Och idag när jag satt och typ sov så vill katten mysa i knät men problemet är att hon är lika trött som mig och kommer inte upp, så hon drar ut klorna o kämpar längs hela mina ben för att ramla mjukt.. Jag är snyggt randig på nästan hela benen. Men men jag är vaken iallafall! jag ska gå upp och städa och tvätta bläh.. Och sen blire jobb med jorvik vampyren!  
 
 

» Så fint namn! «

Nej detta är inte en autograf utan jag frågade Jamie om jag fick fota hen, som Jamie sa blev det lite ombytta roller hahah. Nejmen jag har inte sett någon Jamie förut och gud det är ju ett så fint namn! Även ett av de enda unisex namnen jag sett i spelet. Det är ju typ Ashley som finns och nu har jag sett en Jamie.
 
 
Jag vill ha in fler namn som typ Kim, Alex, Charlie... Vet ni fler unisex namn på spelet?
Alltså namn som både killar och tjejjer kan heta. Sen gillar jag just namnet Jamie för det låter typ.. Busigt och sött.
 


» Torsdagens lektion «

I torsdags plockade jag hem Kingens "lillebror" Eveningprince. Det är alltså Kingen och Prinsen. Den här hästen är så sjukt snygg tycker jag, och ovanlig! Är inte jätte ofta man ser den i spelet faktiskt. Jag stylade oss lite snabbt och så begav vi oss på lektion för Henriette Lionstar som är en av våra ridlärare. Markarbete stod på schemat och jag hade en något pigg häst med mig som vilat ett bra tag på hästön. Men han skötte sig hur bra som helst! Eftersom Ettan hade lite dator problem fick jag även citera allt hon sa till oss på ts i chatten så jag hade en del att hålla koll på under lektionen minst sagt.
 
 
 
Tanken var att vi skulle värma upp på steves men alla fick så sjukt mycket fatal att vi fick skritta till Marleys direkt istället och ta uppvärmingen på vägen dit och en stund på plats.
 

 
 
 
Fokuset på denna lektion var att öva på att komma rakt på "hinderna" både med rakställd och böjd häst.
 

 
 
Att rida, fokusera och skriva samtidigt är inte det lättaste haha.
 

 
 
Ettan drog in oss i mitten och skällde lite för att ponnykräken.. host.. Hade för mkt spring i benen.
 

 
 
Sen skrek hon "FÖRSTEN TILL VALEDALESTALLET" och alla kastade sig iväg, jag hade dock inte tävlingskläder buuhuu.. Nejmen as roligt! Meningen var att vi skulle hoppa murarna i VD också men ettans dator ville inte alls så vi avslutade. :)
 

 

» Old but gold «

 
 
 
 
 
 
 
 
Sneakydragons har också varit en liten klubb, jag minns i början då det var jag, Evelina och Amanda på eventen oftast. Men efter ett tag började även fler trilla in och klubben växte sig större. Har tittat igenom en del bilder och det är så roligt att se alla namnen som varit med och faktiskt att det inte skiljer sig så fasligt mycket från idag. Våra drakar lämnar inte, de flesta har varit med sen långt tillbaka och det är helt underbart för det har gett oss den gemenskapen vi har. <3 Tänk om Sture inte skapat klubben, då hade inte jorvik vampyren funnits. 
 
Idag är jag borta hela dagen, kvällen och natten så ni får ha en fantastisk lördag så hörs vi igen i morgon!
 

 

» Jorvik vampyren blir ännu mer försenad «

Usch det är så jobbigt när jag ligger efter men jag har så otroligt mycket att göra just nu. Jag började på avsnittet igår men jag står just nu vid ett vägskäl i serien där jag bestämmer hur det kommer sluta och jag har verkligen inte bestämt mig ännu, har tusen olika ideer i mitt huvud. Så jag måste ta tre djupa och sätta mig ner och skriva manus till resten av avsnitten innan jag kan fortsätta. Jag vill inte göra ett avsnitt nu där jag gör "fel" val och ångrar mig sedan. Hela helgen är jag SÅHÄÄÄÄR JÄVLA UPPTAGEN så jag får ta nästa vecka till en JV vecka och göra det bästa jag kan för serien. Jag älskar min serie och skulle tycka att det var sjukt jobbigt om jag ångrar mig och tex. dödar någon jag inte vill eller liknande. Ja ni förstår ju, tänk om jag får för mig att mörda allihopa för att jag är stressad och trött!? herregud haha.. Nejmen jag ska komma back on track igen och göra resen av säsongen helt lysande. Tack för ert fantastiska tålamod :) STOR KRAM
 
 

 

» Nemo väljer häst «

häromdagen stod jag och umgicks med lite härliga människor på vingården, vi babblade om det mesta och plötsligt fick jag en förfrågan om vilken häst en person skulle köpa (från vingården) tillsammans med sin SSO tvilling tror jag? Jag kastade mig till stallet och gav en recension om nästan varje häst i det stallet.
 
Jag valde såklart samma ras som min egen Midnightqueen är på första plats.
 
 
Hästen är inte så vanlig och den är grym att tävla med i ridhuset. Lika smidig som en arab och snygg och blank som ett nymoppat marmorgolv 10/10 poäng lixom.
 

 
 
På andra plats kom den här hästen som jag varit smygkär i lääääänge, vet inte om någon av mina läsare läste min blogg när dessa kom men jag gjorde flera inlägg om denna och jag vet verkligen inte varför den inte är min ännu. Men det kommer den vara en vacker dag. Detta var även hästen saga valde och jag tyckte att den skulle heta Marblejoy och jag tror det blev så också! :)
 

 
 
Denna hästen är snygg men verkligen ingen Nemo häst!
 

 
Sagohästen vi alla älskar, men jag kan verkligen inte bortse från de alldeles för mörka hovarna..
 

 
Det var dom jag babblade om, och de nya hästarna med starthästform som är så himla snyggt gjorda men inte heller fastnat för någon dock. Men hoppas saga blir nöjd med sin Marblejoy! :)
 

 

» Ja det är Courtney «

 
Ja det här är då jag för LÄNGE sedan, jag hade inte blivit förvandlad till vampyr och var blond och oskyldig. Helt otroligt va? Gillade gult också trots att Sneakydragons inte ens var skapad ännu.. På den här tiden handlade allt om mina outfits jag hade på mig och mina serier. Jag gjorde alltså serier fast i bilder på bloggen. Vill ni läsa dom? Jag kan tidsinställa så att ni kan få se dom, men jag skäms lite haha.
 


» Fredagen den 13 «

Otursdagen och även min stora kärleks födelsedag, jag ska tillbringa dagen med att flytta om datorer. Blir av med min älskade sängplats :'( Och ikväll blir det god middag, mys och presenter! Men det finns också en till betydelsefull person som fyller år idag nämligen Victoire Winterfall som är en god vän till mig. Nästa helg skulle jag åkt ner till norrköping och firat henne men jag är totalt uppbokad och kan inte slita mig. Men jag hoppas du får världens finaste dag och presenter. Och för guds skull så hoppas jag inte att du blir drabbad av otur!
 
Klicka på bilden för att gå in och gratta Victoire Winterfall på hennes blogg!
 
 


» Min lilla bebis är hemma igen! «

Har funderat i flera dagar och nu plockade jag hem honom, hur kunde jag skicka iväg honom!? Han är ju fantastisk. Nu ska vi på lektion så han ska få vakna lite efter ledigheten :) Hoppas ni får en fin kväll <3
 
 


» Delade åsikter, är det fel att se upp till någon på SSO? «

 
 
Observera att detta inte är något hatinlägg till dom som inte gillar det jag gör men jag vill endå diskutera det här. Ända sen folk började bli igenkända i spelet har jag sett att MÅNGA ofta kontrar med att "Men hon/han är bara en vanlig människa som skriver en blogg" Eller gör filmer till YT eller äger en känd klubb osv. Ni förstår min poäng. Det finns många på SSO som får mycket uppmärksamhet för det dom gör, ifall man lyckats med sin blogg, klubb eller YT. Jag har länge spelat spelet precis som vem som helst och sett all kärlek och hat till dessa personer som sticker ut. Ja jag är en vanlig människa, eller host jag menade vampyr. Nu tänkte jag börja diskutera vad som definieras som människa eftersom man kan vara människa även om man inte har två ben eller två armar men ja det har jag iallafall och enligt mig och dom i min närhet så är jag en MÄNNISKA. Så bravo, det har ni listat ut! Nejmen fan nu blev jag oseriös. Det jag menar är att det ofta känns som att folk tycker att det är fel att se upp till någon på ett spel, eftersom man bara är en vanlig människa. Men vad är det som skapar ett intresse hoss folk som får dem att prata om än? Jo man har gjort någonting annorlunda som sticker ut och som folk gillar och vill ha mer av. Man blir ett ämne på fleras läppar. Jag är stolt över det jag gör och jag älskar det, många tycker om det och ser upp till mig. På spelet har jag många som beundrar mig det har jag, jag är absolut inte störst på SSO om man ska börja jämföra det vet jag om och jag har inte hybris. Men när folk blir otroligt glada över att se mig inne och få prata med mig, för att dem ser upp till mig och gillar det jag gör. Är det någonting fel med det då? Är det inte på riktigt för att det är ett spel? Jag menar Jorvik vampyren görs inte av sig självt utan det är jag som gör den. Får man inte se upp till vanliga människor? Finns det någon slags skala på hur känd man måste vara för att det ska vara okej att se upp till någon? För det har jag missat isåfall.
 

 

» Ta det lugnt med saften Nemo «

Det här när man råkar skriva till fel person i chatten pågrund av att SSOs vänchatt är helt muppad!
 
 


» TMI TAG? «

Jag fick lära mig någonting nytt igår, nämligen att det finns något som kallas TMI TAG, jävlar vad gammal jag kände mig när alla runtom visste precis vad den här personen menade med detta och jag stod som ett frågetecken. TMI? Vad vill du att jag ska göra!? hahah.. Det är tydligen som en video där man berättar saker som är "Too much information" alltså för mycket info? Antar att det ska vara lite smaskigt? Hmm.. Men alltså jag tänker ju att detta är som frågestunder lixom, där jag svarar på sånt ni vill veta. Och ja jag vet ju såklart vad många skulle vilja veta om mig irl och sånt vill jag ju inte svara på haha.. Men alltså ja, vad vill ni veta då? Min ögonfärg? Min skostorlek? Min vikt? Min hårfärg? Min klädstil? Mitt bästa hästminne? Sämsta hästminne? Eller är det mer om SSO, typ om klubben? Ja alltså jag vet inte haha. Kan ni inte kommentera och ge mig inspiration så får jag se om det blir något av denna TMI film ;)
 
 


» Bugg «

 
Jaha här står jag på en tunna? Hamnade här när jag gick ut ur klubbhuset.. Ytterst märkligt!
 


» Alicia online - Spring, cleaning and training «

Ett nytt avsnitt av Alicia, berättar även hur man levlar och vilka inställningar min Kingen har :)
 
 
 

 

» 20 % coolare än alla andra <3 «

Haha dessa brev alltså, jag får mig många skratt när jag rensar brevlådan varje dag :')
 
 


» Rött som blod «

Gårdagens rött som blod var otroligt spännande, först förklarade jag alla regler och sedan fick dem köra en kort testrunda. Efter testen heelade jag dom med min fiskolja och sedan var det dags för mästar rundan. En tuff kamp och mycket blod & död bröt ut på ön och tillslut hade vi endast två drakar vid liv, Victoire och Amanda. Dem fick ställa sig i varsin ände av paddocken och när jag skrev kör skulle dem döda varandra först för att vinna. Alltså den som bjöd in den andre i grupp först vann. Amanda Wolfdaughter aka rockmormor var absolut snabbast och knep vinsten och veckans mästartitel.
 
 

 
 
Berit smyger upp bakom och hans häst ser liiite för glad ut, fuffens på g tror jag!
 

 
 
Kyrkogården, mycket döda människor!
 

 
 
 
 

 
Och där drog deathmatchen igång!!
 
 

 
 

 
 
När alla började leva igen kramades vi :) Vi är alltså en zombieklubb typ.
 

 
 
Älskar mina drakar <3
 

 

» Redo för rött som blod! «

Nu ska vi leka rött som blod på paddockön, så taggad. Dock kommer jag och Kingen stå och chilla och övervaka mördandet men det är roligt endå. NU SKA BLODET FLYTA!!
 
 


» Rolla Sneakydragons :') «

Bästa jag sett i globala tror jag, rolla sneakydragons alltså ååååh! Hur gör man då? Jag var så nyfiken att jag sprang och skulle kika på dom men det slutade med att det bara var folk i klubben som ville vara med och det blev kaos i byn på folk oså blev det inget :( Men det var sjukt gulligt!
 
 


» I am superman! «

Haha alltså underbara Victoire Winterfall redigerade denna bild på mig och min ponny, dör lite!!
Läs hennes blogg den är jätte mysig! Snowzen.blogg.se
 
 
Im flyyying!
 


» Tävling mot Silvergladeknights i Dinodalen «

Igår tävlade tävlingslaget mot Silvergladeknights på dinobanan. Det var jätte roligt och vi hade totalt 12 starter, personerna i laget fick alltså möta två olika personer på två starter. Drakarna levererade och vi tog hem vinsten. Det var jätte skojj och trots den svåra banan så red drakarna helt felfritt. Silvergladeknights kämpade på och var super trevliga att möta. Alla var sjukt snabba på att acceptera och lämna grupper osv vilket gjorde det jätte smidigt. Stor tumme upp till den klubben! :)
 
 
 
 
 
 
 
Nästa måndag är nästa tävling, vi har tävlat riktigt mycket denna månaden men det blir den sista innan apriltävlingarna. Tror dock den månaden blir ganska lugn och maj blir helt ledig då jag är borta mycket men har endå jobb till laget minsann ;)
 


» Fina fina Ronja <3 «

En stund efter tävlingen så skrev Ronja till mig precis när jag skulle logga ut. Hon sa att hon hade en överaskning i gallerian så jag tog bussen dit och träffade henne. Minns ni Ronja? Kim gjorde ju ett avsnitt när vi träffade Ronja och grillade, gjorde uppdrag osv. Ni kan kika på det i slutet av inlägget här. Men iallafall så hade ronja gjort världens gulligaste låt/dikt/berättelse till mig och jag blev så gimla glad!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
Ett super bra avslut på denna kväll! Nu ska jag fixa o trixa lite på schemat osv. Sen blir det sängen med vampure diaries så vi hörs i morgon igen, puss o kram alla mina fina läsare <3
 

 
 
 


» Redo för en iskall tävling! «

 
Ikväll håller vi till på Jorviks kallaste plats. Jag ser riktigt evil ut i mina grundarkläder.
Håll alla tummar och tår för Sneakydragons!
 



» Man känner nästan värmen genom skärmen «

 
Alltså när jag sneglar mot fönstret och ser att vädret är precis lika fint som på Jorvik så känner man sommarvärmen genom datorn nästan. 9 grader i solen just nu.. Därför tänker jag inte spendera hela dagen vid datorn utan ta vara på detta litegrann. Jag har varit inne på SSO och rensat helgens post samt gjort i ordning fina lilla Sunny och tagit med honom till Dinodalen. Nu står han i skjulet vid lägret och mumsar massa hö tills jag kommer in senare. Hoppas ni har en bra dag i skolan, på jobbet eller hemma! :)
 


» Vårkänslor «

Hallå där! Ursäktar sämsta uppdateringen ever men det har varit så sjukt härligt väder och Amanda har varit här så jag har inte velat sitta vid datorn alls. Igår satt vi i solen i nästan 20 grader och spelade TP med lite donken. Alltså vad vi njöööt! Kvällen spenderades med popcorn och film, det behövdes. Idag har jag träffat en vän och vi har varit ute och promenerat i solen, dock mycket kallare än igår men det är sol iallafall och den har man ju saknat. Nu under dagen har jag lite små saker jag måste ordna med och sedan ska jag sätta mig ner och skriva ner alla mina tankar med Jorvik vampyren. Jag gör ju avsnitten helt spontant just nu även om jag har en plan över vad som kommer hända. Därför tror jag att det är svårare att ta tag i avsnitten nu eftersom jag inte vet exakt vilka jag behöver filma osv. SÅ det måste jag verkligen göra. Ikväll ska laget tävla så jag kommer befinna mig i den kalla Dinodalen en stund ikväll. Men annars har det inte hänt så mycket och jag är rätt ouppdaterad kring SSO men jag vet att Alicia släppt lite nya uppdateringar som jag måste prova och filma!
 
 
Grupptävlade lite på Dinobanan i fredags tror jag det var. Gick fin fint för mig och min lilla Sunny.
 


» Game of thrones i stockholm «

Amanda kastade sig ner till stockholm och hem till mig för att gå på game of thrones utställningen. Det var så grymt och värt att köa den timmen vi stod (folk hade köat i 6h så vi kom jävligt lindrigt undan). Men jag tyckte och tycker fortfarande synd om mig själv för jävlar i havet vad kallt det var. Men alltså så sjukt starstrucked man kan bli av lite kläder, dom har haft på sig dom och det var både smuts och lera kvar från inspelningar asg. Jag fotade såklart en del så tänkte dela med mig till er. Jag kommer nog inte spela förens Amanda åkt hem igen så vi får höras då :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

» Game of thrones! «

Har en drake hos mig lite spontant, Amanda Wolfdaughter är här och vi ska dra in till game of thrones utställningen snart. Sen ska vi ut och äta osådär så jag tar lite bloggledigt och umgås med henne tills hon åker hem i morgon :) Ha en fin lördag hurrni! <3
 
 

» Kickad flest gånger från Sneakydragons «

Igår höll Sasha ett jätte roligt lag event, det gick mindre bra för mitt lag för vi kom sist heheh..
Jag kan ingenting om Haparanda, ingen av mina lagkompisar heller så vi typ chansade.
 
 

 
 
 
Detta gjorde mig såklart lite arg.. Så jag bestämde mig för att mucka gräl med Mother of dragons och hennes lag.
 

 
 
Det slutade inte så bra... Sture kickade mig.. IGEN.
 
 
 Haha asså dessa kommunikationer med emos.
 

 

» Ni är inte oskyldiga «

Godmorgon på er, äntligen fredag. Jag har tagit lite sovmorgon och skulle egentligen ut och träna och säga hej till hästarna nu på morgonen men någonting drog mig in på SSOs instagram för att luska vidare i detta. Okej hold your horses nu kommer mina åsikter falla här på bloggen. Jag saknar mitt gamla starstable, utan alla buggar och utan allt hat. Livet i klubben, på bloggen och på YT kanalen var en dans på rosor och vi hoppade på rosa fluffiga moln. Nejmen ni förstår vart jag vill komma. Då man kunde känna att supporten faktiskt gjorde allt dem kunde och hjälpte dig om du hade frågor eller åsikter om spelet eller spelare. Nu kan personer leta upp din identitet och stalka dig på dina privata sociala medier, skapa konto efter konto och ge än kalla kårar och ont i magen. Hur många av er vet vad jag heter i förnamn? Nej just det, jag har aldrig sagt det till er.. Efter två månader fick jag när jag påpekade att jag mailat flera gånger och bett om hjälp när jag fick svar angående en jävla bugg (som de såklart kastar sig för att svara på då det handlar om spelet och inte spelarna) att "Vi ska kolla upp våra chatt loggar". Det var typ som att "Vi tänker inte hjälpa dig då detta inte har med vårt spel att göra". Jag kommer troligtvis aldrig få höra någonting om det igen, alls.. När jag fick höra att 500 peroner blivit bannade på server 1 tänkte jag bara, alltså nu har supporten slagit i huvudet eller så har Maria snubblat på sitt tangentbord och råkat banna alla (hur man nu gör för att banna folk). Men det visar sig vara 20 konton som alla hävdar att dem är oskyldiga. Alltså helt ärligt, klart dem inte bannar folk i 10 år som är oskyldiga, lyssna inte på allt som skrivs. Nu vet jag inte anledningen till att alla dessa personer är bannade men jag har sett vad som skrivs på instagram.
 

 
 
En "oskyldig" person har alltså deltagit i en SC tävling, detta kan vara en bloggtävling som vem som helst som har en blogg håller i. Personen vinner och ger glatt ut sina kontouppgifter. Redan här har du gått emot Starstables regler då ditt konto endast är till för dig själv och ingen annan. Personen som höll i tävlingen snor sina föräldrars (?) kontokort och betalar in en massa SC till vinnaren. När föräldern (?) upptäcker detta är dess pengar kopplade till ditt Starstable konto och ingen annans. DU får skiten för det, såklart! Det är inget konstigt med det, håll er borta från tävlingar som innehåller SC och liknande. Har ni någonsin sett en SC tävling på min blogg? Nej just det. Guds bästa barn har ni här, nejmen allvarligt jag vill inte ha era konto uppgifter.
 
Gäller det att en person köpt SC i gift och fått en kod att ge till en person så kopplas koden till ditt konto och inte heller där är du oskyldig. Om du möter en bankrånare i en gränd som ger dig pengarna den rånat för att rädda sitt eget skinn. Ja är du dum nog att ta dem så är du medbrottsling helt enkelt.
 
Detta är dock inte lätt att förstå om man inte är i min ålder då tex. Så SSO borde gå ut ännu mer tydligt med sina regler. GÖR EN FILM som är kul att titta på där man får lära sig om spelet och vad det kan ge för konsekvenser. Hör av er till mig Star stable så kan jag hjälpa er med det haha.
 

 
 
Dem som blir avstängda för att dem använder program som finns på datorn, alltså det kan ju vara så att man delar datorn med ett syskon som spelar mycket och man har flera användare. Då skulle ju ett olagligt program kunna rulla i bakgrunden på datorn utan att man vet, tror jag? Men annars så känns det hur skummt som helst att SSO skulle hitta på någonting sånt. Jag vet att Supporten kan vara pain in the ass men dem är inte djävulen som hatar sina spelare, vi får dem att gå runt och tjäna pengar.
 

 
Sedan vet jag inte vad det är för anledningar då alla är "oskyldiga". Men jag tror faktiskt att väldigt få känner till SSOs regler. Och eftersom att MÅNGA visar sån låg tilltro på supporten så känns det på ett sätt tryggt att dem sätter ner foten och bannar folk. För just nu känns SSO som en dålig skola där alla får göra vad fan dem vill för ingen av lärarna orkar bry sig och sitter och sover på lektionerna. Det finns så mycket idioter på starstable, ursäkta mig. Så ja nu kanske folk slutar tro att ingen ser dig när du trycker ner någon eller ber om personers uppgifter. Tänk om en eller flera av personerna är en hackare som förstört fleras konton? Oså sitter folk och skriver att support borde hänga sig, att dem är äckliga och att dem inte förtjänar att leva.
 
Jag tror helt enkelt inte att de som är bannade är oskyldiga, men att stänga av spelare i 10 år utan att ge anledningar direkt utan istället ladda upp en tårta på instagram. Så jävla SSO supporten i ett nötskal. GÅ UT MED DET ORDENTLIGT ISTÄLLET. Lugna stormen inann den kommer, det borde dom lärt sig för länge sedan. Jag är trött på att dem är så tröga och hemliga hela tiden. Gör instagram/facebook uppdateringar där ni förklarar lite vad ni arbetat med i veckan och lägg upp information DIREKT när det dyker upp problem eller liknande. För när folk tror att dem bara sitter på rumpan hela dagarna och stänger av spelare för att det är kul, ja då går det käpp rätt åt helvette. Att alla dessa problem eskalerar just nu också när Alicia online byggs upp, ja det bådar INTE gott för star stable online tyvärr.
 
 
Jag älskar spelet och kommer nog alltid att göra det. Men just nu vill jag bara lägga ner allting och låsa in mig med klubben och arbetet med den, events och glada människor. Jag verkar inte ensam heller. Kolla hur mycket vi klagat i dem senaste avsnitten med Kims uppdrag? Kolla runt på större SSO bloggar.. Som jag såg att någon skrivit, SSO spelar inte spelet själva och märker troligen inte hur buggat spelet är. Stäng ner i 1-2 veckor och fräscha till spelet och jobba med buggar. Det tror jag är lösningen.
 
Star stable har mens
 
 
 
 

 

» Personen som har gjort denna avgudar jag! «

 
Haha alltså den här är ju så skön.. Men det är inte 650 personer som blivit avstängda utan 20 tydligen? Jaja alltså dem förtjänar det säkert men det är väldigt dåligt att dem inte får en ordentlig anledning. 10 år är GALET lång tid.. Då finns nog inte SSO längre. Guud tänk om jag blivit avstängd, jag hade slutat spela direkt och lagt ner ALLTING. Det ryktas om att personer som är avstängda har använt kontokort som de inte äger.
 


» Det är kaos «

Jag kommer precis in på teamspeak och får höra vad som händer.. Alltså SSO jag saknar ord nu. Det har hänt så mycket skit på senaste som gjort att jag tröttnat på spelet. Orkar inte rabbla allting hah.. Men ja nu är tydligen 500 personer bannade på server 1.. Jag är säkert en av dom, finns ingen anledning att banna mig förutom all skit jag kastar här i min blogg heheh... Men ja vi får se ska prova snart. Anledningen är tydligen att folk åkt till Jorvik city. Jag vet flera som blivit avkastade av bussen utan anledning till ett låst ställe. Klart man kikar runt? Det är ju inte ens eget fel att deras spel är så OTROLIGT buggigt hela tiden. Men ja jag vet inte, jag är inte inblandad kring SSO på sociala medier som facebook eller instagram, ni vet nog varför. Men jag har kikat runt lite på deras instagram och ja kaos är bara förnamnet.. Om någon av mina läsare blivit bannade, har ni fått ett mail med förklaring och hur ser det ut när ni försöker logga in? Förstår hur frustrerande detta måste vara..
 
 
Vi får höras sen, ge mig gärna information kring detta om ni har! :)
 

 

» Det var en gång «

Ett enkelt, mysigt och roligt event som kan göras exempelvis i klubbhuset runt långbordet.
 
Eventledaren står vid kanten av bordet och börjar skriva "Det var en gång" i klubbchatten. Därefter ska varje person i tur och ordning fortsätta berättelsen. Man ska vara snabbtänkt och inte fundera så mycket utan släng ut det första du kommer på! Varje persons text ska vara kort, hur kort bestämmer ni själva. Antingen bara ett ord var eller tre ord osv. Beroende på hur många ni är så bestämmer ni hur många varv som körs. Är ni många räcker det kanske med ett :) I slutet avslutar ledaren med "Snipp snapp snut så var sagan slut".
 
Fota chatten, gör i ordning sagorna och lägg upp på er hemsida exempelvis.
 
 
 
Exempel från när Sneakydragons kört eventet :)
 

 

» Intensivt möte «

Idag hade vi ett riktigt intensivt möte minst sagt. En ny herre välkomnades med heta stolen och i slutet stog alla drakar framme vid bordet och man kunde nästan skära i luften. Många spännande frågor och nyfikna drakar på denna medlem. Haha alltså heta stolen är så himla roligt, jag skulle aldrig vilja vara ny medlem i Sneakydragons alltså haha herregud vi är inte nådiga ;)
 
 
 
 
En kram och mys i höbalen på vingården fick avsluta min kväll för sedan fick jag fatal :)
 


» Jorvik city uppdragen! «

Kim är ju lite seg med uppdragen så vi har precis gjort dom nu. Jag såg så mycket saker som jag inte lade märke till när jag var där första gången. Då va man ju helt shopping galen haha.. Men idag såg jag hur fint det är överallt och vilka gulliga bakelser som finns i cafet och ja allt! Dock är ju raptor borta så att Kim inte kunde se honom.. Buhuu.. Sen blir jag faktiskt väldigt förundrad över hur hetsiga människor är på SSO. "Mensiga" som jag börjar avsnittet med om inte Kim censurerar mig. Men ja det är förståligt att folk är det eftersom hela spelet känns väldigt oseriöst och problem aktigt just nu. Men överlag cirkulerar det too much shit!
 
 

 
 
Här är min nya pojkvän! Visst är han sööt.
 

 
 
Berit babblar så mycket när vi gör uppdrag så vi fikade lite istället.
 

 

» Ingen nollställning? «

Alltså jag finner inga ord just nu.. Det står ingenting om att de nollställt resultaten efter förra veckans snabb bugg. Är dom allvarliga? Har dom gjort det men glömt att skriva med det i nyheterna? Jag hoppas det. Jag mailade ju in efter att jag upptäckte buggen. Jag körde då baronessans hoppbana 1 en gång och hamnade direkt från plats 5 till plats 1 på bäst någonsin. Insåg att något var galet och kollade mina stats på min häst. Mailade SSO teamet och bad dem ta bort min tid och skickade all info och bilder jag hade kring buggen. Fick SC och ett svar snabbare än någonsin.. Otippat.. Men alltså hoppas dem att det ska vara glömt nu eller? Folk sitter just nu och pumpar in pengar från dessa banor för att dem missbrukat buggen, inget fel med det egentligen då buggen kommer av sig självt. Men jag slutade efter att ha provat en bana till på vingården och en grupptävling med Sture för att testa hur snabb jag egentligen var. Anledningen? Jag ville inte få ett rykte med tanke på att jag har två bäst någonsin tider sedan innan. Jag är inte guds ängel, jag hade gärna kört ett varv runt hela jorvik och tjänat in pengar. Men ligger du i toppen med flera sekunder före ja då får du ett rykte så är det bara och jag suckar mest när jag ser sånna tider. Jag menar hur kul kan det vara att vinnna om man inte gör det sportsligt? Inte alls.. Dem enda JS jag tjänar in är från uppdrag och de banorna jag har bäst tider på, jag behöver dom pengarna.. Jag hoppas innerligt att de nollställt så att jag kan gå in och ta tillbaka mina tider sen eller i morgon. Men just nu känns det kört. Jag själv tävlar aldrig i championat, jag är aldrig "ledig" vid dem tiderna utan de händer nångång i månaden kanske. Men kan tänka mig att ni som tävlar mycket stört er på folk som tävlat med buggen även där. Jaja vi får hoppas och se att SSO teamet gjort sitt jobb och nollställt.
 
 
 


» Dagens tävling «

Månadens första tävling är nu över, vi körde en egendesignad hoppbana av JorvikFoals och drakarna tog hem vinsten ikväll. Så stolt över mina drakar och JorvikFoals var fantastiskt trevliga och duktiga. En riktigt rolig klubb att tävla emot :) Nu är jag SÅ hungrig så jag ska äta mat och sitta i matkoma framför lite serier tror jag.
 
 
 
I morgon har jag möte med tävlingslaget och klubben, alltså inget event utan bara möten. Men på torsdag är det dags för event och det ska bli mega skojj! :) Men vi hörs i morrn helt enkelt. Puss på er!!
 


» Farming simulator «

Detta roade jag mig med i söndags! Och eftersom SSO inte funkar får jag blogga om något annat.. Detta är ett spel jag spelat mycket förut men inte testat på den nyaste versionen. Alltså det är ett EVIGHETSSPEL och sjukt svårt men jävligt roligt. Man får verkligen kämpa för att ta sig framåt och få en framgångsrik gård med mycket djur och fina traktorer (mina är skruttar alltså). Det är farmville delux typ!?
 
 
 
 
Haha fotar bara den fina solnedgången.. Men man typ köper mark, odlar saker på sina fält, skördar, plogar, säljer, gör uppdrag. Du kan även hålla på med skogsbruk och djur som kor, höns och får. :)
 


» Crash bom baaang «

Det går mindre bra för SSO just nu har jag hört och märkt. Igår var servern väldigt krånglig (såg jag på drakarnas FB grupp) och jag kommer inte in alls just nu. Launchern kraschar och hemsidan hänger sig och läggs sedan ner. Hade tänkt checka av allting för tävlingen ikväll men noope... Tack för den!
 
 


» Morgonhumör «

Blev väckt av katten för en stund sedan, hon har ett sånt jävla morgonhumör alltså (antar att hon inte är ensam). Den här morgonen har hon roat sig med att ramla ner i papperskorgen, äta på mina tulpaner jag fick av min kompis i helgen, köra parkour mellan möblerna i rummet inklusive mig (aj) och leka hockey med alla små saker som står på bord, fönster osv.. Jag kastade ut henne i det gråa vädret precis haha, men hon blev så lycklig så. Ge mig den energin? Idag mår jag bättre iallafall men ska ta det luugnt och inte stressa med massa måsten så håller mig ifrån datorn ett tag. Ikväll ska laget tävla så jag peppar och förbereder mig, dom som ska tävla och de som ska hjälpa mig. Ska bli skojj! Det är så nycket tävlingar denna månad, typ en i veckan haha.. Mycket jobb med andra ord, får nog lugna mig lite. Spelade inte alls igår, eller förrgår eller dagen innan det. Därför det blir lite fattigt på inlägg förstår ni. Men hoppas eran dag blir toppen så hörs och kanske ses vi ikväll! Ni som vill titta på tävlingen, ställ er gärna på datorn och kolla igenom den för annars måste jag igga er.
 
Blogg.se låter mig inte lägga in en bild :/ 

» Hur man äter korv i Sneakydragons «

 
Alltså att bjuda drakarna på mat är som att slänga in kött till ett gäng tigrar. Vi kastar oss mot grillen och trycker i oss maten. Vill man ha får man slåss för det, ingen vacker syn. Därför brukar vi grilla på lite udda ställen så ingen ser oss. Men vi har ju drake i oss så det är väl därför i guess.
 


» Slenderman! «

Godmorgon, ny vecka nya tag. Ikväll har jag planerat rött som blod på paddockön med drakarna. Just nu har jag dock jätte ont i magen och jag har inte fått i mig mat sen i lördags.. Dricker shakes för o hålla mig pigg. Vet inte vad det är för fel.. Men Jag piggnar nog på mig hoppas jag. I torsdags var jag ju med på slenderman för första gången, det var roligt som fasiken men väldgt långdraget också. Jag blir ju så himla uppe i varv när vi kör sånna här event, alltså vi skrek varandra döva på ts nästan och ont i våra stackars halsar fick vi.
 
 
 
Vi kan stå i klump och vi kan stå fint! Den ni.
 

 
 
Livrädda drakar flyr ut i skogen
 

 
 
Jag paktade ihop mig med Sture en omgång. Jag höll koll bakåt och hon frammåt. Hur det då kommer sig att jag kunde ta denna bilden vet jag inte, blicken är inte bakåt iallafall ;)
 

 
 
Rastlös som jag är körde jag lite längdhopp i väntan på att alla skulle dö. Drakarna fick ett par hovar i huvudet men det är okej dom är ganska vana.
 

 
Hur ser er måndag ut? Jag har en del att fixa, alltså mars månad är inte rolig för mig. Eller jo det är den men det är alltid så jävla mycket som händer då. Men vi hörs sen igen! :)
 

 

» Hur blir man bäst på fest? «

Idag har jag ont i mitt stackars huvud... Därför kommer jag spendera min dag med the sims som jag fått ett sug efter helt plötsligt. Jag ska även vara duktig och träna lite hund tillsammans med en kompis, efter det kommer jag nog vara helt slut och spendera resten av dagen i sängen medmin katt typ. Men var inte ledsna för det för precis som jag berättade igår har jag en liten film åt er! Här har ni en guide på hur ni blir bäst på fest på starstable, och alltså helt ärligt så borde klubbar ordna mer kalas för detta var super skojj! Vi har inget manus men vi är inte så elaka som vi låter i shopping centrumet haha.. Det är verkligen meangirls på shoppingtur alltså. Lite roligt faktiskt! Så spana in denna och sen får ni ha en härlig söndag mina vänner <3
 
 ¨