» Historien om Mary, avsnitt 2 «

Den här serien skrev jag för väldigt länge sedan nu men vill gärna visa er den.
Igår fick ni första avsnittet och här är avsnitt 2 :)
 

 

Det är tidig morgon och solen har inte gått upp ännu, Men Mary är redan nere i stallet och gör i ordning Flippen som ska på tävling idag. Mary har duschat och ryktat honom så att han riktigt blänker, sedan tas transportskydden på och hon leder honom mot transporten.


 
När hon står vid transporten kommer Rebecca, Mary orkar inte alls bry sig om hennes väsande och mumlar fram ett förlåt och leder sedan in Flippen i transporten.  Hon knäpper fast honom och viskar i hans öra "Det här klarar du galant gubben, strunta i Rebecca".

Väl framme på tävlingsplatsen har Mary fjärilar i magen, hon tittar på framridningen och kontrollerar att hon satt på allting rätt och att inget saknas. Hon vet vilken kalabalik som skulle bryta ut ifall hon tabbat sig.

 

 

Väl inne på banan sköter sig Flippen exemplariskt, Han nästan svävar fram och publiken njuter, men någonstans går någonting riktigt snett, vad Flippen såg är det ingen som vet.


 

Flippen blir rädd och han kastar sig upp på bakbenen, Rebecca reagerar genom att skrika och Flippen blir livrädd och sticker. Rebecca kämpar för att  hålla sig kvar men hon dunsar snart i marken.


Rebecca tar sig upp fort som attans och springer efter, skriker och kastar sten på Flippen som inte alls förstår vad han gjort för fel. Tillslut tar Flippen sista utvägen över stängslet och ut i skogen med all sin utrustning på sig.


När Mary letat efter flippen på tävlingsplatsen bestämmer hon sig för att åka till stallet, hon har hört att hästar söker sig hemåt. När hon kommer fram är Rebecca där och Mary frågar hur hon mår.

 
 Till sin fasa verkar det vara slutet för Flippen och Mary känner att hon måste göra allt för att hitta och rädda honom!
 

 
 

Men ensam och livrädd galopperar flippen runt i skogen, han ömmar på flera ställen där stenarna träffat och tyglarna är trasiga. Allt han hör i sitt huvud är hur Rebecca skriker på honom. Han vet inte alls vart han ska ta vägen, leta upp stallet eller fortsätta fly?

 

Hur ska det gå för Flippen? kommer Rebecca få tag i honom och skicka honom till slakt? Det får ni se i nästa avsnitt! :) Måste också ge Ellie Gladeforce, Emma Shortroad och Sara Starwater ett stort tack för statist hjälp! Guld värt. <3

 


I morgon kommer nästa avsnitt, missa inte det :)


 



Åhhhh, vad spännande! Hann inte läsa klart för jag fick inte vara inne på datorn mer. Men ser fram emot nästa avsnitt!

2015-01-09 // 16:04:01

SPÄNNANDE! ;D

2015-03-17 // 14:52:07

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback