» Planer för ALLA hästarna «

Ja jag känner att jag behöver lite planering kring alla hästarna, vad som ska göras eller inte göras osv. Mycket för min egen skull men ni kanske också tycker det är roligt att läsa om vad vet jag? Ska försöka göra det kort.
 
Nightwhisper (original) Level 15:
 
 
Whisper är min bästa vän som ni vet men han börjar bli till åren, honom tar jag med mig på lite aktiviteter, ridturer och upptäcksfärder. Han kommer säkert få gå fler championat men han är inte prioriterad, det är isånnafall för att han ska få ha roligt.
 

 
Moondancer (Morgan) Level 12:
 
 
Moonie ligger mig mycket varmt om hjärtat då jag länge varit helt kär i fuxar, du kan läsa historien HÄR om du bläddrar ner lite till hennes inlägg. Queen kommer att levlas när jag får tiden till det, har några som ska levlas upp före henne. Sedan kommer vi prov starta championat och se hur det går helt enkelt, men just nu är hon finast på dressyrbanan.
 

 
Midnightqueen (Achaltekeer) Level 15:
 
 
Min champis häst, trots att jag inte tävlar mycket just nu. Men vi har sprungit in ett par priser och ska försöka ta upp tävlandet igen inom snar framtid. Dock kommer de ta ett tag innan vi är i våran vanliga form men jag tänker bli farlig på banan igen!
 

 
Eveningking (Frieser) Level 9:
 
 
Den här hästen kan jag inte se mig mätt på, jag dör vad vacker han är! Har aldrig fått chansen att visa upp honom i en dressyr tävling men slår vad om att han skulle rocka. Eve fixa en dressyr tävling snart! haha.. Han är alltså inte prioriterad i levlandet men ska självklart upp han med.
 

 
Rockstar (Appaloosa) Level 10:
 
 
Min goa lilla kille, planen med honom är att han ska bli min championathäst tillsammans med Queen. Så han är prioriterad 2a på levlingen.
 

 
Dragonmaster (J.ponny) Level 6:
 
 
Min lill skit <3 Master ska levlas upp till 15 och sedan visa vad han går för i ett par champiopnat. Men kommer troligtvis mest visas upp med klubben på tävlingar osv. :)
 

 
Har ni planer för era hästar eller spelar ni bara och tar det som det kommer? :)
 




Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback