» Stall funktioner «

Jag måste börja med att säga att detta inte är ett klagoinlägg för fem öre, utan detta är bara mina tankar och funktioner som vore roligt att ha.
 
Att kunna gå in i sitt eget hemstall var en sjukt rolig funktion, man har sina hästar, sin utrustning och allting där inne och det är en plats som är ens egen lixom.
 
 

 
 
Du har en sadelkammare
 

 
 
Du har fyra boxplatser
 

 
 
Du har en vattenho där du kan fylla vattenhinken som du vattnar dina hästar med. Det finns en garderob där du förvarar kläder och utrustning.
 

 
SÅ vad mer behövs?
 
  • Design funktion - Du kan välja färger till ditt stall, du kan pynta ditt stall till olika högtider (Jul, midsommar, nyår osv.) Du kan också köpa namn skyltar till dina hästar som sitter vid de olika boxarma.
  • Du har ett hö loft där du kan förvara mat till hästarna
  • Foder funktion - Du kan köpa foder och beroende på prisklassen så får din häst olika mycket xp, de dyrare fodret ger mer de billigare mindre. Fodret förvaras i en box inne i sadelkammaren.
  • Mocknings funktion - Ditt stall blir smutsigt och du måste mocka och sopa varje dag, ju fler dagar som går destå grisigare blir det.
  • Spolspilta - Det finns en spilta inne i själva stallet där du kan ställa hästen och spola av den istället för att borsta. (här vore det kul ifall hästen faktiskt blev smutsig också ju fler dagar som går utan ryktning eller spolning)
Åh finns så mycket men dessa saker ligger högst upp på min lista inom stall funktioner, vilken funktion gillar ni bäst? Har ni några fler förslag på funktioner i stallet som ni vill ha in i spelet?
 
 

 


Gillar dina idéer :) Särskilt den med att kunna designa stallet! :D Låter kul, mejla gärna in dina idéer till support vet ja! ;P Skulle vara coolt om de kom med i spelet.

Svar: Ja kanske får göra det! :) Kram
Courtney Silverhill

2013-08-17 // 08:38:50

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback