» Western «

Jag fullkomligt älskar westernvärlden irl, jag står irl i ett western inriktat stall med min deltids häst men rider det inte seriöst (hopp tönt) är verkligen inget proffs trots att många tror de när man säger att man står i ett sånt stall hah.! Har skojj tävlat när de anordnat lite på gården mest för att testa och så. Men ja hursom det är så häftigt! De har så snygga kläder och utrustning och det är otroligt kul att sitta på en western utbildad häst. Och man & svans behåller de oftast långa vilket jag är svag för. Brukar försöka knåpa ihop en snygg outfit på SSO men inte lyckats och blivit helt nöjd (kräsen). Någon som läser min blogg som är intresserad av western?
 
Serie släpp i morgon 14.00!
 
 
Någonting jag tycker är udda är det här att rida med bara en hand, knepigt när man har inpräntat i hjärnan "Håll ihop händerna och håll en stadig yttertygel" haha nejmen ja ni hajjar.
 
 

 
 


Ja älskar western... Ja e westernryttare själv, elr va för min westernponny dog me pålagringar i bakhoven :( så just nu har ja en distansponny men vi håller på att utbilda henne till western ;)

Svar: Nejmen vad trisst! :( Kul går det bra? :D Kram
Courtney Silverhill

2013-08-11 // 08:40:46

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback