» Endast för sneakydragons klubbmedlemmar «

Lagom till halloween kommer jag hålla en maskeradhoppning (endast för klubbens medlemmar) där ni har chansen att kamma hem lite starcoins, är du bäst på att fixa en outfit eller bäst på resultattävlingen, kanske bäst i båda kategorier? Det får tiden utvisa ;)
 
Men det är ju ett tag kvar så vi har tid att träna inför detta och det är precis vad vi ska göra. Mina 3 närmsta lektioner kommer ni få lära er precis vad som krävs för att vinna tävlingen. Så det gäller att hänga med och ha huvudet på skaft!
 
Tävlingsdatumet kommer sättas så fort halloween uppdateringen släppts.
 
Klädsel: Precis hur du vill, låt fantasin flöda!
Framridning: Ridhusets dressyrdel
Tävling: Baronessans alla tre banor i ridhusets hoppdel.
 

 
Första hopplektionen: "Att komma rätt på hindret" - Vi räknar galoppsprång och tränar på att komma rakt på alla hinder + genomgång av alla tre banor.
 
Andra hopplektionen: "Att ha ett bra grundtempo" - Höjer svårighetsgraden med ett högre tempo på naturhinder + grupptävlingar på alla tre banor.
 
Tredje hopplektionen: "Att rida smarta vägar" - Vi tränar på omhoppningssvängar och avslutar med grupptävling. Denna lektion kommer tyvärr att hållas i Gyllenbladets paddock.
 
Så är ni taggade!?
 

 
Måste bara tillägga att jag kommer behöva komma åt erat konto för att dela ut priset om just du vinner, detta får ni självklart bestämma om ni går med på eller ej. Men det är bara att byta lösenordet innan ja loggar in och sedan byta tillbaka.
 

 



Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback