» Först in sist ut «

Hade man kunnat sälja sin originalhäst på Starstable så hade jag inte gjort det, trots att jag fått SC för Nightwhisper hade jag inte gjort det. Bara big no no! Jag satt länge när jag "gjorde" honom och var extremt nöjd vilket jag fortfarande är. Visst som jag nämnt tidigare så suktade jag länge efter en fux, men det var aldrig så att jag förbannade mig över min Whisper. Sedan att jag ridit honom BARA honom i över ett års tid och lärt mig hela spelet osv på hans rygg, det är stärkande. Han tillhör lixom min karaktär i spelet. SSO är min låtsatsvärld där jag kopplar av och jag älskar att spela, man kommer bort från stressen och kraven ett tag. Jaja nu ska inte detta bli ett terapi inlägg haha.
 
Dit jag vill komma är alltså att när Södra Jorvik öppnar så kommer jag rida in på Nightwhisper, så är det bara. Jätte töntigt men jag måste verkligen det! Sedan har jag funderat på NÄR man gör det. Okej först och främst ifall jag har den leveln som krävs och allt men jag menar göra alla uppdrag och sova över stressa in och trängas med alla andra. Är det så man vill upptäcka det? Ska man göra det på natten, några dagar efter? Ja jag vet inte.. Gå upp 5 på morgonen!? haha nejmen alltså jag vill verkligen inte trängas så att man knappt ser något. För kaos kommer det att vara. Har någon funderat på det här? Eller överanalyserar jag bara.. Jag är också lite nervös, för vilka jävla förväntningar man skaffat sig, på något sätt mer än när Gyllenåsarna skulle öppnas. Babbel babbel...
 
 
 
 
Nightwhisper har jag inte rört en fena på, han har alltid haft sin original man och svans. Han är the original helt enkelt haha ;)
 




Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback