» Nu slipper jag ha en oro över mina projekt. «

Godmorgon!
 
Igår tog Mary & Flippen slut, ni verkade gilla serien och det glädjer mig. Men somsagt ingen serie ligger mig så nära hjärtat som Jorvik vampyren så det är den jag lägger ner mest tid och kraft på. På onsdag är det dags!
 
 
Sitter och för över allting som finns på datorn till min nya externa hårdisk, har haft en känsla att datorn kommer ge upp inom kort så jag har varit sjukt nojjig att förlora de jag arbetat med på säsong 2 av jorvik vampyren. Förstår ni om jag hade gjort det? Vad fan hade jag tagit mig till!?
 
Men nu är det påväg att bli säkert iaf, så skönt! Ska införskaffa en ny dator inom kort också. Älskar struktur så ska försöka få lite ordning på alla mappar med bilder och filmer osv. Men jag planerar att kunna klippa hela säsong 2 på denna datorn eftersom jag vill börja använda sony vegas sen. Fraps som jag filmar med kommer jag nog behålla.
 

 
Jag är på så bra humör också, detta kommer låta galet men det är för att det är mulet ute. Jag känner att jag behöver ta det lugnt en dag inomhus, har en del saker jag måste fixa genom datorn. Blir ensam hemma också så ja extra skönt. Ska försöka tidsinställa som en galning inför nästa veckas praktik också så att ni har massor att läsa means jag sliter rövn av mig ;)
 
 
Jag kan typ inte sitta inomhus när det är fint väder, är det tack vare alla år av mammas och pappas tjat om att man inte ska vara inomhus när det är sol ute!? haha, bra jobbat isf ;)
 

 



Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback