» Dramatisk start på söndagen. «

Hej på er!
Idag är det massor med förberedelser inför kvällens gala, ska bli så roligt.
Min dag har börjat rent utav sämst, katten kom in med en levande fågel som flög runt i lägenheten, den blödde och katten var överlycklig. Det slutade med att jag fick kasta ut katten och öppna alla fönster, sedan flög fågeln ut efter en stund. Jag är så glad att den inte var mer skadad än så, det var nog bara ett bett som blödde för vingarna och benen fungerade utmärkt. Så jag håller alla mina tummar för den lilla pippin. Katter är hemska ibland, dock ville hon ju bara visa upp sin fångst men ucsh nej kom inte hem med det.
 
Så nu kan dagen bara bli bättre känner jag. Jag ska som sagt förbereda inför kvällen och försöka hinna göra huvuduppdraget dag 2 för det har jag inte gjort ännu. Ikväll publiceras min film jag jobbat med ett bra tag, fast absolut mest senaste veckan. Det är INGEN serie så få inte alldeles för höga förhoppningar nu haha..
 
Sen måste jag också passa på att säga att det kommer inte komma upp nya MC avsnitt förens Berits server sätts igång igen, den har legat nere ett tag på grund av flera saker men jag vet att han jobbar på det. Så herregud YT kanalen blir ganska tom alltså. Men mer tid för mig att planera andra saker för kanalen :)
 
Nej nu ska jag sätta igång, hörs sen!
 
 
Bilden är snodd från Haley Rainstorms blogg
 

 



Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback