» Ice Challenges «

Dessa challenges körs på isen i Dinodalen, ni kan använda endast nån eller alla av mina utmaningar och även lägga till egna. Detta är bus kul! Men ta med er handdukar och varm choklad för kalla och blöta lär ni alla bli!
 
Ett tips är att starta med "Isen runt" -
Ni springer runt hela isen helt enkelt, rid någon dag i förväg och bestäm vilken väg ni ska ta när det väl gäller. Ett tips är att hoppa mycket över vakar och köra slalom under det stora skelettet.
 
Challenge - Cirkel och spiralen
Denna utmaning körs precis nedanför backen från Nic.
Medlemmarna ska hoppa i en cirkel och spiral runt en vak, DU bestämmer när de ska hoppa i cirkel och när de ska hoppa i spiral. Byt lite då och då.  Efter en stund när alla fått in snitsen på det så be dem ta av utrustning varannan minut (sadel, träns och schabrak) vilket gör det svårare. Samt att den som då ramlar i vaken åker ut och ställer sig på torra land med dig. Sista personen vid liv vinner första utmaningen.
 
 
 

 
Challenge - The last man standing cirkeln.
Detta görs på ett ställe som har vakar som i en cirkel, här ska medlemmarna hoppa runt, runt och runt. Det är last man standing som gäller så den som håller sig vid liv längst vinner även här.
 
Chellenge - Försten över
Ställ alla medlemmar i en klump i varandra, framför sig har dem två vakar och den sista är lite bredare. Be alla medlemmarna ta av sin utrustning på hästen. Du som ledare hoppar över vakarna och väntar in dem. Sedan räknar ledaren ner och den som bjuder in ledaren i grupp och är över vakarna vinner. Dessa vakarna är de som är nära geijsrarna på isen.
 
 
 

 



Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback