» Klapp på huvudet! «

Nu har jag varit "duktig". Levlade upp lilla Rain till level 12 (gud så lat jag är) börjat fundera på att byta namn till henne. Hon ska fortfarande heta någonting med Rain men jag gillar inte Summerrain för att det blir två R. Ni får tycka att jag är knasig men jag stör mig verkligen på det...
 
 
Jahaaa o här fastnade vi.. Suck! Fick börja om haha så drygt.
 

 
 
Fina lilla tjejjen som nu är i level 12 <3 Hejja hejja..
 
 
Sen fick hon komma in i stallet en stund och slippa bromsarna på betet. Det är svalare i stallet också så hon klagar inte alls :) En dusch och massor med insektsspray så får hon komma ut senare ikväll.
 

 
Sedan hämtade jag Kingen och vi gjorde midsommaruppdragen (REDAN!?) Nejmen alltså min motivation till datorn över huvudtaget har varit så låg så har inte gjort dem tidigare.. Lite tråkigt eftersom det är samma visa som förra året så ja jag gjorde dem mest för xp..
 
 
 
 
 
 
Vad tyckte ni om årets midsommaruppdrag? Jag kommer ju missa massor av utrustning osånt i skattjakten men just nu bryr jag mig inte så mycket, det jag sett bilder på har jag inte varit super imponerad av faktiskt. Men annars är det såklart mysigt med högtidsuppdrag när man gör dem INNAN högtiden haha.. Nu är ju midsommaren sopad under bordet lixom ;)
 
Nu ska jag spela lite till och ev. byta namn på Rain.
Sen måste jag redigera morgonens avsnitt av Jorvik vampyren :)
 

 


Haha ätligt talat det där med dubbla bokstäver i namnet så har ju Danne två K i sitt namn men dubbla bokstäver eller inte. Han är den han är och namnet är Awesome ;)

Svar: Jaja det är ju inte det att namnet blir fult eller så utan bara att jag stör mig på det när jag skriver namnet. Men om du inte gör det är det ju bra haha :)
Courtney Silverhill

2014-06-24 // 18:01:58

Goldrain? Hehe kommer inte på ngt mer x_x omg fick idén från aliciastarstable.blogg.se mwihi

2014-06-24 // 19:29:24

Asså jag förstår att du stör dig på att det är två r. Skulle jag också göra om det typ inte var världens finaste namn. Sen midsommar uppdragen så gjorde jag de bara för xp hehe. Men lixom hur kul är det att göra midsommar uppdrag en vecka efter midsommar? Om man får xp ja visst. Får man inte det så asså orka? Nej. Men om jag hade gjort de innan midsommar så hade jag nog gjort de även om man inte hade fått någon xp. Puss ♥♡♥

2014-07-01 // 08:40:11

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback