» Sändag :) «

Godmorgon fina ni! 
Idag är det morsdag glöm inte bort det alla ni som har en mamma. Hon är värd all kärlek i världen förstår ni. Men iallafall igår så hängde jag med två killkompisar hela dagen och det slutade med en grillkväll, har inte satt på datorn på 2 dagar (förutom vid gårdagens inlägg) vilket känns bra eftersom jag varit ute mycket i solen och tagit vara på dessa fina dagar. Det som känns mindre bra är att inläggen här blir lite småpissiga men ja jag uppdaterar iallafall. Idag kommer jag att ha lite saker att göra och datorn kommer inte slås på förens ikväll. Men ikväll vill jag verkligen installera vegas och börja leka! Gah så länge som jag väntat på att använda vegas alltså. Antar att det finns några otåliga som väntar på jorvik vampyren också ;)
 
Vad gör ni denna söndag? 
 
 


Kommer du att sluta göra jorvik vampyren?:(

2014-05-25 // 09:18:05

Idag ska jag åka till stallet och så ska vi hela familjen åka ut till ett litet ställe vid Mälaren och kanske bada vi får se :) hehe ha de gött :) puss ♥
Ps jag är en av de som har längtat efter jorvik vampyren. Och till dig katelyn nej Nemo kommer inte sluta göra jorvik vampyren inte nu iaf nån gång kommer hon nog att sluta men inte nu som tur är :)

2014-05-25 // 09:24:47

Jobbar, jobbar och jobbar ;)

2014-05-25 // 11:19:16

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback