» Autografer. «

Som ni märkt har jag inte haft tiden till att fixa och lägga upp alla autografer, jag måste nog tänka om kring detta. Skulle det kanske kunna fungera att ha "Veckans autografer" som ett eget inlägg varje onsdag under uppdateringen tillexempelt? Vissa veckor kanske jag inte tagit någon och vissa veckor kanske det är fler. Det skulle nog underlätta för mig själv då jag nu kör typ en gång i månaden som jag skär, lägger in autograf på bild, laddar upp och tidsinställer 20-30 åt gången så att de ska komma upp en varje dag. Min tanke var att detta skulle kännas lite mer speciellt att få sitt eget inlägg och bild på min blogg. Men gosh vad jobb och extra tid det är. Hmm ja mer rutin på detta behövs verkligen.. Sen går jag igenom och upptäcker att vissa fått autos flera gånger uppladdade och fortfarande ber om det. Det skulle underlätta om ni var nöjda med den ni redan fått så att andra får chansen att få en också. Just nu raderar jag de bilder med folk som redan har en auto på min blogg, men är svårt att hålla koll på alla. Jag vill inte behöva sluta att ta bilder med er för att det tar för mycket tid, det skulle vara så himla tråkigt! Nu har jag iaf tagit mig i kragen och fixat autos, flera av dem är några veckor gamla. Men i framtiden kommer jag att prova "Veckans autografer".
 


Till Tindra Bigforest <3
 
 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Kommer ett gäng till i morgon igen! :)
 

 
 


Hej Nemo!
Jag skulle bara säga att jag inte har fått min. Du tog den på ewerwind fälten (stav) så att du inte raderar den! :) Hoppas att den kommer ut i morgon!! :D Hej då Nemo!! Ps:.. Du är bäst!!

2015-01-14 // 14:10:10

Åh, nu vill jag rida ännu mer med dig. Både för att jag vill ha en autograf men mest för att du verkar så snäll!

Kram<3

2015-01-14 // 16:12:57

Asså Nemo visst är det bra att man får en dag själv, men du är bara lite för snäll när du kämpar och kämpar med att det ska komma en om dan medans (nästan) alla tjatar, fatta att du skämmer bort oss med autos varje dag. Det här är också bra, visst är det roligt att få en hel dag själv, men du får inte vara för snäll heller Nemo! Tänk på det. Puss o kram! Skriver kort för vill komma ikapp lite. Puss ♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥

2015-01-19 // 22:01:24

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback