» Bloggutmaning dag 20 - SSO avatarerna «

Dags att ägna ett inlägg till våra egna avatarer, alltså dem vi själva skapar och styr i spelet. 
 
 
Det här är min avatar Courtney Silverhill, hon ser inte ut som hon gjorde när jag skapade henne då hon fått en ny stil på sitt hår samt ett vampyrsmink. Min avatar är lätt att känna igen och jag ser alltid likadan ut eftersom jag gör min serie Jorvik vampyren. Därför har det här utseendet kopplats ihop med mig på olika sociala medier. Jag kan inte byta, eller kan kan jag väl men det skulle bli konstigt för många och inte minst mig själv.
 

 
 
Såhär ser jag ut utan smink och med hårfärgen brun som jag länge haft i spelet innan jorvik vampyren då jag är brunhårig irl. Jag valde även att ha en skönhetsprick i ansiktet då jag har en sådan även irl men den sitterlängre in mot munnen. 
 

 
Jag har alltid varit nöjd med min avatar, aldrig ångrat små saker eller liknande som många gör. Dock har jag länge undrat varför vi endast kunde ha ljusa hudfärger och varför vi är begränsade till en vikt som är på gränsen till undervikt? Eller kanske inte ens på gränsen jag menar kolla midjan på gubbarna i kavaj? 
 
Nu när den nya funktionen kom där man kan ändra sin avatar kom även fler hudfärger, bra jobbat! Men fortfarande kan vi inte lägga på oss några kilon fett eller muskler. Vi kan inte heller välja utseenden som är typiskt manliga och man ser att våra avatarer har bröst i vissa tröjor. Man KAN lyckas se ut som en kille på spelet och det finns några könsneutrala namn men trots det så är spelet otroligt inriktade på tjejjer precis som övriga ridsporten i stora drag. Det är tråkigt tycker jag och 2015 borde vi ha kommit längre än så. 
 
Hade det inte varit roligt om skapa din avatar grejjen var lite mer avancerad med just längd, vikt och kön?
 
 
 Jag tycker att alla ska få se ut som dom vill, smala, tjocka, korta, långa, kurviga, spinkiga alltså ja vafan jag bryr mig inte men jag tycker de är tråkigt att vi är låsta i en form i spelet, en form som även skapar mycket ångest hos många unga tjejjer och killar. För mig är det viktigast att må bra och jag själv mår bra när jag rör på mig och får i mig god mat i lagom mängd. Men det betyder inte att alla mår bra av det, människor är olika trots att inte samhället förstått det ännu ;) 
 

 


» Ebba

Hej Courteney! Har du slutat med jv?Jv äger fett mycket!!I skolan jag går i tvåan.Jag har skrivit en berättelse som heter jorvik vampyren.När min fröken har rättat den ska jag ta hem den och skriva allt som det står på lappen.Det är två papper.Jorvik vampyren jag har skrivit har blivit askan i min skola och finns på skolans bibliotek nu.Så fattar du hur känd du är och vad du gjort för mig?

Svar: Åh vad roligt! Tack :D <3
Courtney Silverhill

2015-05-22 // 23:49:24
» Ebba

As känd ska det stå

2015-05-22 // 23:50:29

Så himla bra sagt :,)

2015-05-24 // 23:18:48

Var har du köpt de svarta "vanliga" glasögonen har letat men inte hittat. Har glasögon irl.😜

Svar: Fort pinta är dom ifrån :)
Courtney Silverhill

2015-06-02 // 21:20:15

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback