» Åsikstinlägg: Newbies? «

 
Jag har sett i chatten att det finns små disskusioner ibland om "Newbies", någon skriver att de är "jobbiga" och att de inte får vara med på vissa offentliga aktiviteter, eller att de är läskiga? Någon försvarar dem o säger att de är "Söta". Ja alla svaren gör mig lika förbannad.. Alltså hold your horses skämtar ni eller!?. ALLA på SSO har varit "newbies", det betyder inte att man är en sämre spelare för det, dom har lika stor chans som du att komma upp till högsta leveln som du. Är det någon som har gjort ett nytt konto för att börja om spelet, så kan man få lika mycket respekt som karaktären man hade innan eller har vid sidan av. Vad är det för skit då? Näe var trevlig och bjud in nya spelare i spelet istället för att behandla dem som skadeinsekter.
 
Detta kan jag jämföra med hästsporten i verkligheten, jag får allt för ofta höra att jag "bara" har ett varmblod, och att det är onödigt att köpa dyr utrustning eller lägga pengar på dyra tränare osv osv.. Diskriminering eller hur? Jag har lika mycket häst som någon annan i stallet, herre vad folk gapade när de såg henne gå i form för första gången..
 
Sluta göra hästsporten så jävla snobbig NU! Spelar ingen roll om det gäller ett spel eller IRL..
 
Punkt och slut!
 



Har också tagit upp det där med "Newbies" på min blogg, kika gärna in och kolla på inläggethttp://emmalightfallsblogg.bloggo.nu/2013-08-04/

Tack för mig :)

Svar: Åh det ska jag absolut göra! :)
Courtney Silverhill

2013-08-08 // 17:25:36

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback