» Score! «

Ni som ser på Berits YT filmer om SSO kanske har märkt att vi alltid försöker klättra upp här när vi åker färja.
Man har ont om tid och det är inte helt lätt, men varje gång man lyckas känns det SÅ bra!
 
 


» Till Anja Lionheart <3 «



» Söndag! «

Hallå kära läsare! Hur mår ni? Jag känner lite blandade känslor just nu. I morgon drar skolan igång sin sista termin vilket jag får panik över. Samtidigt som det ska bli skönt att komma igång med lite vardag igen. Och idag har jag SÅ mycket att göra samtidigt som jag vill spela eftersom jag inte vart inne sen i torsdags? Men pkugget går först såklart och jag ska även hjälpa till med lite saker i trädgården. Fixa min cykel också så jag kan cykla till skolan. Brum brum. 
 
Vi får höras senare hjärtisar :) <3
 
 
(Mobilbloggning = gamla bilder. Saknar min Doris <3 ) 

» Host... Ja jag är lite glad att tristan är fri ;) «

 
 

 

» Coolaste kisarna på SSO «

Just hanging with my friends... Hur cool är inte jag som får vara en del av deras gäng?
Lova att inte säga till någon men jag är alltså också en soulrider... Fniss..
 
 
Nejmen fan vad coolt det vore om game masters kunde vara inne och spela som dessa karaktärer, att det spelade deras roller och att man kunde snacka lite med dom. Vore sjukt ballt.
Varför är inte jag SSO's grundare...
 

 


» Till Cassandra Diamondside <3 «



» "Här kan ingen hitta oss" «

 
 


» Fredag :) «

Hallo där!
Vad gör ni denna härliga fredag? Jag har haft fullt upp irl så inget spelande för min del. Kanske går in en stund ikväll men troligtvis inte. I morgon ska jag ha kräftskiva med några kompisar så det ser lite fullt ut där med. Men ibland får man ta lite dator ledigt på helgen, är väl bara positivt egentligen haha.
Igår hade vi sista eventet på hemliga veckan och vi överaskade drakarna med en tävling där de under Vd sjön banan skulle svara på frågor under loppet. De startade en och en och de fick alla 3 frågor i olika svårighetsgrader som gav olika poäng. Tävla, tänka och skriva. Inte helt enkelt! Det var super skojj verkligen.
Ingen mindre än vår nya ridlärare Henriette Lionstar vann gårdagens tävling!
 
 
 
 
 

 
Jag gästbloggade även hos Annie och Berit igår.
klicka på bilden för att komma till inlägget jag skrev till deras läsare.
 
 

 
 

» Till Julia Clouddotter <3 «



» Let us take a selfie «

 
 

 

» Beundrad! «

Igår blev man ju beundrad med hästmarknaden, skööönt!
Dock hände det inget speciellt men ja det kanske dyker upp nått uppdrag i framtiden.
 
 


» Gissa vad jag gör? :) «

 
 

 

» Till Emma Diamondnose <3 «



» Birthdaay sss... «

Gårdagens möte
Sture presenterade vår nya ridlärare och vi sjöng och åt tårta för vårt födelsedagsbarn Ellie.
Det var typ det haha. Vi småpratade lite om ett event vi ska ha tillsammans med RD också.
 
 
 
 
Tårtkraaam!
 

 

» Gårdagen var minst sagt hetsig! «

Igår hade jag en del att göra, både irl och på datorn. Därför hann jag inte med bloggen riktigt. Jag köpte en häst, testade en ny ridlärare för SD, hade möte, planerade event med en annan klubb osv osv.
Testlektionen var superkul, jag älskar ju lektioner (därför jag var ridlärare förut) så det ska bli fantastiskt att ha Henriette Lionstar som ridlärare (Hon är även ridlärare irl så det kan ju inte bli bättre). Självklart är det en helt annan sak på datorn men man lär sig knepen efter ett tag. Igår fick vi träna på enkla byten, SUPER klurigt men roligt. Jag, Sture och Janni kände oss väldigt nöjda med henne så hon fick bli ridlärare och nästa vecka är hennes första lektion, Spännande! Minns när man skulle förklara för 20 pers hur jag tänkte vid vissa övningar, herre. Ingen lätt uppgift, men jag ska stötta Ettan som vi kallar henne så mycket jag kan :)
 
 
 
 
 
Nu ska jag ta tag i lite saker här hemma och träna, men vi hörs sen! :)
 

 

» Välkommen hjärtat! «

 
 

 

» Till Lily Lightrock <3 «


 

» Godmorgon solstrålar! «

Jag ligger och drar mig i sängen... Fan vad jag hatar att vara trött, hemsk känsla haha. Men ska strax börja röra mig ur sängen och krypa i mina gympadojjor och ta en morgon PW. Det ska vara fantastiskt fint väder idag så jag tänkte försöka njuta av det. Dock är det ju fasiken höst redan så sola i bikini är ju bara o glömma. Vi får se vad jag hittar på helt enkelt. Det är även onsdag vilket betyder uppdatering! En (eller fler?) Nordsvenskar är i denna stund påväg till Jorvik. Enligt nån game master på server två har den inte samma kropp som tinkern? spännande. Har den tinkerns kropp blir jag besviken, MEN en tinker med nordis färger tror jag endå är jävligt fint och jag är sugen på ny häst :) Sååå.. Inte omöjligt att Whisper får sällis i stallet. 
 
Ska ni köpa ny häst idag? ;)
 
 
 

» Gårdagen - Event «

Igår drog ju min och Annies "Hemliga veckan" igång.
Vi försökte lura skiten ur våra älskade små medlemmar. Denna vecka får det alltså bara tid och plats utsatt på schemat. Vad de ska ha på sig m.m. får de inte veta utan de får gå på magkänslan helt enkelt.
 
 
Igår var platsen observatoriet.
Vi hälsade dem välkommna alla blev utslängda också, skit bra SSO..
Sedan så berättade vi att vi skulle "rida töntled" som Annie så fint kallar det. På vanlig svenska betyder det helt enkelt en uteritt! Så vi red iväg, trav, galopp. Hamnade vid VD stallet där vi tog hand om hästarna. NU var det dags för mockteori. När jag frågade medlemmarna om de kommer ihåg hur man mockar fick jag otrevligaste orden kastade mot mig! De ville inte alls ha mockteori.. Nähe inte? Bortskämda ungar!
 
Så jag och Annie skrek helt enkelt "Försten till VD paddocken!!" Och väl framme lekte vi under hökens vingar som egentligen var syftet med eventet ;) haha jag och Annie hade as roligt. OCH trots att jag och annie var dem som jagade hela tiden så VANN vi en gång. Medlemmarna var så ARGA och de sa att genomskinlig inte är en riktigt färg? Alltså vilken planet kommer dem ifrån? Klart genomskinlig är en färg :'D
 
 
 
 
 
Hemliga veckan är i full gång och vi ser fram emot att ha ..... ikväll!
Kära drakar glöm inte att ta med er ... ehh... vad som helst? <3
 

 

» Till Yvonne Youngfield <3 «


 

» Gårdagen - Filma «

Igår var det drags att dra på TV smajlet igen. Haha nejmen vi filmade uppdrag igår.
Nina fick återigen vara stand in och det gör hon med bravour!
 
 
Gänget! (Ja förutom Sture såklart.)
 

 
 
Jag hoppade upp på MS hoshwosh altan och sedan när jag gick ner kom jag inte upp igen. Så min fina Whisper blev antastad av Berit och hans hemska fans... :'(
Nejdå jag älskar er allihop!
 


 
Haha alltså jag älskar hur folk reagerar när de hittar oss eller ja Berit. De blir GALNA!
 

 
 
And we meet PI.. Hon har typ återuppstått? Skit äckligt var det.
 

 

» Återigen, Sneakydragons <3 «

För ett tag sedan träffades Nina Bunnystorm, Amanda Wolfdaughter, Victoire Winterfall och Felicia Nightlake. De träffades i norrköping där de festade tillsammans, jag ville så gärna vara där men de bestämdes lixom kvällen innan och det är en bit att åka för mig. Boka biljetter osv. MEN vi hängde med på deras galna äventyr genom snapchat och TS. Men en sak hade jag inte en aning om.
 
I fredags fick jag ett mjukt paket hem, vad kan det här vara? Tänkte jag.
Jag öppnar paketet och där i ligger det en Nemo mössa tillsammans med ett litet brev.
 
 
"4 brudar till häst gick till en väldans fest. Efter mycket smisk och pisk hittade vi en fisk! Vi tänkte genast på dej världens smarrigaste tjej! Så mycket som vi har slitigt måste denna användas flitigt! Nu får du inte vara emo för att VI HAR HITTAT NEMO!
Puss och kram / hemliga beundrare från när och fjärran."

Det kunde inte komma lägligare, jag hade varit begravd i tårar och livet utanför var så långt borta.
Det här fick mig att skratta och fälla några glädjetårar. Hur fina är dem inte?
 
Jag är skitful i mössan men det struntar jag i, JAG ÄLSKAR DEN!
Och jag älskar alla mina fina tjejjer och killar i Sneakydragons. <3
 



» Till Isabella Mistlee <3 «



» Hej <3 «

Jag vill börja med att tacka för allt stöd ni gett mig bland kommentarerna, jag har smygit in här på mobilen och läst. Det är fint att ni delar med er av era historier och skickar styrka, det hjälper faktiskt. När man är inne i den dvalan jag var torsdag - lördag så glömmer man bort att livet går vidare, det blir lättare även fast det känns som att man ska vara ledsen livet ut. Just nu känns det lite tungt igen men det är för att jag är ensam hemma, jag letar automatiskt efter henne, kollar mot skålarna. Har hon ätit? Vanorna försvinner inte på en dag.
 
Så vad har jag gjort?
 
I torsdags så var jag bara ett vrak, att spela någonting överhuvudtaget fanns inte på världskartan.
Jag vaknade vid 5 på fredagen, mådde rent ut sagt skit men gick in på MC för att bygga. Ignorerade chatten och var för mig själv. Kollade på en dokumentär om Europas sista vildhästar också, den var mysig. Dock handlade den mycket om andra djur och hur de parar sig haha. Men jag var lycklig över de fina man fick se av vildhästarna. De här ponnysarna har alltså överlevt flera tusen år på vår jord och människorna i tyskland, tror jag det är? Hjälper dem att överleva i reservatet eftersom det är för litet egentligen.Så de får lite mat på vintern osv. Så mysigt! Sen har de en uppvisning där de skiljer hingstarna från flocken, det kan man alltså gå och titta på! Hemskt egentligen men de använder inge lasso och det är för en god sak, det hade helt enkelt inte slutat slagits och det finns inte plats för fler flockar. Ja den var kul att se så det rekomenderar jag.
 
 
 
 
 
 
 

 
I lördags var jag och shoppade hela dagen, sedan åt jag middag med vänner på kvällen osådär. Kändes bättre än jag trott att faktiskt göra någonting och jag vart på bättre humör. Igår så tog vi det bara lugnt, åt god mat och jag spelade MC och the sims. Sen på kvällen kollade vi lite PH säsong 3 och åt chips..
 
 
Har gjort en ny familj, köpte två tomter så hästarna bor som på "lösdrift" på ena tomten och min sim bor i ett litet hus på den andra tomten. Jag föder upp Morganhästar och tränar dem i hoppning och säljer.
När jag sålt min första häst ska jag köpa en tomt och göra en grym hoppbana. Min sim har inte så duktigt med pengar så allt hon får in är på hästarna, när vi vinner tävlingar eller lånar ut min hingst för avel.
 

 
Ja det är vad jag gjort under dessa dagar. Nu är jag mer back on track men denna vecka är min sista lediga så jag har en del att göra och en del att TA DET LUGNT. Ikväll kör jag och Annie igång med en temavecka.
Ni får höra mer om det sen :) Puss.
 


» Till Bambi Eastland <3 «



» Till Alma Skywood <3 «



» När livet spricker.. «

Jag mår så illa, näsan är helt täppt och ögonen rinner och svider... Igår togs ett riktigt tufft beslut.. Såhär var det, jag var ute med vår hund som vanligt. Helt plötsligt börjar hon hoppa på tre ben och ser ut att ha otroligt ont, magen vänder sig på mig men vi tar oss hem och in. hon lägger sig på mattan under bordet, reser sig går omkring och lägger sig igen. Hon har så ont att hon har svårt att hitta ett sätt att ligga på.. Jag lägger mig bredvid henne, lugnar och stryker henne över ryggen. Efter en kort stund somnar hon.. Jag ligger och tittar på henne, tårarna rinner och jag önskar att hon ska sluta andas där och då så att hon slipper göra den sista resan in till veterinären för avlivningen. Åka bil är det värsta hon vet och med 14 år på nacken + blåsljud på hjärtat har hon det otroligt jobbigt när hon stressar upp sig. Jag känner igenom hennes tass, letar efter en avbruten klo som kan vara orsaken till att hon haltat. Hittar ingenting och inser att det bara är önsketänkande.. Hon sover en timma och jag minns knappt vad jag gjort under tiden. Hon går upp och äter, jag släpper ut henne på tomten så hon kan kissa. Nu haltar hon inte lika kraftigt men jag ser hur hon anstränger vänster bak. Jag VET att det måste ske nu, hon ska inte behöva ha ont. Vi fick en tid samma dag, min svärfar gick in med henne i ett rum med veterinären och jag bara bryter ihop. En stund senare öppnas dörren och hon har fått lugnande så jag gick in. 
sen var jag med henne in i det sista. Klappade, pussade och lugnade. Hon var så stressad att hon skakade och hjärtat gick i 180, 10 minuter senare låg hon och sov på en matta innan hon fick sista sprutan. Det var fint, lugnt och det kändes så bra att hon fick vara omringad av alla som älskade henne när hon tog sitt sista andetag.. Helvette vad svårt det är, men samtidigt är det ett ansvar man har när man skaffar djur. Jag vet att jag kommer ha fler djur i mitt liv för trots att det är så jävla tungt att ta dessa beslut så ger dem så mycket glädje och trygghet. 
 
Det var skönt att skriva av sig.. Kan hända att jag raderar detta sen för att det är för privat. Men nu kändes det bra att få det ur mig. Jag kanske försvinner ett tag, men vi hörs snart igen. <3 

» Tjaaa snyggingar! «

 
Tog lite närbilder på två NPCs.
 
 
 
Alltså för det första, kan nån sno Hoschwosh brillor till mig?
För det andra, hur stor skillnad är det inte detaljmässigt och grafikmässigt på dessa två och t.ex. Tobbe och Bonnie? Tror ni de kommer piffa upp de gamla karaktärerna i spelet eller ska de få va såhär?
 
Jag hoppas de gör en makeover på allihopa, har sagt det förut och jag säger det igen.
Jag älskar verkligen Bonnies utseende!
 

 

» Till Lizbeth Diamondbell <3 «



» Säsongens första möte «

Igår drog säsongens första möte igång, nu är klubben igång på riktigt. Event ikväll och i morgon och nästa vecka kör jag och Annie tema vecka "Hemlig vecka" vi har massa skojj inplanerat och de enda medlemmarna får veta är plats och tid för eventen. Som många vet behöver man ofta speciell klädsel och förberedning inför event. Men denna vecka får de gå på sin magkänsla. Det kan bli riktigt skojj!
 
 

 
Alltså glad jag blev när jag hittade den vita hatten igår, som jag längtat <3
BRA JOBBAT SSO TEAMET!
 
 
Vad tyckte ni om de nya sakerna som kom igår? :)
 

 

» Utsikten <3 «

 
 
När jag gjorde huvuduppdragen i måndags så tog denna utsikten andan ur mig,
hur vackert är inte vårt Jorvik?
 


» Mitt mail till Starstable supporten «

Jag har länge funderat på detta och äntligen tagit tummen ur stjärten och gjort det.
Med hjälp av drakarna har jag fått ännu fler bra ideer och här är resultatet!

 


 

Hej starstable supporten!

Jag heter Courtney Silverhill i spelet men i verkligheten heter jag (blabla) Trots mina 22 år älskar jag att spela starstable tillsammans med klubben Sneakydragons som endast har spelare över 18 år. Den enda anledningen att de flesta av oss spelar är på grund av klubben, här umgås vi med jämnåriga personer och vi har ett schema fyllt med roliga event som vi kommer på för att få träffa alla. Jag vet att klubbar är en väldigt stor del av många som spelar även om man inte är i vår ålder. DÄRFÖR skulle jag så gärna vilja lägga fram förslaget att förbättra klubbfunktionen och även lägga ner lite krut på världen för att anpassa den efter events. Min tanke är att eftersom klubbfunktionen redan är utformad och skapad så borde det ju vara möjligt att uppdatera den lite? Jag tänker mig att man t.ex.

  •  ska kunna se vilket datum medlemmar gått med, samt hur många dagar de varit oaktiva (utloggade). Har vi medlemmar som inte varit inne på ett tag kan vi försöka kontakta dem och höra om allt är bra, finns det anledningar till att personen är oaktiv?
  • Någonting som skulle vara bra är fler titlar eller som ”Dressyrmästare” ”Hoppmästare” och ”Terrängmästare”. Samt att man kan ha fler titlar än en. I vår klubb har vi t.ex. lottning varje månad mellan de som blivit mästare på event. Dock kan ju inte vi som är ägare, ledare, ridlärare stå som mästare och det är därför lite ”tråkigt” när man vinner eventen.
  • Ägare och ev. ledare kan skicka ut brev till alla medlemmar som ett massutskick utan att behöva leta upp dem i vän osv. Tex. När man ska breva viktig information om veckor, klubbtävlingar o liknande. Något annat som vore uppskattat är en utvecklad brevlåda. Som jag vet att MÅNGA pratar om. Taget från Evelina Silverknights blogg ”Jag vill ha lite mer symboler i min brevlåda. Och nu menar jag mer att jag vill veta vilka bra jag har besvarat, jag vill veta om min låda är full eller inte. Tänk er en liten symbol nere i kanten typ, lådan är full då visas den ikonen och är ens låda inte full så visas inte symbolen. Eller kanske en mätare i % som visas. När lådan är tom = 0% När lådan full = 100%.” Man har ingen aning om när brevlådan är full och vi kan ha flera potentiella medlemmar som försöker kontakta oss
  • Att ägaren kan uppgradera ledare till att kunna ändra i klubbinfon samt bjuda in medlemmar. Men detta ska kunna stängas av så att om ägaren vill sköta detta själv går det med.
  •   Klubbhus, ett litet hus där man kan sitta i soffor och ha möten. Här är det endast den egna klubbens medlemmar som syns. Resten är osynliga. Alltså kan flera klubbar ha möte på samma plats på samma gång.
  •  Ett schema i klubbinfon. Alla klubbar (typ) har en hemsida eller grupper på facebook för att kunna förmedla så mycket information som möjligt till sina medlemmar. Därför vore det skönt om klubbinfon fick ett litet schema där man bara skriver in tider och platser så att verkligen alla medlemmar kan ta del av infon, tex. Dem som inte gärna vill dela sin privata information (Facebook).
  • En sista sak som vore otroligt roligt är att ett område på Jorvik skulle bli anpassat efter events. Framförallt en hoppbana och en dressyrbana med läktare och domarbås. obs dressyrbanan MÅSTE ha bokstäver och inte vara fyrkantigt som ridhuset utan mer rektangel formad. Ett önskemål vore hinder som har vattengrav, även trippelbarr, oxrar, kryss. Nått annat som vore häftigt och definitivt omtyckt vore ett stort område som har en mur omkring sig där det skulle kunna vara utformat så att två lag kan spela mot varandra. Tex. Två ”borgar” i olika färger etc. Jag vet att fler klubbar har events som liknar hunger games där man gömmer sig, paktar och ”dödar” varandra genom att bjuda in i grupp. Även events där man är på två lag.

Tack för mig, hoppas ni läser. Och framförallt hoppas jag att ni använder detta såklart

Med vänliga hälsningar (bla bla)

 


 

Vad tycker ni, visst vore det fett?

 

 


 


» Till Lana Swiftheart <3 «



» Vampire's don't sparkle. «

 
 

God knows they'll bite,

Any vein in sight,

For their diet is tight,

and they hide from the light,

Stupid or bright,

Their skin's often white,

Some don't hold back on the spite,

While others are all-right.

But really, It's too hard to sleep at night,

Because vampires don't sparkle, please get it right.

 


Vampire's don't sparkle.

 

God knows they'll bite,

Any vein in sight,

For their diet is tight,

and they hide from the light,

Stupid or bright,

Their skin's often white,

Some don't hold back on the spite,

While others are all-right.

But really, It's too hard to sleep at night,

Because vampires don't sparkle, please get it right.

- See more at: http://allpoetry.com/poem/10723599-Vampires-dont-sparkle.-by-atinybitcynical#sthash.rPzqxo1j.dpuf

Vampire's don't sparkle.

 

God knows they'll bite,

Any vein in sight,

For their diet is tight,

and they hide from the light,

Stupid or bright,

Their skin's often white,

Some don't hold back on the spite,

While others are all-right.

But really, It's too hard to sleep at night,

Because vampires don't sparkle, please get it right.

- See more at: http://allpoetry.com/poem/10723599-Vampires-dont-sparkle.-by-atinybitcynical#sthash.rPzqxo1j.dpuf

Vampire's don't sparkle.

 

God knows they'll bite,

Any vein in sight,

For their diet is tight,

and they hide from the light,

Stupid or bright,

Their skin's often white,

Some don't hold back on the spite,

While others are all-right.

But really, It's too hard to sleep at night,

Because vampires don't sparkle, please get it right.

- See more at: http://allpoetry.com/poem/10723599-Vampires-dont-sparkle.-by-atinybitcynical#sthash.rPzqxo1j.dpuf

Vampire's don't sparkle.

 

God knows they'll bite,

Any vein in sight,

For their diet is tight,

and they hide from the light,

Stupid or bright,

Their skin's often white,

Some don't hold back on the spite,

While others are all-right.

But really, It's too hard to sleep at night,

Because vampires don't sparkle, please get it right.

- See more at: http://allpoetry.com/poem/10723599-Vampires-dont-sparkle.-by-atinybitcynical#sthash.rPzqxo1j.dpuf

» NI MÅSTE SE DETTA! «

Mitt absolut första mail till supporten handlade om att jag ifrågasatte varför man inte kunde välja en manlig avatar i spelet, varför endast spela som tjejjer? Jag fick ungefär det här svaret: SSO är baserat på andra spel där det är en kvinnlig huvudroll, därför utformade vi spelet så från början. Och nu är det "omöjligt" att ändra i alla chattar med NPCs o uppdrag. Men de kommer ju nya namn så mitt svar vet jag inte alls hur jag tolkar idag? Och i den här filmen ger han en helt annan anledning, att det blir ett dejtingspel?
alltså jag vet inte alls... Är det inte märkligt?
 
Klicka här för att se filmen om SSO!
 



» Till Ellen Flowerhome <3 «



» Huvuduppdragen dag 2 «

Igår gjorde jag huvuduppdragens sista dag, för denna gång. Det var spännande att få vara i en byggnad av Jorvik city, jag är inte besviken. Jag har ingen aning om hur långt de kan ha kommit på staden Jorvik City. MEN det hade ju kanske kunnat bjuda till på en liten kamera flygning över nåt pytte område eller kanske bara utanför själva byggnaden, ja ni hajjar? MEN jag är inte besviken, jag trodde inte ens att vi skulle fått åka nånstans. Jag tänkte att bilen typ skulle pajja eller att butlern skulle banga så att alex fick rida. Ja nått sånt men vi fick faktiskt åka dit! Storyn var inte lika spännande denna gången, men vi fick ju veta allt smaskens i förra delen och nu gjorde man ju bara allting. Eller bara herregud, de har lagt ner så mycket tid på detta uppdrag. Bara vargen, trädet, musiken, jorvik city. Ja fantstiskt. Det var ju som ett helt nytt område där uppe på berget i firgrove? Najs.. Ja nöjd är jag och jag snodde musiken när man red över vattnet hihi ;)
 

 
 
Fixade en ny outfit till mig och Whisper. Mörkblå vad tycks?
 

 
 
Sedan red vi iväg, det vart så svettigt så jag skippade min hjälm.. Ajabajja!
 

 
Sedan red jag efter Lisa, vi kom upp på det höga berget i Firgrove där dimman låg tjock och vargarna ylade så det ekade mellan bergen. Whisper travade på som att ingenting var annorlunda, min modiga kille!
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi lyckades gå på vattnet, det var faktiskt roligt och lite svårt! Försökte filma, fota och allting på samma gång första vändan så ja o Whisper plurrade hehe.. Men andra gången gick det bra :)
 
Andra dagen på huvuduppdragen får:
 
 
 
 

 

» Barbecue horse «

 
 
Det började med att jag och Sture blev hungriga.
 

 
 
Sedan kände alla den härliga lukten av grillad häst och joinade.
 

 

» Alltså det här är det BÄSTA! «

 
Ni måste gå in på Ninas blogg, vilken humor kvinnan har. Här är ett lånat inlägg:
KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL NINAS BLOGG.
 

"Jag vill varna er alla därute i SSO!
Ni kan inte bara spontanhumpa varandra!!!
Detta är en historia ni borde ta till er..
För 9 månader sedan blev Nemo smyghumpad av Amanda.
Då inget skydd användes så fick nemo bära på denna bastard och idag hände det som inte får hända!
En liten Amanemo föddes!
Nu måste denna lilla krake gå genom livet och veta att han endast tillverkades under ett one night hump..
Så snälla vänner- Humpa inte.
För eran egen skull!"


» Till Nina Fogbell <3 «



» Godis och huvuduppdrag «

Känner mig inte helt 100 idag, igår var jag så trött hela dagen och idag känner jag mig slemmig i halsen. Säkert nått litet virus som bryter ut. Så jag bestämde mig för att strunta i träningen, och lovade mig själv lite godis om jag städade rent innan jag börjar med huvuduppdragen. Sagt och gjort, lägenheten är fräsch och jag ska göra huvuduppdragen del 2 tillsammans med en skål chilinötter och godis. Alltså dessa nötter är så galet starka, tro mig jag gillar starkt och är inte särskilt känslig men de brinner i munnen av en nöt. Omnomom.
 
 
 
Men nu ska jag in o göra iordning Whisper, som vanligt är jag INTE social när jag gör huvuduppdrag
så bli inte ledsen om jag "dissar" er :) Hörs sen!
 

 

» Startar dagen med ett litet fniss «

När vi filmade med Berit i öhm torsdags? Så berättade Sture att hon ville ha namnförslag till sin nya häst. Jag, Annie och Daniel hjälpte mer än gärna till!
 
 
Alltså min favorit är Dragonbearnese. Vilket namn gillar ni!?
 


» Världens finaste kväll <3 «

 
 
 
Haft en underbar galakväll, avslutade med att publicera denna film.
Lagt ner hela mitt hjärta i detta och så många timmar.
Älskade Sneakydragons <3
 



» En helt fantastisk kväll! «

I fredags hade vi så jävla roligt med klubben, jag tror främst att det berodde på att alla som skulle delta på eventet satt med oss på TS, jag kunde förklara mycket enklare vad det gick ut på och vi hade så himla skojj. Saften hjälpte nog också till. Vi började med mitt event jag kommit på, drakarnas offerlek. Det fungerade hur bra som helst och det skulle nog bli ännu mer spännande om kanske 5 till kom på eventet. Men fredagskvällar kan man inte begära så mycket av. Vi lekte och stojjade och sedan drog vi till discot, dansade och pussades i sofforna. haha. Emlan joinade oss på ts också vilket alltid är trevligt! Sedan bestämde vi oss för att köra champ och fick säkert 50 av berits fans med oss? herregud. Ja roligt var det. Jag lyckades knipa en 2a plats trots ledsen hest också, så jag är riktigt nöjd med min lilla startis <3
 
 
 
 
 

"Kom med gröna och blåa kläder i väskan, ha gula kläder på er när ni kommer till eventet.

Tex. Grön och blå hjälm, benlindor och tröja. Observera att ni måste ha både gröna och blå kläder med er.
VAD ni har med är valfritt men man ska kunna se på er vilket lag ni tillhör genom färgerna.

Utmanarna väljs ut slumpmässigt, 2 för varje rond. En person blir grön, en blir blå.
Resterande personer är offer som klär sig i gult vid start, sedan går det till precis som vid kull. Ni blir inbjudna i grupp av utmanarna och då klär ni er i den färgen som utmanaren har på sig. Varje lag har en varsin sida där deras offer samlas inför inräkningen. Alltså blir du kullad av Elisabet som har gröna kläder så klär du dig i grönt och ställer dig på den gröna sidan av arenan.

Den utmanaren med flest offer på sin sida vinner sin rond. Vinnarna (de som tagit absolut flest offer på 5-10 ronder.
Antalet ronder bestäms på plats, beroende på hur många som kommer) får mötas i en avslutande duell där ni återigen slåss om varje offer.

Vinnaren som tar flest offer vid finalen vinner tävlingen."

 


 

 
 

 

» Till Zoey Rainnose <3 «



» Dramatisk start på söndagen. «

Hej på er!
Idag är det massor med förberedelser inför kvällens gala, ska bli så roligt.
Min dag har börjat rent utav sämst, katten kom in med en levande fågel som flög runt i lägenheten, den blödde och katten var överlycklig. Det slutade med att jag fick kasta ut katten och öppna alla fönster, sedan flög fågeln ut efter en stund. Jag är så glad att den inte var mer skadad än så, det var nog bara ett bett som blödde för vingarna och benen fungerade utmärkt. Så jag håller alla mina tummar för den lilla pippin. Katter är hemska ibland, dock ville hon ju bara visa upp sin fångst men ucsh nej kom inte hem med det.
 
Så nu kan dagen bara bli bättre känner jag. Jag ska som sagt förbereda inför kvällen och försöka hinna göra huvuduppdraget dag 2 för det har jag inte gjort ännu. Ikväll publiceras min film jag jobbat med ett bra tag, fast absolut mest senaste veckan. Det är INGEN serie så få inte alldeles för höga förhoppningar nu haha..
 
Sen måste jag också passa på att säga att det kommer inte komma upp nya MC avsnitt förens Berits server sätts igång igen, den har legat nere ett tag på grund av flera saker men jag vet att han jobbar på det. Så herregud YT kanalen blir ganska tom alltså. Men mer tid för mig att planera andra saker för kanalen :)
 
Nej nu ska jag sätta igång, hörs sen!
 
 
Bilden är snodd från Haley Rainstorms blogg
 

 

» Bloggledigt tills i morrn :) «

Hej på er :)

Har ganska mycket att göra idag så ingen dator för mig. Men i morgon hörs vi igen och då är det deadline på mitt projekt samt Sneakydragons gala. Ska bli så himla roligt att avsluta födelsedagsveckan med en jätte fest! :) 
Ha en bra lördag nu så hörs vi i morgon <3

» Till Viktoria Oakwood <3 «



» De hände en grej idag... «

 
 
 

» Dags för lite uppdrag :) «

 
 

 

» Kingen har sommarlov <3 «

Ni kommer inte se mig på Kingen på ett tag, han har fått sommarlov. Det tyckte jag att han var värd och jag ville väldigt gärna ha lite ensamtid med min starthäst. Plus att huvuduppdragen kom nu så då passar det utmärkt. (gör endast huvuduppdrag på min starthäst). Dock kommer jag fan sakna honom galet mycket, han är ju lixom en del av hela min SSO image, kan man säga så? Kommer ni känna igen mig utan honom!? :'D haha..
 
 
 
 
Gjorde mina dagliga och sedan tog vi en mysig barbacka tur till vingården.
 

 
 
Han fick en dusch och jag ryktade honom tills pälsen var alldeles blank.
 

 
 
Han fick miljoner pussar och kramar, min lilla bebis..
 

 
 
 
Självklart fick stjärnan en lyxsemester, det är han verkligen värd.
 
Hejdå Kingen ses om några veckor igen! :')
 



» Till Lovisa Gladewood <3 «


 

» FREDAG! «

Vilken härlig dag! Började dagen med en promenad, älskar att svettas lite på morgonen. Dock har jag världens sämsta fötter så får skavsår HELA tiden. Använder plåster, träningsstrumpor och flera olika sorters gympadojjor men ingenting fungerar. Det som typ funkar är om jag vilat i 1 vecka och plåstrar med bomull typ. haha.. Så pissigt när man faktiskt gillar att röra på sig att de inte ska gå utan att man får ont. Men slut klagat för jag mår faktiskt himla bra! Är pigg o glad och har små planer för dagen som jag är taggad på. Men först ska jag sitta vid datorn nån timma och fixa med autografer samt in på MC en stund för jag har tydligen lämnat min katt i en annan stad, ops. Jag spelar numera på en survivalserver när jag inte filmar och bygger inför MC kriget. Survival är ju så jävla roligt!
Sen vill jag gärna filma MC idag så att jag har nått att lägga upp på YT, den står rätt tom just nu men jag lovar er att det ska bli liv i den också så småningom. Om jag filmar idag ska jag försöka få tag på amanda för vi ska ju välja ut grisnamn. Jag tror att vi fått in nästan 200 namn från er (kanske mer?), helt sjukt!!
 
Men vi får helt enkelt se vart dagen leder, har lite prioriteringar irl att ta tag i först iaf. Dock vill jag VÄLDIGT gärna göra huvuduppdragen dag 2 :)
 
 
 
Vill ni också göra liknande MC bilder? Googla på minecraft wallpapers, det är buslätt!
 


» Huvuduppdragen dag 1 «

När jag ska göra huvuduppdrag så tar jag det på större allvar än någonting annat i spelet, typ...
Jag hämtade hem min Whisper från hästön, och jag insåg att jag verkligen saknat honom! Gjorde i ordning honom och började rida iväg, och det var som att sitta på en ponny i jämförelse med Kingen.
 
 
 
 
Värmde upp hela vägen till Jorvikstallet, trav, arbetsgalopp, trav.
När han var varm så ökade vi och jag taggade för uppdrag!
 

 
Jag mötte upp lisa som nu kände sig utvilad för att ge tillbaka skulden till urträdet.
Det började då med en galopptävling och jag tänkte direkt när hon satte av att "nu är det kört" men jag kom föst iallafall. Lite tråkigt att man inte tävlar på riktigt lixom.
 
 
Whisper som vart på budget semester var ju inte tipp topp fräsch men han kändes helt okej endå.
 

 
 

 
 
Vi kom fram till trädet och fick ett par uppgifter, vi kollade upp lite saker men mycket mer än så var det inte. Dock mycket intressant information om bland annat urträden och Jorviks flagga.
 
 
 

 
Så vad tyckte jag om första dagen?
 
Jag blir aldrig besviken på huvuduppdragen, jag tycker dom är bra gjorda och det är väldigt spännande. Dock tror jag att man måste ta sig tiden att läsa allting, det är inget uppdrag som man klickar förbi och sen ba "men guu va tråkigt" för det är STORYN som är viktig här. Jag fick inte riktigt den ro som jag önskat, borde gjort uppdragen tidigt i morse egentligen. Jag tycker mycket om mina fans men just vid huvuduppdrag så vill jag vara lite ifred. Tog lite snabba autos men sen sa jag faktiskt att jag gör uppdrag och är inte social :)
 Så är det ibland.
 
 
 
 
Jag älskar alla nya vinklar de ger en i filmsnuttarna, jag pepprar printscreen och filmar vissa. Det är GULD värt!
 
Första dagen får:
 
 



» Han är tillbaka <3 «

 
 
Som att sätta sig på en ponny efter att ha ridit Kingen hela sommaren :')
 

 

» Kingen ska få sommarlov! «

Ska strax in på SSO, ska göra i ordning Kingen och pussa på honom för sedan åker han på sommarlov. Det är dags kanske? Alla andra hästar fick sommarlov i typ Juni? Men han har varit min trogna springare hela sommaren, han har dock gått mycket i hagen endå men han behöver semester såklart!
 
 
 
 
Min stjärna <3
 

 
 
Detta passar UTMÄRKT eftersom det är huvuduppdrag nu och dom uppdragen kommer jag alltid göra på min starthäst Nightwhisper. Så han ska få komma hem och så ska vi vara ensamma i 2 veckor ungefär. Mys <3
 
 
Hur ska det gå med huvuduppdragen?
Jag är så TAGGAD så nu vill jag bara göra dem. VI får höras sen!
 


» Hallo! «

Känner mig så full av energi och så effektiv idag!
Därav har inte datorn satts igång förän nu. Men jag känner lite att det får bli mer kvälls spelande och bloggande nu för annars blir dagarna så korta. Är inte ledig så himla länge till så det känns mer värt att vara igång på dagen och spela på kvällarna. Right? Hursom har jag tagit en promenad, gjort mig i ordning, städat, tvättat och nu ska jag redigera lite innan jag sticker iväg för lite shopping. Ikväll väntas ett roligt event som
jag kommit på HELT själv!
 

 
Såhär går leken till:
 
Drakarnas offerlek

Kom med gröna och blåa kläder i väskan, ha gula kläder på er när ni kommer till eventet.
Tex. Grön och blå hjälm, benlindor och tröja. Observera att ni måste ha både gröna och blå kläder med er.

VAD ni har med är valfritt men man ska kunna se på er vilket lag ni tillhör genom färgerna.

Utmanarna väljs ut slumpmässigt, 2 för varje rond. En person blir grön, en blir blå.
Resterande personer är offer som klär sig i gult vid start, sedan går det till precis som vid kull. Ni blir inbjudna i grupp av utmanarna och då klär ni er i den färgen som utmanaren har på sig. Varje lag har en varsin sida där deras offer samlas inför inräkningen. Alltså blir du kullad av Elisabet som har gröna kläder så klär du dig i grönt och ställer dig på den gröna sidan av arenan.

Den utmanaren med flest offer på sin sida vinner sin rond. Vinnarna (de som tagit absolut flest offer på 5-10 ronder.
Antalet ronder bestämms på plats, beroende på hur många som kommer) får mötas i en avslutande duell där ni återigen slåss om varje offer.

Vinnaren som tar flest offer vid finalen vinner tävlingen.

Vad tror ni, kommer det vara roligt?

Ni får helt enkelt höra en utvärdering efter eventet här sen. Jag tror att det kan bli kul.


 

Föressten vad tycker ni om uppdateringen?

Så himla kul med huvuduppdrag känner jag, och så sjukt otippat!? De brukar ju förvarna om det.

"Efter att urträdet, Den sovande änkan hjälpte Lisa att komma ut ur Pandorias fängelse står Lisa i stor skuld till Den sovande änkan. Det är inte bara Lisa som har varit fången i ett fängelse utan Den sovande änkan lever i ett sorts fängelse varje dag... Rid till Jorvikstallet och prata med Lisa och se vad ni kan göra för att hjälpa Den sovande änkan!"


Gah Ska bli så spännande, men det får bli ikväll eller i morgon! Jag brukar tycka om att göra huvuduppdrag när inte alla andra gör dem. Gör det hellre i min takt på min Nightwhisper. Så juste dags för honom att sluta ha sommarlov och komma hem då. Kanske skickar iväg Kingen nu då, han förtjänar lite sommarlov <3

 


 

Bilder från gårdagens "rött som blod" :

 
Gula drakar
 

 
 
Döda Röda drakar
 

 
 
Fina vi var i rött va? ;)
 

 
 
Här står vi döda människor och väntar spänt på vem som ska joina oss härnäst ;)
 

 
 
 Kram på drakarna, även fast vi mördar varandra så älskar vi varandra. Dock är jag fortfarande inte HELT okej med att Sofie dödade mig typ 5 gånger och jag tog henne inte en enda gång...
 
Detta event skulle jag vilja köra mot en annan klubb.
Tror det skulle vara skit kul, eller kommer klubbarna börja hata varandra?
 

 
Längsta blogginlägget ever? Där hade ni en liten update iaf haha.. Hörs ikväll <3
 

 

» Rött som blod «

Precis blivit klara med eventet "rött som blod". Det var jätte roligt verkligen. Dock vart det lite små förvirringar första omgången men det är inte helt enkelt att förstå allting. Men andra omgången gick det skit bra och det var så himla roligt. Jag blir så himla mordgalen så jag springer runt o tar så mycket jag kan vilket resulterar i ganska tidig död. Så ingen vinst för mig men jag hade kul endå.
 
De som vann var Emma Shortroad och Victoire Winterfall, GRATTIS! Era jävla mördare.
 
 
Så mysigt att leka med drakarna igen efter uppehållet.
Nu är jag trött efter en lång dag så ska bara knäppa på MC och sitta där en stund innan jag går o lägger mig.
I morgon har jag INGA planer så jag ska bara träna, ta hand om djuren och fortsätta med mina filmprojekt i vegas. MYS... Juste jag har fått en ide om ett par ideer till supporten, skriver ner dem här när jag skickat iväg dom. Tror de kan bli awesome asså :)
 

 

» Fler bilder från gårdagens firande :) «

Godmorgon!
Kommer inte ha tid att sitta vid datorn på förmiddagen för ska iväg och träffa lite kompisar, men ni får se två bilder till från gårdagen så länge. Ikväll kommer vi ha ett event som är inspirerat av klubben Diamond Bubbles Company. Det är en lek som heter rött som blod som verkar skit kul!
 
 
 
Vad ska ni göra idag, har era klubbar dragit igång med event?
 

 

» Födelsedagsfirande och häng med söta fans :) «

 
 
 
Haft en super start på födelsedagsveckan med fina drakar och ett gäng som firade med oss.
Ser fram emot resten av veckans event och firande!
 

 
Haft så mycket att gära idag så bloggen blev lidande tyvärr. Satt flera timmar i vegas med ett projekt som kommer på söndag kväll. Woop woop!
 
 
Efter eventet blev det lite autograf skrivning och häng med lite fans. Alltid lika trevligt!
 

 
Vi får höras i morgon, kommer vara borta under dagen men hemma sen på kvällen igen :)
 


» Vad ska jag göra? «

Hej på er. Vaknade för bara en stund sedan och känner verkligen att jag inte har lust att göra ett jävla skit. Skulle vara skönt att träna men det är jobbigt att klä på sig, behöver tvätta och städa men då kan jag likagärna träna först men de orkar jag nog inte. ? haha asså det är en sån dag idag... Jag tänker inte börja med att sätta på datorn iallafall för då händer inte ett någe. Blää! 
När jag kommit igång och satt mig vid datorn ska det iallafall peppas inför kvällens event, hela denna vecka firar vi nämligen SD's ettårsdag! Ska bli så roligt att träffa alla drakar igen, de som kan komma iallafall. Är ju trots allt fortfarande semestertider. Men ja jag ska ta tag i mig själv så hörs vi om ett tag! :)
 
 

» Planera, planera, planera! «

Hej!
Blev inte riktigt som jag tänkt mig med redigering och MC idag, utan vi började planera födelsedagsveckan som vi ska ha i SD nästa vecka. Så jag har suttit med det i typ 3 timmar? Det tar tid att skriva schema osv vill jag lova haha.. Men NU sitter jag här med lite chips och är as pepp på lite MC med Sofie :) Klickade precis hem lite sushi så laga mat behöver jag inte heller, SCORE! ;)
 
 
Insåg precis att jag är kannibal...?
Eller heter det så när djur äter sin egen art haha?
 

 
Kommer ni och firar med Sneakydragons i morgon?
Runt klockan 20.00 kommer det sjungas vackert i globala :)
 
 
Puss på er finisar!!
 



» Mer från livestream «

Under livestream köpte Kim en ny häst, såklart! Han tycker den är skitful men jag gillar den fasen. Påminner om Morganen som jag har bild på i inlägget om alla hästar på SSO. Eller hur? :)
 
 
 

 
 
 
 
 Hade manen på SSO morganen varit liiiiite rödare tror ja de fasen hade varit en riktig goding!
 


» Dagens planer «

Somnade inte förens efter fyra inatt så jag är inte  världens piggaste idag, bara nästan. Men jag ska avverka lite städning osånt trisst här nu innan jag knäpper på datorn och kör igång. Jag tänkte sitta ett tag i Vegas med en sak som jag vill få klar eftersom den filmen är liiite sen. Sen vill jag spela MC på survival servern med drakarna och typ bara mysa :) Kanske ta ett dopp, äta god mat.. Ja en lugn söndag helt enkelt :) Vad gör ni idag? 
 
 

» Planerna för min YT kanal. «

Folk undrar: "När kommer det upp nya filmer på din YT kanal!?"
 
Just nu försöker jag andas, bestämma mig för hur jag ska göra och vad som krävs.
MC kriget håller fortfarande på så det dyker upp titt som tätt.
Men annars så är det rätt lugnt på kanalen just nu.
 
Jag har fått så mycket frågor om Jorvik vampyren, kommer det en säsong 3?
Jag vet inte.. Jag gör inte Jorvik vampyren om jag inte har en riktigt bra ide, det skulle kännas så misslyckande att leverera en säsong som inte slår den tidigare. Sedan måste jag veta vilka karaktärer jag behöver, vilka kan ställa upp? Det är sååå mycket jobb ska ni veta, självklart älskar jag det. Men det krävs en riktigt bra ide för att jag ska kunna skriva ett manus, men kommer jag dit då vet jag att jag kommer leverera. Och tiden kommer bli knapp, jag går sista terminen i skolan. Hinner jag, orkar jag?
 
En sak vet jag iallfall, jag vill..
 
 

 
 
 

» Sneakydragons fyller ett år! «

Idag fyller Sneakydragons ett år. Så mycket minnen & så mycket kärlek. Tack Evelina Silverknigt för att du skapade denna klubb och lät mig driva den tillsammans med dig, Haley och Annie. Nu kickar vi igång ännu ett härligt år tillsammans med våra gulsvarta drakar. <3
 
FÖR VI ÄR SNEAKYDRAGONS! 
 
 
 
 
 
 

» Till Tindra Turtleheart <3 «

 


» Upp o iväg! «

Sent igårkväll planerades en jäkligt spontan Roadtripp och ikväll är det kräftskiva, med andra ord har jag absolut ingen tid att sitta vid datorn idag. Dessvärre inget roligt tidsinställt heller så vi får helt enkelt ta en bloggfri lördag :) Men i morgon hörs vi igen! Puss på er finaste läsare <3
 
 
 

» Minecraft kriget del 4! «

Hej hopp här kommer fjärde delen!
Som sagt är slottstanten med, ni får vara med och döpa våra grisar och jag tittar även in på SD gården. :)
Ja jag hänger även ut två personer men det är för att det INTE är okej att förstöra så för någon, tro mig det är HELA tiden saker som förstörs och byggs på våran Ö och nu är jag trött på det. Håll er borta om ni inte vill väl.
 
 
 
 


» Till Arvella Moonnight <3 «

 


» Redigerar minecraft. «

Hej på er!
Hur mår ni? Jag är lite trött efter gårdagen men i övrigt mår jag prima. Ska precis börja redigera lite Minecraft och i detta avsnittet gästar även slottstanten, wohoo! Annars har jag inte så mycket planerat förens ikväll eventuellt så jag ska väl fixa lite här hemma och sitta vid datorn typ. Mysigt.
 
Hur ska ni tillbringa eran fredag? :)
 
 

 

» Gosar runt i snön. «

 
När det är vinter på sims tycker jag om att ta med mig hästarna ut i det fina vinterlandskapet. Självklart barbacka! Lilla Trixie får springa med, hon är som en liten hund.
 
 
 
Nej fy vad jag inte längtar till vintern. Njuter sååå av sommaren just nu. <3
 

 

» Tipspromenad! «

Kim gav mig ett uppdrag till livestreamen, jag skulle ordna en lek. Det blev tipspromenad och grupptävling på flagglek. Jag tog frågor från våra frågestunder för att se hur uppmärksamma hans fans är.
Var någon av er med på tipspromenaden? Var det roligt?
 
 
 
Frågorna:
 
Marleys paddock Annie
  • Fråga om kim – Vilket spel föredrar kim? SSO eller SSL. Svar: SSL
  • Fråga om Nemo – Vad tycker Nemo bäst om, Vatten eller läsk? Svar: Vatten
  • Fråga om Annie – Tycker Annie bäst om sol eller snö? Svar: Sol
  • Fråga om Tjejkim – Tjejkims favoritmat? Svar: Mammas mat
Kvarnen (Will) Nemo 
  • Fråga om Kim – Vad gillar Kim mest, pizza eller kebab? Svar: Kebab
  • Fråga om Nemo – Nemos favoritras på SSO? Svar: Frieser
  • Fråga om Annie – Vilken är Annies favoriträtt? Svar: Kyckling, ris och curry.
  • Fråga om Tjejkim – Vilket spel tillbringar Sture mycket tid på förutom SSO? Svar: Minecraft
 
Övergivna sommarhuset tjejkim 
  • Fråga om Kim – Vilken är Kims favoritfärg? Svar: blå
  • Fråga om Nemo – Vad är Nemo för sorts fisk? Svar: Clownfisk
  • Fråga om Annie – Vilket spel förutom SSO föredrar Annie? Svar: The sims
  • Fråga om tjejkim – Vad skulle hon heta på SSO om hon fick välja? Svar: Sture

 



» Here we go again. «

Kaos idag, självklart eftersom jag har lovat att följa med på lite viktiga saker. Bloggen kan bli lite små tom på inlägg idag för har verkligen dubbelbokat in olika kompisar osv. Regnkaos på det, yessss.. Blä! Antingen hörs vi ikväll eller mer i morgon. Har ett tidsinställt som dyker upp sen.
Kram på er, hoppas ni är torra iaf haha. 
 
 

» Till Colette Goldtree <3 «



» Hade jag inte failat så hade jag vunnit! «

Haha alltså jag vet inte hur ofta jag använder den frasen efter parodin. Men jag tävlade faktiskt i champ i måndags och det fick faktiskt rätt bra. Förutom att jag inte alls kan genvägarna så när jag låg 1a så visste jag inte riktigt vart jag skulle, haha bra där.. Slutade med en andra plats iallafall.
 
 
Ignorera att jag luktar honom i manen eller nått? haha
 

 
Haha och alltså Haley... Vi skulle tävla ihop vi som levlade. Men hon fastnar när hon ska hoppa över staketet in på området, så hon fick inte starta hahah. Så går de när man försöker vara först in och hoppa över för höga staket ;) Nejmen roligt var det. Hon fick stå där hela champet och se oss gå i mål..
 
 

 
Ni har väl inte missat parodin? 3000 visningar woop woop.
 
 
 


» Till Wilma Bigberg <3 «

 


» Umgås med fans :) «

 
Igår tjattrade jag en stund med dessa goingar, vi pratade om lite allt möjligt och de fick lite autos osådär.
När jag inte har miljoner med saker att hinna på SSO så står jag mer än gärna och pratar med fans.
Jag är ju rätt pratglad av mig så heh :)
 
 
 

 

» AWEEEEE «

 
Haha alltså jag har fått nått för mig, jag hare börjat spana in folks starthästar. De är ju så fantastiskt unika!? Flera av färgerna finns inte ens att köpa i spelet. HYLLA ERA STARTHÄSTAR FÖRFAN!
 
 
Den här sötisen bland annat. Jag tror jag har nått för de som valt bruna hästar med vit man. Det finns ju också så många olika bruna nyanser att välja så gah jag dör så söta dom är. Hittade en i SB också men hann inte fota. Min starthäst är ju rödbrun med vit man och svans. Tror jag valde rätt startis asså haha.
Så ehm.. Om jag creepar upp bredvid er såhär så vill jag bara ta en bild på eran söta häst!
 
Vilka starthästar tycker ni är finast? De gråa med vit man kanske?
 



» Vingårdschampionatet «

Under livestreamen så hittade ju Kim på ett nytt championat, nämligen VG champ.
Kika så får ni se hur det går till ;)
 
 
 


» Hör o häpna! «

Igårkväll levlade jag med Sture, Janni och Pelle. Eller okej Kingen är ju level 15 sen typ mer än ett år tillbaka men vi tjänade pengar då! Det trodde ni inte va!? Nej alltså helt ärligt så minns jag inte sist jag körde en levlingsrunda. Nu körde jag typ en halv innan jag fastnade i FP med lite fans som ville umgås men jag är nöjd endå. Förut levlade jag upp mina hästar på ett nafs, körde varje varje dag. Innan jag insåg att "Okej jag har tillräckligt med level 15 hästar, jag kan chilla, man måste inte vara bäst jämt." Plus att jag typ aldrig tävlar i champ längre. Så varför fan ska mina hästar upp i max level på fortast möjliga tid? haha.. Nu är 12 av 13 hästar i level 15 så det är inte så att jag köper hästar och struntar i att levla dom. Men man behöver inte plåga sig själv 1h om dagen.
 
Det jag vill komma fram till är att typ.. JAG VET ATT JAG ÄR LAT
 
 
 
 

 
Sture satt på sin lilla skit ponny så jag var snäll och väntade in henne eller stod vid mål och hejjade ;)
 
 

 
Sedan störde jag henne när hon gjorde stallet, vem orkar göra stallen!? haha...
 
 

 
Åkte tuff tuff båt med Pelle och Sture :)
 
 

 
Efter ett par banor hittade vi en bajsfluga i skogen, Janni <3
 
 

Eftersom att jag aldrig levlar längre nästan så börjar jag undra hur jag får mina JS att gå runt..
Nån som vet? Det tar typ inte slut iaf haha.
 

 

» Till Nadia Mousebear <3 «

 

 
 
 
 

» Mer bilder från the sims «

Hej!
Har legat i poolen hela dagen haha, men nu sitter jag på plats vid datorn och försöker uppdatera inlägget om "Alla hästar på SSO" Så medans jag gör det får ni lite bilder från mitt the sims spelande jag roat mig med senaste dagarna. Det är så roligt ju! Fler här som spelar the sims ibland?
 
Courtney
 
 
Snowboard skills ;)
 
 
Min sim blir alltid sjuk på hösten haha.. Nyser och är super trött..
 
 
Kattgoooos <3
 
 
Glass i sommarvärmen :)
 

 
Trixie - Ponny
 
 
 
 
Haha ja ja har inga ungar ännu så min sim får rida ponnyn... HEH.
 

 
Trubadur - Häst
 
 
 
Här ser man lite av stallet. Alla hästar har en utepaddock till sina boxar, precis som på MC :)
 
 
I bakgrunden av paddocken ser man mitt fina lant hus med små ballkonger oså hihi.
 

 
 
Detta är en tomt jag köpt som ligger bredvid min gård, den fick bli betesmark som egentligen ska användas under sommartider men mina hästar fick inviga den eftersom jag byggde den på hösten.
 
 
Kattjävel äter upp min fågel som jag fångade själv haha :(
 

 
Har flera djur men dem kanske ni får se i ett annat inlägg.
Nu ska jag fortsätta med inlägget om alla hästar på SSO :)
 

 

» Till Frida Friendcake <3 «



» Its not over until its over but... «

Jag har sommarlov i typ en månad till, vilket är typ så länge man KANSKE får ha semester när man börjar jobba. Ångest svar ja. Men jag ska försöka njuta av de sista veckorna. Dock så känner jag att jag glassat lite för mycket den senaste månaden. Utomlands, landet osv. Ätit skit och bara gjort det jag kännt för. Så nu tänker jag vara duktig iallafall en gång om dagen haha.. Min plan var att träna nu på morgonen men det är redan 30 grader varmt här. Så jag tänker ta vara på vädret o ligga vid poolen men senare ska jag faktiskt städa och träna om det blir svalare utomhus. 
 
Så det är min dag, vi får höras när det är svalare sen och när jag stökat klart. 
 
 
 
 
Jätte snodda bilder för jag bloggar från mobilen. 
Inte kommit upp ur sängen ännu haha :)
 

» The sims «

Heeej :)
Idag är jag så jävla trött... Var uppe till 4 inatt och vaknade 9 och städade i 2h. Sen har jag dött i sängen men inte kunnat somna om så de va bara o gå upp o kallduscha och nu sitter jag här och ska spela the sims. Har gjort en Courtney gubbe som precis pluggat klart på universitetet och nu ska hon skaffa familj med en kille som hon bodde med där. Courtney är som ni ser jävligt smal, så jag måste göda henne.. Vet inte hur jag tänkte när jag valde hennes kropp, så nu ska hon tjocka på sig! Men jaja vi får höras senare helt enkelt.
För jag är för trött för SSO just nu :(
 
 
 
Bowling :)
 

 
 
Skridskor :)
 

 
 
Men vilken babe! ;)
 

 

» Till Zoe Cloudhaven <3 «



» Mer bilder från livestreamen «

Medans jag tar lite sovmorgon efter att ha varit vaken halva natten får ni kika på lite bilder! :)
 
 
Njöt lite extra av all uppmärksamhet innan Kim anlände haha ;)
 

 
 
Vallar mina små får :)
 

 
 
Ett besök i slottet SÅKLART :)
 

 
 
Berit bytta hemstall till VG, som vi väntat!
 

 
 
Fisketävling mot skitkorven, ja han fick ju ett nytt namn under streamen! Så går det när man lämnar tjejjerna på ts när man går och äter i 17 timmar..  Jag vann så himla stort ;)
 


» Livestream <3 «

Igår var jag med på livestream från 2 till nästan 7 tror jag? Shit haha.. Det var roligt och det är så kul att träffa er allihop men jag hinner inte svara på allt ni skriver eller så, hoppas ni alla fick chansen att tävla iaf. Försökte bjuda in folk som en galning haha :) Gårdagens stream innehöll:
  • Tipspromenad
  • Championat
  • Grupptävlingar
  • Dagliga
  • Frågestund
  • Ponnychamp och Dans - Här var jag dock tvungen att avbryta.
 
Ni är så himla kärleksfulla, gahh man blir ju så glad! <3

Bloggen kommer bli lite tom tills i morgon, kommer över en massa vänner som vill bada och grilla så blir en lång dag/kväll för mig. Men det resulterar nog i en lång datordag i morgon om jag känner mig själv rätt.. hehe. Så njut av denna lördag så hörs vi i morgon med ännu mer bilder från livestreamen. :)
 

 
 

» Till Angelica Nightbell <3 «



» Sommarlov för Rain <3 «

 
 
I torsdags fick Rain sommarlov. Så nu är det bara Kingen i stallet. Han ska också få sommarlov 2 veckor i augusti och då tar jag hem min Nightwhisper <3
 
Hur gör ni med era hästar på sommaren?
 


» LIVESTREAM! «

In och kolla på oss! :)
 
http://www.twitch.tv/kimpzor
 


» Stream fin! «

 
 
Såhär kommer jag se ut idag på livestreamen. Ses vi där?

Beroende på hur länge vi håller på och hur mycket vi har att göra så får vi se hur uppdateringen ser ut. Ska försöka uppdatera er om vad vi håller på med! Men annars tycker jag ni ska se streamen, kommer länka den här när vi kör igång :)
 



» Till Emma Skystar och Amanda Silentwater <3 «


 

» Laddar inför stream «

I poolen ;) 
 
 
Klockan 14.00 ses vi! :)

» Livestream fredag :) «

Tjoho!
Idag blir det livestream på server 1 och jag ska vara med. Kommer inte vara med på streamen på server två eftersom jag inte har något server 2 konto haha. Men idag kör vi på server 1 och Kim bad mig förbereda en lek/tävling och det mina vänner har jag minnsan gjort. Så ni som är med när vi streamar kommer få leka och träffa vår stjärna Kim såklart. Jag och Kingen kommer vara där under hela streamen förhoppningsvis, beror på hur många timmar som rinner iväg såklart haha.. SÅÅÅÅ vilka är taggade på lite  livestream!?
 
 
Hittade en bild här i arkivet, har ingenting med streamen att göra haha men jag hittade inget bättre endå..
Det är jag och min bebis <3