» Hej <3 «

Jag vill börja med att tacka för allt stöd ni gett mig bland kommentarerna, jag har smygit in här på mobilen och läst. Det är fint att ni delar med er av era historier och skickar styrka, det hjälper faktiskt. När man är inne i den dvalan jag var torsdag - lördag så glömmer man bort att livet går vidare, det blir lättare även fast det känns som att man ska vara ledsen livet ut. Just nu känns det lite tungt igen men det är för att jag är ensam hemma, jag letar automatiskt efter henne, kollar mot skålarna. Har hon ätit? Vanorna försvinner inte på en dag.
 
Så vad har jag gjort?
 
I torsdags så var jag bara ett vrak, att spela någonting överhuvudtaget fanns inte på världskartan.
Jag vaknade vid 5 på fredagen, mådde rent ut sagt skit men gick in på MC för att bygga. Ignorerade chatten och var för mig själv. Kollade på en dokumentär om Europas sista vildhästar också, den var mysig. Dock handlade den mycket om andra djur och hur de parar sig haha. Men jag var lycklig över de fina man fick se av vildhästarna. De här ponnysarna har alltså överlevt flera tusen år på vår jord och människorna i tyskland, tror jag det är? Hjälper dem att överleva i reservatet eftersom det är för litet egentligen.Så de får lite mat på vintern osv. Så mysigt! Sen har de en uppvisning där de skiljer hingstarna från flocken, det kan man alltså gå och titta på! Hemskt egentligen men de använder inge lasso och det är för en god sak, det hade helt enkelt inte slutat slagits och det finns inte plats för fler flockar. Ja den var kul att se så det rekomenderar jag.
 
 
 
 
 
 
 

 
I lördags var jag och shoppade hela dagen, sedan åt jag middag med vänner på kvällen osådär. Kändes bättre än jag trott att faktiskt göra någonting och jag vart på bättre humör. Igår så tog vi det bara lugnt, åt god mat och jag spelade MC och the sims. Sen på kvällen kollade vi lite PH säsong 3 och åt chips..
 
 
Har gjort en ny familj, köpte två tomter så hästarna bor som på "lösdrift" på ena tomten och min sim bor i ett litet hus på den andra tomten. Jag föder upp Morganhästar och tränar dem i hoppning och säljer.
När jag sålt min första häst ska jag köpa en tomt och göra en grym hoppbana. Min sim har inte så duktigt med pengar så allt hon får in är på hästarna, när vi vinner tävlingar eller lånar ut min hingst för avel.
 

 
Ja det är vad jag gjort under dessa dagar. Nu är jag mer back on track men denna vecka är min sista lediga så jag har en del att göra och en del att TA DET LUGNT. Ikväll kör jag och Annie igång med en temavecka.
Ni får höra mer om det sen :) Puss.
 



söta du...va hette dokumentären? Blev nyfiken där.

Svar: Europas sista vildhästar, finns på viaplay :)
Courtney Silverhill

2014-08-27 // 01:31:42

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback