» Han är med mig <3 «

 

» Jag har hyssat idag.. «

Just nu är jag långt hemifrån... Efter att ha rest i ungefär 5 timmar har jag äntligen kommit fram till mina drakar. I morse tog jag nämligen tåget till Annie Lightningheart i nyköping. Jag kramade om henne för första gången och sedan satte vi oss i bilen och körde i tre långa timmar ner till Vetlanda. Jag är alltså hemma hos Haley Rainstorm <3 Haley har länge planerat en maskerad hemma hos sig och alla drakar var bjudna, jag visste redan från början att jag så jävla gärna ville dit. Jag pratade ihop mig med Annie och vi bestämde oss för att göra det i hemlighet. Så mycket som drakarna har tjatat på oss och tillslut gett upp hoppet, fast vi egentligen vetat sedan länge tillbaka att vi kommer att vara där med dom. Det har varit svårt men så jävla roligt! Så just nu vid denna tiden (skrev detta inlägg torsdag 08.23) så har jag nyligen träffat och förhoppningsvis skrämt skiten ur alla drakarna. Det värsta vore om de blev försenade och går in på min blogg och blir spoilade haha. Men jag tror att det är lugnt! Jag och Annie räknade med att va framme i vetlanda senast 4 och de andra skulle komma vid 8. Ikväll ska jag ha så jävla roligt med världens bästa drakar. Jag kommer klä ut mig till min SSO gubbe och ni kommer få se bild på detta, lovar. Men ifall bloggen blir ganska tom i helgen vet ni varför. På söndag eftermiddag hämtar mina kompisar mig i nyköping och kör hem mig och det är väl inte förens då jag får tillgång till dator tror jag. Nu ska jag bara ha så jävla roligt och jag ska äntligen få vara Courtney på riktigt. Jag ska tillomed få en liten Käpp KINGEN till min outfit alltså ååååh!! Det här kommer bli en bästa helgen på länge.. ÄNTLIGEN
 
 
 
 
Och inatt sover jag bredvid min älskade Sture och Annie :')
 



» Hemlissss «

Psssst.. Släpper en liten hemlis här på bloggen klockan 22.00 ikväll.
Vad tror ni det handlar om? Jorvik vampyren, klubben, Doris? Kika in vettja så får ni se.
 
 


» Vinnare av min lilla bloggtävling! «

 
 
Och jag som trodde att bilden var svår hahah.. Jag tycker ju det ser ut som en shopping peng som jag redigerat in på random ställe, men NOPE. Ni är inte lätta att lura minnsan ;)
 

 
Vinnare av tävlingen är supersnabba Alison Eastweb som bloggar på Eastweb.blogg.se
I sin blogg skriver Alison om sitt liv som vampyr på SSO, allt ifrån åsikter, redigeringar, klubbevents och bilder. Alison är med i klubben "Helpful stars" fast med ryska bokstäver. Tycker ni ska ge bloggen en chans!
 
 
 
Klicka på bilden för att komma till Alisons blogg!
 


» HÖR UPP! «

 


» Fridaaaay «

Hej på er! Fredag, äntligen.. Usch vad seg denna vecka varit. Plugg och stress.. I helgen kommer jag att ta det ganska lugnt och plugga en del, en ganska händelselös helg helt enkelt men skolan går före allt, det lönar sig i längden! Är så himla avis på alla drakar som ska träffas idag på en maskerad fest hos Haley.. Men det är omöjligt för mig att komma ifrån just nu. Jag får träffa dem en annan gång helt enkelt :) Hoppas att dem sitter på ts en del och att jag får miljoner snaps skickade till mig på alla tokigheter de hittar på. Jag ska styra upp klubben tillsammans med Annie när dem är där borta och härjar, alla kommer inte åka till Haley så vi har några kvar att busa med. Vi kanske hittar på nåra roliga spontanevent och egna maskerader haha jag vet inte. Men ja nu ska jag ut och träna och sedan kör plugget igång IGEN dock inte lika länge som alla andra dagar, man måste få slappna av lite också. Vill in på SSO sen och leta spöken, tävla och kanske filma lite. Vad ska ni göra denna helg?
 
 

 

» Event :) «

Är på event just nu, vi tävlar lite och det är mycket roligt! Går helt okej för mig än så länge. Känner lite blandade känslor just nu angående JV, såå stressad alltså.. Vill bara få allting bra. Måste ta tag i filmning nästa vecka, ska försöka filma så mycket jag bara kan och sen hitta en eller två dagar där jag bara nöter redigering. Men ja skit samma, de blir bra tillslut :) Vad gör ni denna torsdags kväll?
 
 
 
 


» Plugg på schemat! «

Tja tja bloggen!
Vad tyckte ni om gårdagens uppdatering? Sög... Nejmen alltså för er som inte upplevt halloween på SSO är det ju kul, men att få samma uppdrag som förra året och inte ens få xp för dem.. BLÄ. Dock uppskattar jag att de inte är samma masker osådär, lite nytt smink (forever vampyr så spelar ingen roll) och kläder. Så helt missnöjd är jag inte. Men ja hade väl hoppats på nått mer, och bli level 16.. Jajaja vi är så jävla bortskämda på SSO..
 
Men ja helt enkelt en plugg torsdag och ikväll är det lite resultattävlingsevent. Men vi får höras senare hurrni, i morrn blir bloggen lite roligare iallafall! :) Ni kan skicka in era gissningar till "gissa bilden" tävlingen till 12.00 i morgon och så tänkte jag att jag presenterar vinnaren vid 17. Jag och Annie styr och ställer i klubben i helgen så kan förhoppnigsvis bli en del busigheter.
 
 
Glöm inte hälsa på PI nu under halloween, vår enda riktiga häxa på Jorvik! :D
 


» GISSA BILDEN «

Vad är detta?
Vinnaren får en shoutout, så skriv eran bloggadress och SSO namn och gissning i en kommentar.
Vinnaren presenteras på fredag!
 
 


» Spökjakt! «

Vart på spökjakt ett antal timmar, duktiga Kingen <3
 
 
 
Skelett sneaky hihi. Hur många spöken har ni hittat?
 


» Och där kom det vi väntat på... «

 
 


» Servern mår bra.. «

Ja här står jag fastfrusen.. Servern är så jävla buggig. Tar 100 år att gå in i HS, åka transport, byta kläder, och man fryser fast efter varje tävling. HEJJA!
 
 


» Uppdatering! «

Då vare dags för halloween uppdatering, woop.. Alltså jag hoppas vi får öppna Dews nu... Annars tror jag att det är en helt vanlig halloween uppdatering, samma kläder, samma smink, samma extra uppdrag med samma belöningar. Kanske nått nytt? Hoppas det iallafall. Detta är min tredje halloween på SSO, hihi..
 
Bjuder på lite random bilder, bara för att jag inte har bilder kvar från tidigare halloween uppdrag. Eller de finns nog nånstans i arkivet men jag är lite lat :)
 
 
Så jekla snygg alltså!
 

 
 
Busar ovanför smuggelgrottan HIHI
 

 
 
Drakarna väntar spänt på kurragömma :D
 

 
Vad tror ni kommer idag?
 
 

 

» Grattis till mig! «

Idag firar jag 1 år som vampyr!

Wow vad tiden gått fort.. Jag har varit vampyr i ett år nu, känns fantastiskt. Det ska jag fira med att förvandla flera tusen på SSO till vampyrer. Så ifall ni ser ovanligt många vampyrer från och med nu så är det mina förvandlingar. Be dem snällt så kanske de förvandlar er med ;)
 
 


» Bloggen ligger lite i skymundan. «

Just nu har jag så mycket att göra, med SSO och utanför SSO och därför är inte bloggen prio ett just nu.
Jag försöker sitta med JV så mycket jag kan men även det hinns inte med vissa dagar, nu är det halloween också så massor med events planeras i klubben. Ja helt enkelt mycket. Men hursom så har jag haft en såå bra dag! Var ute och tränade innan 8 i morse, städade, tvättade och krattade tillomed löv haha. Sen pluggade jag fram till två och sen dess har jag suttit med event planering och jag höll även än westerntävling med klubben. Middag och PH nånstans där i mitten också heh. Hektiskt. Men härligt. I morgon hoppas jag kunna lägga mer tid på JV eftersom jag prioriterade klubben idag. Vi får se :) Men här har vi lite bilder från dagens tävling.
 
  • Vi började med grupptävlingar på Marleys bana där två finalister utsågs.
  • Sedan vidare mot Moorland där två till finalister tog sig till final.
  • Finalen gick av stapeln på Poole bending apocalypse där det var bäst av 5 som gällde. Vinsten tog Felicia Nightlake hem och jag är så stolt över tävlingslaget som alla tog sig till final. Så duktiga!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ännu en grym kväll med drakarna.. <3
 


» Westerntävling! «

Snart dags för westerntävling! Jag och Sture är dommare. Är vi fina?
 
 


» Lets do some kurragömma med klubben! «

Blogg.se är fortfarande dumt.. Inga bilder ingenting... :( Ska iaf på event nu, blev kurragömma.. Lektionen blev inställd tyvärr.. Men vi ska ha kul endå :D Hmm jaa.. Vad gör man när blogg.se vägrar fungera??
Oh de funka o lägga upp bild iaf! Haha asså guuud..

» Redigerar «

Hej på er! Det är något fel på blogg.se? Jag kan inte göra fet text eller centrera eller någonting. Verktygslådan är borta.. :( Jaja jag sitter och redigerar nu innan jag ska börja plugga, försöker bli klar med avsnitt två woop! Tänkte hmm ska jag in på SSO och resultattävla eller ska jag redigera? Det gäller att prioritera och det blev helt enkelt redigering. Senare blire SSO dock, en ridlektion väntar och ha skojj med drakarna helt enkelt. Hoppas ni har en bra måndag så hörs vi later aligator! :D Alltså fulaste inlägget ever haha.. Vill alltid ha centrerat med fet hälsning osv.. blää.. Inte ens bilder går att lägga in? Och mina mellanrum försvinner så allt är en smet haha.. Är det bara jag som ha problem eller är det flera?

» Shoppaholic «

Hokus pokus så hamnade jag i ett shoppingcentrum och kom hem med 4 stora påsar fulla med saker, gosh.. Nejmen det var verkligen behövligt! Har beställt hem sushi som jag väntar på nu, sååå hungrig! Kollar världscupshoppnigen också. nån mer som kikar? Blir lite bigbrother sen till maten och så mycket bättre på det så ja de vart en till dag utan mina pixelhästar, snyft :'( Men ny vecka i morgon igen så då blire garanterat SSO. Hoppas ni haft en härlig söndag, min har varit underbar! <3 
 
 

» SSO abstinens! «

Godmorgon på er. Hur mår ni? Jag är en blandning av seg och pepp, skulle kunna sitta och redigera hela dagen men är samtidigt så sugen på att shoppa och gå till frisören, och typ ta en riktigt lång promenad. Hmm.. Ja vi får nog se vad det blir. Men idag är ju typ bästa dagen för redigering eftersom klubben tar en del tid på vardagskvällar. Ja vi får se, jag kanske hinner med lite av varje :) Sen ska jag in på SSO och pussa på mina hästar och resultattävla lite, var några dagar sedan nu. Nä fy nu blev jag hungrig, vi hörs sen så får vi se vad fan jag hittar på!
 
Vad gör ni denna söndag?
SSO, bio, shopping, match? 
 
 

» Till Josefine Friendbridge <3 «



» Lördag :) «

Godmorgon på er!
Lördag.. Ska masa mig upp ur sängen och gå o träna snart. Eller ska jag ta en smörgås först kanske.. Ja dessa ilands problem. Men hursom så ska jag iväg rätt tidigt idag, ska flänga runt lite i fina huvudstaden. Och ja det kan bli sent såå.. Typ SSO ledigt? Kanske hinner sitta en liten stund när jag gjort mig i ordning, om jag e snabb ;) Men det var kul att ni tyckte om omslagsbilden till JV 3, jag tycker den blev rätt grym jag med. I morgon hoppas jag att ja har tid att redigera klart avsnitt två (inte så mycket kvar) och sen ska avsnitt tre filmas klart och jag satsar på att få det avsnittet färdigt nästa vecka. Nu jävlar! Snart 1000 prenumenanter på YT och då vill jag släppa trailern eller datum för den. wIHo. Jaja fan skulle gärna babbla med er hela dagen men har grejjer o göra. Så vi hörs sen eller i morrn :)
 
puss & kram skumbanan. 
 
 

» Knep & knåp «

Vad tror ni om denna bild som omslagsbild för alla avsnitt?
 
 
Är ju långt ifrån ett photoshoop geni så denna knåpade jag ihop på en gratis sida. Men vafan.. Kan ju inte vara bra på bild redigering och videoredigering, vem har tid för det? ;)
 
Gillar ni den?
 

 

» Till Jenny Liongarden <3 «



» Fredag! «

Tja tja bloggen! (tönt röst)

Idag är det fredag vilket betyder helg om några timmar, wihoo!! Jag ska snart gå till skolan och är hemma runt ett igen. Sen ska jag plugga en snabbis och sen äre helg. Ahhhhhh.. Vad händer ikväll? Jag ska ut på stan i morgon så ikväll blire hemmakväll med idol.. och tacos <3 
 
Hörs sen! :)
 
 
 

» Lets do this ;) «

 
 

 
 

» Till Emelie Shortvalley <3 «



» 100.000 visningar och snart 1000 prenumenanter! «

Alltså gud jag blir så glad! Har så dåligt samvete över att kanalen ekar tom men ni fortsätter kolla och följa. Fantastiskt. Vad passar bättre än att släppa en trailer efter 1000 prenumenanter!? Omg tack tack tack.
 
 
 
 
Ska verkligen sikta på att kunna släppa trailern efter 1000 prenumentanter eller iallfall släppa ett datum för trailern då. Ska jobba röven av mig, lovar!
 


» Morning! :) «

Tjenixen, hur mår ni? Jag mår bra. Idag ska jag plugga hela dagen (som vanligt) och sedan ska jag ta mig ut och träna lite. Efter det ska jag försöka få ihop en filmning till JV och sedan är det dressyrtävling inom klubben ikväll.
Vi har varm och kallblodsdressyr ikväll vilket betyder att de bara får rida de tyngre hästarna. Tinker, Nordsvensk, frieser, frisisk sporthäst och andalusier. Woop! Kommer bli as najs tror jag.
 
Men ja hurrni vi får höras senare helt enkelt! :)
 
 
Gårdagens kram vart bred och kaos, det var nämligen någonting i grottan som inte lät oss komma nära varandra. FNYS
 


» Godnatt <3 «

Efter möte och tävlingsplanering ska jag nu däcka i sängen med bigbrother. Ny dag i morgon, hoppas jag får mer sömn inatt. Puss och godnatt på er, fina ni..
 
 


» Trötter «

Är som en zombie, sååå trött alltså. Men jag måste informera om en sak, jag får mail dagligen från folk som är med i klubbar och vill tävla mot laget. Så jag tänkte dra lite "regler" som gäller om ni vill tävla mot oss.
 
  1. Jag vill att klubbägaren eller en ledare med godkännande från ägaren kontaktar mig.
  2. Jag vill inte ha post på SSO för det är så svårt att formulera sig och planera där. Jag vill att ni mailar till: [email protected]
  3. I tävlingslaget finns 5 personer just nu, alltså ska du ha 5 ekipage med dig till tävlingarna. Inte mer eller mindre. Okej?
  4. Ni kan inte maila och tro att tävlingen kommer ske efter en vecka, det kan handla om flera veckor med planering och kontakt, alltså INGA oseriösa klubbar.
  5. Din klubb måste verkligen INTE vara stor eller känd, men du måste garantera att du har 5 ekipage med dig på tävlingsdagen. Annars dras automatiskt poäng från er.
  6. Snälla sluta skicka post till mig och maila till [email protected]
  7. Min mail är: [email protected]
Haha alltså ja ni förstår? En klubb har lämnat återbud på 26 november och det är en tävling som är färdigplanerad och klar. Så har du en tävlingssugen klubb så hör av er, till min MAIL. Först till kvarn! Maila så skickar jag info om tävlingen. BOKAD
 
[email protected]
 


Snart ska jag på möte med klubben, och sen ska jag tamej fan däcka i sängen.
Vad gör ni ikväll?
 



» Till Sofia Bluerock <3 «



» Dessa dagar! «

Idag ska jag göra samma sak som igår, dock längre bort så har fått gå upp snor tidigt. BLÄ! Men idag känns det bättre faktiskt, gick upp satte upp håret i en tofs o kladdade på lite mascara, sen på med en mys kofta och lite basic kläder. Done.. Det är sååå kallt och ruskigt ute så jag tänker inte anstränga mig för att se bra ut haha.. Idag blir jag borta hela dagen och kommer hem senare i eftermiddag/kväll så jag kommer säkert få se uppdateringen senare än alla andra BUHUuuuh.. Vad tror ni kommer? Jag tror på hästmarknad med nån häst, eller bara hästmarknaden och fler spoilers? Hmmm.. Jag skulle tycka de va kul med en ny häst men jag har verkligen inte tid för att levla just nu. Vad tror ni? Kommer ni köpa en häst om de kommer?
 
 
Stolt tränare :') Hade bästa ägaren och ledaren vid min sida under bedömningen igår.
 

 

» Flocken <3 «

Dressyrtävlingen mot PinkBullets är nu över och vårt tävlingslag "Flocken" tog hem vinsten. Det var så roligt att tävla mot PinkBullets och jag ser fram emot framtida tävlingar. Alla kämpade så himla bra!
 
 
 
Så stolt över tävlingslaget, ni är grymma! <3
 


» De här med o träna dressyr med en klunga efter sig. «

Haha ja det kräver sitt fokus att träna dressyr med alla dessa efter sig ;)
 
 
 
 
Förlåt att jag är så off men det är så sjukt mycket just nu med skola, irl livet, klubben och allt.
Förhoppningsvis släpper det lite snart, men det enda jag gör på SSO är o resultattävlar, planerar event, svarar på post och håller/deltar på event. haha...
 


» Till Sofie Mooncake <3 «



» Spola fraaaam «

Godmorgon! Min morgon är allt annat än god... Ni vet dom där dagarna man bara vill spola fram? När man ska göra nått jobbigt som en stor redovisning, prov eller ett läkarbesök. Så känner jag idag! Skulle vilja spola fram tiden tills efter middagen då jag kommer sitta redo för att bedöma dressyrtävlingen mot Pink bullets, vilket också är jävligt nervöst haha. Men det är roligt. Är det någon av er som har nått jobbigt idag? Vi får bita ihop tillsammans så hörs vi senare. Och till er som inte ska göra nått jobbigt alls, jag är så avis!! Puss... 
 
 
I need a sneaky hug <3

» Min häst blev bannad från eventet «

 


» Till Liv Catpaw <3 «



» Snygging! «

Hej! Ska strax gå ut och gå en sväng och handla. Sedan blir det plugg hela dagen igen, och så kommer hela veckan se ut. KUL. Ja alltså det är rätt skönt egentligen, men jag får fan ingen tid till JV alls just nu känns det som. Ikväll är det ett gissningsevent med klubben, spännande! Inte säker på att jag ska vara med men kanske, låter skojj iaf. I morgon då.. Då är det dags för tävling mot pink bullets, tror vi kommer ha jätte skojj :) Ska bli så roligt att se tävlingslaget på dressyrtävling för första gången, hihi.
 
 
 
Hade jag vart med i laget hade fireflame varit min dressyrhäst, hon är ju såå snygg alltså.
 
Igår var vi ute en sväng och lunkade runt litegrann, älskar denna häst verkligen!
 


» Jag tror jag har mitt svar. «

De har samma stats, och är alltså egentligen lika bra. Men hur förklarar man detta? Jag passar nog helt enkelt bättre med Tigereye (i tävlingssammanhang). På 1,5 timma fick vi ihop 4 veckans bästa (Några personliga rekord) Och ett månadens bästa. Sitter ju inte helt fel!
 
 
 
 
 
 
 
 
Tigereye är alltså min hopphäst, jag får nog tyvärr ge upp den karriären med Queen. Är mer avslappnad när jag tävlar med tiger faktiskt, vet verkligen inte varför. Så Queen kommer nog få gå på lösdrift igen.
 
Nästa mission, att hitta en terränghäst? ;)
 

 

» Upp till bevis :) «

Resultattävlat Queen ett tag, men bytte till Tigereye nu för att se om jag sätter fler rekord med honom. Rent spontant känns det bättre med honom, alltså jag passar bättre på honom? Men vi får se helt enkelt.
 
 


» Till Tindra Deergirl <3 «



» Lördag :) «

Drog igång min dag med en timmas PW, det luktar så jävla gott överallt för alla eldar. Träffade på flera stycken som var ute med sina hästar i skogen, barbacka i höstmyset. Åhh <3 Har vart inne och resultattävlat (ovanligt) och nu ska jag äta lite äggröra med bacon till lunch innan jag intar duschen och sedan gör mig i ordning för en kväll på stan. Blir lite middag och bio med kompisar ikväll, mys mys.. Tror inte jag kommer spela mer idag så isåfall hörs vi i morgon igen, se till att ha en härlig lördag vänner!
 
 
 
 
 
Jag vet inte... Men det känns inte helt hundra med Queen ännu. Vi kommer inte skit nära mina bästa resultat i ridhuset ännu men jag ger det lite mer tid. Vet att hon kan :)
 

 
 
 
 


» Till Johanna Winterlee <3 «

 


» Till Louise Silverfall <3 «



» Saknar som fan! «

Min EmoNemoÖ <3
Så mysigt att bygga med sture och förbereda inför kriget. En vacker dag kommer jag att sparka ner Berit från tronen. Dock måste jag verkligen fixa ny mic när servern kommer upp och vi ska fortsätta bygga, jag orkar inte ens lyssna alltså jag låter hemsk! Men åh ja vill verkligen filma mer MC. Men det kan jag inte göra förens Kims server kommer upp igen vilket jag förstått kommer ta ett tag... Saknar ni MC?
 
 
 
 


» Till Miranda Starwater <3 «



» Filmning och skattjakt «

Det var vad jag hann med på SSO igår. Hade fullt upp hela dagen men filma och leka med klubben kan man aldrig få för lite tid för! Filmade uppdragen, sååå nära level 16 nu komigen.. Hoppas på nått uppdrag nästa vecka så att jag levlar upp. Med klubben var det skattjakt som jag och Sture planerat.
 
Det var tre platser vi hade valt ut och vi hade gjort 4 ledtrådar till varje plats. Ledtrådarna gavs ut en i taget var femte minut och de fick olika poäng beroende på vilken ledtråd de hann fram till. Efter 20 minuter fick man ringa hem om man inte hittat oss och nästa plats ledtrådar startade. Mycket kul hade vi och i slutet grillade vi och hade en liten tävling för bäst utklädnad, de ombads nämligen klä ut sig till detektiver.
 
Kvällens vinnare av skattjakten var Felicia Nightlake och vinnaren av bäst utklädnad var Ellie Northfall. <3
 
 
 

 
Två random bilder från när vi filmade. :)
 
 
 


» Inga ord behövs. «

Knasiga, älskade drakarna <3
 
 
 


» Till Nellie Skyyard <3 «



» Onsdagen «

Ja uppdateringen tog ju väldigt lång tid på sig igår, och när servern öppnade var det laggigt uta bara helvette? Alltså Berit skulle välja en plats till gårdagens möte och jag sprang efter honom, han var seriöst så jävla mycket snabbare än mig? Typ kilometer framför? Så himla märkligt. Och personer som jag aldrig sett lagga flög upp o ner o ja herregud. Vad håller dem på med tro? Det spekuleras ju hejvilt om vilket område som ska öppnas, jag blir väl mer och mer säker på att det är dinodalen (som alla andra) haha nejmen transport till norra länken som har en ofärdig tunnel i den riktningen, mjoo säger rätt mycket. Men man vet ALDRIG, de kanske vara vill lura oss? You never know.. Men hursom så började jag med uppdragen själv för jag åt mat och var seg så hann inte till filmningen, men när jag i godan ro gör mina uppdrag (tycker de e rätt mysigt o göra dem själv ibland) så dras jag in i kanalen och ska spela big bonnie haha, oh herre.. Henne tycker jag inte om längre, alltså jag älskade ju henne förut så de gör lite ont i hjärtat :(.. Det var även möte igår, alltid lika mysigt att kramas med drakarna..
 
 
Gårdagens filmcrew, fick inte med Sture på bild för hon hann smita.
 


 
Här tyckte Berit att vi skulle frysa rumporna av oss under mötet.
 

 
 
Men vi hamnade en bit bort vid en varm grill istället. :)
 

 
 
Sneaky löööve <3
 
Idag ska jag inte göra så mycket, ut och promenera och rensa huvudet. Kanske ta ett bad. Vi hörs senare.
 

 

» Haley Rainstorm flying high «

Ja servern är ju fortfarande nere så jag roade mig med annat ;)
 
 
 
 

» Till Samantha Monsterroad <3 «



» Uppdateringen startade 09.47 «

Sällan jag är inne när uppdateringen startar, idag fick SSO teamet för sig att störa mig i min morgon resultattävling. USCH! Haha nej jag skojjar, älskar uppdateringarna. Jag red hem och tog hand om hästarna och ställde in dem i sina boxar och sen fick dom ordentligt med mat. Min stallhjälp får minnsann vara inne under uppdateringen, pyttsan. Hon ska läsa en bok för alla mina hästar så de inte blir alldeles för uttråkade.
Hur bra är inte hon?
 
Jag tror att denna uppdatering handlar om marknaden och nya hästar o kläder. Men vem fan vet?
 
 
 
 
Hörs sen! :)
 

 

» Så jävla duktig! «

Idag har jag fotat massor! NOOOT.. Fraps har inte varit på alls.. Asså nääe.. Blir så trött.
Men nu är jag trött och arg så vi får höras i morrn, har tränat några från laget och reserv inför dressyrtävlingen iaf. Kommer drömma om volter, alltså jag kan inte göra volter? När jag filmar kan jag men inte när jag ska visa nån? Får typ inte tänka så mycket, ah jag vet inte.. haha. Har en rolig grej ja ska försöka redigera i morrn o lägga upp iaf. Men ja annars får ni sova så gott, i morrn är det uppdatering! WIHO.. Nya hästar till marknaden!? Hoppas.
 
 


» Filmar lite scener :) «

 
 

 

» Till Josefine Ponybaker <3 «



» Morgonstund har guld i mun «

Älskar lugnet på SSO på morgonen, rider runt på min häst. Tränar, myser, fotar.. Nån enstaka springer in i ridhuset men försvinner ut lika snabbt igen på sin levlingsrunda. Harmoniskt. Tränat min ädla silkes häst nu på morgonen, hon presterar bra men vi har träning framför oss, nöta nöta nöta. Snart ska jag kasta in tvätt i maskinen och sedan kommer en kompis oså blire till o kötta massa plugg hela dagen. Efter det ska jag ut och träna innan middag och ja ikväll blir det väl SSO som vanligt :) Vad gör ni just nu?
 
 
 
 
 

 

» En söt bild från Sanna Greenlee <3 «

Åh man blir ju så glad av sånt här, tack så himla mycket Sanna. Det är en jätte fin bild! :)
 
 

 

» Kött, potatis, efterätt.. Host.. Ponnyhoppning! «

Godkväll!
Denna kvällen har spenderats med bland annat dressyr bedömning av några ifrån laget, träning inför tävlingen mot PinkBullets nästa vecka. Sedan stod ponnyhoppning på schemat som jag och Sture höll i. Vi har haft Fullblodsgalopp och ponnyhoppning än så länge. Kommande veckor väntas Kallblodsdressyr och Westerntävling med Paint och Appaloosa hästar. Roligt med lite raskategoriserade tävlingar, lät kanske konstigt? haha men ja. Mycket skojj har vi! Nu ska jag se på Paradise och sova tänkte jag, väldigt mycket i skolan och på SSO denna vecka så är rätt trött på kvällen. I morgon ska jag försöka få ihop en liten filmning inför en scen som jag behöver redigera klart. Men ja så mycket mer än så har inte hänt idag. Riktig måndag idag, trött och virrig haha..
 
 
 
 
 
Hörs i morrn igen fina ni :)
 

 

» Till Ariana Diamondstreet <3 «



» Allt känns som en flugbajs «

Blää en sån där måndag när allt bara känns så jävla jobbigt och tråkigt. Uhh.. Ska snart masa mig till skolan, tänkte promenera dit men det är ju skit väder så de blir inte direkt en mysig och peppande promenad, tvärtom.. Sen har jag typ noll koll på saker denna veckan och sånt hatar jag, men det kanske känns bättre senare. På SSO ska jag hålla i en ponnyhoppning ikväll så det är ju jätte roligt såklart. Men ja nu måste jag klä på mig och jag vet inte alls när jag kommer hem eller så så vi får höras senare.
Hoppas ni får en härlig måndag iaf! Puss.
 
 
Promenaden mot slutet. :)
 

 

» Allting har ett slut «

 
 
 
 Gud känns ju helt galet, vet inte hur många avsnitt jag varit med i.
Tack gode gud att SSO uppdateras varje vecka <3
 



» Shine bright like a diamond «

Tjooo! Idag har Annie varit söt och levlat min ponny, duktiga hon <3
Sen har jag bara suttit på ts och tjattrat och gjort en diamant outfit. Jag vet att rocken är snyggast till men jag ville vara lite wild ok? haha... Har resultattävlat lite också och fått in lite cash från min fina tid på andra hoppbanan. En ganska händelselös söndag helt enkelt.
 
 
 
 
 

 

» Till Bambi Eastland <3 «

 

» Livet som disktrasa «

Har sprungit runt och städat i typ 1,5 timma. När jag gick upp i morse hade jag 1 kg smuts under fötterna när jag kommit till köket, sängkläderna kändes ofräscha och jag luktade ostbågar i munnen. Drog fram min trollatav jag köpte i norrköping i sommras och "Swish swish" så var det rent :) Nej inte riktigt så. Ska iaf städa färdigt, handla och hämta ut paket innan jag sätter mig och spelar lite. Tänkte göra en outfit till diamanthatten, den är ju rätt fancy :) 
 
Vad ska ni göra idag?
 
 
 
 

» Oh happy day <3 «

 
 

 

» Till Haley Queenlund <3 «



» Den bästa behind the scenes filmen någonsin. «

 
 
 
 Som jag nämnt i ett tidigare inlägg så vill jag dra lärdom från mina misstag under säsonger, att dubbelkolla min mic är en av de sakerna jag måste göra till säsong 3 så att jag kan göra en lika awesome behind the scenes film som säsong ett hade. Gud haha.. <3
 


» Gårdagens lektion! «

Igår var det nybörjar lektion med Karin, en del i klubben kan ingenting om hästar så det var en jätte bra ide tycker jag. Jag hade lite nybörjar kläder på mig och Whisper (Starthäst var obligatoriskt). Hade jätte roligt.
 
 
 
Påväg till lektionen, härligt att man aldrig behöver vara rädd för att gå ensam :)
Nejmen så himla söta alltså. <3
 


 
 
Vi tränade på gångarter, ridvägar och lite allmänna grejjer som är bra att veta när man rider dressyr.
Tycker Whisper skötte sig exemplariskt, och efter lektionen fick han en ordentlig omgång med borsten och sedan släppte jag ut honom på lösdrift med de andra. Han trivs bra där ute, han sätter ordentlig päls och trivs med att mumsa på hösilage och busa med de andra hästarna hela dagarna.
 

 

» Till Doris Orangerock <3 «

 


» Såklart :) «

Igår filmade jag lite scener till Jorvik vampyren, precis som ni gissade. Gud jag älskar det. Satt långt in på kvällen och redigerade material, filmade, redigerade. Haft riktig abstinens faktiskt. Men som ni förstår så tar det lite tid innan jag kan släppa det första avsnittet. Saken är den att jag försöker förnya mitt sätt varje säsong, dra lärdom från det jag lärt mig under tidigare säsonger. Min ide är att ett par avsnitt ska bli färdiga, viktiga scener ska vara filmade innan jag tillverkar en trailer. Så det beror helt på hur mycket jag lyckas filma under kvällarna/dagarna. Men jag lovar jag ska försöka vara så effektiv jag bara kan, för tro mig jag vill så gärna visa er den nya säsongen! Kan knappt vänta. Kommer ni tycka om den? Jag hopppas det.
 
 


» Gissa vad jag gör denna kväll? «

 
 

 

» Till Hilda Flowerhaven och Violet Crazypaw <3 «

 

Hilda jag skojjar bara. Här är din auto <3
 
 

 
 

» Mötet och uppdateringen «

Nu har jag fått tag på bilder från mötet iallafall, Sture skickade några bilder till mig.
Igår hade vi alltså möte och vi tog upp lite roliga saker som kommer dyka upp i framtiden, inga dåliga nyheter alls. Skönt! Alltid jobbigt att behöva ta upp tråkiga saker. Vi har även fått in tre helt nya medlemmar denna vecka och dem välkomnades med lite heta stolen som vanligt. Klubben börjar bli mer och mer aktiv nu vilket är otroligt roligt, vi har stora och roliga events och veckor som planeras, tävlingslaget rullar på och snart har vi vår första dressyrtävling, jaa livet i klubben är helt underbart helt enkelt.
 
 
 
 

 
Igår var det ju även uppdatering och jag skriver nästan aldrig ut på bloggen vad jag tänker kring den, men igår skrev jag "Jag vill att de uppdaterar klubbfunktionen" Och så fick vi veta att det är just det dem håller på med. Så jävla grymt, jag skickade ju ett långt mail till support med saker jag och klubben vill ha till klubbfunktionen. Någon av er som minns? Här är brevet iaf.

Hej starstable supporten!

Jag heter Courtney Silverhill i spelet men i verkligheten heter jag (blabla) Trots mina 22 år älskar jag att spela starstable tillsammans med klubben Sneakydragons som endast har spelare över 18 år. Den enda anledningen att de flesta av oss spelar är på grund av klubben, här umgås vi med jämnåriga personer och vi har ett schema fyllt med roliga event som vi kommer på för att få träffa alla. Jag vet att klubbar är en väldigt stor del av många som spelar även om man inte är i vår ålder. DÄRFÖR skulle jag så gärna vilja lägga fram förslaget att förbättra klubbfunktionen och även lägga ner lite krut på världen för att anpassa den efter events. Min tanke är att eftersom klubbfunktionen redan är utformad och skapad så borde det ju vara möjligt att uppdatera den lite? Jag tänker mig att man t.ex.

  •  ska kunna se vilket datum medlemmar gått med, samt hur många dagar de varit oaktiva (utloggade). Har vi medlemmar som inte varit inne på ett tag kan vi försöka kontakta dem och höra om allt är bra, finns det anledningar till att personen är oaktiv?
  • Någonting som skulle vara bra är fler titlar eller som ”Dressyrmästare” ”Hoppmästare” och ”Terrängmästare”. Samt att man kan ha fler titlar än en. I vår klubb har vi t.ex. lottning varje månad mellan de som blivit mästare på event. Dock kan ju inte vi som är ägare, ledare, ridlärare stå som mästare och det är därför lite ”tråkigt” när man vinner eventen.
  • Ägare och ev. ledare kan skicka ut brev till alla medlemmar som ett massutskick utan att behöva leta upp dem i vän osv. Tex. När man ska breva viktig information om veckor, klubbtävlingar o liknande. Något annat som vore uppskattat är en utvecklad brevlåda. Som jag vet att MÅNGA pratar om. Taget från Evelina Silverknights blogg ”Jag vill ha lite mer symboler i min brevlåda. Och nu menar jag mer att jag vill veta vilka bra jag har besvarat, jag vill veta om min låda är full eller inte. Tänk er en liten symbol nere i kanten typ, lådan är full då visas den ikonen och är ens låda inte full så visas inte symbolen. Eller kanske en mätare i % som visas. När lådan är tom = 0% När lådan full = 100%.” Man har ingen aning om när brevlådan är full och vi kan ha flera potentiella medlemmar som försöker kontakta oss
  • Att ägaren kan uppgradera ledare till att kunna ändra i klubbinfon samt bjuda in medlemmar. Men detta ska kunna stängas av så att om ägaren vill sköta detta själv går det med.
  •   Klubbhus, ett litet hus där man kan sitta i soffor och ha möten. Här är det endast den egna klubbens medlemmar som syns. Resten är osynliga. Alltså kan flera klubbar ha möte på samma plats på samma gång.
  •  Ett schema i klubbinfon. Alla klubbar (typ) har en hemsida eller grupper på facebook för att kunna förmedla så mycket information som möjligt till sina medlemmar. Därför vore det skönt om klubbinfon fick ett litet schema där man bara skriver in tider och platser så att verkligen alla medlemmar kan ta del av infon, tex. Dem som inte gärna vill dela sin privata information (Facebook).
  • En sista sak som vore otroligt roligt är att ett område på Jorvik skulle bli anpassat efter events. Framförallt en hoppbana och en dressyrbana med läktare och domarbås. obs dressyrbanan MÅSTE ha bokstäver och inte vara fyrkantigt som ridhuset utan mer rektangel formad. Ett önskemål vore hinder som har vattengrav, även trippelbarr, oxrar, kryss. Nått annat som vore häftigt och definitivt omtyckt vore ett stort område som har en mur omkring sig där det skulle kunna vara utformat så att två lag kan spela mot varandra. Tex. Två ”borgar” i olika färger etc. Jag vet att fler klubbar har events som liknar hunger games där man gömmer sig, paktar och ”dödar” varandra genom att bjuda in i grupp. Även events där man är på två lag.

Tack för mig, hoppas ni läser. Och framförallt hoppas jag att ni använder detta såklart

Med vänliga hälsningar (bla bla)


 

Haha ja mycket ideer, så roligt att de faktiskt tar åt sig av våra önskemål.

Kan tänka mig att många mailat in om "klubbhus"

 

LÄNGTAR SÅÅÅ JÄVLA MYCKET.

 


 


» Midnightqueen «

I morse innan uppdateringen var jag ute med Queenie. Hon är under igångsättning nu och i morgon blir det ett rejält pass och sen är hon redo att ge sig ut på banorna igen. Måste verkligen ta mig en funderare kring vilka hästar jag ska ha kvar i stallet. Vet att Kingen är prio ett (såklart), Även Fireflame och Queenie kommer också bli det. Men innan helgen kommer nog Nightwhisper, Tigereye och Bigbrother skickas till hästön för lite lösdrift. Vi får se helt enkelt men jag gillar inte att ha mycket hästar hemma, har helst en lixom haha.. Men jag saknar även min lilla Moondancer som varit på lösdrift sen i sommras. GAH... Denna kärlek till pixelhästar alltså.. Men nu har jag svävat iväg som attans, egentligen skulle jag skriva om kvällens möte men mitt fraps har inte varit igång under hela kvällen så har INGENTING att visa.. Bajs.
 
Så ni får se min snygga framtids tävlings häst Midnigtqueen istället.
 
 
 
Typ dör, hon ser ut som silke? Snyggajävlahäst
 

 
Min lilla Moondancer som befinner sig på hästön, hon vill nog värma hovarna i stallet nu... Awww.
 
 
 
Känns som när man var liten och ville ha alla gossedjur i sängen för att ingen skulle känna sig mindre älskad.
 


» Till Lydia Bunnystreet och Dorota Goldnight <3 «



» Bästa onsdag! «

Snart drar uppdateringen igång, födelsedagskalaset är över. Vad tror ni händer nu?
Jag tror att alla födelsedagssaker städas bort iallafall, sen hoppas jag på nått uppdrag eller så. Vi fick ju nordisar för inte alls länge sedan och eftersom marknaden står kvar öppen än så lär den inte flytta på sig idag. Hmm svårt. Jag vill att de uppdaterar klubbfunktionen... <3
 
 
Random bild från söndagens tävling! :)
 

 

» En mysig kväll med drakarna. «

Idag var det fullblodsgalopp med klubben, vi hade grupptävlingar med en avslutande final.
Veronika vann och kommer att få ett tills vidare hemligt pris hemskickat.
 
 
Janne tror att hon hoppar en grand prix.
 

 
 
Älskade drakar... <3
 

 
 
Finalgruppen galopperar fort som vinden!
 

 
 
Kram på duktiga Verre <3
 

 
 
Sedan vart det bara automatiskt att vi red ett gäng hem till vingården, haha aww <3
 

 

» Namn betydelser. «

Igår satt vi på ts och kollade upp olika SSO namn och deras betydelse, ganska roligt faktiskt.
 
 
Courtney
The name of a girl who is beautiful, strong, and intelligent. One who is easy to fall in love with but impossible to let go. She is funny, exciting, and enthusiastic. Courtney has an amazing personality that appeals to every person fortunate enough to meet her. Her eyes are captivating, her smile, intoxicating, and her heart lights the darkest, coldest souls and fills them with happiness.
 

 
Nemo
Namnet betyder "ingen" på latin.
 

 
Okej Courtney är alltså världens fantastiska människa enligt beskrivningen, Nemo är ingen. Konstigt då jag upplever att fler känner mig som Nemo än Courtney. Men nästa gång någon frågar vem Nemo är i global. Då ska jag svara INGEN hahah. Aww...
 

 

» Till Petra Goldknight <3 «

 


» Min fina tjej är hemma igen <3 «

 
 
Tänker resultattävla med denna primadonna så småningom, men nu ska hon bara sättas igång ett par dagar.
 

 

» Baronessans andra hoppbana «

Övning ger färdighet!
 
 

 

» Matkoma «

Precis ätit raggmunkar, åt typ 4 stycken med bacon och är proppmätt. Raaaaaaap.
Har pluggat hela dagen och sen varit ute och promenerat en timme, måste göra det blir galen av att sitta vid datorn hela dagen.. Hade med mig Janne och Sture på ts så det var super mys, vi smed massa planer. mihi.
 
Nu ska jag kika ett avsnitt av PH innan det är dags att förbereda sig inför kvällens event som jag och Sture
håller i. Vi har skrivit ihop Word scrambler ord för hästraser, musik och maträtter. Medlemmarna får alltså ett gäng blandade bokstäver som bildar ett ord i en av kategorierna. Mycket roligt. Sen ska jag levla ponnyn lite och kanske resultattävla innan jag går och lägger mig. Är sååååååå trött och har varit det sen jag vaknade haha.
 
 
Gud på tal om ingen ting så är jag så sugen på halloween nu,
fatta att jag haft mitt halloween smink i snart ett helt år!?
 

 

» Till Daphne Shadowrock <3 «



» Gårdagens tävling och veckans planer. «

Godmorgon!
Igår tävlade laget mot Rainbowdragons igen, jag satt med Emlan under tävlingen och höll på att bajsa på mig av spänning, ibland såg man bara en stor prick komma farandes lixom. Såå spännande och roligt!  Jag tycker upplägget med Skördebyggden fungerade utmärkt, men vi lyckades inte vinna denna gången heller. Jag är såå himla nöjd med laget och deras resultat under veckan men ibland går det inte riktigt som man tänkt sig på tävling, men fan vi har roligt endå. Men jag måste verkligen säga att jag tycker SSO borde lägga ner mer tid på att få bort buggar från tävlingar, igår fick en i laget inte ens starta samtidigt som motståndaren. Blev omstart såklart. Sen vill jag verkligen få bort "snabb" buggen så att man slipper oron kring den. Och alla jävla fatal, förra tävlingen fick en person fatal från oss flera gånger och en annan fick hoppa in och köra istället, sånt skapar ju också irritation lixom. Men fan kan inte alla bara tjata ännu mer på support att de måste arbeta mer med tävlingar, buggar osånt?
 
Kommande veckor är det dressyr som gäller för laget, vi ska tävla den 21 oktober mot PinkBullets. Efter att ha haft kontakt med ägaren så har vi bestämt att vi delar av ridhuset för att få en läktare och en jämnare bana. Jag har nu gjort om vårt program och filmat om det så att de passar dem nya kraven. Ska filma om alla SD's program när jag hinner. Filmerna från tidigare är aas gamla haha, skäms lite. Nejmen. Här är nya filmen iaf!
 
 

 
Igår löste sig en sak som gjorde att jag inte kunde filma första scenerna till JV, så under denna veckan ska jag försöka få tid för filmning med ett par av karaktärerna. Jag har redigerat små saker som typ intro och små delar av första avsnittet men det är långt ifrån klart. Tack för att ni är så tålmodiga!
Så fort jag vet ett datum kommer ni få det.
 
Resten av dagen ska jag plugga o lite sånt. Senare sen blir det Wordscramble event med klubben.
 
Hur ser er dag ut? :)
 

 

» Till Lily Lightrock <3 «



» Tävlingsdax! «

Idag är det tävlingsdag igen, denna gången ska skördebyggden tävlas och det ska bli jätte skojj. Som vanligt är jag dock sjukt nervös även fast jag inte rider. Mitt lag har skött sig jätte bra under veckan med fina tider på banorna, dock är det ju lite svårare när man blir nervös men det är något jag tror de kommer vänja sig vid efter ett tag. Jag ska försöka vara lite effektiv här under dagen, men sätter mig vid datorn senare sen :)
 
 

» Ikväll dansar jag anonymt. «

Blev ingen sen kväll irl så dansar lite med några drakar istället, dock inte på Courtney. Mihi..
 
 
 
Taggar inför tävling mot RainbowDragons i morgon, såå roligt att tävla!
 

 

» Från Pepp till Opepp «

Hade planer för hela dagen/kvällen/natten idag och var så taggad i morse. Gjort mig i ordning och allt oså rasar planerna.. Blää.. Ska hänga med några kompisar senare men det ser ut att bli rätt lugnt iaf. Åh jag som var så taggad på att flänga runt.. Haha bitter. Men jaja blir väl lite middag oså, ska försöka få dem att vilja gå ut på stan och äta iallafall.. Väldigt nära på att dra in till centralen och ta ett tåg till norrköping för o hänga med några drakar som är där i helgen, men blir så jobbigt med tävlingeni morrn o allt.
 
Ska försöka gå in och ta födelsedagstävlingen iallafall och sen gör jag ett nytt försök att hitta nån som vill hänga under dagen ;) Inte alls sugen på att sitta vid en dator, kräks av tanken typ..
 
Hur ser eran lördag ut, vad gör ni för skojj?
 
 

 
Igår tittade jag på Idol med lite vänner, men hann in på SSO en snabbis för att lyssna på den nya musiken.
Jag tycker dem är helt okej endå. Bättre än den förra musiken iaf ;)
 

 

» Till Josefine Flowernight <3 «



» Till Agnes Pinkpie <3 «



» Visste du? «

Att du inte måste stressa för att logga in varje dag och hämta presenten från födelsedagsledaren?
Igår när jag hjälpte Doris kunde jag hämta ut kläder för två dagar åt henne.
 
 
Jag vet dock inte hur länge hon står kvar, men antar att du kan hämta ut allting så länge hon står där.
 

 

» Hipp hipp hurra! «

Idag fyller SSO tre år!
 
 
Tydligen ingen förutom jag som tycker om tårta, eh... Nomnom..
 


» Varför köpa en ponny under födelsedagsveckan? «

Ja hur tänkte jag där egentligen? Jo det ska jag tala om. Jag hade iprincip bestämt mig för att aldrig köpa en ponny igen om det inte kommer en typ D ponny som är lika snabb som de andra eller om det kommer en ponny jag verkligen inte kan motstå. Jag har levlat upp två ponnys och jag vill ALDRIG mer göra det. Det är alldeles för drygt. Men nu när det kom 1500 xp per bana så kände jag att det är nu eller aldrig. Jag kommer se hur mkt levlar ponnyn har när födelsedagstävlingarna försvinner och sen kanske strö levla om jag har riktigt tråkigt. Men vem vet vi kanske kan levla upp en hel häst på dessa tävlingar? Tycker jag ser fler o fler tävlingsstartare överallt. Det var alltså min anledning, det stod mellan denna och skäck ponnyn. Tror jag gjorde rätt val :)
Han är sååå charmig!
 
 
Tror fler tänkt som mig, eller?
 


 

» Sanning och konsekvens. «

Hej på er <3
Idag har jag haft väldigt mycket att göra med skolan och suttit med klubbens hemsida, sen har jag typ däckat. Är så trött så att tårarna rinner och jag sitter typ och gnäller o fnissar på ts. Bättre bloggning i morrn igen!
Snart ska jag va med på event med klubben iaf, blir lite sanning och konka. Hoppas jag inte behöver göra nått jobbigt hehe. Har typ inget roligt att berätta egentligen, ni ska få lite mer info om min nya ponny oså också. Men det tar vi nog i morgon! Någon annan som köpt ny häst nu under födelsedagsveckan?
 
 


» Till Sandy Fastfall <3 «



» Ghost rider. «

Vi har hamnat i oktober och halloween närmar sig med stormsteg, tror ni det spökar på SSO?
Det tror jag.. Kanske har någon som spelat SSO förlorat livet och tillbringar sina dagar på starstables gröna oändliga ängar. Vem vet? Igår såg hela Sneakydragons en spökryttare, det var häftigt samtidigt som det kändes lite läskigt. Vi fick ingen kontakt med personen men det märktes att denna spelare var nyfiken på oss.
 
 
Vad tror ni, kan det vara en spökryttare?
 


» Jag har köpt mig en travponny! «

 
 
 
Han heter Starchild! :)
 
 

» Jag vill bara köra, nununu... «

Det har uppstått en del saker som gjort att jag inte kan köra igång med JV som jag tänkt. Men jag räknar med att kunna börja filma nästa vecka, jag hoppas verkligen det. Inget gör mig mer taggad än den här filmen.
 
 
 
Ryser från topp till tå, JV är mitt lilla kärleksbarn <3
 



» Till Nora Friendstar <3 «



» Gårdagens lektion «

Igår var det terränglektion som stod på schemat med vår nya ridlärare Karin Sweetwright.
Vi värmde upp ute i naturen innan vi började travhoppa en mur. Sedan tog vi muren även i galopp och när vi kände oss mer säkra så körde vi flera murar i en kombination då vi även räknade galopp språng. TIllslut sattes en bana ihop och vi fick köra den kravlöst först bara för att vägen skulle sätta sig i huvudet, sedan gav Karin oss exakta galoppsprång mellan varje hinder som vi skulle sätta. Jag LYCKADES första gången, sen gick det utför och Fireflame vägrade eller helikoptrade. Men är överlag nöjd med hennes prestation! En härlig häst.
 
 
 
 
 
 
 
Så nöjd med att vi har hittat två jätte duktiga ridlärare som kommer lära oss MASSOR.
Det känns bra att de har ersatt min titel, jag trivs bäst som klubbledare.
 

 
Idag blir det plugg,plugg,plugg så ska gå upp och städa och fixa lite nyttigare plugg godis.
Tänkte smälta mörk choklad med mintsmak och doppa riskakor i och sen kasta in dom i kylen.
Ha en riktigt bra dag så hörs och kanske ses vi i spelet senare. :)