» Trötter «

Är som en zombie, sååå trött alltså. Men jag måste informera om en sak, jag får mail dagligen från folk som är med i klubbar och vill tävla mot laget. Så jag tänkte dra lite "regler" som gäller om ni vill tävla mot oss.
 
  1. Jag vill att klubbägaren eller en ledare med godkännande från ägaren kontaktar mig.
  2. Jag vill inte ha post på SSO för det är så svårt att formulera sig och planera där. Jag vill att ni mailar till: [email protected]
  3. I tävlingslaget finns 5 personer just nu, alltså ska du ha 5 ekipage med dig till tävlingarna. Inte mer eller mindre. Okej?
  4. Ni kan inte maila och tro att tävlingen kommer ske efter en vecka, det kan handla om flera veckor med planering och kontakt, alltså INGA oseriösa klubbar.
  5. Din klubb måste verkligen INTE vara stor eller känd, men du måste garantera att du har 5 ekipage med dig på tävlingsdagen. Annars dras automatiskt poäng från er.
  6. Snälla sluta skicka post till mig och maila till [email protected]
  7. Min mail är: [email protected]
Haha alltså ja ni förstår? En klubb har lämnat återbud på 26 november och det är en tävling som är färdigplanerad och klar. Så har du en tävlingssugen klubb så hör av er, till min MAIL. Först till kvarn! Maila så skickar jag info om tävlingen. BOKAD
 
[email protected]
 


Snart ska jag på möte med klubben, och sen ska jag tamej fan däcka i sängen.
Vad gör ni ikväll?
 




Asså vill så gärna tävla med min klubb men har inget lag.. än! Jag ska fixa ett snart... så fort jag får igång klubben kommer jag börja med uttagningar till laget. Men jag är så seg på att få igång klubben så kommer nog ta ett tag. Men Nemo undrar en sak, kommer ni fortsätta med tävlingar länge eller finns det risk för att ni typ slutar med det om några månader? För isåfall så måste jag verkligen skynda mig eftersom att jag vill verkligen tävla mot er, även om mitt lag säkert kommer förlora hehe. Nu vet jag inte vilken dag du la ut detta. Var det i Onsdags eller har jag räknat fel? Nej jag vet inte vad jag gjorde då förmodligen spelade jag. Puss! <3 (kan inte göra hjärtan nu heller för skriver från datorn)

Svar: Laget kommer hållas igång länge förhoppningsvis! :) Kram <3
Courtney Silverhill

2014-10-27 // 08:39:19

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback