» Varför köpa en ponny under födelsedagsveckan? «

Ja hur tänkte jag där egentligen? Jo det ska jag tala om. Jag hade iprincip bestämt mig för att aldrig köpa en ponny igen om det inte kommer en typ D ponny som är lika snabb som de andra eller om det kommer en ponny jag verkligen inte kan motstå. Jag har levlat upp två ponnys och jag vill ALDRIG mer göra det. Det är alldeles för drygt. Men nu när det kom 1500 xp per bana så kände jag att det är nu eller aldrig. Jag kommer se hur mkt levlar ponnyn har när födelsedagstävlingarna försvinner och sen kanske strö levla om jag har riktigt tråkigt. Men vem vet vi kanske kan levla upp en hel häst på dessa tävlingar? Tycker jag ser fler o fler tävlingsstartare överallt. Det var alltså min anledning, det stod mellan denna och skäck ponnyn. Tror jag gjorde rätt val :)
Han är sååå charmig!
 
 
Tror fler tänkt som mig, eller?
 


 


Asså Gud vad söt jag dör! Dör när jag ser den ponnyn verkligen! So cute! Älskar den ponnyn och har den själv! Men hoppas du mår bra och har det bra Nemo, vi syns kanske i SSO snart ;) vem vet ;) Btw love you och ha det bra! Chao!

Svar: haha aww jaa! Det gör vi säkert :) <3
Courtney Silverhill

2014-10-03 // 08:26:12

Har nog inte tänkt som du Nemo. Jag har en häst som är i level 4 fast den är unghäst så jag har inte bråttom att levla upp den och rider den inte så ofta. Tränar han på kanske 3-7 tävlingar ibland och rider lite dressyr. Han är en dressyr häst. Men jag tror han kan funka bra på championat om några år när han är säkrare. Nej men jag kör iaf födelsedag tävlingarna med min färdiglevlade häst. Vet inte riktigt hur smart det är men lixom Aa jag kanske är lite konstig eller vad tycker du? Puss puss älskar dig Nemo glöm inte det ♥♥♡♥♡♥♥♡♥♥

Svar: Alltså jag skulle kört födelsedagstävlingen med färdiglevlad häst men plocka upp xpn på den som inte är färdiglevlad isf :) Onödigt annars. Eller du kanske vill ha honom i låglevel för att han rör sig snyggare? Vet mnga som resonerar så. Puss!
Courtney Silverhill

2014-10-04 // 09:12:59

Jag köpte den vita ponnyn från fp för jag vill ha fler hästar.. hehe. :3

2014-10-05 // 20:36:34

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback