» Dunken & Bunken (Tjuvryttaren) Avsnitt 3 «

Ni som läst min blogg ett tag har mött dessa grabbar tidigare, ni andra kan läsa om deras tidigare äventyr här. Det är en serie som är skriven på ett sätt så att det finns en fortsättning, det är alltså bara utdrag ur de två hästarnas liv. Denna gången handlar det om som jag tidigare nämnt tjuvridning och deras fina vänskap.
 

Detta har hänt: En flicka tog sig in i Dunkens hage och upp på hans rygg. Efter ett hårt fall flydde Dunken för sitt liv, han har fastnat inne i ett uppbränt hus och skriker efter Bunken som befinner sig långt därifrån.
 
 

 
 
Bunken hör direkt att Dunken är i fara, trots de långa avståndet i mellan dem..
 

 
Han hoppar ut från den trissta grus hagen utan att blinka och beger sig mot Dunkens röst.
 

 
Men lättare sagt en gjort och han får springa runt i cirklar länge länge innan han kommer in på rätt spår igen.
 


 
I skogen ser Bunken ett par onormalt stora hov avtryck och tänker att de måste vara hans stora tjocka vän Dunkens!
 

 
När Dunkens röst är nära ställer sig Bunken rätt upp och kikar ifall han ser honom, det enda han ser är ett gammalt trasigt hus och hör en rädd Dunken som skriker.
 


 
Han travar in och ser sin vän stå inne i ett hörn, och till sin fasa sitter Dunken fast. Hur ska de lösa detta?
 

 
tack för statist hjälp Vanessa Longheart :)!
 
Sista avsnittet dyker upp som vanligt nästa söndag 14.00 !
 



» Dunken & Bunken (Tjuvryttaren) Avsnitt 4 (Sista avsnittet) «

Ni som läst min blogg ett tag har mött dessa grabbar tidigare, ni andra kan läsa om deras tidigare äventyr här. Det är en serie som är skriven på ett sätt så att det finns en fortsättning, det är alltså bara utdrag ur de två hästarnas liv. Denna gången handlar det om som jag tidigare nämnt tjuvridning och deras fina vänskap.
 
 


Detta har hänt: Dunken har efter att ha blivit tjuvriden fastnat i ett uppbränt hus, Bunken kommer såklart till undsättning och är där för att rädda honom.
 
 

 
Bunken kommer in i huset och ser att Dunken sitter fast ordentligt.
 

 
Bunken tar till sina bästa knep och lyckas tillslut få tygeln runt ena benet och drar loss det.
 

 
 Så fort de kommit ut ur huset är allt som bortblåst och de blir sina vanliga knäppa jag igen.
 

 
Jag vet inte alls hur någon hade reagerat om de stött på de här knasbollarna på vägen, men som tur är möter de ingen..
 

 
 
Som vanligt blir Claire helt förvirrad men inte alls förvånad när de två hästarna från ingen stans dyker upp.
 


Veterinären beordrade vila för Dunken och eftersom de inte finns något annat sällskap en Bunken får de gå i samma sjukhage ihop och ingen är nog lyckligare en Bunken som äntligen fick äta gräs igen!
 
 


Tack för statist hjälpen Vanessa Longheart :)
 
Detta var allt för Dunken & Bunken denna gång, nästa söndag 14.00 kommer första delen utav "så gick det för Mary och Flippen" som jag är så in i helvettes (förlåt) nöjd med så den måste ni bara läsa!



» ... «

 
Kommer inte in överhuvudtaget, vet inte om jag är ensam om det? Fick skicka ett mail till supporten.. Japp som ni kanske misstänker så blir serien lite försenad nu, men den som väntar på nått gott! Ska göra så gott jag kan men vill inte stressa ihop något heller. Vi kan ju köra en sån här liten fråga som ni får svara på i kommentarsfältet.
 
Hur tycker ni serien ska sluta? Lyckligt eller olyckligt? Jag tycker det är så himla orginellt med lyckliga slut men vill samtidigt att det ska gå bra för Mary och Flippen. Vad vore mest spännande? ;)
 


» Datorsnille!? «

 
Hej på er underbaringar! Någon som läser min blogg som är lite duktig på datorer? SSO har nämligen börjat hacka och ha sig, det har alltid fungerat helt perfekt för mig ända sedan jag började spela vilket måste vara snart 2 år sedan. Och idag när jag loggade in så visar sig detta, är det bara en tillfällighet eller kan det ha något med saken att göra? Åh vet inte alls vad jag ska göra, har uppdaterat olika sorters program, testat flera webbläsare osv. INGENTING funkar, har tillomed installerat om spelet.. Buhu kan inte köra championat eller någonting! Därför de går lite segt med serien nu också för att göra uppdragen tar mig typ dubbelt så lång tid nu + att jag inte ens orkar ge mig in i att levla Midnightking.. Uscha! Så snälla söta ni om någon har nån liten ide på vad det kan vara skriv en liten kommentar :)
 


» Myser med hästarna «

Har varit ute och promenerat/betat Moondancer och Midnightking, var super mysigt och Midnightking fick sig en blomkrans! :) Tagit nåra bilder till nästa avsnitt också men är helt slut nu så blir nog inge mer Starstable ikväll. Jobbar vidare i morgon! Är inte helt 100 på allting än heller, vill inte spoila för mycket hehe.. Men hare så bra så hörs vi i morgon, och jag blir så himla glad att ni klickar er in här och läser och jag hoppas inte ni blir för besvikna över att det inte kom något avsnitt idag. Men har jobbat som attans och gett er nästan ett per dag eller hur? ;) Det är lite jobb osådär. Men tack till er än en gång, jätte roligt att ni läser! <3
 
 
Mysisar <3
 



» Sommar och sol! «

Hej på er! ville bara in och säga hej en snabbis, har lite och göra idag. Men börjar nog på avsnitt 7 ikväll. Men de kommer nog inte upp fören tidigast på fredag tror jag. Besöksrekord på bloggen igår föresten, riktigt roligt! Kul att ni gillar serien :) Hörs sen! Puss
 


» Vad har jag gjort? «

 
Detta kändes faktiskt jobbigt men tror det blir bäst så, Förklarar i morgon! :) puss på er
 

 

» Avsnitt på G! :) «

Har fotat nästan allt till avsnitt 6 det är bara ett manus som behövs och kanske nån enstaka bild till. Men ska snart ut o träna med en kompis så kanske skriver klart allting ikväll. Men den som väntar på nått gott! ;) Det är ju faktiskt sommarlov så man orkar inte sitta hela dagarna vid datorn, right? :)
 


» Valedale <3 «

har myst runt i Valedale på min lilla skrutt, ångrar inte en sekund att jag valde Valedale som mitt sommar boende för gud vad fint det är! Eller hur? Bjuder på lite bilder.
 
 
 
 
Jag kom föresten på att det är uppdatering i morgon så jag hoppas jag hinner klart med alla bilder till avsnitt 6 innan servern stänger ner, annars får ni vänta tills i morgon kväll. Men ska försöka komma upp tidigt ;)
 


» Hur fina är ni inte? «

Inte varit inne på bloggen idag, har varit hos en kompis och solat, grillat och bara myst. Kommer hem helt döds trött och loggar in här och ser era kommentarer, fyfan vad bra ni är blir så glad! Ger verkligen motivation till att göra det ännu bättre! En eloge till er fina ni <3 (Ber om ursäkt ifall någon inte gillar att jag publicerar era namn, säg till så suddar jag över dem). Ser ut att bli dåligt väder i morgon så räkna med att avsnitt 6 kommer upp då!
 
 


» Photoshoot med "Flippen" «

Hej på er! Har precis haft lite photoshoot med "Flippen" till avsnitt 5 :) Tror avsnittet kommer upp i morgon för måste få tag på Doris som spelar "Rebecca". Får jag inte tag på min lilla vimsiga Doris får jag helt enkelt lösa det men vill ju såklart att det ska bli så bra som möjligt. Så antingen i morgon bitti, för då kommer jag skriva klart manuset på morgonen. Ska iväg hela dagen och kommer troligtvis hem lite senare på kvällen så ja lite ovisst haha. Men kika in här i morgon så kommer det troligtvis upp! ja gud så rörigt detta blev. Men puss på er så länge! :)
 
 


» IRL stuffs «

Hej på er! Idag tänker jag inte sitta vid datorn hela dagen utan har lite annat att göra irl, har inte ridit sen i torsdags så ska ut till betet en sväng osådär. Har gjort uppdragen med trädgården och observatoriet vilket tog typ år och dar för att mitt internet hackar, brukar aldrig hacka så vet inte vad det är för fel? hmm.. Aja jobbar nog med avsnitt 5 av Mary senare ikväll så får vi se ifall de dyker upp här ikväll eller i morgon men så länge får ni läsa avsnitt 1-4 klicka bara på länken så får ni upp allt, ett tips är att börja från avsnitt 1 också haha. http://starstablesverige.blogg.se/category/historien-om-mary.html
 
Hörs senare sötnosar! :)
 


» Hello Valedale stallet :) «

Har flyttat över alla mina hästar nu på morgonen, tog sin lilla tid må jag lova men mysigt var det iaf att rida genom Hollow woods :). Moonie fick ha full utrustning då hon kan ha sina små knäpp ryck efter lite vila men det gick förvånansvärt bra. Nu ska jag duscha och invänta veterinär som ska kolla igenom allihop innan jag släpper ut dem på betet här (de har ju gått tre veckor hos Steve). Sedan blir det såklart inpackning av garderob m.m. gud så skönt de ska bli med en städad garderob ;)
 
 
 
 
 
Någon av mina läsare som också bor i Valedale? Tycker ni det känns alldeles för "off" och att man tröttnar på att rida så långt överallt? :)
 

 

» Nu är jag back on track :) «

Midsommar firandet varande lite längre en jag räknat med, men nu är jag hemma igen! :) Ska logga in och ta hand om hästarna och allt sedan hoppas jag på att skriva klart avsnitt 4 av serien :)
 

 

» Stress! «

Är så otroligt stressad idag, sovit för länge och har 1000 grejjer att göra irl. Så flytt av hästar + serie kommer ikväll!
 
 

 

» Flyttar till Valedale över sommaren! :) «

Nu har jag bestämt mig, ska flytta till Valedale det är ju himla mysigt där! Så ska bara städa ur stallet och min garderob så rider jag över alla hästarna i morgon bitti en i taget :)
 
 
Bye bye Steves ses i höst!

 

» Onsdagsuppdatering «

Under uppdateringen kommer jag att fortsätta knåpa på serien! Har lite annat irl också ska ut till hästen en sväng och kolla vattnet osådär. MEN jag lovar att andra delen kommer idag och tro det eller ej en dressyrtävling kan vara spännande. Har haft lite photoshoot här på morgonen med Whisper till avsnitt 3, vad tror ni han får för roll? ;)
 
 

 

» Godnatt! «

Besöks rekord idag! :) kul. Tagit massor med bilder till serien så fortsättning följer i morgon.
 
 

 

» För ett år sedan «

Åh gud jag fick värsta flashbacken när jag var i Moorland igår, mindes att jag var med på en utställning och en tjej kommer fram till mig och undrar om hon får ta en bild till sin blogg där hon hade nått som hette veckans outfit på randoms. Jag tackar såklart ja och frågar henne vad bloggen heter, Sedan dess har jag läst den lite då och då och herregud så roligt det var att hitta denna bilden ett år senare. Jag och min Nightwhisper på utställning i Moorland :') aaaw? Tack Alicia Starnight! aliciastarstable.blogg.se/
 
 

 

» Godmorgon på er! «

Idag tänkte jag börja på en serie faktiskt! Funderar på om den ska vara lite kuslig eller bara dramatisk :) Vad tycker ni den ska handla om?
 
 

 

» Spökkvällen med Pixelwarriors «

Vi red från Fort pinta i riktning mot Valedalesjön, Haley lyckades logga in och ledde oss till en början.
 
Vi galopperade längs vattnet
 
Sedan ville inte Haleys internet mer så jag fick ta över, Vi sträck galopperade och jobbade hästarna i lugnare galopp i ner och uppförsbackarna vid Valedalesjön.
 
Sedan började historierna och vi rös allihop!
 
Violet berättade en historie som skett vid just Valedalesjön och om hur giftigt vattnet var en gång i tiden så jag sprang och red bort Kingen från vattnet haha!
 
Tack för en läskig och bra aktivitet. Vi avslutade med lite tävling, ses i morgon mina krigare!
 


 

» Kära Pixelwarriors! «

Ikväll kanske jag får hålla i aktiviteten om inte Haley lyckas logga in! Så ni vet det. Vi möts vid Fort pinta fontänen 19.30 och rider en mysig tur bort till en picknick plats (hemlig destination) där vi berättar spökhistorier och äter smörgåsar :) Ses där!
 

 

» Spökkväll med Pixelwarriors «

Nu till frågan, ska jag vara mörker ryttare eller spökflicka? Jag har jätte beslutsångest iaf haha!
 
 

 

» Färdig levlat! «

Har levlat färdigt Kingen för idag så nu är han på level 7, jätte skönt men ack så tråkigt de börjar bli med banorna! 4e hästen som levlas lixom.. Well well ikväll är det spökritt med klubben, Haleys aktivitet men jag hjälper nog till. Måste komma på en bra spök historia också gärna hästrelaterad ;)
 
 

 
 

» Veckans schema för Pixelwarriors «

 
Vi sprider ut infon på våra bloggar tills vidare, snart kommer en klubb blogg! :)
 

 

» Mystiskt ljus «

Igår när jag och Doris hängde så ser jag ett ljus från det avstängda området, sedan står jag och Doris och bara stirrar vad är det för något? detta gör det ju inte alls mindre spännande... Vad tror ni att det är?
 
 
Så i morse gav jag mig ut och letade upp olika saker som lyste, alltså vad de skulle kunna vara och kör lite uteslutningsmetoden.
 
Traktor? Det skulle isånnafall vara en stillastående traktor som vält på rumpan så denna tror jag vi utesluter
 
Ett nytt slott? Detta skulle det mycket möjligt kunna vara, (önsketankar)
 
 Eld? Njaa det var inte ett flimmrande ljus.
 
Fyr? Absolut rent ljusmässigt men det var ett stilla ljus så njee kanske en trasig fyr isf.
 
En sån här? vad det nu är, alltid undrat! hittar flera stycken på udda ställen, funderat på att skriva upp de ifall de kommer ett uppdrag.. Haha asså ja vad är det tror ni? Stjärnvåg? Hursom så tycker jag att ljuset påminner om denna men vill inte att det ska vara en sån för som sagt vad är det? funnits såå länge. 
 

Säkert fler som sett detta mystiska ljus innan mig! Så vad tror ni att det är? :)
 

 

» Godnatt «

Godnatt från Nemo och Doris, vi har roat oss med att få styr på Doris frieser som inte alltid vill göra som hon vill. Så vi hade lite lektion och det gick super! Är alltid lite knepigt med nya hästar :) Sedan skrittade vi till fina Southsilvervattnet och hade lite photoshoot.
 
Nattbilder på oss
 
 
 

 

» Doris och Nemo «

Ja något som kommer förekomma i min blogg rätt mycket är Nemo och Doris så här måste jag förklara lite kring detta fenomen haha. Nemo är då jag, och Doris är Ellie Gladeforce hur vi kom fram till detta är oklart men så blev det iallafall! Doris brukar hitta mig på lite random ställen vilket jag tycker är galet kul eftersom vi döpt oss till just Nemo och Doris. Så idag flummade vi lite (som vanligt) och bestämde oss för att klä ut oss till Nemo och Doris och gå och simma lite hahah.. Ja asså humorn äre ju inge fel på!
 
Nemo och Doris, snygga va? ;)
 

Doris pratar valska såklart!
 
 

 

» Pixelwarriors «

Pixelwarriors är klubben jag, Violet Crazypaw och Haley Rainstorm bestämde oss för att starta. Vi var tidigare med i Fairy Forest där jag och Haley var klubbledare, men efter lite komplicerade saker så valde vi att starta en ny klubb ihop. Den heter då Pixelwarriors (snyggt namn va?) och vi kommer från och med i morgon starta upp aktiviteterna. Vi räknar med att ha aktiviteter varje dag + klubbmöte och events. Samt är vi som sitter i "styret" lite äldre spelare. Än så länge är vi Klubbägare: Haley Rainstorm, och Klubbledare: Courtney Silverhill (jag) och Violet Crazypaw. Klubbens ridlärare heter Nicole Snowcamp och hon kommer alltså hålla i ridlektioner på både schema tid och spontan tid efter medlemmars önskemål. Jag skapar en flik för klubben och skriver alla inlägg kring den där, och så självklart ska klubben få en egen blogg men det är lite oklarheter från blogg.se där ;) Håll ut!
 
Hur som haver, är du intresserad av att gå med så posta Haley Rainstorm så bjuder hon in dig, för klubben är ju ny så ingen kö! Ta chansen att få bli medlem i en grymt bra klubb som sköts på rätt sätt!
 
Jag och Haley :)
 

 

» Att få med sig hela hästen vid banhoppning «

Har ju levlat med Kingen idag i vanlig ordning och en sak jag tycker är svårt är att få med mig hela honom runt banan om ni förstår vad jag menar. det känns som att det är svårare att få med sig både nos och rumpa i svängarna jämfört med de "vanliga" hästarna. Och jag failar på mina små smarta vägar jag annars alltid tar me de andra hästarna (oavsett level). Någon annan som upplever det? eller är det bara hjärnan som spökar eftersom att de är större men att det inte egentligen ska vara en spel skillnad?
 
 
 

 
Sedan stod jag som många andra gånger på bron vid Nilmers högland, Vad finns där borta? Jag är så sjukt nyfiken! Har ni några funderingar? jag hoppas på stora fina stall, hagar som man kan släppa sina hästar i och en grym terrängbana med fler "verkliga" hinder typ som vattenhinder m.m. Kanske ska skriva ett inlägg om vilka hinder jag vill ha? försöka rita i paint haha ;). Sedan vore det mysigt att kunna köpa ett litet hus man kan gå in i osådär. Gaaah hoppas de öppnas snart!
 
 

 

» Åsiktsinlägg «

Ja som ni kommer märka kommer det trilla in lite åsiktsinlägg och tankar kring spelet, jag har redan skrivit ett inlägg om nationella championat som ni kan läsa här : http://starstablesverige.blogg.se/2013/june/nationella-championat.html
 
Men ja idag blev jag lite smått irriterad faktiskt! Jag reklamade för min blogg i chatten efter att jag skrivit morgonens inlägg, detta gör jag alltid efter ett skrivet inlägg för att de som vill kan gå in och läsa. Observera att jag bara skrev det 1 gång. Och får ett spydigt: Snälla asså kan alla bara sluta reklama för sina bloggar i global! Jaha tänker jag då och svarar med att: Hur tror du då att man ska kunna skaffa sig läsare till sin blogg? :). Vad som skrivs därefter är ointressant. Men hursom vem fan har rätt att bestämma att vi som bloggar inte ska få reklama för dem`i den globala chatten? vad är ens den globala chatten till för? om det finns en regel mot detta har jag isånnafall missat den.. Men ja jag kan förstå att man blir irriterad om samma blogg reklamar 10 gånger på 3 minuter, detta borde ju isånnafall räknas som spamm. Men att jag efter varje skrivet inlägg skriver i global: StarStableSverige.blogg.se gå in och läs mitt inlägg om åsikter kring globala chatten! 1 eller 2 gånger tex. Det skadar inte någon? Jag har sett att tillomed de "största" bloggarna inom starstable gör detta. Denna karaktären menade på att man kan skaffa sig läsare genom att skriva om något intressant och att folk söker efter bloggar på google, där jag tillägger att de mest lästa kommer upp först och hon säger att folk bläddrar. Bläddrar? Ah de är väl någon som har riktigt tråkigt kanske. Men ja ni förstår min poäng? 
 
Borde det inte vara samma sak för de som reklamar för sina klubbar då? vad är skillnaden?
 
Ja jag kommer iaf fortsätta reklama för min blogg efter varje inlägg så det får sticka så mycket de vill i vissas ögon, Nu får ni gärna komma med tankar och absolut säga emot mig! jag tar inte åt mig utan älskar att diskutera. Hit me med era tankar om detta! :) Btw. Skriver inlägget kring klubben senare när Haley loggat in och vi snackat igenom precis vad som gäller. plus att jag inte vet om de lyckats starta igång en klubb blogg. så de får vänta :) Kram!
 

 

» Godmorgon! «

Godmorgon på er, har ni haft en bra helg? Jag tycker om söndagar faktiskt det känns som den där dagen då man kan ta det lite extra lungt, starstabla lite grann och åka ut till hästens sommarbete och bara mysa. (Dåligt väder idag så det blir inte av för mig men iaf). Hursom helst ska jag om ett tag skriva ihop ett inlägg kring klubben jag nämnt här tidigare, men först ska jag levla Kingen min :) hörs om ett tag!
 
 

 
 

» Inte mycket starstablande idag inte :) «

Bara varit inne och tagit hand om hästarna, en varm lördag som denna sitter jag inte inne vid datorn. Ska förtära lite mat och alkohol med vänner ikväll. Men i morgon blir det bättre uppdatering igen :)
 
I den här ordningen har jag köpt mina hästar iaf, tänkte skriva ett litet inlägg om det igår.
 

 

» Bus med min lilla mooonie <3 «

Haha alltså att sitta upp på Moondancer (Moonie) igår kändes nästan precis som att sätta sig på en shettis. Fy fasiken vad söt hon var haha, vi bara busade järnet på åkrarna och jag gapflabbade hela tiden. Trodde faktiskt inte det skulle vara en sån skillnad mellan friesern och de "vanliga" men det var det!
 
 
 
 

 

» Eveningking «

Eveningking "Kingen" är underbart snäll i all hantering och oerhört lydig på marken, vem som helst kan hålla på med honom och han bryr sig inte om stim eller stoj omkring honom. Barn och hundvan. Är lugn och smidig att ha med sig på nya ställen som tex tävlingsplatser. Står oftast lös på gången och även på andra ställen om du ber om det. Snäll mot andra hästar, ranglåg, skulle aldrig sparka eller något. Trafiksäker, orädd, kan ridas ut på själv eller med andra, kan vara ute eller inne själv. Lättlastad och snäll att klippa. På grund av att han är så okomplicerad och VACKER så är han min älskade klubbhäst :)
 
- Känd ifrån YT-serierna "Jorvik vampyren" Och "Historien om Mary och Flippen"
 
Kingen är i level 15
 
 

 
Mer bilder
 
 
 
 
 
 
 
 

 

» Flytta över sommaren? «

Ja jag har funderat på att flytta till ett lite lugnare ställe över sommaren, ni ser ju hur mkt folk det är vid steves jämt? vist jätte kul med folk men vore mysigt att byta ställe nu när det är sommar, nått förslag?
 

 
 

» Jag, Doris och våra fina frieserhästar :) «

Har grupptävlat lite med Dorisen, körde lite allt möjligt och min frieser är tydligen lite självmordsbenägen svängde rätt ut över stupet när vi va på väg till valedalesjön haha. Måste vart en kul syn för Doris..
 
 
 

 

» Eloge till Starstable teamet! «

Ja jag måste faktiskt hissa Starstable teamet, jag har sett i både global chatt och på olika bloggar att när de första hästarna kom så pratade folk om ifall de skulle komma raser som var större, mindre och rörde sig på olika sätt osv. Allra mest pratades det om en stor svart frieser, det märks verkligen att ni lyssnar på oss som spelar (även fast jag inte försökt göra min röst hörd) men jag märker att ni bryr er! :) Grymt jobbat, ge mig en shettis? haha.
 
 
 
 
Kan inte se mig mätt på hästen alltså!
 


 
 

» Fixx Fixx «

Samlat in pengar för mat till alla hästarna så ska strax köpa några balar, jag har också möblerat om i stallet eftersom Kingen tar lite plats minst sagt hehe ;) så jag tänkte att han får den stora boxen och så kastade jag bara runt de andra lite grann, Moondancer vet jag trivs bäst utan någon granne så hon fick ensam boxen.
 
2000 har jag samlat ihop sen igår haha ;)
 
 

 

» Yes jag gjorde det. «

Vaknade snor tidigt i morse eftersom jag är sjuk så ja i brist på nått annat så köpte jag Eveningking, jag ÄLSKAR honom verkligen, rörelserna, storleken, ah han är sinnes sjukt vacker. Dock lite trist att typ varenda jävel rider runt på en frieser men de är ju så det är haha :) Så nu får ni se lite bilder på första mötet med honom.
 
 
Första mötet :)
 
Precis som nästan alla andra tycker jag han passar bäst i dressyr outfit, men nu tar jag med mig kingen på dagliga uppdrag för att ha råd med allas mat haha ;)
 

 

» Eveningking «

Har tittat länge länge på denna friesern, knappade in namnet Eveningking och höll musen på köp knappen. Men nej jag tar en funderare där eftersom mina JS knaprar i fickan så måste jag ju först och främst tänka på mina befintliga hästar och just nu mår jag så dåligt för att jag irl masade mig ut till sommarbetet och tog en tur fast jag mådde dåligt och ja nu mår jag ännu sämre såklart, smart.. Så hade jag köpt hästen så hade jag ändå inte orkat levla eller nått idag så det får vänta. Tänker också att det såklart kommer komma fler hästar som är större än orginal och säkert även mindre, right? Nej lite betänke tid helt enkelt. Nu ska jag kolla på game of thrones och äta glass haha.. Kanske starstablar lite ikväll.
 
 

 

» Starstable onsdags uppdatering «

Idag är det ju sagt att frieserhästarna ska komma efter uppdateringen, men man ska aldrig vara för säker tror jag ;).
Men hursom helst ifall det kommer så cirkulerar det små rykten i chatten om att de kommer stå på¨vingården, det tror jag med men de finns också rykten som säger att taket är högre där, det har jag ridit runt och jämfört och kan inte påstå att jag ser någon skillnad men det kanske bara är jag haha. Kommer ni köpa en frieser? jag vill iaf se hur de ser ut och helst se någon annan köpa en först o se hur de ser ut när de rör sig osv. Men det är inte omöjligt att jag skaffar en vi får se :)
 
Tycker taket ser lika högt ut överallt!
 
Något jag tror kommer faila är hovskägget, men vi får se ;)
 

 

» Godmorgon! «

Min morgon är däremot inte alls lika god, IRL är det världens bästa väder för en ridtur och jag vaknar med tjock hals.. + att det är uppdatering på SSO snart, kuul! äsch får lägga mig på altanen och sola ryggen & hålla hunden sällis. Jaja back to SSO life, jag har upptäckt något horrible! mina JS är snart slut.. Vilket betyder att jag måste göra dagliga uppdrag (gör de aldrig) så jag är inte så road just nu haha. Har innan handlat foder m.m. på pengar jag fick för en häst jag köpte som jag ångrade mig med. Men men bara att jobba för inte tänker jag sälja någon av hästarna inte! det är Nightwhisper min vapendragare som hänger med på dagliga idag.
 
 
Mindre glad tjej mockar...
 
Men Judy blev glad haha :)
 

 

» Doris <3 «

Idag har jag haft rätt tråkigt på SSO tills Doris kom in, visar bild på henne längre ner :)
 

Upptäckte de bortglömda fälten, det kan man göra om man hoppar lite vid vattnet vid RH
 
 
 
Hoppade och flög lite vid RH
 
 
Och träffade stripp Doris nu, så vi ska hänga lite och vänta på att Haley loggar in så vi kan kicka in lite medlemmar till klubben :) Woho, Nemo <3 Doris
 

 

» Sleepy sleepy «

 
Godnatt på er ni som redan hittat hit! :)
 

 

» Mer om Courtney «

Ja och så kanske det är bra att skriva lite info om min karaktär också! :) Jag heter ju som sagt Courtney Silverhill och har 3 hästar just nu på SSO. Jag har varit medlem sedan start ungefär men har såklart haft mina ups and downs med att vara aktiv. Nu har jag varit aktiv sedan i julas och innan det var jag borta nästan 2 månader tror jag?.. Jag har tidigare vart mer för att levla, tävla och göra uppdragen men har nu insett att det faktiskt finns sköna människor och klubbar att vara delaktig i. Jag har på senare tid varit klubbledare i Fairy Forest men har nu gått över till att skapa en klubb ihop med Haley Rainstorm och Violet Crazypaw. Om intresse finns att gå med så posta någon av oss, klubben heter Pixel Warriors. Mer om den senare samt klubb bloggen kommer också länkas till här. Men ja vad finns mer att säga, jag är uppstallad på Steves och har varit det ett bra tag (smidigast) jag är Lifetime för att jag insåg att de trots allt blir billigast i längden. Jag hjälper gärna till på SSO och är alltid trevlig mot dom trevliga. Men det var nog slutet på info inläggen, håll koll för snart trillar "vanliga" inlägg in, kommer skriva om mina tankar kring SSO (framtida uppdateringar), samt vad jag gör helt enkelt :)
 
 
 

 

» Midnightqueen «

Midnightqueen är mitt Achalteeke sto som jag haft ett bra tag, hon är gudomligt vacker och har riktigt fina gångarter. Hon är placerad i många championat och klår de flesta med sin smidighet. Hon är ett sto med humör men kan också vara den snällase och mysigaste när hon själv vill.
 
Midnightqueen är level 15
Midnightqueen är på hästön
 
 

 
Mer bilder
 
 
 
 
 
 
 

 

» Moondancer «

När jag började spela SSO för länge sedan så var jag i Moorlands paddock med Nightwhisper (original häst) när jag fick syn på en fux, jag blev helt kär i denna fuxen och bestämde redan då att om och när man kan köpa hästar kommer jag köpa en fux, jag har i över ett års tid ridit och spanat på alla karaktärer med fuxar, målat upp outfits i huvudet, ah suktat helt enkelt. Så när jag en dag red till Firgrove för att spana in morgan hästarna ser jag henne, Min fina fina Moondancer. Jag har nu ägt henne jätte länge :)
 
Hon är min absoluta drömhäst! En pigg glad och framåt häst på 10 år som gör allt för att samarbeta med sin ryttare under ridning. Man är lycklig efter en tur på henne.. Hon kräver en rutinerad ryttare då hon gillar att stå på näsan ibland. Hoppar kanon fint när man har hittat hennes knappar.
 
Moondancer är i level 15
 
 

 
Mer bilder
 
 
 
 
 
 

 

» Nightwhisper «

Nightwhisper är min original häst, han är en haflinger hingst på 9 år. Det var på hans rygg jag för första gången utforskade Moorland, Silvergladebyn, Vingården, Fortpinta, Firgrove, Valedale, Gyllenåsarnas dal, ja hela SSO helt enkelt.. Det var bara han och jag i ungefär 1 år. Vi har vunnit många championat i gåd (när de första kom), men på senare tid har jag lagt ner mer tid på mina nya hästar som ska levlas och tävlas, men trots att jag inte rider runt på honom all min tid på SSO så är han alltid min trygga hamn som jag rider och tävlar då och då, mestadels blir det barbacka turer bara för att ha skojj, då trivs vi bäst. Han är min snällaste och tryggaste häst som kommer få ta sina sista andetag hos mig, först in sist ut är mitt ordspråk.
 
Nightwhisper är level 15
 
 


Mer bilder