» Mot gården på landet! «

Ja idag sticker jag ju till landet :) ska bli så himla mysigt! Min farfar äger en stor gård men har inga djur längre, nu har stallet blivit väldigt gammalt och de står en massa skit som inte ska vara där inne, jag ska alltså få välja exakt hur stallet ska byggas om och fräschas till! Så det är ungefär vad jag kommer sysselsätta mig med där, välja färger städa ur osv! Men de kommer inte börja byggas förens nästa sommar, men planera kan man alltid göra ;)! Ska bli så skönt att ha det klart, då kan jag och min kompis sticka dit med hästarna på sommaren, ååh lycka!
 
Eftersom jag redan släppt mina tidsinställda kan jag inte lova att bloggen uppdateras, ska försöka komma igång med avsnitten till min bästa vän Melanie när jag kommer hem. ÄLSKAR att blogga och skriva serier det är bara det att det är så mycket annat irl just nu att jag inte kan göra det helhjärtat och jag vill verkligen inte bara skriva tråkiga inlägg bara för att. Om ni förstår? Puss
 
 


» Courtney är smart som en jordgubbe «

Alltså ibland när jag tänker tillbaka på vad jag gjort för tokerier på SSO börjar jag garva för mig själv. Senast igår när någon skrev i globala att hans/hennes häst blivit biten av en orm i hoven fick jag en riktig flashback.
 
Jag hade spelat ett tag, kanske 2-3 veckor (detta var länge sen nu okej? haha) när jag är i Moorland och läser stallchatten, har för mig att det är några som tänker tävla lite och en karaktär säger att dennes häst är halt för att hon ramlat ner från nått berg. Jag blir helt lyrisk men istället för att fråga om hästarna verkligen kan bli halta så springer jag snabbt till närmsta berg och börjar ramla, ramla och ramla. Åker tillbaka till stallet för att hästen "skadar" sig. Rider tillbaka till berget när jag inte märker någon skillnad på hästen, fortsätter så ett bra tag tills jag faktiskt intalar mig själv att hästen nog är lite knackligare än vanligt. haha asså åh ja dör! Men hur kunde jag veta? Sen dess har jag lärt mig att inte lyssna för mycket på vad folk säger om deras karaktärer och hästar, säger nån: min karaktär är förkyld jag red i t-shirt igår så tänkte jag sedan efter: tänk nu Courtney låter det troligt, fråga om du är osäker. hahah jaa alltså åh.
 
Har ni någon rolig historia om SSO? Dela mer er så kan vi skratta tillsammans i kommentarsfältet! <3
 
 
(Gammal bild på mig och Whisper)
 » Nationella championat (igen) «

Slänger in det här inlägget här, skrev det precis när jag börjat blogga. Men detta är någonting jag verkligen vill ha så ni får det igen! :)
 
Någonting jag länge funderat på är nationella championat, hur kul skulle det inte vara? Att få kvala in till ett championat där man möter spelare från andra servrar än den svenska. Jag tänker mig att man kvalar in genom championat på den egna servern och att man först plockas ut bland de 20 bästa, nästa championat 10 bästa och tillslut de 5 bästa som får tävla i ett nationellt championat. Detta ska ju såklart inte vara varje dag utan kanske 1 gång i månaden? för att det ska vara lite prestige att ta sig vidare och vinna. Jag tycker de vore dö kul! vad tycker ni? tror ni det är genomförbart? :)
 
 
 

 

» Åsikstinlägg: Newbies? «

 
Jag har sett i chatten att det finns små disskusioner ibland om "Newbies", någon skriver att de är "jobbiga" och att de inte får vara med på vissa offentliga aktiviteter, eller att de är läskiga? Någon försvarar dem o säger att de är "Söta". Ja alla svaren gör mig lika förbannad.. Alltså hold your horses skämtar ni eller!?. ALLA på SSO har varit "newbies", det betyder inte att man är en sämre spelare för det, dom har lika stor chans som du att komma upp till högsta leveln som du. Är det någon som har gjort ett nytt konto för att börja om spelet, så kan man få lika mycket respekt som karaktären man hade innan eller har vid sidan av. Vad är det för skit då? Näe var trevlig och bjud in nya spelare i spelet istället för att behandla dem som skadeinsekter.
 
Detta kan jag jämföra med hästsporten i verkligheten, jag får allt för ofta höra att jag "bara" har ett varmblod, och att det är onödigt att köpa dyr utrustning eller lägga pengar på dyra tränare osv osv.. Diskriminering eller hur? Jag har lika mycket häst som någon annan i stallet, herre vad folk gapade när de såg henne gå i form för första gången..
 
Sluta göra hästsporten så jävla snobbig NU! Spelar ingen roll om det gäller ett spel eller IRL..
 
Punkt och slut!
 


» Lite uppehåll! :) «

Hej på er! Herregud inte suttit vid datorn på flera dagar, ber om ursäkt. Men det bara trillar in spontan resor lite varsom stans och jag inser att mitt sommarlov har börjat på riktigt nu när kompisar från alla håll o kanter är lediga. Slänger in lite inlägg när jag är inloggad helt enkelt. Lite sommaruppehåll. Men från den 24-30 ploppar de upp tidsinställda! :) Ha en bra sommar så hörs vi snart! Puss på er.
 


» Onsdagsuppdatering «

Då var dagen här igen :) Veckorna bara rusar alltså. Sorry att jag var lite off igår är lite deppig de här datumen på året. Men ja vad tror ni det blir för uppdatering? Alla är som vanligt panikslagna på SSO och försöker gömma sig haha. Funkar det verkligen? Kanske får joina.
 
Uppdaterat inlägg: Jag hittade de panikslagna stackarna inne i cirkus tältet ;) haha.
 
 
 
 

 

» Dunken & Bunken, handling «

Vilka är Dunken & Bunken?

 

Dunken och Bunken har jag valt att kalla huvudkaraktärerna i serien, det är alltså två stycken ridskolehästar som står på Valedales ridskola som ägs utav Claire. Dunken & Bunken har två skötare som älskar de två hästarna över allt annat, de älskar att pyssla med dom i timmar och vara ute och rida i skogen & på lektioner. Men Dunken & Bunken blir lätt rastlösa och hittar på små hyss lite titt som tätt, och vad det blir denna gången får ni se då ;). jag har valt att skriva serien med en glimt i ögat, Dunken & Bunken är absolut inte de smartaste hästarna ni mött, två hönshjärnor kan man säga faktiskt. Jag fnissade många gånger under tiden jag skrev den och jag hoppas att den kommer uppskattas utav er! Om ni tycker om serien får ni gärna kommentera avsnitten när de dyker upp, för detta är absolut en serie som jag kan utveckla och göra fler avsnitt utav om ni tycker om den vill säga!

 

 


 

 


» Dunken & Bunken, del 1 «

 Här kommer då en liten mini serie jag gjorde i början på månaden för att ni skulle ha något att läsa medans jag är borta.
 
Den handlar om Dunken och Bunken som är två ridskolehästar, de hittar ofta på bus och är döpta till Dunken och Bunken för att de levt tillsammans ända sedan de var små föl, de hittade redan då på en massa bus ihop och är världens bästa kompisar!
 

Det är en helt vanlig dag på ridskolan och Bunken står och filosoferar och tittar ut genom sitt fönster i boxen.
 
 

 
 
Bunken vänder sig om till sin vapendragare Dunken som alltid är pepp på äventyr och bangar inte! Det är oftast Bunkens ide om att göra busen och Dunken är den som hänger på men får minst lika mycket skit för det endå.
 

 
 
Just den dagen är allting så himla tråkigt tycker Dunken & Bunken.
 

 
 
Tillomed galoppträckan suckar de sig igenom som de i vanliga fall brukar tjoa och bocka i.
 

 
 
Senare på eftermiddagen sticker dem ut på äventyret! Super spända på vad som väntar dem.
 
Hur tror ni det går för dom? :) Kram på er!
 

 
Tack så himla mycket för statist hjälpen Vanessa Longheart! <3  http://jorvikosa.blogg.se/
 

 

» Dunken & Bunken, del 2 «

Här kommer då en liten mini serie jag gjorde i början på månaden för att ni skulle ha något att läsa medans jag är borta. Jag har skrivit den lite ironiskt, så det förekommer en del slang ord och små taskiga ord. Hästarna pratar med varandra men också med människorna men människorna förstår förstås inte vad hästarna säger.
 
Den handlar om Dunken och Bunken som är två ridskolehästar, de hittar ofta på bus och är döpta till Dunken och Bunken för att de levt tillsammans ända sedan de var små föl, de hittade redan då på en massa bus ihop och är världens bästa kompisar!
 


Detta har hänt: Dunken & Bunken surnade ihop på ridskolelivet och bestämde sig för att ge sig ut på prärien som de kallar det.
 
 

 
 
De har inte alls någon uppfattning om saker och ting utan går helt in i rollen att de är i vildmarken, en vanlig kossa blev snabbt en prärievarg. Ja ibland undrar man vad som pågår i hästarnas hjärnor.
 

 
 
Efter lite panik sken börjar de känna sig trötta, de måste hitta en sovplats! (De har bara varit borta i 20 minuter, vilket för dem känns som en hel dag)
 

 
 
De hittar en stor grotta någonstans i firgrove skogen, och en "kissemiss" som de tror att det är.
 

 
 

 
 
Nej självklart var det ingen stallkatt som de är vana vid, det är ju faktiskt en björn och den är inte alls glad över att de väckt honom!
 
Ja väck inte den björn som sover sägs det ju, hur ska det gå för Dunken & Bunken?
 


Tack för statist hjälpen Vanessa Longheart! :)  http://jorvikosa.blogg.se/
 

 

» Dunken & Bunken, del 3 «

Här kommer då en liten mini serie jag gjorde i början på månaden för att ni skulle ha något att läsa medans jag är borta. Jag har skrivit den lite ironiskt, så det förekommer en del slang ord och små taskiga ord. Hästarna pratar med varandra men också med människorna men människorna förstår förstås inte vad hästarna säger.
 
Den handlar om Dunken och Bunken som är två ridskolehästar, de hittar ofta på bus och är döpta till Dunken och Bunken för att de levt tillsammans ända sedan de var små föl, de hittade redan då på en massa bus ihop och är världens bästa kompisar!
 


Detta har hänt: Dunken & Bunken surnade ihop på ridskolelivet och bestämde sig för att ge sig ut på prärien som de kallar det. De hittar en grotta de ska sova i men som är bebodd av en björn som är rasande för att de väckte honom!
 
 

 
 

 
 
Helt livrädda börjar de skena iväg för att inte bli björn mat!
 

 
 
Hästars instinkt säger att man flyr hem, men detta är ju inte de smartaste hästarna vi träffat direkt..
 

 
En timma senare känner de igen sig, (Enligt Dunken & Bunken har de flytt från björnen i 2 dagar)
 
 

 
 
Sofie som håller i en terräng lektion har inte rid att jaga Dunken & Bunken utan suckar mest åt deras dumma påhitt.
 

Sofie ringer upp Claire som äger ridskolan där Dunken & Bunken bor.
 
 
Hur tror ni det går för Dunken & Bunken, hittar de hem tillslut?
 

 
tack för statist hjälpen Vanessa Longheart! :) http://jorvikosa.blogg.se/
 

 
 
 

» Bada! :) (Tidsinställt) «

 
Tog med mig Nightwhisper ut på en barbacka tur och badade lite i morse, modig är han som ni ser! ;) Riktigt roligt var det. Btw är man fattig och lat när man börjar handla mat med SC? Haha huvva, i morgon ska jag nog lyckas göra lite dagliga osådär, eller ikväll. Gjort om ett par bilder till avsnitt 3, men inte riktigt klar. Fortsätter lite senare. Det är ett rätt svårt avsnitt textmässigt, men kan inte spoila sååklart haha. Är ni nyfikna?
 
Varför jag skriver tidsinställt är helt enkelt för att jag njuter utav sommaren under dagarna och umgås med de vänner som är lediga och rider när de inte är alldeles för varmt. Så passar på på morgonen och kvällen!
 

 


» Avsnitt 3 på g :) «

Håller på med avsnitt 3, kan inte lova att jag blir klar idag då jag har massor irl :) Men försöker! Kram.
 
Läs avsnitt 2 så länge! :)
 


» Sommarvärmen! «

Hej på er! Har inte glömt er men det känns ju nästan olagligt att sitta vid datorn. Har flängt runt på lite kompisars landställen och haft det lite för bra nästan! Idag har jag bara varit med min polle i sommarhagen, bästa platsen att sola på när man vill bli brun ju! haha :) Så bara inne lite snabbt och tar hand om hästarna osådär. Men fler avsnitt kommer i veckan såklart! Bamsekram till er <3
 
 


» Historien om Mary «

Hej på dig och vad kul att du vill läsa min serie "Historien om Mary", Det är den serien som är mest omtyckt bland mina läsare och kanske den bästa storyn jag skrivit. Min redigering osv kan vi ju prata om men den blir bra endå! Jag är inget redigerings proffs och kommer nog aldrig att bli det heller. Men läs och njut!
 
Jag har tidsinställt alla inläggen nu i efterhand när den är färdig för att du lätt ska kunna läsa från första och sista avsnittet och inte bakofram, därför stämmer nog inte kommentarer överens med publicerings datumet.

» Moonwarriors «

Ja som ni kanske redan läst så gick jag ju ur Pixelwarriors som jag var klubbledare i, anledningen skrev jag om i ett inlägg som ni kan läsa HÄR. Jag är nu med i Moonwarriors som verkar vara en riktigt trevlig klubb, längtar tills sommar uppehållet är över! Kan ni förstå att jag varit klubblös ca 1 år av mitt spelande, och sedan bara varit klubbledare/ägare resten. Jag vill bara vara medlem i en klubb just nu, slippa känna pressen som ägare/ledare (eller ensamheten som klubblös). Därför tror jag Moonwarriors passar mig jätte bra eftersom den är aktiv med många aktiva medlemmar. Jag ÄLSKAR aktiviteter! Så detta ska bli så spännande.
 
Eftersom detta är ett tidsinställt inlägg som jag skrev under onsdagsuppdateringen så finns inga roliga bilder att lägga upp så jag bjuder på en bild från en aktivitet jag höll med Pixelwarriors <3
 
Eftersom jag är borta så blire inte så rolig bloggning, Puss på er hoppas ni har en bra helg!
 
 

 

» besöks redkord! «

Hade besöks redkord igår! Otroligt kul :) och 120 sidvisningar, Många som gillar att läsa serien om och om igen kanske?
 
Min förmiddag har jag iaf spenderat ihop med nåra från klubben, jätte mysigt :)
 
Avsnitt 2 kommer upp klockan 19:00 ikväll, Missa inte!
 
 


» Dunken & Bunken, del 4 «

Här kommer då en liten mini serie jag gjorde i början på månaden för att ni skulle ha något att läsa medans jag är borta. Jag har skrivit den lite ironiskt, så det förekommer en del slang ord och små taskiga ord. Hästarna pratar med varandra men också med människorna men människorna förstår förstås inte vad hästarna säger.
 
Den handlar om Dunken och Bunken som är två ridskolehästar, de hittar ofta på bus och är döpta till Dunken och Bunken för att de levt tillsammans ända sedan de var små föl, de hittade redan då på en massa bus ihop och är världens bästa kompisar!
 

Detta har hänt: Dunken & Bunken surnade ihop på ridskolelivet och bestämde sig för att ge sig ut på prärien som de kallar det. De hittar en grotta de ska sova i men som är bebodd av en björn som är rasande för att de väckte honom! De lyckades fly och blev upptäckta av Sofie som ringde ridskoleägaren för att berätta vad som hänt.
 
 

 
 
Ja Dunken och Bunken trodde iallafall att de varit borta i flera dagar, sanningen var att de varit borta i 2 timmar och ingen hade ens märkt det förens de skenade förbi Sofie.
 

 
 
Claire blir nästan omkull gosad av de två knäpp hästarna, hon har inte en aning om vad de hittat på, men detta är vardag när man äger Dunken & Bunken så det är inte så mycket mer med det.
 

 
 
Oj såhär mycket har Dunken & Bunken aldrig uppskattat ridskolan! Ska de äntligen lugna ner sig med deras busande?
 

 
 
Men redan dagen efter har Dunken blivit rastlös i hagen, och come on ett LB program? det har han ju gjort 100 gånger förut...
 

 
Det var allt för Dunken & Bunken denna gången! Tycker ni att dom är roliga? Isåfall kan jag göra ett par avsnitt till när jag kommit hem från landet :)
 
Tack för statist hjälpen Vanessa Longheart! :) http://jorvikosa.blogg.se/
 


» Tidig morgon! «

Hej på er! Vaknade jätte tidigt idag, vilket är bra för har massor att göra irl och åt er! :) Tror faktiskt jag kan säga som så att det dyker upp ett första avsnitt på en ny serie här idag, kul va? Måste fixa med bilder och skriva exakta texten bara. Eftersom jag inte är nått redigerings proffs så tar det inte flera dagar att fixa bilderna haha. Men ska lära mig det också tror jag! Jaja hörs sen hoppas ni kommer tycka om serien :) Kram
 
Men tills dess kan ni läsa historien om Mary ifall ni inte redan gjort det!
 


» Kvälls mysar! «

Hänger med Doris såklart, åh alltså hon var bäst idag har aldrig garvat så mycket på SSO. Men kan inte förklara vad det var med risk för att den personen läser bloggen. Men åh ja kul vare <3
 
 
Dansa dansa!
 
 
käka lite middag o snacka skit, länge länge. <3
 

 

» Två slutkörda brudar «

Vi har hållt på i flera timmar nu, gissa vad? Ni kommer inte bli besvikna. Min bästa Doris alltså <3
 
 

 

» Bra uppdatering! «

Jätte rolig uppdatering, älskar affären! (Dock inte priserna) Blev en ny dressyroutfit såklart, swop sare så va de sparade pengarna borta haha ;)
 
 
 
Hade lite svårt att hitta Queen på vägen ut!? haha. Ser ni henne? ;)
 


» Onsdagsuppdatering «

Dags för onsdagsuppdateringen! :) Vad tror ni kommer?
 
Jag hoppas på en shettis mest av allt tror jag, eller nytt område men det brukar de ju berätta innan de kommer.
 
Men det kanske blir nån fortsättning på uppdrag, kanske huvudberättelse? ;)
 
Ja tankarna är många, som vanligt! Ska förbereda några inlägg tills i helgen för sticker iväg då och lite sådär, kanske ska skriva klart handlingen till nästa stora serie och spoila lite för er? Skulle det vara kul?
 
är ni uttråkade kan ni alltid läsa historien om Mary, ni har väl inte missat sista avsnittet? :)
 


» Dunken & Bunkens nya äventyr «

Min nästa serie kommer handla om Dunken & Bunken, vad hittar de på denna gång? Ni som missat deras tidigare äventyr kan läsa om det här.
 
Dunken & Bunken är min enda återkommande serie just nu förutom "Så gick det för Mary och Flippen" men det är ju lixom inte samma sak. (Den kommer publiceras här på bloggen senare). För Dunken & Bunken är mer som utdrag ur deras liv medans mina andra serier har en handling om karaktärernas liv. Förstår ni skillnaden? Därför är Dunken & Bunken lite lättare att göra också då jag inte behöver skriva en hel story med inledning, saftigt innehåll och ett bra avslut. Den är mer chill och jag vet att ni tycker dom är roliga!
Det enda minuset är att de är två hästar som ska synas på bilder ihop, alltså kommer jag nästan alltid behöva en statist vilket inte brukar vara det enklaste men jag har just nu Vanessa Longheart som ställer upp på photo shoots till Dunken & Bunken. Hon är grym faktiskt!
 
Men just denna gång kommer det handla om ett problem, och man kan väl säga att det förmedlar lite budskap. En tjuvryttare och en fin vänskap, vad skulle Dunken & Bunken göra utan varandra?
 
 

 
 
 
 
 

» Tidsinställda! «

Ja detta är vad jag gjort idag då :) Vilken tur att de är skit väder alltså, fått massor gjort.
1 tidsinställt varje dag när jag åker till landet den 24, kanske trycker in nått extra sedan om jag känner för det :) Så idag har jag inte gjort så mycket med den nya stora serien utan blev en liten som har premiär den 25 då! Kul va?
 
 


» Dunken & Bunken (Tjuvryttaren) Avsnitt 1 «

Ni som läst min blogg ett tag har mött dessa grabbar tidigare, ni andra kan läsa om deras tidigare äventyr här. Det är en serie som är skriven på ett sätt så att det finns en fortsättning, det är alltså bara utdrag ur de två hästarnas liv. Denna gången handlar det om som jag tidigare nämnt tjuvridning och deras fina vänskap.
 

 
Det är sommar och Dunken och Bunken har sommarlov, dock får de inte gå i samma hage utan Dunken går i den gröna härliga gräshagen medans Bunken får stå i en hage utan gräs för att han lade på sig alldeles för fort och hans skötare får inte på honom sadeln längre. Det är en varm och härlig dag när Bunken står och funderar..
 
 
 
Jo visst har Dunken det underbart bra i sin stora gräshage!
 

 
Tidigt tidigt nästa morgon kommer en okänd flicka till hagen som Dunken står

 
 
Men eftersom hon har en morot med sig blir Dunken bara glad, lite sällskap är alltid trevligt!
 

 
Hon tränsar Dunken och sitter upp men han knaprar lungt på sin morot och bryr sig inte om henne.
 

 
 
Plötsligt rycker hon tag i tyglarna och sätter hälarna hårt i magen på honom, Dunken blir livrädd!
 

 
Kommer tjuvryttaren lyckas rida iväg på Dunken? Vem sitter i bilen tror ni? Missa inte avsnitt 2 på som kommer på söndag klockan 14.00!
 

 

» Förbereder! :) «

Hej på er! :) Hoppas ni gillade sista avsnittet utav historien om Mary. Idag har jag varit inloggad sedan 08.00 ungefär, skrivit ihop tidsinställda inlägg tills 24-1 juli. Inte helt klar är en, men vill att ni ska ha nått att läsa när jag är borta såklart! SÅ har faktiskt skrapat ihop en liten mini serie (bland annat) som kommer publiceras mellan dom dagarna. KUL va? :) Idag latar sig hästarna i hagen, Midnightqueen och Eveningking går ihop i hagen och de älskar det! <3
 
 


» Dunken & Bunken (Tjuvryttaren) Avsnitt 2 «

Ni som läst min blogg ett tag har mött dessa grabbar tidigare, ni andra kan läsa om deras tidigare äventyr här. Det är en serie som är skriven på ett sätt så att det finns en fortsättning, det är alltså bara utdrag ur de två hästarnas liv. Denna gången handlar det om tjuvridning och Dunken & Bunkens fina vänskap.
 


Detta har hänt: Dunken har fått besök i hagen utav en flicka han inte känner igen. Men han är inte svår flörtad och flickan har lyckats hoppa upp på honom när hon får syn på en bil.
 
 

 
 
Dunken känner sig inte alls bekväm med att ha henne på ryggen men hon driver bara på honom. De verkade inte vara någon från stallet som satt i bilen och tjuvryttaren kommer undan.
 

 
De kommer till ett tjockt buskage och flickan sätter hälarna hårt i Dunkens mage och han hoppar i ren panik rätt över buskarna.
 

 
Det blir allt annat än en mjuk landning och Dunken som inte ens är uppvärmd tar emot sig med endast ett av frambenen som dessutom fastnar i rosen taggar i hoppet.
 

 
Flickan kan omöjligt sitta kvar och ramlar i marken, Dunken har ont och är riktigt rädd så han springer vidare in i skogen.
 

 
Dunken tar skydd i ett hus som verkar ha brunnit ner, och när han går runt där inne och undersöker råkar tyglarna snurra in sig i en planka.
 

 
När han inser att han sitter fast så gör han som de flesta hästar gör i de läget, får panik! Han ropar förtvivlat efter Bunken och hoppas att han ska komma och rädda honom.. Men mörket kommer snart falla och Bunken är som ni vet långt därifrån..
 

 
Hur ska det gå för Dunken, kommer Bunken komma och rädda honom eller ska han leva resten av sitt liv i ett gammalt uppbränt hus? Det får ni se nästa söndag! :)
 

 

» Känna press och ha dåligt samvete «

Ja jag lämnade ju Pixelwarriors, kändes super tråkigt men jag har mina anledningar. Jag var ju klubbledare i Fairy Forest och där lärde jag känna Violet och Haley lite bättre, När Fairy Forest började bli en mer och mer oaktiv klubb på grund av olika anledningar började man tröttna såklart. Violet kommer då med världens ide om att vi startar upp en ny klubb och både jag och hon var as pepp på detta. Haley får bli klubbägare bestäms det och jag och Violet ska bli ledare. Klubben startas upp och vi börjar bjuda in medlemmar och jag planerar olika aktiviteter. Sedan hände det någonting, Violet blev aldrig ledare utan började försvinna lite grann. Haley jobbar och har inte tiden att vara inne så mycket och jag känner ett så dåligt samvete till medlemmarna och orken till att kicka igång allting på nytt bara pyser iväg. Jag har varit ledare för några klubbar samt haft en egen för länge länge sedan. Jag har aldrig varit med i en större klubb för att jag inte orkat engagera mig i att stå i en kö osv. Så jag har varit klubblös i flera månader i sträck också. När jag gått ur Pixelwarriors så kommer jag på att en gammal kompis skrev upp mig på en lista till klubben Moonwarriors, så jag kikar in där och ser att jag är på plats 7! (idag plats 2)
perfekt tänker jag, ska bli otroligt roligt att bara få vara medlem, slippa allt ansvar, press och dåligt samvete. Lite så klänner jag med den här bloggen men påminner mig själv hela tiden att jag inte behöver skriva 5 inlägg om dagen om jag inte vill, jag behöver inte ha 50 läsare varje dag. Det är inte vad jag strävar efter, jag älskar min serie och mina små inlägg om SSO vardagen och så får det vara! Man måste inte alltid vara bäst, jag spelar och skriver för min egen skull (och för att ni gillar det såklart) och för att jag ska ha roligt. Tror ingen orkar läsa detta babbel men skönt att skriva av sig lite grann. Så nu vet ni varför jag lämnade och vart jag kommer befinna mig härnäst! :)
 
 

 

» Hola! «

Hej på er! Som ni märkt har det inte gått så bra för mig i helgen.. Nu kommer jag iaf in på SSO wiho :) ledsna hestisar dock.. Inget svar från supporten heller, vet inte riktigt hur jag ska lösa detta! Men nu kommer jag ju iaf in så jag kan fota lite till serien, den blir nog inte klar idag heller dock. För nu när jag vart lite off har många ideer försvunnit ur huvudet så måste komma in i det igen. Ser att ni klickat er in här endå trots min frånvaro, gör mig så glad! Snart dyker ett inlägg upp om varför jag lämnade klubben och vad som händer här näst :) Puss!
 
 
Rider omkring på min vapendragare the original Nightwhiper haha :) Finaste <3