» Dunken & Bunken (Tjuvryttaren) Avsnitt 2 «

Ni som läst min blogg ett tag har mött dessa grabbar tidigare, ni andra kan läsa om deras tidigare äventyr här. Det är en serie som är skriven på ett sätt så att det finns en fortsättning, det är alltså bara utdrag ur de två hästarnas liv. Denna gången handlar det om tjuvridning och Dunken & Bunkens fina vänskap.
 


Detta har hänt: Dunken har fått besök i hagen utav en flicka han inte känner igen. Men han är inte svår flörtad och flickan har lyckats hoppa upp på honom när hon får syn på en bil.
 
 

 
 
Dunken känner sig inte alls bekväm med att ha henne på ryggen men hon driver bara på honom. De verkade inte vara någon från stallet som satt i bilen och tjuvryttaren kommer undan.
 

 
De kommer till ett tjockt buskage och flickan sätter hälarna hårt i Dunkens mage och han hoppar i ren panik rätt över buskarna.
 

 
Det blir allt annat än en mjuk landning och Dunken som inte ens är uppvärmd tar emot sig med endast ett av frambenen som dessutom fastnar i rosen taggar i hoppet.
 

 
Flickan kan omöjligt sitta kvar och ramlar i marken, Dunken har ont och är riktigt rädd så han springer vidare in i skogen.
 

 
Dunken tar skydd i ett hus som verkar ha brunnit ner, och när han går runt där inne och undersöker råkar tyglarna snurra in sig i en planka.
 

 
När han inser att han sitter fast så gör han som de flesta hästar gör i de läget, får panik! Han ropar förtvivlat efter Bunken och hoppas att han ska komma och rädda honom.. Men mörket kommer snart falla och Bunken är som ni vet långt därifrån..
 

 
Hur ska det gå för Dunken, kommer Bunken komma och rädda honom eller ska han leva resten av sitt liv i ett gammalt uppbränt hus? Det får ni se nästa söndag! :)
 

 



Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback