» Jorvik vampyren säsong 2, behind the scenes! «

Hej! :)
Här kommer en efterlängtad film, fått så många frågor om jag kommer släppa en behind the scenes. Eftersom jag tabbat mig med min mic i massor av klipp så tänkte jag strunta i det men eftersom ni visade att ni ville ha en gjorde jag en. Det lönar sig att tjata lite på mig haha :) Den här filmen är inte som till säsong 1 då de var bara massa roliga tabbar, Här visar jag faktiskt hur det går till och ni får även se hur en hel scen blir till film, vilken skillnad det är!
 
 
 
 

» Till Anne Silverburg <3 «» Melanie och Maskot «

Det här är min kära vän Evelina Silverknights serie som jag valt att publicera på min blogg.
Det är en snygg och bra serie som berör, så jag tycker att ni ska kika på den.
 
I förra avsnittet fick vi veta att Melanie är tvungen att skicka sin älskade ponny Krabat till trapalandas evigt gröna ängar. Men det är inte lätt Krabat är ju hela hennes liv... <3
 
 
 
Jag tycker att musiken till det här avsnittet är otroligt bra och Evelina kunde inte hittat nått som passat bättre.
Jag vill ha den här musiken i mina serier!
 


» I morgon kommer...... «

 
 
 
 


» Till Lova Westdotter <3 «» Melanie och Maskot «

Min kära Evelina Silverknight har inte bara en av de stora rollerna i Jorvik vampyren, hon har även en egen YT-serie. Den här serien är helt fantastisk, jag tycker att hon gör det snyggt och musiken, texten och scenerna fungerar otroligt fint ihop!
 
Avsnitten är korta och vackra, mycket känslor och bra musik. Därför tänker jag släppa hennes avsnitt här på min blogg och jag vill verkligen att ni tittar på dom, det är en fin berättelse.
 
 
 
 Och jag blir så himla sugen på att fortsätta på historien om Mary... typ NU!
 


» En liten day off :) «

Idag kommer jag att spendera dagen med min kärlek då vi firar 4 år tillsammans. Det ryktas även om ett åskoväder så det är väl bäst att hålla sig borta från datorn helt enkelt ;)
 
 
Senare kommer en serie dyka upp här som inte är min egen, vad tror ni det kan vara?
 » Minecraft kriget del 3! «

Hej hopp gummi .... !
Här kommer del 3 av kriget, som ni ser så bygger vi på fortfarande och kriget verkar vara långt borta..
Men du kan aldrig vara riktigt säker.. Jag är nöjd med min och Stures prestation, vi kämpar på.
 
 
 
Hela ön ska fyllas med fantastiska medeltidsbyggnader!» Lugn i stormen! «

Tog en paus från värmen och installerade om Vegas, jag vet inte varför jag tror att det ska vara så jobbigt. Jag är ju fan duktig på datorer nu haha! OCH mina projekt är kvar :') LYCKA.. Förra gången försvann dem men inte den här gången. Så det känns jävligt bra. Redigerat MC kriget del 3 så det är på väg upp också HIHI. <3
 
 


» Till Nellie Eaststone <3 «» Söndagshäng «

I söndags kväll satt jag bra länge vid SSO, trots att inga drakar var inne förutom Berit och hans vän. Jag träffade massor av fans och trevliga människor i SGB som jag tjattrade med ett tag och knäppte lite autos. Sedan skulle jag hjälpa Berits vän som är ny på SSO med ett uppdrag vilket slutade med att jag ser Berit, Emlan och några andra komma dit och det blev en fan krock på bron :) Stod där ett tag och tjattrade medans Berit visade sin vän till Sunfield och sedan blev det mer autografskrivning och sedan takklättring. Jag är inte direkt as bra på att flyga, är ju en fisk förfan?  Men jag kom upp och lyckades knäppa några kort iaf :)
 
 
 
 
 
Autograferna dyker upp här på bloggen lite sporadiskt. Tycker inte om att publicera allt på en gång,
känns inte så personligt :)
 

 

» 30 grader, sol och jag har en pool. «

Skulle gärna sitta och installera om vegas för att kunna ge er nya videos, men det är helt enkelt för varmt. Eftersom jag är 100% säker på att jag måste installera om det igen så betyder det att jag förlorar alla mina projekt.. Det är alltså behind the scenes filmen och en film som jag hållt på med inför SDs ettårsdag... Avlider. Varför händer sånt här HELA tiden? 
 
 
Jaja, jag ska iaf njuta av dagen så tag jag tag i skiten senare.. Dyker upp nått tidsinställt strax också :) Puss på er! 

» Arg «

Suttit och filmat och byggt med Sture på MC, tänker att jamen jag är pigg så jag redigerar det och slänger upp det! Tror ni inte att Vegas bestämmer sig för att göra precis som förra gången och vägra starta? Så det är bara att installera om det. För arg för att göra det nu dock.. BLÄ!
 
 


» Till Ellie Applepaw <3 «» Återförening <3 «

När åskan och allting lagt sig igår så fick jag äntligen logga in och träffa min bebis..
Vi myste runt nere vid southsilvervattnet och badade. Som jag saknat honom!
 
 
Nu börjar SSO bli roligt igen, jag bara längtar efter att klubben dras igång som vanligt.
Jag ska försöka lägga massor med tid på att planera roliga events.
 
Och snart fyller Sneakydragons 1 år!! :')
 » HAHA GOT YA! «

 
 
Det var ju faktiskt inte helt lätt! Vad tyckte ni om rocken?
Tycker den är helt okej, ska försöka knåpa på en outfit när jag har lite tid över.
 


» Kingen tränas av självaste Tobbe Larsson «

Att jag har den finaste friesern på Jorvik det vet vi redan, men att tillomed Tobbe skulle vilja träna honom kunde jag aldrig drömma om.. Men en morgon kommer Baronessan springandes när jag morgonfodrar hon skriker och viftar ett papper hon har i handen. Det är en inbjudan till en träning med Tobbe Larsson, med mitt eget namn på kuvertet.
 
 
Kingen görs tipp topp snygg och vi rider för att möta Tobbe, som var ännu snyggare i  verkligheten än på TV. Men jag tar mitt förnuft till fånga, vi är här för att träna inte för att ragga (som Annie skulle sagt). Tobbe ber mig rida så att han kan se vilken nivå jag är på, jag förklarar för honom att jag vunnit många championat och att jag är en skådespelare, manusförfattare och producent. Men han verkar inte charmas av det nämnvärt.
 
Jag rider mitt bästa jag kan och försöker plocka fram kingens allra bästa gångarter.
Men Tobbe rör inte en min, är han inte imponerad?
 
 
Efter en stund ber han mig komma in till mitten, jag ber att få en vattenflaska och häller över mitt huvud.. Fortfarande ingen reaktion.. Tobbe börjar pladdra om vad han sett och vad han vill att vi ska träna vidare på. Hans tips är guld värda och jag är såklart jätte glad, men han ser bara Kingen inte MIG.
 
 
 
Vad ska jag göra för att Tobbe ska bli intresserad av mig!?
Haha nej det var inte mitt seriösaste blogginlägg..
 » FANTASTISKT! «

Under den senaste veckan har mitt följar antal på YT stigit till över 500 personer!
Förstår ni!? För mig är det så jävla stort.. 500 jävla människor.
Och det fortsätter stiga.. Tack återigen för att ni följer mig!
 
 
 
 

 

» Blixtrar och dunder «

Magiska under! Någon som bor i stockholmsområdet? Det här är fan det värsta ovädret jag upplevt.. Jag tycker åska är jävligt häftigt och mysigt så sitter gärna ute under tak och tittar. Men det här alltså herregud.. Först kom det värsta skyfallet jag varit med om, det har hållit på i över en och en halv timme. Det var så mycket vatten så jag vet fan inte vad jag heter haha. Men sen kastades blixtrarna över himlen som att Thor vore jävligt förbannad alltså. Det var minst 3-4 åskoväder samtidigt för blixtrarna och knallarna var överallt hela tiden. As ballt tyckte jag tills det började blixtra alldeles ovanför oss.. Knallarna som kom var det högsta ljud jag fan hört och jag fick världens ilning i huvudet, det gjorde jävligt ont alltså! Sedan reste sig alla hår på min kropp. Det var som att jag blev statisk alltså :O Så jag bestämde mig för att gå in och KANSKE överleva denna dag, haha.. Upptäcker att katten smitit ut så de var bara att gå ut och leta, trodde på riktigt att jag skulle dö när jag sprang där ute :'D men vad gör man inte för djuren? Hunden är uppe i stora huset iallafall vilket är tur, hon är livrädd för åska.. :( Men nu ligger jag och katten här i sängen och väntar på att det ska ta slut nån jävla gång. Blixtrarna har flygit i säkert över en timma?! #Svensksommar
 
 
 
Hann inte ens in på SSO o mysa med Kingen för jag prioriterade veckans kommentarer.. 

» Till alla er som frågar om minecraft servern!! «

Det är alltså inte min eller stures server utan det är kim (Berit)s server. Vill ni bli whitelistade så tryck HÄR för att komma till Stures blogg och kommentera inlägget så fixar hon. Bra va!? :)
 
 

 

» Hej <3 «

Har precis vaknat, jag har sovit i TOLV timmar. Trött tjej som längtat efter sin säng? Haha.. dock hade jag kunnat stanna på landet resten av sommaren. Jag har börjat tröttna rejält, alltså riktigt mycket på stockholm. Dock bor jag verkligen inte i smeten men endå. Jag vill bo på landet på min egna lilla gård, med mina djur.. Åh <3 One day... Men hursom!! Jag är hemma och suget för att logga in på SSO och ta en långtur på Kingen är obeskrivlig alltså. Jag har lite saker som behöver redigeras som jag kanske tar tag i idag, vi får se. prio ett är att ta hand om mina pixels :')  Så vi hörs om ett tag! 

» Arvella gästbloggar «

Hejsan hoppsan!
Jag är Arvella Queencamp! Kallas för Vella av de flesta dock. Jag är med i världens bästa klubb, Sneakydragons! Jag har faktiskt varit med i Jorvik vampyren, dock inte via mitt egna konto men har styrt en av karaktärerna när den riktiga kontoägaren inte kunnat. Var även med på fanträffen/releaseträffen inför säsong 2 ^^ Jag tycker Nemo är superduktig som skrivit manus,filmat och redigerat den bästa SSOserien ever! Men sen måste ju såklart alla "skådisarna" få beröm med för utan de hade det ju aldrig gått Men Nemo är inte bara bra på serier. Hon är en superrar person som bryr sig om allt och alla. Och mig har hon faktiskt fått att skratta när jag egentligen varit nära att gråta! Jag beskriver Nemo med 3 ord: helt jävla underbar! Ja nu ska jag inte ta upp hela ert sommarlov/semester med mitt skrivande, för det kan jag Min blogg: www.arvella.se
Vi ses! Kram Arvella
 
 

 
Åh så himla fint skriver alltså :') Fina fina Vella <3
Arvella har ställt upp massor med Jorvik vampyren bakom andra gubbar, det är guld värt!
 

 

» Funktioner till sso «

 

Hej, jag heter Lily Winterstar men kallas Lilzz,
jag tänkte skriva lite om funktioner och sånt som jag vill ha i SSO.
 
Nått som jag tror många längtat efter är en uppdatering av klubbfunktionen, dit skulle jag gärna vilja ha att klubbägaren kan skicka ut samma brev till alla medlemmar utan att behöva söka upp alla i vän / m.m. Att man skulle kunna skicka klubbinbjudningar från avstånd, om den man skickar inbjudning till är med i en klubb skulle denne få upp en ruta där det frågas om man vill lämmna den klubb man är med i och gå med i en annan, men detta skulle ju då börja störa folk, så då skulle det även inskaffas en ruta vid alternativ där man kan klicka "stäng av klubbinbjudningar". Att det skulle kunna vara flera ägare skulle också vara kul, men då om man skulle kunna vara flera ägare skulle det kanske uppstå problem osv så det var en person som lagt ner 50 sc, så då kanske den skulle kunna välja vilka funktioner de andra ägarna skulle kunna göra, ex nån ägare kan bjuda in, nån annan kan ändra klubbinfo och en annan kan kicka, men bara orginalägaren kan kicka de andra ägarna osv. En annan sak de skulle kunna fixa är också kö eller intresselista, så om det tex är kö så skulle de som står på kö kunna klicka upp nån ruta brevid klubbikonen för att se vilken plats de har i den kö de står i, om klubben man är intresserad av har intresselista så skulle man kunna se typ datumet man lades till dit osv.
 
Nått annat som skulle vara kul är ju såklart dressyr, och då kan man ju fundera lite hur det skulle funka, jag själv har ideén att det skulle vara som i vårryttaren spelet, att man följer pilar i en viss gångart, och så första gången man gör det skulle det vara gult uppdrag, så man typ får nån fin rosett eller nått då man klarat det, sen skulle det bli ett blått uppdrag där man får XP till hästen, men jag tror det skulle bli svårt att göra om till tävling,  man ska följa ett vis moment i en viss gångart kan det ju inte riktigt bli på tid osv :)
 
 
Klicka på bilden för att komma till Lilys blogg!
 
 

 
Tack så mycket för ditt inlägg!
Jag tycker att du har helt fantastiska ideer och jag håller helt med dig om att det vore skönt ifall de fokuserade på att förbättra de funktioner som redan finns. Tycker du ska skicka iväg ett mail till support med dina ideer, vem vet de kanske också gillar dem :) Jag är också pepp på dressyr och hoppas att de kommer snart, men en fågel har viskat i mitt öra att det står en ny dressyrmänniska i skördebyggden så vem vet kanske är det påväg?
 

 
 

» Ellie Northfall gästbloggar «

Hej!
Jag som styr och ställer på bloggen (http://ellienorthfall.blogg.se) heter egentligen Johanna och mig hittar man i Stockholm! På bloggen skriver jag om allt möjligt, inte bara SSO. Bland annat finns en novell, redigerade bilder och historien om hur Arnold tassade in i mitt liv!

Jag gick med i Sneaky Dragons hösten -13 och det känns rätt svårt att föreställa sig
spelet utan dessa knasiga drakar

När jag inte spelar eller sitter med bloggen finns jag på http://kladdkrita.deviantart.com, min fotosida.
Där finns mest hästbilder men även lite annat smått och gott..
Ta och kika in där och på bloggen och kommentera så blir jag glad! :)
 
 
Klicka på bilden för att komma till Ellies blogg!
 

 
 
Klicka på bilden för att komma till Ellies fotosida!
Alltså hur söta!?
 

 

» En hästfotograf i Sneakydragons! «

Cornelia Starborn är en av Sneakydragons medlemmar, Caroline (som hon heter i verkligheten) är hästfotograf och har en blogg där hon lägger upp massor med fina bilder. Och inte bara det, hon bakar också.. Så vill ni bli jävligt suktade av hennes vackra bilder på bakelser av alla slag eller bara njuta av alla
fantastiska hästar hon fotar så kika in hennes blogg!
 
Cronsellpysslar.blogg.se
 
 
 
 
 
 
 
Klicka på bilderna för att komma till hennes blogg :)
 

 

» Sture gästbloggar :') «

När sture satt och skrev detta och vi pratade på ts -
"Alltså nu känner jag sån press på mig när du ba: Nu ska du skriva ett inlägg till min blogg och det måste vara fett bra. Du har miljontals läsare på din blogg och det är läskigt. Jag är rädd för dina läsare!"
 
 
Hahaha :') Stureee dååå <3
 


Häj folket!
Sture här, ni vet Osten som finns uppe hos will?
Anyway jag är fett känd och glad. Har världens bästa fisk som vän och tack vare henne har jag fått träffa
massor med trevliga och vänliga fäns. Har fått äran att vara en av huvudpersonerna
i hennes youtube serie Jorvik Vampyren, bäste serien ever!
 
Jag spelar väldigt ofta Minecraft där jag är upptagen just nu med att bygga upp för krig tillsammans
med Nemo så har inte riktigt tid att skriva så värst mycket mer. Hähähä ;D
Det bästa jag vet är att hitta på bus med Nemo.
 
 
Jag bloggar på silverknight.blogg.se där ni får läsa om mina konstiga äventyr och en del fina bilder kommer upp där också Så kika in vetja! Puss
 
 


 

» Gästbloggning av Anja Lionheart «

HEJSAN ALLA! C:
Nu hade jag tänkt att gästblogga här!
Det är min först gång så pinsamt..... Men jag är alltid pinsam av mig CX
Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva om xD
Men jag kan skriva lite info om mig :)
 

 
* På sso heter jag Anja Lionheart men jag kallas ankan (irl också), lejonet, anjis och många mer X)
* Jag har 4 hästar vid namn IceRain, IceDream (vilda), IceBorn (vargen) & IceStar (gulden)
och mer hästar kommer i framtiden.
 
* Jag är med i bästa klubben Jolly Stars Puss och kram på alla i Jolly Stars
* Jag älskar Jorvik Shillings så gör alla dagliga typ varje dag! x)
 
* Jag sparar Star Coins hela tiden för att köpa hästar + att jag älskar att levla!
 
* På sso lever jag för mina bästa vänner Nathalie Nightbell, Tuva Sunlake & Josefine Flowernight
 
* Jag ÄLSKAR Sneaky Dragons Dom är bäst, roliga och Nemo är med i den 
 
* Mina högsta drömmar i/på sso är att träffa SneakyDragons,
hästarna + kläder ska kosta mindre och mer uppdrag
 

 
Jag älskar att träffa nya vänner och levla, hänga och göra allt för att alla ska bli glada :D
Men om man träffar mig så får man vara beredd på att jag är väldigt random och tokig av mig men ändå snäll ;D
Men nu vet jag inte så mycket mer som jag ska skriva om XD
 
 
random bild på mig
Gult är inte fult, gult är fint ;D
 


» Gästbloggning eller frågor? «

Här kommer ett inlägg som jag är osäker på ifall syftet var att det skulle publiceras som ett gästbloggsinlägg.
Men jag tänkte att jag gör det iallafall och svarar på frågorna! :)
 


Hej Jag Har kollat på varenda avsnitt av Jorvik vampyren det e fett grym !
 
Nemo svarar - Tack så mycket! :)
 


Och dina Minecraft klipp, väldigt snyggt byggt ! 
 
Nemo Svarar - Tack igen hehe, jag tycker inte att jag bygger så jätte fint men
jag har sjukt roligt iallafall!
 


Jag undrar om jag får komma dit? 
 
Nemo svarar - Jag får så himla många frågor om detta, tyvärr är jag inte OP på servern och kan whitelista folk. Men om du kontaktar Kim (berit), Emelie Silverhaven (Emlan), Lily Rainstorm (Fiffimuffen) eller Evelina Silverknight (Sture) så kan de säkert whitelista dig. Jag tror att servern är "öppen" för det verkar som att nästan vem som helst kan bli listad men jag vet inte riktigt.
 


E det en server vad heter den ? :) var ska jag skriva det sorry om jag frågar men det var länge sen jag spela minecraft, skulle vilja ha en häst om ni har till salu , vill gärna att den ska vara snabb :) 
 
Nemo Svarar - Adressen till servern är: 212.85.93.99:25565. Vi har fler hästar till salu, dock står försjäljningen lite stilla men vi säljer fortfarande om nån är intresserad.Vi har MASSOR med
fina galoppörer som är riktigt snabb.
 


Kan vi bli vänner på sso?
 
Nemo svarar - Min vänlista är för det mesta full men ibland tar folk bort mig så det är bara att klicka iväg en förfrågan när jag är inne så märker du om det finns plats.
 
// Linnea Riverhome  :) 
 


 
Tack för dina frågor, hoppas du är nöjd med svaren :)
 » Emma Shortroad gästbloggar «

Mitt namn är Emma Shortroad och är 26 år gammal.
Bor på vingården i spelet men Irl så bor jag i härliga Sundsvall!

Jag bloggar på Emmashortroad.blogg.se där jag för det mesta skriver jag en spännande och romantisk novell som jag tycker jag har lyckats bra med, hoppas jag. Jag har vart medlem i SD (Sneakydragons)
sen sen startades och har aldrig ångrat mig! :)
 
 


Massor med pussar och kramar till dig för att du gästbloggat hos mig! <3
 » Tja tja bloggen! «

 Här kommer veckans första gästbloggsinlägg!
Tusen tack till alla er som skickat in.
Jag kommer vara borta tills på lördag så vi hörs på lördag kväll eller söndag.Hallo folket!
Jag heter Amanda Wolfdaughter, och tänkte dela med mig av mina tankar om vår allas söta Nemo, jorvikvampyren och självklart mitt hår. Vi börjar lite smått med jorvikvampyren som jag följt slavisk, trots att jag både är med i den och har vetat om manus.Nemo har lyckats med ett konststycke
som inte är av denna värld, och jag kan bara gratulera. :)
 
Då kommer vi till den där biten där jag är med i serien, ni uppmärksamma tittare kanske har reflekterat över att jag är med i båda säsongerna. Spelar två olika roller, men mina karaktärer har en sak gemensamt, båda två är "onda" Slottstanten är den som jag identifierar mig mest med, då jag är klubbens överklasstant som gillar korsord och katter. Men jag har börjat undra varför Nemo känner ett sånt starkt behov utav att ta död på just de karaktärerna som jag spelar (slottstant + häxa) en förklaring kan vara att hon rent ut av är trött på mig, eller den mer troliga förklaringen att hon är helt enkelt inte nöjd med mina skådespelar insatser vilket är lite synd för alla ser väl att jag är bäst eller?! och allt har jag att tacka mitt hår! Utan mitt vita (gråa) tanthår känner jag mig naken, rädd och förvirrad. Det är den absolut snyggaste frisyren på hela jorvik och ändå är det nästan ingen mer än jag som har denna fantastiska frisyr. Kan verkligen inte förstå varför.

Slutligen, heja heja till er som orkade er igenom hela texten. Bra jobbat,

och tack Nemo för att jag får gästblogga hos dig :)

Ps. Tycker att Nemo är sjukt snygg, men säg inte de till någon. Det är våran lilla hemlighet


 


Åh jag är mer än nöjd med dina insatser!
Glöm aldrig att den onda ofta är den som vinner priser i filmer, tror jag?
Och du är grym på att spela död juuu!
 
Nejmen helt ärligt du är en sån person som alltid ställer upp och du är
jävligt rolig, fina Amanda! <3
 


 

» Minecraft kriget del 2! «

Tjaaaaa!
Här kommer del 2 av MC kriget och det blir den sista videon innan jag kommer hem från landet.
I morgon bitti åker jag till min farfars gård långt bort åt helvette, typ.. Så har ingen uppkoppling överhuvudtaget på en vecka (förutom när vi är i "stan") Så ni får njuta av gästbloggningen så länge så hörs vi nästa söndag :)
 
Kanske kikar in i morgon och säger hej om jag hinner. Men annars så får ni ha en fin vecka! <3
 
 
 
 

» Pjuuuh «

Hej där! :)
Varit igång sen i morse och packat, städat osv osv.. Nu är jag typ klar och hinner sitta lite vid datorn. Så jävla sugen på age of mythology så det är vad jag ska roa mig med. hihihi. Nu är alla gästbloggsinlägg klara så under veckan kommer massor med roliga inlägg från alla möjliga människor.. Drar in på SSO ikväll och pussar på mina hestar innan jag åker såklart. Oså ska jag bada, och förbereda mackor åt hela jävla familjen ikväll haha.. Suck.
 
Ja mycket roligare än såhär är det inte, ni får ett avsnitt av MC kriget ikväll eller i morgon bitti iaf.
Fortsätter med behind the scenes filmen nästa vecka :)
 
Hörs senare!
 
 


» Förbereder, klipper osv. «

Heeej! :)
Jag har inte glömt er, har bara massor att fixa med innan jag åker till landet på lördag. Bloggen ska ju inte stå tom utan det kommer upp gästbloggsinlägg under veckan. Många från Sneakydragons denna vecka, roligt :)
Så det är vad jag gör, läser igenom, skapar inlägg och bilder osv. Sen har jag också börjat knåpa på en behind the scenes film till Jorvik vampyren, flera som frågat efter det. DOCK kommer den nog inte bli lika bra som den förra för jag har glömt att aktivera min egna mic i 90% av klippen.. Alltså man hör de andra men inte mig. Så har inte allt för mycket material att använda. Men det blir nog bra endå,försöker fokusera på att
ni ska få se hur det går till helt enkelt.
 
Men ja då vet ni att jag inte glömt er, ni kommer få ett nytt avsnitt av MC kriget innan jag
drar också så typ lördag morgon, hur låter det? :)
 
Hoppas ni njuter av sommaren, puss!
 
 

 

» Vad tror ni att jag gör idag? ;) «

 

» Allting har ett slut «

Och det har Jorvik vampyren, säsong 2 också.. Tyvärr.. Hade jag fått välja så hade jag aldrig slutat med JV, byggt upp det ännu mera och lagt ännu mer story bakom allting. Gjort det till en riktig serie, fyfan vad roligt det hade varit. Men jag vet att framtiden närmar sig med stormsteg och min utbildning tar slut och det är dags att bli "Vuxen" börja jobba, som alla andra. Därför kommer jag inte kunna fortsätta med JV tills jag dör, hur mycket jag än vill. För det finns nog ingen som har den tiden att lägga som jag gör när man har ett "vanligt liv". Det är inte heller bara mitt val ifall serien kan fortsätta och inte, jag har ju ett gäng huvudkaraktärer som alla måste gå med på att fortsätta alternativt låna ut sina konton. Det är inte lätt.. På det sättet är Jorvik vampyren rätt avancerad eftersom det är fler karaktärer som spelar in och gör serien ännu bättre. Vi får alltså se om jag lyckas få med mig alla på mitt tåg, skriva ännu ett manus och köra säsong 3. Jag har inget svar på det, men tro mig.. Jag vill!
 
 
 
Jag kan inte fatta att jag gjort ännu en säsong... Känns som igår jag publicerade säsong 1? Helt sjukt..
 » Bästa någonsin «

Alltså hur klockren är inte den här videon? Jag garvar ihjäl mig varje gång.
 
 
 
 Abbie är alltså Annies pojkvän som ibland dyker in på fredagkvällar och spelar.
 

 

» Hallooööööjj «

Hur mår ni idag? Jag mår prima ballerina. Suttit och byggt på muren som ni fick se tog en början igår i MC kriget. Dock dog ju servern både igår och idag så det är inte lätt att få allting gjort. Vill hinna så mycket som möjligt denna vecka eftersom jag är borta hela nästa. Dock kan jag inte sitta vid datorn hela dagen idag också haha så jag får helt enkelt se hur mycket som hinns. Ska försöka filma lite då o då så ni verkligen ser utvecklingen på ön.
 
Igårkväll var jag inne på SSO när MC låg nere, gjorde lite uppdrag osånt som jag missat. Så nu har även jag en transport vid ridhuset, woop woop!
 
Men ja nu ska ja bygga lite fram tills 12 tror jag, sen ska de tvättas och handlas!
Tur att man inte är ensam hemma allt för ofta, det är ju skit svårt att ta tag i sig själv...
 
 


» Let the war begin motherfuckers!! «

 
 
 
 
 

» Det är Minecraft krig «

Jag tror att många misstänkt att detta skulle komma, det har ju varit rätt infekterat på Minecraft servern när min älskade Emo ö blev invarderad. Den ska man ge fan i alltså! Som tur är drog jag in Sture på min sida så jag slipper kriga ensam. Har ju vart borta en vecka och missat alla delarna och sitter här hoch är taggad på krig.
Vad tror ni jag ska göra idag? Jo jag ska "kriga" och det ska filmas!!
 
Kommer bygga upp min Ö så att den är redo för krig, sen när det bryter ut på riktigt vet jag inte.
Men ni kommer få se hur vi bygger upp den och allting i kommande MC delar.
 
 
 
Fler delar från Kims sida av kriget hittar ni på hans YT kanal :)
 » Gomorron!! «

Har precis vaknat till här,
hemma.. I min egen säng.. Dock sovit rätt dåligt men det gör ingenting alls för jag är ensam hemma i tre dagar.. Alltså kan jag göra vad jag vill! Spelar ingen roll om jag ligger hemma hela dagen mohahh... Men jag tänker nog försöka vara lite effektiv dessa dagar, åker ju till landet i helgen så kläderna i väskan måste upp och tvättas NU typ, inte om 4 dagar som det typ alltid tar för mig att packa upp haha. Det är ju skit jobbigt alltså? Men slut pratat om mina jävla kläder. Jag ska slå på datorn så fort jag kommit i ordning lite här, jag ska kolla igenom alla era kommentarer och kolla mailen och se om det finns fler gästbloggsinlägg att visa nästa vecka! Sen är planen typ att spela med Sture och de drakar som är inne. Gos <3 Sen får jag se vad jag gör ikväll, beror helt på vad jag orkar osv.
 
Men vi hörs sen hörrni :)
 
 

» Jag har saknat er <3 «

 
Men jävlar vad bra jag har haft det <3
 
 
 
 

» Påväg hem! «

 
 
 
Nu är jag påväg hem älskade läsare, kommer vara hemma ikväll vid 5-6 och lär typ smälla i mig en kebabtallrik framför tvn i min saknade säng <3 Kommer troligtvis inte spela någonting ikväll,
säkert trött och jävlig och sjukt brun och snygg. Men vi hörs i morgon igen!
 
Hur har ni haft det denna vecka? Saknar ni Jorvik vampyren? Saknar ni mig?
Jag saknar er!!
 » Om mig, Wilma Youngforest «

Hej på er, alla läsare!
Jag är Wilma Youngforest.
Och jag tänkte blogga om vem jag är.

Jag är en starstable spelare med 7 hästar.

I någon klubb är jag inte med i, men ni får gärna skicka post och berätta om er klubb!


Jag har en Starstable/Sims/Minecraft blogg med min kompis Ann.
Klicka gärna in på den 
http://starstablekompisarna.blogg.se/
 
 

 
Tusen tack för ditt inlägg Wilma! :)
Kul att du spelar fler spel och kommer att blogga om dessa.
Jag önskar dig en fin sommar!
 

 
Detta var sista gästbloggsinlägget för denna veckan.
I morgon är jag tillbaka igen! :)
 
Ni som ännu inte skickat in ett gästbloggsinlägg men är sugen på att göra det.
DO IT! Jag åker iväg nästa vecka också (alltså den efter den här som kommer).
 
Skriv om VAD DU VILL och få lite extra läsare på din blogg!
 
Maila ditt inlägg med bild (om du vill ha en bild) till:
courtneysilverhill@hotmail.com
 
Glöm inte skriva ditt SSO namn och din blogg (om du har någon)
 

 

» SSO tar över? «

 
Jag Dina Queennight fick äran att gästblogga här idag. Tack så mycket :)
Min blogg: starstablefighters.bloggplatsen.se

                           Starstable är för mig halva mitt liv, jag loggar in varje dag och nördar det, när jag inte orkar göra alla läxor som jag har så flyr jag in i sso´s värld. Ibland blir jag sur på mig själv för att jag ibland sätter sso före annat som är viktigare.

Jag har en vän irl som spelar sso, direkt efter skolan är det "Ring mig på skype när du kommer hem!" och så sitter vi där hela eftermidagen.
Från början var sso någon annt för mig, jag kan inte beskriva skänslan sso hade då. Jag minns min första gratis starrider helg som om det var igår, jag och en annan av min irl vänner skulle utforska resten av jorvik (Vi båda hade aldrig varit star rider) då va jag helt freakad och min vän blev tillockmed sur på mig för att jag bara var helt galen, haha!

När jag loggar in på min aldra första gubbe så tänker jag "Shiet, och denna gubben tyckte jag va snygg då! Herregud!" och jag kan ibland rida runt i moorland och tänka "Sådär har jag också sett ut" men nu käns det så länge sedan att jag inte kommer ihåg det.
 
På min första gubbe hade jag en kompis, en kompis som aldrig svek mig. Vi var som bästa vänner även fast hon var 16 (Tror jag) och jag var typ 9 har jag för mig, så kunde vi endå vara dom bästa av vänner. Men efter ett tag så slutade hon på sso och nån stans där blev det strul med min gubbe, sen efter det skapade jag en random gubbe som inte ens hade en riktig mail adress. Den spelade jag på i typ 1-2 dagar sen hade jag en sso paus. Då spelade jag mest sims sen fick jag min mobil några månader senare och därmed en gmail och då tänkte jag att jag kunde skapa en gubbe med den mailen. Då kom Dina Queennight till världen, det är den gubben jag använder nu där där jag har mina hästar, mina vänner jag har lagt ner pengar på denna gubben och jag har inge planer på att lägga ner den.

Jag och en kompis som heter Emmy brukar ibland skojja med varandra om att vi när vi köper häst köper häst-skal för typ 300.900 sc, egentligen helkorkat ;). Men det är kul. Ibland kan sso vara ivägen, som när jag och en vän spelade och så ville hon rolla men jag sa att till henne att jag ville göra klart mina uppdrag. Detta blev ett bråk men idag är vi bästisar igen, och det är jag glad för.

Idag bor jag på jorvik stallet med 3 hästar och 3 till planerade, denna gubben trivs jag med och har allt jag vill ha och min älskade klubb Dragon Snowflakes, som jag älskar liten men med ett hjärta av guld.
 


Tack för ditt inlägg!
Jag förstår precis hur du menar, vissa spel blir man helt beroende av. Jag tror att jag har hittat en balans nu och känner inte att jag MÅSTE sitta vid SSO varje dag. Men det är efter 2 års spelande också ;)
SSO är som en drog! Hoppas du får en grym sommar Dina.
 » Till Gloria Starpie «» Gästblogg av Yvonne Sweetwood «

Hej!
Eftersom att Nemo inte är hemma just nu och inte kan blogga kände jag för att kasta in ett inlägg! Och vem är jag då? Jo jag är Yvonne Sweetwood på sso och spelar på server ett! Och denna bilden är en bild på mig! Och som många kanske vet, eller inte.. Så har jag träffat Berit..  Och Berit, om du läser detta så ska du veta att jag älskar dig!!  Men vad tycker ni om den nya sidan? Skulle vara kul att veta! Och om ni vill vara sjukt snälla så kan ni väl titta in på min youtube kanal? Den heter Y Sweetwood och är najs!  Eller min blogg? Ja den heter ysweetwood.blogg.se! Men detta var nog allt för mig! Hejdåååå!
 

Klicka på bilden för att komma till Yvonnes blogg
 
 

 
Tack för ditt inlägg!
Hoppas du får en fin sommar :)
 

 

» Till Leia Moonheart «» Gästbloggning av Ebba Highland «

Hejsan det är jag som är Ebba Highland och jag hade tänkt gästblogga här hos Nemo :D

Okej jag ska börja med att berätta lite om mig. Jag är en tjej på 11 år (fyller 12 i december). Irl så älskar jag hästar och är i stallet 2 gånger i veckan.

Jag har spelat sso i 11 månader nu. Jag bor i Jorvikstallet, ända sen jag började spela så har jag velat bo där och nu gör jag det. Kommer kanske flytta till steves eller så nån gång men just nu är jag nöjd med Jorvikstallet.

 En sak som jag verkligen vill är att bli med i SD. Men det är ju några år kvar… SD kanske inte ens finns kvar då men jag hoppas på det. Nu är jag med i en jättebra klubb som heter Gold Doves. Vi är runt 40 medlemmar.

När jag är inne på sso brukar jag levla mina hästar, fiska(måste bli klar med det) och gå på event med klubben. Jag brukar också köra championats men är rätt så dålig. Brukar komma typ 4-6 så ibland orkar jag inte. Jag driver min egna blogg (ebbahighland.blogg.se) och ett av mina mål är att få lite fler läsare där . Jag och några vänner ska göra en serie tror vi. Vi har bara börjat men den kommer förhoppningsvis vara uppe på youtube och min blogg i början av hösten för nu på sommaren så är det lite svårt vi har inte så mycket tid. Men ifall ni kommer ihåg så kan ni ju gärna kolla in min blogg då. Nu finns det nog inget mer att säga om mig eller jo ifall någon undrar så är jag på server 1 samma som Nemo.

Färdigpratat om mig då.

Jo Nemo skrev ju att man kunde snacka lite om Jorvik Vampyren så jag tänkte göra det.

Enligt mig så är jorvik vampyren den bästa serien/filmen nånsin!! Finns det något som inte är bra? Nej. Jag är också otroligt imponerad över hur Nemo lyckas med allt, texten är perfekt, så man lätt hinner läsa men inte onödigt länge, musiken passar och allt är så verkligt. Ja perfekt. Det måste verkligen komma en säsong 3,4, 5, 6, 7 ja hela tiden en till. Annars vet jag inte om jag överlever. Jag såg precis avsnitt 11 i säsong 2. Asså blev så glad världens bästa!!! Har ni inte sett det som ni borde ha gjort så måste ni göra det!! Jag såg mig själv!! Haha det vara jättemånga med men jag såg mig själv så kul. Alla som var med på den hära vampyrträffen var med. Åh det var bara så bra!! Okej om jag pratar på såhär kommer ingen orka läsa så får väl avsluta nu.

Här är en bild på mig (klicka på bilden för att komma till Ebbas blogg)

 
 
 
Tackar och bockar för ditt inlägg!
Hoppas att Sneakydragons finns kvar när du äntligen fyller 18 år hihi.. Sen vill jag också tacka för de fina orden om Jorvik vampyren, det är exakt så jag vill att folk ska uppleva serien.
Kram på dig!! <3

 


» Till Chiara Starstone «» Någon som minns detta? «

 
 
 
 
 
 
 
 

» Gästbloggning av Emma Mountainfoot «

Hej alla som läser Courtney's blogg!
Jag heter Emma Mountainfoot! Men på Starstable brukar jag kallas Blueberry xD På Starstable gillar jag att levla,göra dagliga,rida och Dansa på disco. Mina hästar heter LoveFriend,Silversong,Darkking,Cinnamondream och Silverboy. Mina bästa vänner heter Hedvig Mysteryforce och Sandra Archlund.
 
 
Emmas fantastiskt fina häst Darkking!
 


Tackar så mycket för ditt inlägg!
Måste verkligen berömma din förmåga att hitta fina hästnamn, jag ÄLSKAR Lovefriend.
Hoppas du får en fin sommar Emma :)


 

» Till Juliette Flowerbell «» Ange gästbloggar «

Hej alla Nemo's läsare!
Första gången jag gästbloggar på en blogg hehe... Jag kanske skulle ta och berätta lite om mej själv:

 • Sso - namn: Angelica Nightbell
 • Sso - ålder: 15
 • Hästar: 4,  Starthäst, Frieser, Andalusier och Ponny.
 • De heter: Moonstar,Midnightmystery, Darkshadow och Nightmist
 • Favorit sysselsättning: Hänga med klubben, rolla
 • Ridklubb: Slow Stars Riders, inte så himla aktiv men den bästa klubben ever!
  Bättre än Sneakydragons.
 • Plats i klubben: Klubbledare. Älskar dej Sab som lät mej bli det ♡Svart hjärter (kort)Svart hjärter (kort)

Det var nog lite info om mej själv.
Såå vad ska jag nu skriva om?
Äuhm......nåt helt random....JAG VET!
Jag hatar choklad ^w^
Det är nåt helt random och det var faktiskt sant.  Om man kunde bli tjock på SSO så skulle båda jag o min bästis vara det för länge sedan.... Vi hade en period när vi fikade hela tiden hehe....
Jag tror att det var allt för mej!

Hejdå!

 angenightbell.bloggo.nu
 

 
Tack för ditt inlägg!
Dock finns det ju ingen bättre klubb än Sneakydragons ;)
Haha nejmen massor med kramar till dig Ange <3
 


» Till Juni Longnose <3 «

 

 
 

» Fin fint «

Hej hej, jag heter Aria Queenbrookeoch jag tänkte visa upp min tjocke, fina, tinker, han heter inte tinker, utan faktiskt Shady. *Host* har funderat på bantning *host, host*, men vi får väl säga muskler nu istället för *host* fett..
Han är en "liten" krabat på sju år, han älskar godsaker hrrm.. en liten mysig pålle helt enkelt.
Ni kanske ser mig springa runt med han i Jorvik en dag, who knows?
Ni kanske drömmer om mig? Ni kanske letar efter mig? (stalker i så fall 0.0)
 
Ha en bra dag!
(om du nu inte blir nertrampad av Shady vill säga) hälsar Aria Queenbrooke :D
 
 
Väldigt fina..
 
 

 
Tusen tack för ditt inlägg Aria!
Måste säga att jag älskar SSO namnet Aria, mycket vackert.. Din häst är väldigt söt och jag hoppas
ni får en fantastisk sommar ihop <3
 

 

» Syskonen Turtlenight «

Hej, vi är syskonen, Ava och Isla Turtlenight!
Kolla gärna in vår blogg c:
På bloggen har vi bl.a serier, videor eller redigerade bilder. Och så har vi en sommartävling på gång!

Vi har bloggat i ca 6 mån. Irl är vi också syskon, vi har två härliga tinkrar, och bor i Finland. Vi har också en lillebror som spelar SSO, Klara Turtlenight. Ja, våra kusiner spelar också SSO, med efternamnet Turtlenest. Och vår pappa... Han spelar faktiskt också SSO. Jag vet, det är svårt att tro men det är faktiskt sant! :D Han är riktigt bra, har level 15 hästar, har dem bästa kläderna (rida, snabbhet) och är själv level 15.
Vi spelar också Minecraft.

Nå, vad kan man riktigt skriva annat om? Jo, (Onödig fakta)
vår pappa ser just nu på fotboll. (När jag skrev detta)
Han skrek "Nej hur kunde ni skjuta förbi?!"
 
Okej nu är vi visst ute och seglar litegrann... Nu kan vi väl berätta lite om vår åsikt om Jorvik Vampyren.

DEN.ÄR.JÄTTEBRA.!.

Alltså jag (Ava) älskar när det står Courtneys känslor, eller hur man nu kan förklara det, man lever sig in i storyn, ja det är helt fantastiskt! Jag tycker att Jorvik Vampyren är den bästa SSO serien på svenska *.*
Faktiskt jättebra gjort Nemo!
 
Nu till den sista saken. Vi kan aldrig få va med om nåt roligt på SSO :c Pga vår server. På vår server finns det bara finskar och danskar. GISSA om man någonsin ser någon Sneaky Dragon eller Shady Pearl? Nej, Nej och Nej. T.exnär Alice Winterbell skulle fira nyår. Vi gick till JS arenan, rätt tid, kl.12 men där fanns bara två typer. Vi tänkte att dem säkert glömt eller nått. Men tydligen var vi på en annan server.
Samma sak hände när vi skulle på Alices fanträff.
 
Men nu skall vi sluta gnälla och bjuda på bilder istället! :D
 
 
 
 
Klicka på bilderna för att besöka syskonen Turtlenights blogg!

 
Tusen tack för erat inlägg <3
Jag tycker det är helt fantastiskt att eran pappa spelar, fick mig ett gott skratt. Fan vad cool han är!
Det måste vara jobbigt att spela på en server som man inte tycker är så rolig. Har ni provat att byta till Airstar?
Massor med kramar till er!
 » Landat i spanien <3 «

 
Nu har jag landat, lets jump in the pool ffs!!
Visa vad Nemo fisken går för ;)
 
 
 
Snart är det dags för den första gästbloggaren!
 
 

» Lets fly, lets fly away. «

Hej älskade ni.
Just nu är jag på flygplatsen, 04.00 fyfaan.. Tog en timma att åka dit också haha, tycker synd om mig själv i förväg. (tidsinställt inlägg) Nej helt ärligt det är fan inte synd om mig alls. Jag ska flyga till varmare breddgrader. Jag ska bara njuta och ha det bra, äta god mat och dricka gott, åka båt, sola, bada.... Ja jag ska ha det bra helt enkelt, slut skrytit om det. Och juste om jag får chansen lägger jag säkert upp nån bild här o där i bloggen under resan.
 
 
Ehh snygg hand... Gud jag suger på paint haha..
 


 
Ni som missat informationen om gästbloggningen så kommer den här igen:
Bloggen kommer INTE stå tom, jag har fått massor av fantastiska inlägg av mina fina läsare. Jag kommer publicera ett om dagen. Jag tänkte göra det rättvist och publicera de inläggen jag fått först före osv. Alltså nerifrån och upp i min inkorg. Det har varit fantastiskt roligt att få läsa era inlägg och jag hoppas att ni andra också kommer uppskatta detta. Roligt att läsa andras tankar på min blogg också lixom?
 
Så jag tycker att ni ska kika in på deras bloggar också, alltid roligt med nytt att läsa.
 
Det första inlägget kommer publiceras idag klockan 12, sedan fortsätter det så hela veckan med ett nytt inlägg varje dag 12.00 tills jag kommer hem, vilket är på söndag kväll. Ni som skickat era inlägg lite senare kommer få se era inlägg vecka 30 då jag åker till landet. Ni som fortfarande vill gästblogga kan alltså fortsätta skicka in inlägg som publiceras den veckan. <3
 
Men nu ska jag flyga iväg till spanien, vara ledig och njuta..
Så puss på er underbara läsare vi ses om en vecka!
 

 

» Jag kan få er att gråta utan att vara elak «

Många av er har på senaste skrivit att ni gråter till Jorvik vampyren, alltså kan jag önska mig mer?
Det är precis så mycket jag vill att ni ska känna när ni ser min serie, precis lika mycket som jag känner.
Tro mig när jag säger att jag gråtit floder och skrattat högt när jag filmat, redigerat och tittat på avsnitten till JV.
Jag ÄLSKAR att ni också gör det, den största bekräftelsen jag kan få!
 
 
Det låter så himla fel men det är helt enkelt så, jag har lyckats få er att känna någonting så starkt.
Det är häftigt som fan!
 
Lots of love!!
 » För idag är det Haley Rainstorms födelsedag! «

Grattis hjärtat! <3 
 
 

» Jorvik vampyren, säsong 2 - Avsnitt 12 «

Här kommer avsnitt 12 av 13!
Jag redigerade andra halvan av avsnittet i moviemaker för länge sen, det ångrar jag idag eftersom det kunde blivit SÅ mycket bättre. Men men jag var sjukt ivrig över att få redigera detta så.. Nästa avsnitt som kommer dyka upp under vecka 29 är det sista avsnittet på säsong 2, sorgligt! Vi får se vart vinden blåser sedan.. <3
 
 
 


» Annie och Kim är en änglar <3 «

Nu ska jag filma en scen till JV tillsammans med Annie och Kim, GAH vad tur jag har att dom kunde hjälpa mig alltså. Tiden är så jävla knapp alltså haha :'D Så nu vet ni att jag jobbar röven av mig här bakom datorn. Och herregud vad mycket kommentarer jag har fått av er, jag lovar jag ska svara snart! <3
 
 

 

» Planer «

Godkväll, precis kommit hem. Ingen datortid idag heller, suck.. Idag har jag städat i flera timmar och sedan varit iväg o växlat pengar, käkat middag, solat o köpt saker inför resan. Det är mycket nu.. Måste fan vara effektiv i morgon så att jag hinner sitta vid datorn några timmar. Tro mig jag vill så gärna ge er både JV och MC avsnitt men tiden räcker helt enkelt inte till. 
 
Såhär ser min plan ut som jag VILL hinna med innan jag åker söndag natt.
 
Gästbloggsinlägg för första veckan - Detta är prio ett för att bloggen inte ska stå tom när jag är i spanien. Jag är så himla nyfiken på att få läsa era inlägg! 
 
Jorvik vampyren - De två sista avsnitten är färdiga redan, eller huvudhändelserna i dem. Dock behövs fler scener som inleder dessa men det borde inte ta mer än 3-4 timmar att fixa. Alltså ska jag försöka ge allt för att kunna ge er avsnitt 12 innan jag åker. 
 
Minecraft del 6 - Flera frågar efter detta, jag TROR att jag har materialet till del 6 på datorn. Dock inte redigerat men MC går väldigt fort att göra. I princip en inledning och ett slut samt kolla igenom avsnittet om nått ska klippas bort osv. MC har dock inte högsta prio denna veckan. 
 
jag kan inte lova någonting men tro mig jag ska försöka! <3 
 
 
 
 
 

» So sorry! «

Hej på er!
Har haft fullt upp denna vecka, minst sagt. Är knappt hemma alls. Dock var jag bombis på att jag tidsinställt några inlägg men icke.. Har precis vaknat och ska försöka ta mig ut och träna så fort jag kan. Har SKIT mycket som måste göras idag också men jag ska försöka få tid över för att kolla på de nya tinkrarna och jobba med nästa avsnitt av JV. 
 
Jag åker ju utomlands på söndag, så jag hade gjort upp en plan i mitt huvud att tvätta, städa, shoppa, välja ut kläder, packa osv. Men det är inte mycket jag gjort av det.. jo shoppat, det har jag gjort. Såklart haha.. Vad gör ni om dagarna? 
 
 
Vi får höras senare! :)
 
 

» Gästblogga på min blogg! «

Vill du gästblogga på Starstablesverige?
 Skriv ett helt random inlägg om eran favoritklubb på SSO, eller berätta om dig själv och dina hästar? Babbla om Jorvik vampyren eller eran största kärlek? DU BESTÄMMER. Ta chansen att få lite extra läsare genom en länk i ditt inlägg till din egen blogg. Både ni och jag vinner på ett gästbloggsinlägg, min blogg slipper bli tom och ni får förhoppningsvis fler läsare till eran blogg :) Du som inte har en blogg får självklart skriva ett inlägg endå, lyfta en åsikt du vill få hörd kanske?
 
De enda reglerna är att du inte får hänga ut en person eller en klubb, eller vara personligt elak.
 
Jag kommer vara borta mellan 6 - 13 juli samt 26 juli - 2 augusti.
 
Det är datumen som jag kommer publicera gästbloggsinläggen (om jag får in några) 26 juli - 2 augusti kommer jag nämligen åka långt ut på landet och bo på farfars gård så då passar det ju bra med inlägg då också.
 
Såhär gör ni:
 • Skriv en rubrik till erat inlägg högst upp i texten.
 • Skriv eran text.
 • Lägg till en bild om ni vill ha med det.
 • Skriv eran bloggadress (För länk)
 • Maila till: courtneysilverhill@hotmail.com