» Launchern är ett skämt «

Alltså sedan igår har launchern krånglat något fruktansvärt, servern har legat nere till & från ett par dagar, man får ofta mass nätverksfel i spelet och INGEN information ges ut som vanligt.. Tröttsamt. Det ryktas om att den stängda delen av skördebyggden ska öppnas och att det är därför det krånglar men isåfall kan dem väl skriva att allt strul är på grund av att de förbereder en stor uppdatering.
 
HUR SVÅRT KAN DET VARA EGENTLIGEN? 
 
 
Tror ni att ryktena stämmer och att vi ska få ett nytt område snart? :) 
 

 

» Gubbisar! «

Morning! Jag vet inte om jag nämnt det men jag har ju väldigt stor tomt där jag bor och det odlas både det ena och de andra. Men jag själv odlar jordgubbar och får massor den här årstiden omnomom.. Satt precis på altanen och frossade jordgubbar med mjölk till frukost, perfekt efter morgonträning. Man blir ju så stolt över sina bubbisar när man kommer ner och ser ett tjugotal som blivit röda, så duktiga lixom! haha nejmen okej... 
 
 
Mina fina bubbisar, alltså älska när mjölken blir jordgubbsmjölk.. 
 

 
Hursom så kommer jag återigen gräva ner mig med min serie, jag är i världens serie bubbla just nu. BEROENDE av min nya serie verkligen, men det är ju tur det. Spelar knappt utan när jag är inne filmar jag typ, känner mig så tråkig mot mina drakar när jag kommer in och inte ska umgås men det blir bättre när allting lugnat sig. Hela trailern är faktiskt klar och uppladdad på youtube så nästa vecka släpps den.. PEPP.
 
Okej ska försöka sluta tjata om min serie och komma till något vettigt, jag funderar nämligen på att trappa ner inläggs mängden under sommaren eftersom jag inte har så mycket att skriva om. Gör hellre 1 ordentligt inlägg varje dag eller liknande. Tycker min blogg känns så tråkig just nu! Mer motiverande o göra 1 ordentligt inlägg än flera bara för att fylla ut och underhålla bloggen typ? MEN GUD JAG HÖLL PÅ ATT GLÖMMA.
 
 
Jag är så himla lycklig!! Jag har totalt fått två nya saker i skattjakten och mitt liv är fulländat med den guldiga kjolen. Alltså har velat ha den såååå mycket. I love it alltså, och tröjan e fin men haha ser naken ut. 
 
Vilket är ert favoritplagg i årets jakt?
 

 

» Jorvik vampyren säsong 3, the movie «

 Ladda upp med popcorn och vitlöksdipp (Obligatoriskt) och titta på jorvik vampyren säsong 3 the movie!
JAG har en iphone och kan se filmen från min egen telefon men vissa kan inte det, vet ej varför.
 
 
 
Vi hörs i morgon igen, nu ska jag kötta nya serien. Inte så långt kvar till trailer släpp!
 

 
 

» Dags för maraton! «

Nu får vi hoppas att det kommer en lång regnskur så att ni kan passa på att ha Jorvik vampyren maraton, jag håller nämligen på att ladda upp the movie men den tar lite tid. Efter att den publicerats på bloggen så kommer jag fokusera järnet på min nya serie för trailern börjar bli näst intill färdig, hör o häpna! 
 
 
Bloggen blir alltså tom efter filmen så att ingen missar den och så att jag kan fokusera på min nya serie samt samla ihop material för veckans roliga inlägg här på bloggen. Låter det som en plan? Alltså jag vet att många försöker luska ut vad nya serien handlar om och ni är väldigt nära, många har gissat att serien utspelar sig för länge länge sedan och det är helt riktigt. Men vad tror ni förutom det? Vad kommer den ha för gengre tror ni, drama, komedi, rysare, äventyr m.m.? Vill höra era spekulationer :D 
 


» Minecraft pill «

Suttit i minecraft och pillat en stund medans vegas jobbade och äntligen är jorvik vampyren säsong 3 the movie redo att laddas upp. DOCK blir det inte förns i morgon eftersom jag misstänker att den kommer ta minst ett par timmar o ladda upp haha.. Jag vill spela SSO NU! Här får ni en liten tjuvkik på vad som pågår i minecraft iallafall. Ska filma lite i veckan tror jag. Vet att många saknar minecraft videos på min kanal :) 
 
 
 


» Har inget annat bättre för mig endå.... Eller? «

Säsong 3 av Jorvik vampyren i en hel film.. Herre.. Har varit ute och handlat hela dagen i princip, borta i 6,5 timmar och den har inte ens kommit hälften.. Ehm... 11h kvar typ.. Vet fasen inte om jag kan genomföra den här filmen om det ska ta så lång tid för jag kan inte spela när den laddar för de blir för mkt för datorn. Låter den gå en stund till så får vi se. Vill ju gärna ha alla säsonger som en film på min youtube. Men come on!?
 
 


» Dags för lite neggo «

Godmorgon hjärtan. Söndag är här och jag kommer troligtvis tillbringa dagen i en solstol, om jag får välja då. Sen i eftermiddag/kväll vill jag spela och som sagt flytta. Men har funderat fram och tillbaka, vart fasen vill jag flytta!? Valedale är ju solklart egentligen men alla flyttar dit på sommaren så jag vet inte.. Kanske prova en vecka?
 
Jaja till något helt annat så cirkulerar dessa rank listor fortfarande på olika weebly sidor och jag uppskattar INTE att vara med på dom. För mig är det så otroligt oviktigt att bli rankad för jag bryr mig verkligen inte. Vem har ens valt vilka spelare som ska finnas på dessa listor? Och vilka klubbar? Dem som syns mest, hörs mest? Eller är det helt enkelt en person som valt de personer den gillar bäst? Ah jag vet inte..

Jag bryr mig inte om vem som är coolast, har mest fans eller vilken klubb som är störst (hur fan man ens kan räkna ut en sådan sak). Jag är totalt ointresserad av det och känner mest irritation över att jag och sneakydragons ska behöva finnas med när vi inte ens valt det själva.. Jag kan förstå grejjen för dem yngre, att vara coolast och hävda sig och skryta om hur stor ens klubb är men för mig är det bara tröttsamt. Jag har inget behov av den bekräftelsen. Det är klart att man älskar sin egen klubb och anser att den är bättre än någon annan, för mig finns det ingen klubb som når upp till vår nivå och som jag skulle kunna tänka mig att ansöka till istället för sneakydragons. Detta är jag nog knappast ensam om, man är ju med i den klubben man trivs bäst i? 

Det är tydligen coolt att ha flera hundra på väntelistan i en klubb. Vi stoppar listan när vi inte vill ha fler medlemmar in i klubben, vem orkar ha en mils lång lista att jobba med och varför?! Det är ju i försig sällan någon lämnar oss så en sådan kö skulle aldrig fungera för oss heller. Vi värdesätter gemenskap istället för att skörda medlemmar som om dem vore potatis. Men ja handlar det om att räkna ansökningar så är vi inte störst eller coolast så då behöver vi inte ens vara med i en röstning! Simple as that :) 
 
Vem fasa är det som äger dessa sidor och vad är syftet med dem, har ni några tankar om detta?
 
 
Älskar att min Quarterpig snorar gult på bilden :'D
 

 

» Från lugn till uppbokad «

Trodde helgen skulle bli ganska lugn men har verkligen blivit uppbokad från morgon till kväll. Men i morrn ska jag ta mig tid att spela igen. Igår var jag och shoppade hela dagen och umgicks med vänner, sen på kvällen blev det grillning och pilkastning. Nu ska jag strax åka iväg och titta på superior race, så galet taggad! Sen ikväll ska jag in till staden för lite mat och damdamdamdam JURASSIC WORLD, gahhh ska bli så kul, vi ska gå på min favorit biograf också. Men ja ingen tid för dator direkt... Så antagligen får vi höras i morgon igen kära läsare. Då är det fasen dags att flytta från vingården till ett sommarboende!
 
 

 

» Härjar! «

Hej på er :)Flängt runt från tidig morgon och hemma lite snabbt innan jag drar igen. Eftersom jag inte räknat med detta har jag inte heller tidsinställt. Men vi hörs senare eller i morrn igen <3 
 
 


» Ett avsked <3 «

Igår tog jag farväl av min finaste Kingen.. Usch de va inge kul men han ska bara på sommar semester! Brukar ju skicka iväg alla utom honom men denna sommaren är han värd lite ledighet. Och jag har En häst som ska levlas + min film häst. Han fick äpplen, gos och en sista ridtur innan vi sa hejdå för några veckor.
 
 
 
 
 
Vi tog en betes paus vid slottet där vi trivs allra bäst.
 

 
 
 
 
Träffade på Janne i moorlandstallet där hon slavade för bobcat.
 

 
 
Full fart i moorlandbacken så Kingen fick sträcka på sig inför den långa flygresan.
 

 
 
 
Allt för min prins.. Om jag inte får panik o abstinens så ska han hem igen vecka 34. Men planen är att rida min quarter när jag inte levlar min andalusier eller filmar med min arab. :) 
 
Dagens plan är att FLYTTA! Inte helt bestämt mig vart men det reder sig. 
 
Har ni sommar rutiner för hästarna, stallet osv? 
 

 
 

» Nya hästar var 4e vecka! «

Alltså jag fick en kommentar häromdagen där personen menade att det kommer hästar var 4e vecka. Jag tänkte inte mer på det men när jag och Sture spelade MC och snackade lite nyss så slog det mig att jag måste testa den här teorin så jag började räkna på SSOs nyhetssida. DET STÄMMER TAMEJ FASA. Vi får nya hästar var 4e vecka med andra ord så kommer det nya hästar på onsdag! :D 
 
 
Håll det på minnet vänner ;) 
 
1 juli 
29 juli
26 augusti
23 september
 
Osv osv osv.. 
 
 
 

 
 

» TBT «

En liten Throw back film som är över ett år gammal, det går mindre bra för mig och Kim att hitta på Jorvik ;) Det var nån som likeat en kommentar jag hade på denna och på så vis hittade jag filmen och började kolla, sjukt kul!
 
 
 
Hela avsnittet gick åt till att typ.. HITTA... Omnomnomom fisk
 


» Vingården goes MINECRAFT! «

Detta är så ballt, från berits gamla server men endå. Sture och Victoire som ska ha cred för det men jag lade några handtag jag med ;) Jag och Sture byggde även Jorvikstallet. AHH saknar den servern! Shit vad grymma grejjer vi gjorde. Hur ballt är inte detta? 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna är snodda från Victoire Winterfall, läs hennes blogg HÄR
 


» Sommarlov! «

Ja nu har vi drakar sommarlov alltså inga event krav, om folk vill leka så får dem det men inget krav på att vara med och vi ledare har inga krav på att fylla ut veckorna fram tills vecka 35. Så skönt, men jag kommer bli rastlös o fylla ut höst schemat säkert. Redan planerat en tema månad som startar i september heheh.. 
 
 
Såhär fin var jag!
 

 
Avslutningen var såå mysig, jag hade tillverkat ett korsord och en tipspromenad som vi fröknar & rektor höll i tillsammans. Och sen bjöd vi alla drakar på tårta och Sture babblade om hur illa vi luktar. Nejdå hon gav oss kärlek också <3
 
 
Rektorn och hennes fröknar.
 

 
 
 
Vi stod på lite olika ställen under tipspromenaden och bytte av varandra, succe!
 

 
 
 
Nästa gång får drakarna dock inte tillgång till hästar för dem kan inte kontrollera dem ;)
 

 
 
 
 
 
9 veckor utan krav... Kommer så få abstinens :O MEN mer tid åt min nya serie! Och såklart njuta av sommar, vänner, bad, landet, sol, fest och massa massa annat.
 

 
Idag är mina planer på SSO att städa, skicka iväg hästar och kanske flytta över sommaren. Annars ska jag handla, städa, tvätta och plocka jordgubbar här hemma. Kanske får lite tid till CV skrivande också ;)
 


» Dags för sommaravslutning! «

Vi valde att flytta avslutningen tills idag så nu ska vi ha korsord som jag gjort själv, tipspromenad, äta tårta och lyssna på Stures hejdå o tack tal. Ni vet hon är vår rektor så hon måste ju babbla o tråka ut oss på avslutningen ;) Efter idag är det hopp o lek tills i slutet på augusti för drakarna. Tror det behövs en liten break.
 
 
Hoppas ni får en riktigt fin kväll <3
 
 
 

» Just nu «

 
Nerbäddad på altanen med en hästbok i regnet, tur att man har tak och en varm katt ;)

» En bild säger mer än 1000 ord «

 
 
Godmorgon! Den här bilden förklarar precis hur det gick igår på Sneakycrew VS members. MEN vi hade skit roligt så det gör ingenting, nästa gång tar vi dom jävlarna ;) Idag är det uppdatering as you know, så fort den är klar ska jag filma lite.. Vad hoppas ni på? Nya hästar hoppas jag på.. Även fast jag inte direkt vill ha någon men äsch.
 

 
 
 

» Redo att spöa drakarna! «

Ikväll är det dags för Sneakycrew VS Members, vi ledare ska alltså tävla mot alla medlemmar på banor vi tillsammans väljer ut. Har tränat lite i ridhuset och värmt upp min Quarterpig. 
 
 
Hur tror ni det kommer gå? ;) 
 


» Varför är din YT kanal tom? «

Jag förstår att det är trisst att min kanal är lite tom just nu men hallå jag har precis avslutat en serie på 3 hela säsonger!? Lugn i båten.. Jag jobbar som ett djur för att kunna lansera min nya serie och jag hoppas att väntan kommer vara värd det. Jag hinner inte göra annat just nu, och det var faktiskt bara 5 dagar sedan jag gick ut med att jag tagit livet av min serie Jorvik vampyren. Från början tänkte jag inte fortsätta alls med YT, utan kasta upp lite små klipp då och då. Lugna ner mig och börja fokusera på livet & jobb men har insett efter den här resan att jag älskar det här och vill kombinera det med livet så gott jag kan. Serien jag gör är ett sommarprojekt och beroende på hur den tas emot så kommer vi släppa mer eller inte. Varför jag säger VI är för att jag får så otroligt mycket hjälp av drakarna med serien. Ni får vänja er med att filmer kommer mer sällan för jag kommer inte kunna släppa avsnitt varje vecka i framtiden. MEN ska klippa ihop Jorvik vampyren säsong 3 the movie och släppa också inom kort! Är själv så himla spänd på att sträck kolla säsongen. Minns knappt nått just nu haha!
 
 

 

» Ännu mera tjuvkik! «

Gutenmorgen! Hoppas allt är bra med er. Idag kommer jag fortsätta med serien men även klämma in träning och frisk luft därimellan. Får ju huvudvärk om jag sitter alldeles för länge vid datorn så de går icke. Får ni också det? Jaja hursom ikväll ska Sneakycrew tävla mot medlemmarna i klubben, ska bli så skojj. Vilka tror ni vinner? Annars ska jag filma, redigera, skriva manus aaand on. Ehh ja min blogg är lite enformig just nu.
 
 
Eftersom jag typ inte gör annat än serien på SSO just nu så får ni ännu mer tjuvkik på en karaktär ;).. 
 


» Lekt med drakarna <3 «

Godkväll, herregud hela den här dagen har gått åt till nya serien men jäklar nu är vi en bit på väg! Så himla roligt. Drakarna är helt fantastiska som ställer upp och hjälper till, helt amazing verkligen. MEN har även hunnit leka med drakarna på event också, Moni hade ett event där vi fick köra springtävling från Firgrove till Fortpinta och Nina vann hela 3000 sc på den sträckan, lyllos.. Sen lekte vi haj och sälar där hajen jagade oss i vattnet, jag vart mat hela tiden så vann inget där heller hehe... Men mysigt hade vi som vanligt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Haha alltså ehhh.. Halshuggen av Moni..
 

 

» Installera om spelet «

Tydligen ska anledningen till att jag fått fel krans vara att jag inte installerat om spelet på länge, så detta gör jag nu. Sitter och hoppas att även alla små fel ska ordna sig med detta men det är önsketänkande. Jag tror inte jag kommer få den nya kransen genom detta men hade jag gjort detta INNAN jag gjorde uppdragen hade jag kanske fått det. Så jag kommer vänta på en kod för att få min krans, jag SKA bara ha den. Har spelat sedan midsommaren ens kom till Jorvik så det är klart jag samlar på mig alla olika kransar. 
 
 
 
Ge mig ett fungerande spel nu tack :)
 


 

» Another week «

Ännu en vecka rullar in men faktiskt inte vilken vecka som helst, vi drakar har sista veckan innan sommarlov och jag kommer ta mina första kliv mot arbetslivet. Oj oj oj. Jag har även massa deadlines till den nya serien, nu jäklar kommer saker att rulla hoppas jag. Förutom att jobb och serier är prio ett i veckan så kommer jag fortsätta knåpa lite i minecraft mellan varven, man måste andas också. Vädret ska vara kaos så det blir nog mest mys inomhus och jag känner verkligen inte för att träffa folk just nu hehe.. Ibland har man sådana dagar. Eftersom jag inte spelat någonting typ så får ni ännu ett tjuvkik från nya serien, nämligen en av karaktärerna. Hmm... Vad är det för en filur må tro? Ni får fortsätta fundera för jag håller tyst ett tag till ;)
 
 


» Behind the scenes «

 
 
 
Har haft första filmningen till nya serien, så jäkla kul! Är så nöjd med allting.. Denna vecka ska alla karaktärer väljas ut och stylas. Sen är det bara att kötta mera manus, pepp pepp pepp. Är ni spända på vad det är för serie? Kommer inte säga ett knyst förens trailern släpps. Hihi
 


» Söndag «

Hej på er :) Gud vad skönt att det är söndag idag och inte måndag, jag ska ha en fixardag o städa, tvätta, grilla, och åka till tippen o kasta saker. Är skönt att ha sådana dagar också! Men först ska jag spela lite Minecraft, fick massor av tips igår. Tusen tack hurrni! Hittade en som var precis det jag sökte, creative och öppen all the time. 
 
Är så sugen på att bygga upp Sneakygården, från början.. Men det tar tid och vill inte bli för MC beroende just nu när jag startar upp nya serien osv. Behöver ett liv också haha..
 

 
Igår var jag inne för att göra skattjakt samt hjälpa Nina att filma lite, SKOJJ!
 
 

 
Men annars har jag inte spelat något alls i helgen förutom skattjakten typ. Hur går det för er på skattjakten föresten?Har hört att om man bara får mat/tråkiga saker ska man installera om spelet, det är därför vissa får fel krans också för att man måste uppdatera alla filer osv. Jag fick den gamla så har miljoner av den nu, piss spel ursäkta mig. Jag ska installera om mitt idag.
 

 

» Efterlyser Minecraft servrar! «

Ibland blir jag så sjukt minecraft sugen, jag vill spela med ER! Har ni eller vet ni en minecraftserver där jag kan spela på creative med SSO människor? Ingen stor server med flera hundra människor på utan en liten och trevlig som helst ägs av nån som spelar SSO. Den ska vara öppen hela tiden så att jag kan spela även om ingen annan är inne. VET NI NÅN? Jag vill spela nunununuu..
 
 

» Gissa saken! «

Haha hittade en sjuk bild i min fraps mapp, men vad är det för någonting? ;) 
 
 
Gissa bland kommentarerna
 



» Det känns som ett break up «

Jag är jorvik vampyren och ingenting annat, så är det just nu. Hela min dator, youtube och blogg är proppat med serien. Jorvik vampyren är mitt varumärke på star stable online. Men det kommer jag att ändra på när den nya serien drar igång, för då kommer ni se mig som en annan karaktär som spelar en helt annan roll. 
 
 
Jag har alltid gått in för att vara vampyr i spelet och serien.. Min karktär på star stable är vampyren Courtney ingenting annat trams!? Ja det här känns faktiskt som ett jobbigt break up och jag vill bara sopa bort alla spår och börja om. Det känns som att jag svikit vampyren Courtney och kastat henne någonstans. 
 
Blir jorvik vampyren början eller slutet för mig? Det får vi se när den nya serien släpps, för det är er åsikt som är det viktigaste. Att göra en serie som ingen kollar på är inte drivande alls. Shit jag är både peppad och livrädd.
 

 
 
 
Jag hoppas att både ni och jag vänjer oss fort vid det nya utseendet, men nu känns det som att jag leker på någon annans konto faktiskt. Jag kommer aldrig glömma vampyren Courtney och det hoppas jag inte att ni gör heller. Nu rör vi oss mot ett helt galet äventyr som jag aldrig trodde var möjligt att genomföra på SSO. 
 
 


» Glad midsommar! «

Hej på er, hoppas ni får en fin midsommar idag och äter mycket mat. Jag älskar midsommar eftersom man får äta potatis. Det är det enda jag äter, potatis, lax och sill sen är jag nöjd haha. Nemo i ett nötskal. Jag har fullspäckat schema hela dagen och hoppas faktiskt att det inte bir så sent in på natten, vill skriva manus i morgon nämligen.
 
 
Vad ska ni ha på er föresten? Jag har en fejk krans som jag köpte förra året, och har man en krans kan man ju ha vad fasiken som helst och se midsommrig ut. Men jag kommer ha en långklänning i vit leopard med öppen rygg och guldtatueringar på ryggen. Tror det blir fränt, är ju ganska brun efter allt solande så guld tatueringar på det är ju najs. Sen blir det nog höga platå sneakers i svart, eller skyhöga kilklackar? Hmmm... Tänkte färga håret också då det blekts massor, är typ koppar brun.. Men det såg väldigt fint ut till brännan så jag skiter nog i det. Men gud vad jag babblar, har jag någonsin diskuterat kläder här!? Jaja haha.
 
Midsommar = Femkamp och jag älskar ju att vara lekledare & bossa med folk!! Ja det här är verkligen en högtid i min smak ;) Nu lät jag hemsk, jag bossar inte men jag styr upp okej haha.
 
Nu har jag inte tid att babbla mer, blir borta hela dagen så vi hörs i morgon igen <3
 


» Behind the scenes säsong 3, part 2 | Rest in peace Jorvik vampyren «

Lisa Miststone - 
"Du har fantastiskt bra fantasi och med hjälp av den har du byggt upp en värld och en historia som berör många av oss. Det känns som ett bra slut, storslaget. Jag behöver inte mer av Jorvik vampyren för efter att ha sett allt du gjort och följt hela historien så kan man nästan skapa sig en bild av hur Courtneys liv som människa blev. Och det är ett slut som man vill ha, där jag kan fortsätta drömma om vad som kommer hända. Fantastiskt. Du har gjort en serie som är bättre än de flesta kända filmer. Tack för att du skapat denna historia!"
 
 
 
Dags att smälta detta, radera alla klipp och starta om på ny kula. Vi hörs efter midsommar igen, ni får en midsommar hälsning i morgon såklart. Massa kärlek till er <3
 

 
 

» Är det inte det ena så är det de andra. «

Ni vet ju att jag och Janne ofta tävlar om tronen i klubbsalen när Sture inte är närvarande på möten, men när vi inte kan tävla om det och båda får delta på event så tävlar vi om vinsten där istället. I veckan körde vi lite typ minigames som Sasha Duskgirl och Haley Underfall ordnat. Och jäklar vad vi utmanade varandra haha..
 
En av utmaningarna var att vi skulle springa från Will till Valedale och hoppa av hästen o bjuda in Haley i grupp, MEN dem räknade till 1,2,3 STOPP i chatten flera gånger under resan och stod man inte still på stopp fick man backa. Första vändan låg vi längst bak men tävlade endå mot varandra och psykade, andra rundan låg vi istället längst fram och det var en riktigt tuff kamp mot mål. Janne kom fram först men kunde inte sitta av så jag snodde vinsten mitt framför näsan på henne ;) MAHAHAH Och juste jag lånade Simones konto när han var på dreamhack, tror vissa av er förstår varför.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Älskar när medlemmar engagerar sig i klubben och håller event, har fått massa inspiration denna veckan!
 

 
 

» Nemo är otrogen! «

För några dagar sedan var jag i mitt slott och fick besök av Cristal Knights som skulle ha klubbfoto, det slutade med att dem bad mig vara med och jag blev super lycklig! Drog på mig mitt finaste smajl och ställde mig i trappen. Dom verkade vara en jätte trevlig klubb och så hade dom frieserhästar med sig vilket jag såklart dör för, så ja absolut en klubb i min smak ;) Tack så mycket hurrni!
 
 
Jag passade ju ganska bra in eller hur? Lite otrogen mot Sneakydragons hehe..
 
 


» Över 100 kommentarer «

Tusen tack för all respons på gårdagens avsnitt, ni är helt fantastiska! Bara under en dag har jag fått runt 130 kommentarer här och på min youtube, damn. Jag lovar ni ska få svar på alla frågor ni har, men än så länge vill jag inte spoila för dem som inte hunnit se avsnittet. I morgon släpps en behind the scenes och där får ni svar på de mesta och jag hoppas att de flesta hunnit se avsnittet då. Tro mig jag behöver verkligen skriva av mig kring allt det här och det kommer jag göra så småningom och jag vet att ni kommer lyssna och stötta <3
 
 
Jag fick en sån grym kommentar från Doris Monlee som skrev "Allt kan hända i Nemos värld" och det är verkligen ett motto jag ska ha inför framtidens "jobb" kring mina serier, INGENTING är omöjligt om man har fantasin och drivet. Man måste våga och man måste tänka utanför boxen, jag är så taggad.
 

 
 
Sen vill jag tacka Aloma Sunson som gjort den här fantastiska bilden på Kingen som jag tog mig frihet att använda i det sista avsnittet samt behind the scenes filmen som kommer i morgon. Du är riktigt duktig! <3
 


» Jorvik vampyren säsong 3, sista avsnittet «

Jag tittade precis en extra gång för att se att allting stämde.. Tårarna bara rinner.. Jag hoppas att ni ska tycka om avsnittet. Jag kommer inte kunna redigera mer idag men i morgon kanske jag får tiden att färdigställa behind the scenes filmen där ni får mer information om jorvik vampyrens framtid. <3
 
 
 

 

» Tråkig blogg «

Alltså om ni bara visste vad jag håller på med om dagarna just nu... Hemligt hemligt. Suttit och jobbat HELA dagen vid datorn idag men bloggen har jag inte tid för, därav lite halv dassiga inställda. Men det blir bättre snart. Jag har nämligen en överaskning åt er. I morgon kommer sista avsnittet av Jorvik vampyren! 
 
Ska försöka ladda upp det tidigt på morgonen, så kika in här så fort ni vaknar. 
 
 


» Draktämjaren ;) «

 
 
 
Stort tack till Monique Beestar som gjort denna, så jävla duktig!! <3
 

 
 

» Stilren levlings outfit! «

 
 
Jag tröttnade lite på det röda jag haft och levlat i typ hela vintern så jag bestämde mig för att göra en ny. Det blev vitt och stilrent vilket passade Marblejoy hur bra som helst! Nu jäklar ska det levlas.
 
Vad har eran levlingsoutfit för färg? :) 
 


» Midsommarvecka! «

Hallå där, nu har midsommarveckan startat. Alltså mitt i sommaren? Give me a break.. Men jaja, jag ska ha krans på mig hela veckan och det ska även hästarna jag rider ha. Lite piffigt sådär. 
 
 
Någonting jag inte ser fram emot är uppdateringen, samma gamla vanliga midsommaruppdrag. tredje gången gillt, eller blir det fjärde tillomed? Började april 2012, 2013, 2014, 2015 då blir det fjärde?
 
Dom är inge roliga.. Massa springa fram o tillbaka, hit och dit.
 

 

» Alltså så jävla sött! «

 
 
 
Sjukt gulligt att nån kan bli så glada av att se en medlem från vår klubb :')
 

 

» Jorvik vampyren behind the scenes «

 
 
 
I morgon är det måndag och jag ska denna vecka redigera och släppa sista avsnittet. Jag kan inte med ord förklara hur spänd jag är på att visa er detta, men ojojoj vad redigering jag har framför mig!
 
Jag vet att ni har så mycket frågor kring Jorvik vampyrens framtid och ni kommer få svar på detta. 
 
Men om ni fick leka mig för en dag, hur hade ni avslutat säsong 3? :D 
 


» Släng ihop! «

Veckan med WE gick inte som planerat så i torsdags fick jag slänga ihop ett spontanevent. Vilket inte är så svårt om man heter Nemo som alltid skriver ner event och sparar i en mapp så jag gick helt enkelt in där och hittade en drös med frågor och tänkte att jag skulle utmana drakarna ordentligt ;) 
 
Först samlades dom med Evelina i VD stallet, därifrån ombads dem springa till Dinotävlingen och bjuda in mig i grupp. Personen som kom först tjänade poäng. I Dinodalen var starten för hela eventet och dom skulle ta sig därifrån till Paddockön utan färdmedel. På vägen fick dem MASSOR med frågor och de som svarade rätt först tjänade poäng. Alltså springa, hitta, tänka, skriva. Inte helt enkelt ;) 
 
När dem kommit till paddockön fick dem en till start mot vingården där det var "Hitta nemo". Jag hade gömt mig någonstans på gården och dem fick frågor tills dem hittade mig. 
 
Vi hade as skojj! Natalie Skyforce tog hem hela skiten :D
 
 
 
 
 
Drakarna har blivit riktigt lata nu när sommaren närmar sig, nästan ingen pallar dra sig till eventen vilket är lite trisst. Men några tappra själar har vi såklart :) Snart lov så får drakarna sova ut!
 

 

» Om ni trodde det var gratis att göra SSO serier tror ni fel! «

 
 
Hehe ja vissa av mina skådespelare har en del krav, jag blir minst sagt ruinerad. MEN jag har även dom bästa skådespelarna som förtjänar allt det bästa! Sen att jag inte kan ge dom allt är ju en annan sak. 
 
Haley Rainstorm har spelat Haley i jorvik vampyren sen säsong 1, alltid ställt upp. Behållt sminket och betalat för att ändra hår osv. Trots att det sinkat hennes egen serie, världsbäst <3 Ni bör föresten spana in hennes serie Onyx, ni kommer inte ångra er. 
 


» Lördagsmyys «

Godmorgon, det här är första gången som jag blivit tvungen att gå upp och sätta på datorn en lördagmorgon för att jag måste blogga. Jag har inte hunnit tidsinställa inför helgen och som ni vet brukar jag inte sitta framför datorn på helger. Ehm ja alltså den här helgen skulle bli en lugn helg hemma men förvandlades till att bli uppbokad, jag trodde faktiskt jag skulle spela lite denna helg men icke..  Igår solade jag hela dagen med en kompis, vi låg i gräset o spelade alfapet och käkade oliver, glass och chips haha.. Sen grillade vi ihop på kvällen med några och ja sen var ja dödstrött. Idag ska jag åka och slänga möbler, skräp och massa saker på dagen och sen vid 4 ska jag iväg på lite födelsedagsfirande vilket kommer vara hela natten.. Ja.. När ska jag blogga? Haha.. 
 
Äsch ni förstår säkert, sommar och allt nu <3 Eller jag vet att ni förstår, det gör ni alltid.
 

 
MEN alltså ni vet hundleken som jag berättade om? I torsdags körde vi den ihop med ett gäng härliga människor som vi hittade på vingården. Det var så jäkla kul alltså, ALLA kan vara med verkligen. Vi sprang runt i 2h säkert.
 
 
 
 
 
 
 
 
Det är så himla milt eller vad man ska säga, alla jagar en person och när den fastnar byter man person. Det låter tråkigt kanske men det är super kul! Har även börjat jobba vidare med leken så att vi kan köra den i klubben med liiiite mer avancerade regler iaf. Hoppas ni är med och leker någon gång! <3
 

 

» Mobbning? «

 
Thomas Moorland är inte cool, okej då vet vi.. TASKIGT.. Vad fan SSO? Man får inte säga nej.
 


» Fredag! «

Godmorgon på er. Idag ska det bli 25 grader här, i skuggan! Herregud i love it, dock är inte grunden till poolen färdig så kan inte svalka mig när jag blir överhettad.. Men tänkte göra en skuggplats på tomten där jag kan läsa hästböcker och en solplats så jag bara kan pendla imellan. Låter rätt skönt va? Nu suger det att jag inte har någon bärbar dator kvar för då kunde jag bloggat och tidsinställt inlägg. Men innan jag ska slappa så ska jag ta mig till affären och handla ett litet sjukpaket åt min kompis som är sjuk, tänkte köpa glass, enkel mat och lite godis o ställa utanför hennes dörr (vägrar bli sjuk) Sen tillbaka till affären och handla åt mig själv. 
 
Ikväll blire en lugn hemmakväll och jag är så jävla lycklig för orange is the new black släpps idag!! Igår filmade vi även till JV så snart mina vänner kan jag färdigställa allt! Men idag är jag redigerings ledig. <3
 
 
Så sjukt jääävla pepp!!

» En av mina första fans :) «

Ja det här är en väldigt gammal bild, nämligen på mig och ett fan. På den här tiden hade jag runt 30 läsare om dagen, Jorvik vampyren var inte ens påtänkt ännu. Har inte sett Abril på länge men hon är iaf en av de första fansen jag hade. Så kul att hitta sånt här :') 
 
 


» Redigeringsbubbla «

Redigerat hela morgonen fram till 12, solade 2h och nu in och vila från solen och jag sätter mig automatiskt och redigerar. MEN FÖRFASA NEMO DU MÅSTE JU BLOGGA! Shiiiit sorry.
 

 
I måndags lekte vi ju med WE, vi skulle ha en brun, gul, grön klädsel så därav ser jag ut som jag gör. Vi hade en stafett typ och jag var i lag 3 som var bruna laget, vi fick svara på frågor och kuta runt till olika ställen. 
 
 
Hela gänget <3
 

 
 
 
Mitt fina lag! Jag tog lite kommando när vi delade grupper osånt. Ligger typ i min natur..
 

 
 
Här kutade vi mot mål :)
 

 
 
Framme vid mål and guess what? VI VANN.
 

 
 
 
 
Så härligt att mysa omkring med örnarna :)
 

 
 
 
 
Vi avslutade med lite grill, han dock bara ta en tugga för en hel drös med skådespelare väntade på mig för filmning! Tisdagens event missade jag ju och igår hade vi möte MEN ikväll ska jag vara med o leka igen :)
 

 

» Mördarhunden och kaninen «

 
Jag och Janne hade lite tråkigt när servern öppnat efter uppdateringen, vilket är lite konstigt för då bör man ju ha massa att göra men endå. Jag började helt enkelt jaga henne för att se när hon fastnade och när hon fastnade så bytte vi roller. Alltså vet inte vart vi fick reglerna ifrån det bara blev, men vi hade ASKUL! Vi jagade varandra i silvergladebyn, slottet, moorland, marleys, everwindfälten. 
 

 

» Idrottslektion «

Idrottslektion – Ridhusets båda delar, med och utan häst.

Ett manus från en idrottslektion som Courtney Silverhill haft i Sneakydragons.

Du behöver ha två hjälpredor med dig som finns till hands under eventet.

Uppvärmning – Först ska dem värmas upp utan hästar och de ska stå prydligt över medelinjen med bra mellanrum. Ställ alla vid bokstaven C utan hästar och förklara att dem ska jogga runt hela ridhuset och komma tillbaka till bokstaven utan fusk, de ska springa så nära väggen de kan. Ni behöver inte säga att de tävlar utan de kommer dem göra automatiskt believe me. Ställ alla i varandra vid C och räkna sedan ner och se vem som är först runt. Sedan ska dem jogga slalom mellan sina hästar (Som står på medelinjen) fram och tillbaka en gång innan de ska hoppa upp och värma upp sina hästar.

Skritt runt fyrkanten i båda varven, Under tiden ber ni dem göra emos som ”Vinka, klappa händerna, skratta” Och titt som tätt säger ni HALT och så ska dem hoppa upp o ner på sina hästar tre gånger innan de får rida vidare. När dem både skrittat och travat ett par varv (Ni känner efter själva när dem värmt upp och förstått uppgifterna) ber ni dem komma fram i arbetsgalopp. Ni ska nu ha ställt två hästar och gubbar över medelinjen (Hjälpredor till eventet) så dem kan rida slalom mellan er (alltså 4 ”stolpar”) i båda varven. Titt som tätt skriker ni ut ”FÖRSTEN TILL H” Eller andra bokstäver och då ska dem snabbt ta sig till bokstaven. Gör detta några gånger så dem är på helspänn samtidigt som de måste koncentrera sig och rida slalom.  Om ni vill får ni även köra med HALT och hoppa upp o ner på hästen även här så dem blir riktigt varma i goa!

När de är uppvärmda Ca. 20 minuter är det dags för lek!


 

Nummerkapplöpning utan hästar – hästarna ställs i mellandelen vid ingångarna.

Dela upp alla i ”lag”. Räkna 1,2,3,1,2,3 osv. De MÅSTE komma ihåg sitt nummer.

1 orna – Gul huvudbonad

2 orna – Röd huvudbonad

3orna – Blå huvudbonad

Dessa lag tävlar mot varandra och inte med varandra, alltså gula är rivaler mot varandra osv. Men det behöver ni inte berätta utan det märker dom.

Jag kommer berätta en historia som innehåller deras siffra och en bokstav i ridhuset. När de ser sin siffra ska dem springa dit som berättelsen lyder. Sisten på plats åker ut och de sista tre tävlar om vinsten. Personerna som åker ut ska ställa sig i mitten av ridhuset och stå still. Alla börjar i mitten och står då i varandra så att det blir lika för alla, men sen spelar det ingen roll när de ställt sig vid sina bokstäver. Om lagen blir ojämna gör det inte så jätte mycket, men kan ni hjälpa till att jämna ut lagen eller så så gör det men det är mest på skojj och inte tävling.

Börja berätta:

 ”Det var en gång 1 jätte söt liten gumma som hette Helga.. Helga börjar på bokstaven H.”

Här ska alltså de som har siffran 1 (gula) springa så fort dem kan till H. Det viktigaste är inte att komma först men den som är sist fram åker ut så håll koll!

”Idag ska helga laga pannkakor, då behöver hon 3 ägg. Då måste hon gå till Ica som slutar på bokstaven A.”

Här springer 3orna (blåa) till bokstaven A.

”När Helga var på Ica mötte hon 2 vänner, de två vännerna heter båda Bertil och börjar på B.”

Här springer tvåorna (röda) till B.

 

Här ska en person från varje ”lag” åkt ut, alltså 3 personer.

 

”Dem var väldigt stressade till tåget som skulle gå klockan 2 från perrong K.”

”Bertilsarna berättade dock att dem E väldigt glada av att se 1 söt liten Helga på Ica.”

”Helga trallade vidare i butiken och köpte ett paket med 3 kinderägg till sitt barnbarn C.”

 

Här ska det totalt åkt ut 6 personer.

 

Nu i slutet blir momenten lite svårare och vi får se om dem förstår.

 

Helga plockade en gul blomma på vägen hem från affären, hon lade den i sin Blomlåda. (Gula alltså 1orna ska springa till B)

Helga har målat sin blomlåda i en vacker blå nyans som är lätt att C även på långt håll. (blåa alltså 3orna ska springa till C)

Sen fick helga alldeles röd mens och gick o lade sig i sängEn. (Röda alltså 2orna ska springa till E)

 

I finalen (när de är 3 personer kvar) kan ni be dem hoppa upp på sina hästar och ni ställer er nära C och A. Dem ska börja i mitten av ridhuset och sedan ska dem runda er 5 gånger och sedan rida in i mitten och hoppa av. Den som hoppar av först vinner. (NI får räkna så att dem alltså rundat er båda 5 gånger. (Ställ er nära väggen så att dem lätt krockar men inte för nära att de blir tråkigt svårt)

 


 

En rolig lektion som uppskattades mycket av Sneakydragons medlemmar!

 


 

 


» Bloggen ligger i skymundan «

Gokväll! Just nu redigerar jag och har mig hur mycket som helst inför sluttampen i Jorvik vampyren och glömmer bort bloggen lite. Därav lite korta inlägg :) Men vi hörs i morrn igen. Är så spänd inför sista avsnittet!! <3

» <3 «

 
 
Jamie på UK är glad trots att jag åkte till landet, duktiga Natalie Skyforce från sneakydragons har borstat och matat hästen hela helgen. Tusen tack för det ! <3
 

 

» Vad i hela friden!? «

Hej där! Såg nyss att mitt slott blivit renoverat utan mitt tillstånd, det var de jävligaste.. Nu ska det stämmas. Nejmen haha ska strax in och titta hur det ser ut, tänk om jag hatar det... Då blir det jobbigt. 
 
 

 
Sen vill jag också säga tusen tack för den fina responsen på senaste avsnittet, det är ett avsnitt kvar innan säsongen är slut och just nu vet jag inte riktigt när det kommer. Snart iaf :) Har de mesta materialet. Jag redigerade som en gnu igår och på kvällen höll jag på med annat så hann inte spela alls! Men idag ska jag minnsan spela. Testa nya champet, hoppas det är kul.
 

 

» Jorvik vampyren säsong 3, avsnitt 17 «

Hej på er! Har upptäckt att jag har tydligen svullna lymfkörtlar under hakan som gör skit ont vilket tyder på infektion. Därav blire vila och vitaminer nu och då hann jag redigera klart näst sista avsnittet åt er.
Titta och njut, nu händer det grejjer alltså! 
 
 
 
Är ni taggade inför sista avsnittet!? I morgon kommer en videoblogg med info kring Jorvik vampyren.
 


» Nu händer det grejjer! «

Igår var det en historisk dag för mig på star stable, låter knasigt men det var verkligen det, mer om det senare. Vi filmade också så att jag har mycket material att jobba med, nu behövs bara TID att få ihop allting. Det värsta är att det är bra väder idag vilket det inte skulle vara egentligen... Så vi får se hur mycket jag kan redigera på dagen men får sitta ikväll annars. Tippar på 2 avsnitt till + behind the scenes. åh behind the scenes är så roligt. 
 
Åh måste visa er en grej också, vi har nämligen fått en ny medlem vid namn Monique Beestar som är från Norge. Hon gjorde en grymt fin redigering på oss ledare och Sturis! Man blir så jäkla glad av att få cred för allt slit, tror inte många har en aning om hur mycket som krävs och vad som händer hela tiden bakom kulisserna, vi har kontakt i princip dygnet runt. Eventen är bara en tredjedel av att driva en klubb. Men det är så otroligt roligt, speciellt när man ibland får en klapp på axeln <3
 
 
 
Thank you so much Monique <3
 

» Lekvecka med Walking Eagles! «

 
 
Såhär ska jag se ut på vår fantastiska vecka då vi ska leka med WE varje dag! :) Ska bli så mysigt att umgås med dem, är super spänd på vad som väntar oss. Det är Violet som styrt ihop veckan så man vet ALDRIG vad hon hittat på för bus!
 


» Möte utan mother of dragons «

Ja det är alltid lite extra spännande när Sture inte kan närvara på möten, varför då undrar ni? Jo det är nämligen så att då är tronen ledig och det är först till kvarn som gäller. Det är oftast jag och Janne som jävlas med varandra och ska ta stolen först och om man inte lyckats ta stolen först så gör man allt för att personen som sitter där ska resa sig. Denna veckan vann jag och fick sitta på tronen, den är ju så mycket roligare eftersom man kan slå med hammaren och sådana saker! 
 
 
 
Mehehehe SYND
 

 
 
Vi har börjat med ett nytt slags belöningssystem för dem som är sekreterare. Vi frågar alltid vid mötets start vem som vill va sekreterare och det är typ aldrig någon som vill så därför blir sekreteraren ridlärare och får sitta uppe hos oss för att göra det lite roligare! Kul idee, vet inte vem som kom på det :)
 
 
Har ni vissa rutiner på möten, är det alltid er ägare som håller i dem?
Finns det kanske klubbar som inte ens har veckomöten utan månadsmöten eller liknande?
 

 

» Slajm «

Godmorgon <3 Nu är jag hemma igen efter en minst sagt hektisk helg på landet. Vi har hunnit med så otroligt mycket samtidigt som resandet fyllde ut två av dagarna iprincip. Men nu längtar jag tills vi åker dit på semester om några veckor, åh.. Hur mår ni föresten? Jag känner mig ofta så otroligt seg på måndagar.. Det är lixom tomt på motivation och energi, som ett segt slajm. MEN idag har jag planer på att filma! Nu jävlar vill jag ha resten av materialet så att jag kan redigera i morgon, det ska vara lite halvsunkigt väder då nämligen. Det är mitt mål.. Och träna, städa, tvätta. blääääh!! Ge mig en mamma som kan göra det åt mig istället :'D 
 
Eftersom jag mobilbloggar har jag inga SSO bilder att bjuda på men jag dog när jag hittade denna på FB igår
 
Ha en fin dag så hörs vi senare <3
 

» Åh millenium två du e så på, åhåh vi alla längtar så! «

Okej början av 2000 talet är temat. I tisdags hade vi en utställning och jag hade hela kittet på mig.
 
 
Vi samlades vid gruvan där Haley och Simone mötte upp oss.
 

 
 
 
Sedan fick vi stå på led och invänta att antingen Simone eller Haley ropade in oss.
 

 
 
Sedan skulle man ställa sig imellan dom och bli granskad. Min tur gick så fort att jag blev as nervös.
 

 
 
När alla var bedömda fick vi ställa upp för fotografi.
 

 
Sedan sa Haley att vi skulle på äventyr så vi satte av efter henne. Simone vet jag inte vart han höll hus, han flängde lite hit och dit o kramade lite träd på vägen.
 
 
 
 
Haley jävlades som fasiken med oss och gjorde halt helt plötsligt så att alla kraschade in i henne och varandra.
 

 
Vi hamnade tillslut vid bästa grillplatsen, jag älskar denna!
 

 
 
Kolla utsikten! Nej inte Simone utan sjön, eller havet eller vad det är? Så fint!
 

 
 
Måste ge vår publik stort cred för att dem visar respekt och håller sig en bit ifrån :) 
 

 
 
När vi väl var här fick vi veta att poängen var lika och att vi skulle berätta en pinsam historia för att tjäna ytterligare poäng. Min historia tog mig till en andra plats! Så nöjd.
 

 
 
Sen fick vi korv och som ni vet äter vi den lite på vårt egna sätt.
 

 
Efter korven vart alla helt hyper och började kasta sig i vattnet.
 
 
 
Älskar denna emosen alltså haha. Ljudet till den är fantastiskt också!
 

 
 
Efteråt stod jag och småpratade med några som tittat på eventet :) mys.
 


» Vad äter era hästar? «

 
Jag brukar ge mina hästar hö om de blir hungriga när jag rider, jag har ju haft över 100 hö i min rygga förut när jag tjänade massa pengar på tider och inte visste vad jag skulle köpa. Därifrån har jag kvar en del så det brukar jag ge. MEN jag har typ 60 morötter, äpplen och apelsiner också som Kingen får smaska på när hans hunger tar över :) Han är ju min finaste pojke och förtjänar det bästa. Jag vet att jag matade aldrig mina hästar förut haha dem fick svälta för att jag var så lat. Men nu är det slut på det, dem ska må bra!
 
Vad ger ni era hästar? Låter ni dom svälta för att ni har stallflicka? 
 


» Såsjuktomotiverande «

Godmorgon! Hoppas er helg är fantastisk. Idag åker jag hem igen men vi får se om jag orkar spela ikväll, kanske bara myser hemma och kör en grillning och gosar med min katt. Är inte helt fel de heller ;)
 

 
Jag måste bara klaga lite söndagen till ära, angående paddockön så tycker jag endå att det är roligt att ha ett litet måste varje dag på SSO, som rykten. OM man har nått att kämpa för. Men det här tråkar ut mig så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Vet att jag tjatat om det förut men det var verkligen länge sedan SSO kom med något som jag kände att jag vill kämpa riktigt hårt för att få. Det mesta som kom nu till paddockön var
riktigt, riktigt.. Tråkigt?
 
 
 
Jag har gjort dem dagliga två gånger här.. Alltså så sämst men jag orkar verkligen inte springa hela jävla vägen för att få upp ett rykte jag inte bryr mig om.. Skärpning Nemo!
 
Hur går det för er på paddockön, är jag ensam om att hata det?
 


» En hälsning från Jamie på UK servern! «

Har ju glömt att uppdatera er om min Jamie Discoson som lever på engelska servern. Jag hinner inte spela så värst mycket där men jag är på level 5 nu iaf. Sen kanske jag köper nån månad SR eller väntar tills det kommer nått erbjudande. Mitt svenska konto kostar ju ingenting utöver när jag köper SC då jag har lifetime så att lägga lite pengar på detta skulle ju fungera. Vi får se hur intresserad jag är då!
 
 
Hursom så vill ingen prata med mig, har försökt få kontakt med folk lite då och då men ingen är intresserad haha. Jag har inte köpt någonting ännu men ska börja samla lite JS så jag kan bli lite snyggare. Någonting jag tycker ska bli spännande är att komma så långt att man får en uppfattning om de största klubbarna osv. Det lär ju finnas större klubbar osånt som de finns hos oss. Servern verkar väldigt full då många rör sig i Moorland och Fort Pinta (kommer ingen annanstans just nu hehh). 
 
 
Något annat jag märkte är ju att Justin ser heeeeeeelt annorlunda ut. Han har blivit fulare tycker jag. Eftersom jag är på för hög level på svenska har jag ju inte sett honom på ett tag men såhär ser han ut iaf :)
 
 
 
Men annars kämpar jag på med uppdragen och levlar de banor jag har :)
 
 
 
 
Någonting jag har märkt på den här servern som är ganska kul är att folk blir skit sura om man rider på en väg och inte väjer för dom eller om man rider igenom dom. De skriker typ "WATCH OUT" Och "GET OUT THE WAY!" haha alltså jag blir paff varje gång. Skrek du på mig för att jag går här?! Wtf. 
 

 

» The good old times «

Jag låg i sängen och läste YT kommentarer när den här filmen ploppade upp som förslag. Det är en film som Kim klippt ihop med lite minnen från alla uppdrag han filmat.. Herregud vad roligt vi haft det, så många timmar och så mycket skratt. Vi drev ju sönder med varandra i varje avsnitt och skojjade med fansen. Ja jag saknar detta väldigt mycket faktiskt. Man hade aldrig tråkigt när vi filmade uppdrag och alla samtal vi haft genom serien är helt naturliga, vi var ju nästan som radiopratare typ!? Haha.. Skriver det på mitt CV. Nejmen ville bara dela denna med er för jag tycker den är fin. Efter att ha gjort dessa uppdrag med gänget i över ett års tid är det klart att man saknar det, vi hade ju as roligt under alla timmar vi filmade. Jäklar, det är en jävla massa timmar.
 
 
 
 
Ni är bäst <3
 

 

» Fanbilder «

Jag får fanbilder lite då och då skickade till min SSO mail och ibland skickar folk i klubben bilder som cirkulerar på instagram osådär eftersom ja inte har en SSO insta. Här kommer ett gäng av dem :)
 
 
 
 
Dessa tre har Siri Spidernight gjort, jag skrattade högt när jag såg den sista bilden :'D
 

 
 
Den här har Holly Whalelake gjort :)
 

 
 
Julia Clouddotter har redigerat mig och Kingen vid slottet :) 
 

 
 
Sasha Grayson har ritat av mig som jag såg ut när jag inte var vampyr!
 

 
Cora Moonforest har gjort denna bild :) 
 

 
 
Denna bild är ifrån Pia :)
 

 
 Wow ni är så duktiga, det är jätte kul att få sånt här. Mycket kärlek <3
 


» Buggelibugg «

När jag skulle titta på det nya champ området i onsdags blev jag minst sagt paff. Ehm hur tänkte ni nu SSO?
 
 
 
 
 
 
Frågan är ju om det ens var meningen att området skulle släppas nu? Dem kanske typ satte ut det för o se om det fick plats o glömde ta bort det? Nått är ju galet iallafall. För vissa ser området helt normalt ut men verkligen inte för mig som ni ser haha. Mållinjen i maggen bah. 
 
Hur tror ni champet kommer gå!? Kanske vid vingården? Kanske vid slottet? ÅH spännande. 
 


» Såjävlabitter «

Mailade support häromdan.. Jag har sagt att jag aldrig mer ska göra det för att jag inte får hjälp med någonting alls. MEN jag blir så jävla sur så jag måste ju haha.. 

 
Hej hopp.. Nu ska jag maila om någonting ni faktiskt brukar svara och ta på allvar, nämligen en bugg. När ni började förbereda för ändra utseende funktionen blev mina händer vita osådär precis som ni varnat om. MEN något som också hände var att hålen i jeansen försvann, dessa är mina favoriter och har väntat länge nog på att det ska fixas. Nu har vi 2000 tals vecka och jag vill som ni ser på bilden klä mig i truckerkeps, "adidas" sneakers, jeans med hål i och shutter shades. MEN NEJ det går ju inte.. För nån jävel har gjort en dålig lagning i mina byxor!? Sen väntar jag fortfarande på svar efter att saker försvinner ur min garderob och senast var det min stjärnsadel jag fått av Mario.. 
 
Ja vi får väl se om och vad dom svarar, men jag är så trött på supporten att det krävs att jag ska bli riktigt arg för att jag ska orka maila dom haha.. Hur känner ni, får ni hjälp med saker ni mailar in?
 

 

» Landet! «

Hej på er och godmorgon, idag är det fredag och dags för helg! Jag kommer ligga ute i solen och steka hela dagen och peppa inför kvällens resa. Jag ska alltså tillbaka till gården över helgen och vi har massor att fixa så det blir en jobb helg kan man säga. Vi åker även eftermiddag med stort släp så att denna resa blir väldigt lång, det är nästan 50 mil så ja är väl framme sent ikväll någon gång. Men det gör inget det är alltid mysigt att komma dit, mitt ute i skogen på en gård utan täckning. Hur ser eran helg ut? 
 
 
Pågrund av detta så kommer Jorvik vampyren inte släppas förens troligtvis mitten på nästa vecka.
Angående Jorvik vampyren så kanske ni förstår att jag inte har lust att sitta framför en skärm när det äre 20 grader och sol. Det är även just nu kämpigt med inspelningar då jag behöver ha så många av karaktärerna på plats. Men tro mig, ni ska få de sista avsnitten. Det tar bara lite längre tid nu under sommaren.
 



» A drop in the ocean «

 
 
Känner mig som en droppe i havet på vingården nuförtiden, men där trivs ju fiskar bäst eller hur!? Är det någon som vet ifall man fortfarande kan flytta till server 1 eller är den full igen? Och ni som flyttat hit till server 1 trivs ni bra? Jag skulle så gärna vilja åka och hälsa på andra servrar men eftersom det inte finns någon garanti tillbaka så kommer det aldrig att hända tyvärr. 
 


» Skärpning SSO! «

Alltså någonting jag blir så sjukt irriterad på och som jag verkligen måste maila supporten om är vår dåliga brevlåda. Alltså inte nog med att den måste uppdateras med funktioner såsom datum när man fick dem, om man svarat eller inte osv. Så är den ju helt totalt SÄMST! Förlåt men arghhh. Det är så himla ofta som jag står och läser/svarar/rensar och får post under tiden jag läser ett annat brev. När jag då svarar på det brevet för att sedan radera det så raderas inte just det brevet utan det nya brevet som kommit in!? Det är helt sjukt, jag vet inte hur många brev jag fått som jag inte ens kunnat läsa för att dem försvinner av misstag när det egentligen är ett annat brev som ska raderas. Så för er som inte fått svar på viktiga frågor eller liknande så har ni det där, det har blivit raderat för att jag läst andra brev under tiden. 
 
 
Alltså ni ser att här läser jag ett brev från Vilda och när jag sen ska kasta det så försvinner brevet från Ariana istället. Helt sjukt ju? (Är det någon som tar illa upp över att jag inte censurerat ert namn så säg till.)
 
När vi endå pratar om brevlådan så ska jag säga det att jag svarar inte på post där folk vill gå med i klubben då det inte är mitt område utan jag planerar veckorna och håller i event samt underhåller hemsidan. Thats my job :) 
 

 
Föresten så har jag legat i solen typ heeeela dagen vilket har varit så skönt, jag har inte orkat sitta vid datorn det är alldeles för bra väder. Nu ska jag göra fler inlägg till helgen och kanske levla en stund. 
 


» Tröttmössa «

Godmorgon, ligger med en katt i sängen som försöker massera mitt ansikte med sina klor. Det är inte jätte skönt faktiskt men det förstår hon inte. Alltså jag har sovit så dåligt inatt och det är skit jobbigt. Vaknat typ 10 gånger och inte kunnat somna om osv.. Blää! Jag tänkte ta mig upp och ta en promenad och sedan fixa lite innan jag lägger mig i solen och bättrar på Spanien brännan ;) Det är jätte bra väder idag! I morgon bär det av till Landet så jag ska även packa lite osådär. Men vi hörs senare!
 
 
Bjussar på en bild på en pizza jag delade med Annie när vi var på pizza hut i norrköping. (mobilbloggning) Såå god! Jag pillade bort svampen såklart. 

» Jag är anonym och kommer alltid att vara det «

Hej på er :) Jag vet att många av er redan vet detta och respekterar det men just nu väller det in både kommentarer och post från folk som vill veta eller försöker lista ut vem jag är irl. Jag ber er vänligt men bestämt att sluta fråga mig och sluta luska och fråga folk i Sneakydragons. Jag vill inte att ni ska veta vem jag är på grund av att jag inte vill ha massa fans på min instagram, facebook eller liknande. Jag är väldigt privat som person och gillar inte när vem som helst kontaktar mig, får kalla kårar alltså hatar det. Jag anser inte att jag är känd på så sätt att jag ska ha fans i verkligheten. Courtney är en karaktär och min blogg avslöjar väldigt lite om mig själv förutom att jag antar att min personlighet lyser igenom. Men ni känner inte mig och jag vill inte att ni ska göra det heller. Jag älskar att ni gillar det jag gör på YT och det där, men det tillhör inte mitt privatliv.
 
 
Den dagen min identitet läcker, vilket just nu bara känns som en tidsfråga. Så kommer min existens på SSO säga poff och gå upp i rök :) Så är det med den saken.
 


» De draaaaaar «

Hallå där! Bloggen har ekat lite tom här på morgonen och det är för att jag tidsinställt de inlägg jag fått ihop till i helgen eftersom jag åker iväg. Det är så jag orkar driva min blogg, jag sätter mig och skriver massa inlägg jag har i huvudet och inställer så att dem kommer upp olika dagar och tider. Skulle inte ha tid att sitta 3-4 gånger om dagen året om så det är en bra taktik. När jag åker iväg då så måste jag ju inställa lite mer men alltså helt ärligt så går det om man vill. Sätt dig en timma och skriv ett par inlägg så är det klart, tror många gör det för svårt. Skriv om enkla och roliga saker, man måste inte vara nytänkande varje dag. :) 
 
Jaha nu vart det här inlägget ett bloggtips, det var ju inte riktigt meningen utan jag ville bara in och säga hej och att jag kommer sätta mig och förbereda bloggen inför helgen. Jag åker nämligen iväg fre-sön, igen... Jag vet.. Men men bloggen blir inte tom och jag tror att jag kan släppa jorvik vampyren på måndag istället för söndag. Har vart sjuk så har inte orkat dra ihop alla för filmning men jag löser det. Jag vill bara redigera, redigera och redigera men jag har inte materialet, gahhh! 
 
Jaja hoppas ni har det bra och att ni är peppade inför dem nya hästarna, jag kommer kika på dom men inte köpa förens Marblejoy är färdig. Nu kom jag på att ni inte fått veta så mycket om henne så de måste jag ordna! :) Sitter och letar förbryllat efter en bild på henne men jag har inte ens det.. Come on.. Måste fixas!
 
 
Jag och Kingen igår efter eventet, vi var vid Jorviks mysigaste grillplats. Men mer om det sen!
 

 

» I morgon kommer våra nya hästar! «

 
 
 
Hur sugna är ni nu? ;)
 
 

» Klicka, klicka, klicka... «

När jag gjorde uppdrag tillsammans med Kim så läste han ju allting nästan, det var väldigt skönt haha! Nu läser jag knappt uppdragen utan springer runt och klickar på saker utan att veta varför.. Så himla tråkigt men jag orkar inte med dessa uppdrag. Som dem jag gjorde igår, samla pärlor över hela vingården, grattis du får ett par skor.. Alltså jaha? Lixom visst det är tidsfödriv men spelet börjar verkligen bli tråkigt, 1år utan huvuduppdrag eller vad är det?
 
 
 


» Nattbus «

I fredags natt kom jag hem och var spel sugen så jag satte mig vid datorn och busade lite med mina nattuglor. Nätterna på SSO är rätt härliga faktiskt men oftast sover jag eller härjar någon annanstans så att jag inte kan sitta vid datorn då. Denna kväll lekte vi på Steves transport så den blev alldeles bucklig.. Stackarn det måste blivit dyrt på verkstaden. Sen hoppade vi på byns tak, människorna i SGB är vana vid det mesta, lite hovklapper på taken när man sover är ju ingenting konstigt eller?
 
 
 
 
 
Är ni uppe och spelar nattetid, vad gör ni då?
 


» Just nu «

 
 
Snart drar eventet igång :) Det är tema 2000 tal denna vecka så jag klär mig i truckerkeps, shuttershades, "adidas" och jeans med hål i. Min borskamrat heter Ingrid och är en ganska ny medlem i klubben :) Massa mys!
 


» Ni är så otroligt begåvade «

 
Ni måste se det här, alltså jag blir så otroligt imponerad av er! Den här bilden är helt jävla fantastisk. Saknar ord. TACK Aloma Sunson som lagt ner tid på att göra den här bilden, kika på videon så får ni se hur han gör. 
 
 
 


» Två uppdateringar efter «

Alltså ibland vet jag inte vad som händer med mig men idag har jag iallafall tagit ikapp dem senaste uppdateringarna. Jag har alltså sprungit runt i spelet med gula uppdrag utan att bry mig?! Alltså jag har inte kännt ett endaste sug efter att göra dem utan det är bara en jobbig grej. Ehm... Ge mig huvuduppdrag så att min motivation kommer tillbaka tack.. Och på grund av detta har jag ju inte heller skrivit till er om vad jag tycker om kommande hästar. Så här kommer en liten recension!
 
 
Dem ser ut att ha Quarter kroppen vilken jag fullkomligt ÄLSKAR. Och deras färger ser välarbetade och NYTÄNKANDE ut. Wow alltså jag finner inga ord för dessa hästar! Jag kommer inte bestämma mig förens dagen då jag står framför dem men just nu gillar jag den svart/vita väldigt mycket. Även den gråa fångar mitt intresse. Nu hoppas jag inte att dem är smetiga i spelet, alla vet ju att dessa bilder är rätt hårt redigerade.
 
Jag är så glad för jag har velat levla en till häst med Quarter animeringar!
 
Vill ni ha en och vilken isåfall?
 

 
 
 
 
 

» Nöjda bloggläsare! «

Jag bad er om blogg feedback häromdagen, det är så svårt att se om ens egen blogg är intressant eller inte. Det behövs ögon utifrån och vilka är bäst att fråga om inte er som läser den? Jag fick flera kommentarer och det är så himla skönt för alla ni som tog luft bland kommentarerna är jätte nöjda! Så jag fortsätter helt enkelt i samma spår. Det är ju himla skönt för som jag sa så bloggar jag om det jag gör i spelet vilket oftast handlar om klubben, er eller Jorvik vampyren. Jag är glad över att ni kommenterade och lät mig veta att ni är nöjda.
 
 
En guldstjärna till både er och mig! 
 

 
Jag har föresten fått några kommentarer om att jag inte presenterat vinnarna i min bloggtävling? Det gör mig ganska förvirrad för jag har skrivit tre ordentliga inlägg om varje person som vann. Så kikar ni bakåt i arkivet så hittar ni dem. MEN när jag var i Norrköping förra helgen så gjorde jag ju en liknande "tävling" men förklarade att det var på skojj och att man inte kunde vinna där. Ni får läsa inläggen mer nogrannt ibland tycker jag ;)
 
Klicka HÄR för att komma till kategorin bloggtävling.
 

 

» Måndag «

Godmorgon hurrni! Hur har er helg varit? Min har varit jätte bra men haft väldigt mycket att göra. På fredag åker jag tillbaka till gården i värmland för att jobba lite kan man säga så ingen lugn helg då heller. Jag har inte varit hemma och myst sen i april nu och min kropp börjar gå i strejk för jag ligger med en svullen och ond hals + ett tjockt huvud på det. Ni vet sådär as mosig? Blä!
 
Jag fick träffa Nina i helgen också, lyx! Har träffat drakar nästan varje helg nu på senaste. Bästa <3 
 
Jaja eftersom jag inte mår så bra så ska jag försöka ta det lite lugnt men jag har en hel del måsten att ta tag i. Vi får se när jag sätter mig vid datorn men jag har en del inlägg som jag vill skriva! :)
 
 
 
Hoppas ni är piggare än mig, ha en bra dag <3