» En hälsning från Jamie på UK servern! «

Har ju glömt att uppdatera er om min Jamie Discoson som lever på engelska servern. Jag hinner inte spela så värst mycket där men jag är på level 5 nu iaf. Sen kanske jag köper nån månad SR eller väntar tills det kommer nått erbjudande. Mitt svenska konto kostar ju ingenting utöver när jag köper SC då jag har lifetime så att lägga lite pengar på detta skulle ju fungera. Vi får se hur intresserad jag är då!
 
 
Hursom så vill ingen prata med mig, har försökt få kontakt med folk lite då och då men ingen är intresserad haha. Jag har inte köpt någonting ännu men ska börja samla lite JS så jag kan bli lite snyggare. Någonting jag tycker ska bli spännande är att komma så långt att man får en uppfattning om de största klubbarna osv. Det lär ju finnas större klubbar osånt som de finns hos oss. Servern verkar väldigt full då många rör sig i Moorland och Fort Pinta (kommer ingen annanstans just nu hehh). 
 
 
Något annat jag märkte är ju att Justin ser heeeeeeelt annorlunda ut. Han har blivit fulare tycker jag. Eftersom jag är på för hög level på svenska har jag ju inte sett honom på ett tag men såhär ser han ut iaf :)
 
 
 
Men annars kämpar jag på med uppdragen och levlar de banor jag har :)
 
 
 
 
Någonting jag har märkt på den här servern som är ganska kul är att folk blir skit sura om man rider på en väg och inte väjer för dom eller om man rider igenom dom. De skriker typ "WATCH OUT" Och "GET OUT THE WAY!" haha alltså jag blir paff varje gång. Skrek du på mig för att jag går här?! Wtf. 
 

 


Jadu, skulle de vara en GM som alla står i skulle de få panik cx

2015-06-06 // 18:14:02

Heejj,jag är på någon av dom engelska servrarna men kommer inte ihåg exakt vilken XDD. Men jag kommer säkert skicka post till Jamie från Dextra.😊

2015-06-08 // 18:51:46

Men jag är inte sr på den gubben. 😩

2015-06-08 // 18:53:42

Jag skulle gärna bli vän med dig.😁😁

2015-06-08 // 18:55:57

Välkommen till cupcake valley, hoppas du ska trivas :)

/Gun Mountainstorm

2015-06-08 // 21:53:36

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback