» Gubbisar! «

Morning! Jag vet inte om jag nämnt det men jag har ju väldigt stor tomt där jag bor och det odlas både det ena och de andra. Men jag själv odlar jordgubbar och får massor den här årstiden omnomom.. Satt precis på altanen och frossade jordgubbar med mjölk till frukost, perfekt efter morgonträning. Man blir ju så stolt över sina bubbisar när man kommer ner och ser ett tjugotal som blivit röda, så duktiga lixom! haha nejmen okej... 
 
 
Mina fina bubbisar, alltså älska när mjölken blir jordgubbsmjölk.. 
 

 
Hursom så kommer jag återigen gräva ner mig med min serie, jag är i världens serie bubbla just nu. BEROENDE av min nya serie verkligen, men det är ju tur det. Spelar knappt utan när jag är inne filmar jag typ, känner mig så tråkig mot mina drakar när jag kommer in och inte ska umgås men det blir bättre när allting lugnat sig. Hela trailern är faktiskt klar och uppladdad på youtube så nästa vecka släpps den.. PEPP.
 
Okej ska försöka sluta tjata om min serie och komma till något vettigt, jag funderar nämligen på att trappa ner inläggs mängden under sommaren eftersom jag inte har så mycket att skriva om. Gör hellre 1 ordentligt inlägg varje dag eller liknande. Tycker min blogg känns så tråkig just nu! Mer motiverande o göra 1 ordentligt inlägg än flera bara för att fylla ut och underhålla bloggen typ? MEN GUD JAG HÖLL PÅ ATT GLÖMMA.
 
 
Jag är så himla lycklig!! Jag har totalt fått två nya saker i skattjakten och mitt liv är fulländat med den guldiga kjolen. Alltså har velat ha den såååå mycket. I love it alltså, och tröjan e fin men haha ser naken ut. 
 
Vilket är ert favoritplagg i årets jakt?
 

 


En blå fiin tröja :3

2015-06-30 // 10:15:16

Asså gud, ge mig tröjan! Har själv bara hunnit få två saker då jag varit bortrest :/

2015-06-30 // 10:20:58

En ROSÄÄÄÄÄ fin tröja :3

2015-06-30 // 10:56:12

Jag har bara fått en aprikos rosa kjol, den är väl ok... Men har bara fått förra årets saker så...

2015-06-30 // 11:00:07

Min favorit är den du har på bilden fast i grönt :3

2015-06-30 // 15:22:55

Åhh har du fått jordgubbar?!! Lyllos! Vi har inte fått några än men de är på g. Längtar tills de är färdiga, då ska jag proppa i mig! :)
Asså jag har ju inte kört någon skattjakt så jag vet inte vad som är mina favoriter. Men den guldiga kjolen var ju cool. Tröjan var rätt snygg med!

2015-07-01 // 21:57:51

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback