» Dunken & Bunken, del 4 «

Här kommer då en liten mini serie jag gjorde i början på månaden för att ni skulle ha något att läsa medans jag är borta. Jag har skrivit den lite ironiskt, så det förekommer en del slang ord och små taskiga ord. Hästarna pratar med varandra men också med människorna men människorna förstår förstås inte vad hästarna säger.
 
Den handlar om Dunken och Bunken som är två ridskolehästar, de hittar ofta på bus och är döpta till Dunken och Bunken för att de levt tillsammans ända sedan de var små föl, de hittade redan då på en massa bus ihop och är världens bästa kompisar!
 

Detta har hänt: Dunken & Bunken surnade ihop på ridskolelivet och bestämde sig för att ge sig ut på prärien som de kallar det. De hittar en grotta de ska sova i men som är bebodd av en björn som är rasande för att de väckte honom! De lyckades fly och blev upptäckta av Sofie som ringde ridskoleägaren för att berätta vad som hänt.
 
 

 
 
Ja Dunken och Bunken trodde iallafall att de varit borta i flera dagar, sanningen var att de varit borta i 2 timmar och ingen hade ens märkt det förens de skenade förbi Sofie.
 

 
 
Claire blir nästan omkull gosad av de två knäpp hästarna, hon har inte en aning om vad de hittat på, men detta är vardag när man äger Dunken & Bunken så det är inte så mycket mer med det.
 

 
 
Oj såhär mycket har Dunken & Bunken aldrig uppskattat ridskolan! Ska de äntligen lugna ner sig med deras busande?
 

 
 
Men redan dagen efter har Dunken blivit rastlös i hagen, och come on ett LB program? det har han ju gjort 100 gånger förut...
 

 
Det var allt för Dunken & Bunken denna gången! Tycker ni att dom är roliga? Isåfall kan jag göra ett par avsnitt till när jag kommit hem från landet :)
 
Tack för statist hjälpen Vanessa Longheart! :) http://jorvikosa.blogg.se/
 



Hej där min lilla favoritguppy! Var har slutet på vår serie tagit vägen? :O
Dunken och Bunkegn äger för övrigt sönder! <3

Svar: Men ååh Doris!! <3 Vet inte, så svårt att få tiden just nu. Men åh vad jag saknar dig vart haru tagit vägen!?
Courtney Silverhill

2013-07-23 // 19:36:00

Jätte söt serie :D <3 Tummen upp :P

Svar: Tack! :)
Courtney Silverhill

2013-08-17 // 08:43:21

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback