» Gårdagens tävling och veckans planer. «

Godmorgon!
Igår tävlade laget mot Rainbowdragons igen, jag satt med Emlan under tävlingen och höll på att bajsa på mig av spänning, ibland såg man bara en stor prick komma farandes lixom. Såå spännande och roligt!  Jag tycker upplägget med Skördebyggden fungerade utmärkt, men vi lyckades inte vinna denna gången heller. Jag är såå himla nöjd med laget och deras resultat under veckan men ibland går det inte riktigt som man tänkt sig på tävling, men fan vi har roligt endå. Men jag måste verkligen säga att jag tycker SSO borde lägga ner mer tid på att få bort buggar från tävlingar, igår fick en i laget inte ens starta samtidigt som motståndaren. Blev omstart såklart. Sen vill jag verkligen få bort "snabb" buggen så att man slipper oron kring den. Och alla jävla fatal, förra tävlingen fick en person fatal från oss flera gånger och en annan fick hoppa in och köra istället, sånt skapar ju också irritation lixom. Men fan kan inte alla bara tjata ännu mer på support att de måste arbeta mer med tävlingar, buggar osånt?
 
Kommande veckor är det dressyr som gäller för laget, vi ska tävla den 21 oktober mot PinkBullets. Efter att ha haft kontakt med ägaren så har vi bestämt att vi delar av ridhuset för att få en läktare och en jämnare bana. Jag har nu gjort om vårt program och filmat om det så att de passar dem nya kraven. Ska filma om alla SD's program när jag hinner. Filmerna från tidigare är aas gamla haha, skäms lite. Nejmen. Här är nya filmen iaf!
 
 

 
Igår löste sig en sak som gjorde att jag inte kunde filma första scenerna till JV, så under denna veckan ska jag försöka få tid för filmning med ett par av karaktärerna. Jag har redigerat små saker som typ intro och små delar av första avsnittet men det är långt ifrån klart. Tack för att ni är så tålmodiga!
Så fort jag vet ett datum kommer ni få det.
 
Resten av dagen ska jag plugga o lite sånt. Senare sen blir det Wordscramble event med klubben.
 
Hur ser er dag ut? :)
 

 


» Diana

Min dag har väl vart sådär, var i skolan till 16:00.
Sen så kom jag hem, det är vad jag har gjort hittills.

Btw, jätte fint dressyrprogram :)

2014-10-06 // 16:32:12

Synd att ni inte vann. Men bra jobbat :) Bra att du iaf börjat filma lite till jorvik vampyren. Du kommer bli överraskad när det första avsnittet har kommit. Om det kommer på en Onsdag som det brukar göra så kommer överraskningen på torsdag. Har du nån aning? Mihihihi tror att du kommer bli glad iaf eller väldigt chockad också hehe. En ledtråd tid mycket mycket tid som läxor tar mycket tid. Om du fattar grattis fattar du inte grattis :) puss puss ha de bra :) ♥♥♡♥♡♥♡♥♡♥♥♡♥♡♥

Svar: haha jasså okej :) spännande! <3
Courtney Silverhill

2014-10-06 // 21:46:37

Filmen är bara svart ska den verkligen vara det??

Svar: Den är inte svart, du får nog prova igen ;)
Courtney Silverhill

2014-10-08 // 06:43:27

Okej tack

2014-10-08 // 15:33:48

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback