» Historien om Mary, avsnitt 3 «

Den här serien skrev jag för väldigt länge sedan nu men vill gärna visa er den.


Detta har hänt: Marys favorit häst Flashing Flipp har kastat av sin ägare Rebecca på en tävling, Nu vill Rebecca få Flippen utdömd och skicka honom till slakt och köpa en ny tävlingshäst. Mary tänker göra allt för att rädda honom, men Flippen har fortfarande inte kommit tillbaka sedan han rymde från tävlingen och Mary är riktigt orolig.

En dag har gått utan att någon hört eller sett Flippen, Mary har varit ute med sin morfar i skogen och letat efter Flipp men inte hittat ett enda spår.. Hon är livrädd att Flippen ska ta sig hem till stallet när hon inte är där och att hans onda ägare Rebecca skickar honom till slakt. Idag ska Mary rida lektion i ridhuset på en häst hon får låna av Steve en gång i veckan. Egentligen har hon ingen lust men hon har faktiskt en plan på gång.


 
Hästen Mary får låna till lektion en gång i veckan heter Munken och är en ganska gammal och slö häst som gärna inte jobbar i onödan. Lektionerna består mest av skänklande och smackande men Mary är lycklig endå bara hon får rida överhuvud taget!

När Mary rider lektionen kan hon inte sluta stirra på klockan, kan tiden bara gå så att lektionen är slut någon gång?


När lektionen är slut rider Mary i full fart (Eller ja Munken "full" fart) bort från ridhuset och upp till tävlingsbanan.

 

Väl framme försöker Mary memorera händelsen på nytt, vart hoppade han vilke håll galopperade han? vart är troligast att han tagit vägen?


 

Plötsligt ser Mary spår på marken, hon följer efter dem för att se vart det leder någonstans.


Spåren tar slut vid en sjö, Mary funderar på ifall Flippen kan ha simmat över sjön och bort mot skogen. Men någonstans i Marys huvud ligger tanken på att han kan ha försökt ta sig över sjön i ren panik och drunknat. Hon måste försöka fråga ut Rebecca ifall Flippen tycker om att bada utan att hon blir misstänksam mot Mary.


Nu börjar solen gå ner och Mary måste lämna tillbaka Munken i stallet, hon är redan försenad och anar att Steve inte är särskilt glad vid det här laget.

 

Mary tar sig sedan till privat stallet för att leta reda på Rebecca.
 
 

 

Det börjar bli sent och Mary vill absolut inte riskera ett utegångsförbud så hon går hemåt och fortsätter leta i morgon istället. Ont i magen med tanken att Flippen drunknat men någonting säger henne att han finns där ute någonstans..


 
Och vist har hon alldeles rätt. Han finns där ute, men vart?
 

 Nästa avsnitt räknar jag med att bli klar med på söndag! Tack för statist hjälpen Esmeralda Goldwood

Ja det är gammal blogginlägg som jag tidsinställer så därför det står lite saker som inte stämmer med nutiden haha. I morgon får ni nästa avsnitt! :)




Woow! :D längtar tills nästa del! :D stackars flippen och Mary :c

Svar: Den kommer upp snart! :) Kram
Courtney Silverhill

2013-06-20 // 21:27:30

Sv; Haha ja han ä knäpp :P

2013-06-22 // 20:45:39

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback