» Sneakydragons första klubbtävling «

Jag måste börja med att säga att det varit så otroligt roligt att följa den här klubben och se den växa. Att vara klubbens ridlärare är hur jävla roligt som helst, jag trivs som fisken i vattnet. Önskar dygnet var ett par timmar längre så man hade kunnat lägga ner ännu mer tid på spelet. Speciellt nu de närmsta veckorna som ni vet är sjukt pressade för mig.
 
Men hursom idag var Sneakydragons första klubbtävling och vi mötte inga mindre än Water roses. Nästan all tid jag lagt på spelet senaste dagarna har jag tillbringar i ridhuset, tränat och slagit mina rekord. Och idag var det dags! Hamnade i första gruppen och vart helt ofokuserad, krashar i första hindret och missar de kommande två.. Herregud vad arg jag blev på mig själv, vart tog fokuset vägen? Jag VET ju att jag kan denna bana.. Tror jag blev helt panikslagen först när jag hamnade med Alicia Starnight (inget illa menat, hon är ju grym det var därför haha) sedan efter första kraschen så jag missade de andra två.. Haha ja herregud. Men första klubbtävlingen ska man minnas eller hur? Jag skämdes verkligen..
 
Men trots min totala FAIL så var det otroligt roligt (när jag lugnat ner mig och lagt ner tanken på att ge datorn en rejäl höger). Stämningen var bra, vi hade roligt tillsammans, det är ju viktigast! Sneakydragons grattade och var glada för Water roses skull. De var otroligt fina när de körde ärevarv, riktigt maffigt de är ju så många! Så jag peppade igång ett ärevarv för oss också när de var klara. hehe.. Såg ju så kul ut! Nej helt klart en minnesvärd dag för Sneakydragons. Vi hade grym hejjarklack också! 
 
 
Tack Water roses för en riktigt rolig tävling, vi ser fram emot en revansch! ;)
 

 


Jag är en aning besviken, skulle komma och hejja på er och fotografera massa bilder men jag somnade hemma på soffan! Med spelet nästan igång! :'o

Svar: Oh noo! Tyckte de va konstigt att du inte kom. Jamen nästa gång :) <3
Courtney Silverhill

2013-11-04 // 11:17:26

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback