» Att ha event ifred. «

Förut hade vi våran kram mitt på Vingården eftersom det är vårat hem typ, det går typ inte längre. Har vi aktivitet och är i RH eller bara ute någonstans kommer folk fram och frågar massor med saker och blir arga om vi inte svarar eller ber dem att gå för att de stör. Jag förstår inte hur det kan vara så svårt att fatta? Står jag i en paddock med 8 medlemmar som rider och jag säger åt dem vad de ska göra osv. Så kan jag ju inte börja små prata med någon som undrar vad vi gör, om de får vara med, om de får vara med i klubben osv. Eller hur?
 
Jag har inget emot att man kommer fram och kikar och är nyfiken, för vi lyser det gör vi. Många ger oss söta kommentarer som att vi är fina, coola osv. Men majoriteten stör med en massa frågor som vi inte har tid o svara på. Det är inte svårt att kolla upp ägaren för en klubb, googla bara? Eller posta någon av oss som står där. Eve brukar ju tex på möten stå framför oss osv. Så inte så svårt o räkna ut vem som är ägare, eller på mina lektioner ser man att jag står i mitten, posta mig så vidarebefodrar jag till Eve.
 
Klart det är roligt för Eve när folk vill vara med i klubben men det finns många andra sätt att göra det på, vi brukar svara första personen som kommer kanske. Men tillslut blir det jobbigt och man får börja igga. Jätte trisst!
 
 

 


Jag tycker det är lite kul när folk kommer fram och är nyfikna och så, MEN när de börjar skriva att Eve är korkad för att hon satt en åldersgräns på klubben osv så ignorerar jag personen direkt, för jag kan inte vara snäll mot folk som beter sig så :/

Svar: Precis det jag menar :)
Courtney Silverhill

2013-10-16 // 12:20:22

Måste hålla med Haley där!
Jag kan heller inte vara allt för snäll mot andra medlemmar då de ska nedsätta Eve bara för hennes dumma åldersregel!
Annars är det väldigt kul att ha åskådare då vi rider runt som gul och svart! ;)

2013-10-16 // 14:05:22

vet håller med Haley det var inte snällt av spelaren som hade sagt så!;)

2014-01-23 // 21:50:48

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback