» Censuren «

Hej på er och tack för feedbacken från gårdagens avsnitt. Det är spännande va? ;)
 
Jag måste verkligen ta upp en sak som stört mig så sjukt mycket på senaste, censuren...
  • Censur av platser på spelet
  • Censur av namn på medspelare
  • Censur av spelets namn
  • Censur av vanliga hästtermer som att "Mocka"
  • Censurer av vanliga ord.
Ja SSO vässar censur filtret hela tiden, det blir bara värre och värre. Syftet är nog för att minska på bråken i globala tror jag, vad annars? Jag minns stallchatten, inte alls en massa tjafs. Såklart man red in någonstans och stallchatten hoppade igång och någon bråkade. Men alltså det var sällan. Man red runt ute i naturen med en känsla av att man var helt ensam, inget spam, bråk och tjafs i nedre hörnet. MEN jag blev jätte glad när globala kom, eftersom man kunde få hjälp i spelet när som helst!
 
När globala kom såg det ut såhär:
 
 
Ja syftet med globala uppfylls ibland, på tider då inte ALLA är inne. Men under rusningstimmar haha eller vad ska man kalla det? Så kan det vara kaos. Det är så många som skriver att man inte hinner med och ja det bråkas en del. Så ja SSO var väl tvungna att börja censurera? Men att censurera så mycket att det knappt går att prata med folk eller försöka hjälpa de som behöver hjälp med uppdrag osv. Ja då har det gått liiite för långt.
 
Så vad tror ni händer, kommer SSO fortsätta censurera så att folk slutar chatta eller kommer globala tas bort eller liknande? Hänger ens globala ihop med censuren? Det är iaf vad jag tror. Och ja är sjukt trött på censuren nu!
 
 
Egna tankar? Dela med er bland kommentarerna.
 

 



Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback