» Godmorgon! «

idag är det onsdag och uppdatering, taggade? Undra vad som kommer idag... Inget stort tror jag, men man vet ju verkligen aldrig haha.. 
 
Igår hade jag HELA dagen för SSO och idag är det helt tvärt om, känner mig lite bättre så jag ska prova på och träna igen eller iaf ta en promenad, Sedan måste jag plugga, hinna spela liiite efter uppdateringen och sedan göra mig i ordning för att käka med nåra kompisar. Så jag är så nöjd över att jag gjorde ALLT igår och tjänade en del cash och xp. Idag siktar jag mot att hinna levla innan uppdateringen iaf!
 
Igår vare så mysigt, levlade och gjorde dagliga med Eve utan stress, vi lixom bara var.. Annars brukar ja stressa för att hinna levla, blogga, fiska, aktiviteter ja ni vet. Nej så de var verkligen jätte härligt igår, tack Eve! :)
 
 

 
Chiara joinade oss vid fisket och sedan våldgästade vi nåras picknik haha :') Eller nej egentligen inte för vi frågade faktiskt om vi fick va me!
 

 
Haha detta var lite kul, när vi va klara med sprickor och fiske så bara följde ja efter Eve (hände en sak i klubbchatten) så jag tänkte inte så mycket på vart vi va på väg. Kommer upp på ett berg och ser en massa gula vänner. Åhå kul tänker jag och byter om till min klubboutfit också, och när vi stått där ett tag lite tysta så bah men vafan gör vi här? så jag frågar haha, och de är ju event!? hahahh såå jäkla lost. Jag tänkte lixom kul att vi råkade möta ett gäng sneakys i sin fina dress lixom.. Ah ibland alltså. Bäst är ni iaf <3
 

 



Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback