» De stora frågorna bland mina kommentarer. «

Tycker det är så himla roligt att jag har massor med kommentarer att svara på när jag loggar in här, men märker att en återkommande fråga är:
  • Vad filmar jag med för program?
  • Vad använder jag för program när jag redigerar?
Så jag tänkte svara på dom här också, det är nämligen såhär att jag använde mig utav programmet bandicam förut och tyckte det var ett jättebra program tills jag fick testa programmet fraps. Jag använder betalversionen av fraps och tycker det är så jävla grymt, det laggar i princip aldrig när jag filmar. Det finns en gratisversion MEN då kan man bara filma 30 sekunder i taget.
 
När jag filmat mina scener så redigerar jag i gamla hederliga movie maker, alltså inte LIVE movie maker utan bara movie maker. Det är enkelt att klippa klippen och lägga till texter, effekter m.m. Men det är inte omöjligt att jag kommer börja utforska andra program här då jag saknar lite effekter som skulle kunna göra att det ser ut som att det är kväll fast jag filmar på dagen etc.
 
Hoppas det är svaret på mångas frågor! Har ni andra frågor? Jag läser ALLA kommentarer och svarar på det som behöver svar. :)
 
 



vad är det för skillnad på Live movie maker och bara movie maker?? hur laddar man ned bara movie maker? Jag har Live movie maker....

Svar: Alltså jag tycker att live movie maker är knepigare att klippa i osådär, sen är det enklare för man kan bara trycka på youtube knappen så kan man ladda upp den där och de är lite knepigare med formaten i vanliga movie maker. Du kan ladda ner Movie maker om du söker på google, det är gratis. Men testa Live movie maker, du kanske gillar det. :)
Courtney Silverhill

2014-02-17 // 08:44:19

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback