» Angående uppdateringen och SSOs syn på årstider «

För det första, jag vill verkligen inte klaga på uppdateringar då jag alltid tänker att de gör sitt bästa. Men man kan väl få ifrågasätta lite? :)
 
Såhär såg gårdagens uppdatering ut:

Hejsan allihopa!
I denna veckas uppdatering har en stor leverans med kläder, skor, hjälmar, handskar och solglasögon kommit till Jarlaheim. Passa på att uppdatera din garderob med lite härliga vårkläder!

Nya kläder:
- Nu finns det senaste modet i Jarlaheim! Rid till klädbutiken vid torget i Jarlaheim och kolla in det supercoola Cupcake-setet.

Det urcoola Cupcake-setet.
Det urcoola Cupcake-setet.

Ny skomodell:
- Skobutiken i Jarlaheim säljer nu svarta moderna ankelboots. Dessa ursnygga boots är en del av Cupcake-setet och passar bra till såväl fest som ridning.

Ny byxmodell:
- Nu kan du klä dig i tights! På torget i Jarlaheim säljs nu färgglada tights med sockersött tryck och de är en del av det festliga Cupcake-setet.

Nya glasögon och solglasögon:
- Nu när våren närmar sig och solen blir allt starkare är det viktigt med ett par bra solglasögon. Den senaste leveransen med solglasögon till glasögonbutiken i Jarlaheim är fylld med trendiga och coola brillor. Sväng förbi butiken och kolla vilka som passar dig bäst!
 

 
"Passa på att uppdatera din garderob med lite härliga vårkläder!"
- Angående detta alltså, jag älskar att de gjort det möjligt för årstiderna då vi får snö om vintern och gröna ängar på sommaren. Men där imellan verkar nått gått lite galet. Alltså vår i januari? Denna uppdatering kunde de släppt i slutet på mars eller i början på april och då för att få oss lite gladare och tänka "Ja snart är våren här!" Men vår i januari i Sverige, nej tyvärr det är ju högvinter just nu haha..
 
Och jag undrar verkligen varför de tog bort snön så tidigt, minns inte att den åkte bort så tidigt förra året?
 
Har inget o klaga på egentligen, jag älskar nya kläder men tycker helt enkelt att uppdateringen blev lite malplacerad. :) Och grattis till den som har en klubb som heter nått med cupcakes eller så (om det går) för här har ni eran ultimata klubb klädsel! ;) haha..
 

 
Angående den omtalade hästön

- Ja det var då 14 veckor sedan och alltså 2 och en halv månad sen de kom ut med att de jobbade på hästön. Frågan är nu, när fasiken är den klar? Jag börjar få förhoppningar om att denna hästön är mer än det jag spekulerade i tidigare, alltså att man klickar på tavlan i stallet och skickar iväg en häst o betalar SC, sjukt simpelt alltså. Men eftersom de tar sån tid, kan det vara så att de är mer avancerat och får vi kanske hälsa på våra hästar där eller nått sånt? Riktigt farligt o få sånna här förhoppningar men ja, vad tror ni?
 

 
Mina tankar, nåra frågor eller tankar från er?
 

 


Läser du inte på facebook? Det står klart och tydligt att människor buggat sönder hästön precis när de visat halva hästön?

Svar: Nej jag är inte med på facebook sidan :)
Courtney Silverhill

2014-01-23 // 16:44:22

Samantha Crazydawn, vad pratar du om?
Inga människor har "buggat sönder hästön" och vadå att de visat halva hästön? XD

Star Stable-teamet tänkte prova hästön för några speciella användare, alltså inte för vanliga spelare, men det ledde tyvärr till konstiga buggar (som ingen annan människa bär skulden till).
De har inte visat nånting xD

2014-01-23 // 17:40:34

Jag har ingenaning...

2014-01-23 // 18:56:48

elr hue vad pratar du om?:-)
xDDD;)

2014-01-23 // 22:01:44

oj skrev fel på hue sry skulle skriva hur;)

2014-01-23 // 22:02:22

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback