» Bara sitter och ler. «

Tänkte att jag skulle berätta lite om helgen så jag sitter och tänker tillbaka och har ett leende över hela ansiktet. Det har varit helt underbart att få träffa några drakar, även fast man inte hann prata jätte mycket med alla. Det som är så mysigt när man är så många som "bor" i ett hus är att det alltid finns någon att hänga med, alla tider på dygnet ungefär. Jag var uppe 8 igår och städade och lagade frukost åt alla, tog inte lång tid innan jag fick sällskap av Amanda, Nina och Victoire som satte sig och spelade och småpratade. Så mysigt. Det blev pizza och några äggsmörgåsar till frukost och jag och Amanda bestämde att vi skulle halloween pynta frukosten så vi drog fram lite fina servetter och mysiga ljus. hihi.
 
Men vad har vi gjort under helgen? Kanske ni undrar. Jo fredagen så kom vi ju fram och när jag och Annie kom var Sture, Amanda och Haley där. Så vi kramades och spanade in varandra en stund. Sen pyntade vi huset med massor av spindelnät och spindlar, sminkade oss och inväntade nästa gäng. Jag och Annie gömde oss i en garderob med våra käpphästar så när de andra drakarna kom upp så stack vi ut huvudena på hästarna för att skrämma dom hahah.. Det var roligt, de vart lite chockade tror jag. Sen åkte några och köpte pizza medans jag och Annie förberedde eventen som vi skulle ha och några drakar spelade SSO, haha såklart ;) Sen vart det en kväll fylld av roliga events, priser och skratt. Vi hade bland annat: Skattjakt, resultattävling (poole bending med käpphäst), Karaeoke, Jeopardy, pumpa karvning. Vi höll på långt in på natten och jag avslutade kvällen på SSO till halv fem på morgonen, då hade jag vart vaken i ett dygn heh...
 
På lördagen var jag en zombie, hade sovit så dåligt. Dagen började med pannkaksfrukost och efter den karvade jag, Nina och Ellie pumpor. Aldrig gjort det förut! Glömde fota min pumpa också... Gjorde en söt vampyr pumpa. Åh hade velat visa er :( Sen gick jag för att sova lite till och drakarna handlade, nåra var kvar hemma och läste vampyrbok, sov, spelade? typ. När kvällen kom började alla göra sig i ordning igen, alla skulle sminkas, hår skulle fixas, kläder skulle på osv. Sen lagade jag middag åt alla, pizza omnom.. Och sen försvann en av Haleys katter, så alla letade i huset, skogen, runt grannarna ja gud vi vände upp oner på allting. Utan resultat.. Men tillslut hittades katten under en bil. Halleluljah <3 och festen fortsatte. Festen avslutades med Annabelle filmen som jag så gärna velat se men var alldeles för trött så jag gick o la mig vid typ 1? Somnade nog inte förens 2-3 heh..
 
Söndagen så gick jag upp tidigast, städade och gjorde frukost som jag skrev där uppe :) Innan det var dags för en riktig gruppkram (sneakyhug) och sedan ringde vi hem allihop. Snyft. Jag var hemma vid halv sju igår, och gud så skönt att sova i sin egen säng alltså..  Men jag längtar så tills nästa gång vi ses!
 
Dessa bilder får sammanfatta helgen lite:
 
 
Jag fick ett Nemo pussel av min fina Sture, detta lekte vi flitigt med <3
 


 
Kingen sov som en kung <3
 

 
 
Haha ni vet ju att jag egentligen inte vill visa bilder på mig själv, så ni får leva med att jag målar över ögonen ;)
 

 
Pannkaksfrukost <3
 

 
 
Jag och Amanda aka enhörningen <3
 

 
 
Haleys kattunge, alltså den heter SNEAKY awwww.. <3
 

 
 
Ja jag vill leva jag vill dö i mjölby! Alltså bästa potatisen.
Ni skulle hört mig när jag såg denna på vägen ner, gosh hahah...
 

 
En fantastisk helg helt enkelt. Tusen tack alla inblandade <3
Nu har jag massor att göra och jag är fortfarande såååå trött haha. Blir en lugn dag, i tofflor och med katt i knät. Och plugg.. Ses på SSO senare!
 

 


:D

2014-11-03 // 13:55:44

Nästa gång slipper ni inte mig! ;)

2014-11-03 // 15:51:38

Jag bor i mjölby ;)

2014-11-03 // 19:12:19

Asså du ser ju likadan ut på sso som på riktigt ju :O
Creapy! o.o

Svar: haha :D
Courtney Silverhill

2014-11-10 // 15:23:44

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback