» Har Jorvik vampyren fört dig och Kingen närmare varandra? «

 
 
 
 
 
 
Den här frågan fick jag i en kommentar av Diana, och jag tycker det är en fantastisk fråga så jag svarar på den här! När jag köpte Kingen var jag störtförälskad verkligen, han har sen jag gick med i SD varit min klubbhäst för att han är så fantastiskt snygg i gult. När jag sedan fick för mig att prova på det här med YT serier så ville jag ha en maffig häst som sticker ut. En häst som skulle passa i en riktig skräckhistoria, det var Kingen. JV blev snabbt omtyckt och YT kanalen blev (och blir) större för varje dag. Därmed blev Kingen en del av mitt varumärke.
När jag rider runt på Kingen på SSO och ser ut som jag gör i serien så känner folk igen oss, jag har också märkt att folk tycker väldigt mycket om Kingen. Kanske beroende på hur jag beskriver honom i min serie? Helt enkelt så är han min kompanjon, vi gör det här tillsammans lixom. Han är Courtneys häst med stort H. Men för att svara på frågan. JA Jorvik vampyren har fört mig och Kingen närmare varandra.
 

 


» Diana

Tack Nemo, betyder mycket att du svarade på frågan :)

Mvh Diana

2014-09-08 // 16:48:11

Intresting nej men hade aldrig kommit på en sån bra fråga själv.. så det var ju asbra att Diana kom att tänka på det :) puss ♥♥ ps min internet anslutning typ dampar ur... inte bra inte bra älskar dig Nemo glöm inte det plus kommer alltid ställa upp i jv om det behövs hehe jag kanske tjatar men hoppas att du inte stör dig på det :) ♥

2014-09-10 // 21:14:32

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback