» Nordic championships (haha eller nått) «

Ikväll går sista grenen i dem nordiska mästerskapen av stapeln och det är konståkning som står på schemat! Dem har ett antal rörelser som ska vara med men som dom ska sätta in i ett eget program, alltså kan dem göra dem i vilken ordning dem vill osv. Ska bli super kul att bedöma. Sista eventet innan jag åker också <3
 
Hittils har vi haft backåkning och slalom, lite nordiska grenar eller hur? haha vi tänkte nog bara kallt egentligen. Vi har streamat våra event och haft över 50 tittare samtidigt, så roligt att ni gillar det vi gör. Det är alltså Sverige, Norge, Danmark och Finland som är med och tävlar denna veckan.
Ikväll avgörs vilket land som tar hem guldet. Vad tror ni!?
 


Backåkning i Dinodalen
Dem fick 10 minuter att träna på att ta sig ner för berget. Sedan lottade vi ut en person från varje lag som skulle tävla i det avgörande åket. Vi lottade genom att ställa dom i en ring och sedan snurrade jag och blundade och Sture sa stopp, den jag pekade på fick tävla. Sedan hade dem 3 chanser på sig att bli nöjda med sitt åk.
 
 
 
 
 

 
Slalom
Vi började köra slalom i Moorland där samtliga tävlade i 10 minuter för att ta sin bästa tid. De tre bästa tiderna fick poäng till sitt land. Därefter red vi mot Apocalypse slalombanan där dem själva fick välja ut en tävlande som körde grupptävling mot de andra länderna, endast en chans hade dem på sig.
 
 
 
 
 
 

 
 
Ibland vill drakarna inte lyssna utan bara pussas.
 

 
 
Ibland vinkar dom istället för o lyssna.. Men dom är söta endå!
 

 


Kommer ni streama?

2015-04-29 // 18:56:39

Hej! Courtney, läs gärna mitt inlägg på min blogg om SK, Får gärna tas upp med era medlemmar på något möte eller något skype samtal,video eller något sådant. Snällt om ni sa det i en video för era fans och alla andra kompisar i videon <3 Love you.
appletreedenise.blogg.se ( Bloggen är inte så toppen just nu. )

2015-04-29 // 19:30:32

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback