» Nyheter från SSO :) «

Malin Gustavsson är grafisk designer, hon jobbar med bilder till Star Stables hemsida och grafiken som finns utanför spelet. Nu har hon något roligt att dela med sig av.

Hej Malin! Du har suttit och arbetat hårt vid din dator i månader nu, kan du berätta vad det är du sysslar med?

Hej! Självklart kan jag det, vi har länge varit uppmärksammade på att vår logtype (logga) är lite svår att jobba med. Så vi har efter noggrant övervägande bestämt oss för att byta ut den till en modern och mera lättarbetad logotype.

Oj! Vad spännande! Vad är det för fel på den som finns nu?

Jo, vad som är svårt med loggan, är bland annat att den är väldigt svår att trycka. Loggan har något som kallas för en gradient, det är när färgen går från rosa till vitt i l loggan. Det gör att det blir tusentals färger som ska tryckas för att det ska se bra ut. Den är också lite krånglig att skala ner. När man gör den liten så ska alla de färgerna in på en pytteliten yta.

Hur har ni tänkt när ni har gjort den nya loggan?

Vi har tänkt att vi vill förenkla samtidigt som vi vill att den ska kännas inbjudande. Vi har varit noga med att inte ta bort spelkänslan i vårt varumärke, det känner vi har varit väldigt viktigt!

Nu är jag så nyfiken, hur kommer den nya loggan se ut?!

Jag kan tyvärr inte visa hela just nu men här kommer en liten tjuvkik på hur vi har tänkt kring att ha en ikon som symboliserar vårt spel i loggan. 


Här kommer en liten tjuvkik på ikonen som kommer finnas i Star Stables nya logga!

Är det något mer du vill berätta om arbetet med den nya logotypen?

Vi ville behålla viktiga element från den gamla logotypen och samtidigt utveckla den så den känns ny och modern. Vi är därför behållit våra stjärnor, de är ju en viktig del av berättelsen om Jovik och vi heter ju trots allt Star Stable. Vi kände också att vi ville ha en sorts ikon i loggan, så vi tog vår ursprungshäst, det Jorvikiska varmblodet, ritade av huvudet och adderade en härlig man som rör sig i vinden!

Tack Malin för att du delade med dig. Vi ser fram emot att få se logotypen snart!
Tack själv! Ni får hålla utkik här på nyheterna nästa vecka, då kommer vi kunna visa hela skapelsen!
 




» Poa

Är det hemsidan?

Svar: Ja! :)
Courtney Silverhill

2015-04-24 // 13:43:49

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback