» Valborg! «

Idag är det valborg och självklart regnar det. Jag har massor att göra idag, åker i morgon så måste packa till både mig och katten, hämta resväska på vinden samt leta fram kläder som jag ska ha på nästa resa och tvätta dem. Sen måste jag städa så det ser fräscht ut när man kommer hem igen, handla måste jag hinna med och ikväll ska jag fira valborg. Jag har såklart erbjudit mig att hjälpa till massor som vanligt så jag måste förbereda inför det. Men blir tidigt hem i säng igen för i morgon bitti åker vi! Ikväll kommer det ett inlägg med instruktioner till min bloggtävling så läs dem NOGA så ni inte missuppfattar någonting. 
 

 
Igår gick finalen av stapeln i dem nordiska mästerskapen. Efter en lång och tuff konståkning valdes Sofia Goldknight i finland ut som bästa åkaren, Norge vann bäst klädsel men trots det kammade Sverige hem vinsten. Sverige tog även hem guldet i dem Nordiska mästerskapen 2015. Stort grattis!
 
 
 
 
Denna veckan har varit fantastisk, så roligt när folk är så engagerade och pepp.
 

 
 
Efter finalen fick jag springa på möte med tävlingslaget, här är min grundar klädsel! ;)
Längtar tills jag ska börja dra igång laget igen, vi har haft lite semester nu ett tag.
 
Hur firar ni valborg?
 

 


Alla kollar vell på en brasa hoppas jag.🔥

2015-04-30 // 11:16:26

MÅÅÅSTE du åka❓😭

2015-04-30 // 14:54:10

Jag firar Valborgsmässoafton med att gå till majbrasan/majelden (eller säger man Valborgsmässoelden?) och så ikväll ska jag vara där med Josefine Sleepystone (min irl bästis)!

Kram på dig <3

2015-04-30 // 15:12:09

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback