» Det är dags att gå vidare, vi ses på weebly! «

 2013.06.10 - 2015.08.21
 
Det är med en väldigt lustig känsla jag skriver det här inlägget, det känns om ett så otroligt hastigt beslut. Men jag skippar nedräkning och känslomässiga inlägg om hur mycket jag kommer sakna det här, för till stor del är det en befrielse att flytta och stå på mina egna ben på weebly, släppa en del av bloggpressen och göra någonting helt nytt. Men jag har drivit den här bloggen från noll och upp till 500 läsare i två år nu, klart att det känns konstigt.
 
 
Hemsidan är färdig, jag kommer såklart arbeta med den kontinuerligt i framtiden och uppdatera flikarna. Bloggen kommer uppdateras men inte lika flitigt som jag gjort här de senaste åren. StarStableSverige kommer finnas kvar men jag kommer inte uppdatera här, utan ni får läsa vidare under blogg fliken på min nya hemsida. 
 
Utöver det får ni som sagt följa mig på instagram där jag uppdaterar flera gånger dagligen.
CourtneySilverhill_Official
 

 
Okej då var det dags, dem sista raderna på denna bloggen någonsin. Det största tacket ska Evelina Silverknight ha som hållt bloggen snygg. Tusen tack till er som följt mig under den här tiden, ni är fantastiska. Tusen tack för all respons och stöd ni givit mig, jag hoppas att ni flyttar med mig till weebly. Det här känns helt sjukt alltså. KLICKA HÄR FÖR ATT FORTSÄTTA FÖLJA MIG.
 
CourtneySilverhill.weebly.com
 

 


Kommer ALLTID kika in på denna blogg och läsa gamla inlägg. Såklart jag kommer följa med dig till weebly! ❤️

2015-08-21 // 18:49:15

Kommer att sakna din blogg men det är klart att jag kommer att följa med dig till weebly!! <3

2015-08-21 // 21:06:04

vad synd kommer sakna starstablesverige... Men jag följer med dig som din trogne känare till weebly! ;)

2015-08-22 // 19:11:33

Nej! Jag kan inte kolla in din weebly blogg genom telefonen och har försökt! ASSÅ!! Vrf skulle du ens flytta?! ASSÅ!!!!!! JAG ÄR SKIT ARG!! Kommer aldrig mer prenumerera eller följa dig någonstans! Flytta tbx eller tappa massor av följare!! -.-

Svar: Då får du vara arg :)
Courtney Silverhill

2015-08-23 // 18:39:29

Anonym från sso det är så att på nemos weebly så står det så här (kopierat från hennes weebly)Jag kan heller ingenting om koder och design på blogg.se och har alltid varit beroende av Evelina Silverknight, att köpa en ny häst blev ett projekt för att jag själv inte kunde lägga in länken i menyn. Här kan jag göra allting själv och det kommer inte kännas lika rörigt längre. Även om jag har älskat att blogga så är det tyvärr det enda alternativet jag kan tänka mig att välja bort just nu. Redigeringen brinner jag för, klubben är enda anledningen till att jag finns kvar på spelet och min nya instagram är så otroligt enkel att uppdatera. Det enda tidskrävande som återstår är helt enkelt bloggen och så fick det bli. Det har Nemo skrivit som första inlägg på weebly och du borde nog uppdatera din webbläsare jag tror det är den som strular.OBS till nemo den text jag kopierade var för att förklara varför du inte bloggar här längre!

2015-08-25 // 20:12:57

varför la du ner den här bloggen Nemo :( :( :( :(

2015-08-26 // 13:13:59

Isabella läs på hennes nya blogg så får du reda på svaret

2015-08-27 // 16:49:40

Synd att du lämnade bloggen men e glad för din skull och jag kmr följa dig xD

2015-11-13 // 20:08:04

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback