» Valentine «

Kärlekens dag. Ja egentligen är den väl rätt fjantig, man ska ju visa uppskattning och kärlek för den man tycker om endå. Men jag gillar faktiskt alla hjärtans dag! idag blir det bara hemma med god mat och melodifestivalen, inget krångel. Jag tog en lång sovmorgon och känner mig helt slut men ska ta en dusch och vakna till. Jag vet inte hur många som var aktiva i global igår kväll men jag hade jävligt roligt där haha.. Sålde både Sture och Berit för kameler och JS. Sålde även Sneakydragons och amandas mjäll.. Blev dock återköp på Sture så fick hem henne i brevlådan samma kväll. Även klubben blev återuppköpt så det känns faktiskt bra haha. Berit är dock såld och jag tror jag kommer sakna honom lite, kanske.. Hursom så hade jag jävligt skojj och fick med mig hela globala i auktionen. Ni är fantastiska och så härliga, massa kärlek. 
 
Usch jag är så arg just nu. Men vill inte sprida negativitet här just idag så jag kan förklara allting för er i morgon istället. Hållt på det här så länge men nu är det nog. Skit ska skit ha!
 
Vi hörs i morgon tror jag, vet inte hur mycket jag kommer kunna sitta vid datorn idag <3 
 
 


Hahaha ja, jag köpte Amanda för 23 lila elfanter sen är man borta i 2 minuter så har Renata sålt henne till Sasha.nänä inte okej 😂 första, andra, tredje, SÅLD!

2015-02-14 // 11:08:20
» Emlan

NEMO! Man kan faktiskt inte sälja något som inte tillhör än själv, endast jag har tillåtelse att sälja Kim! Jag försökte en gång men det enda jag fick i bud var ett äpple.. :(

2015-02-14 // 14:04:07

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback