» Fredags feeling. «

Det är svårt att få till en fredagsfeeling när man iprincip bara varit hemma hela veckan. Men jag ska börja göra mig i ordning om en stund och sen ska jag på middag. Kommer alltså inte spela mer idag och i morgon blir det antagligen sovmorgon och kanske hittar på nått skojj på dagen. Men ska försöka kika in här och säga hej osådär. Min blogg är nästan alltid "oaktiv" på helger eftersom jag inte vanligtvis sitter vid datorn så mycket då, det räcker med att jag sitter mycket på vardagarna. Hursom så har jag nästan hunnit klart med söndagens avsnitt så det känns skönt. Jag har även fått till streamen nu så det är mycket bättre kvalite! Sugen på att levla och streama men det blir nog inte förens på måndag igen. Vad gör ni denna fredag?
 


Bilder från gårdagens event.
 
 
 
Drakhästarna släcker sin eld i Jarlaheims fontänen.
 
 
Min dröm om frieser som klubbhäst fortsätter ;)
 

 
Idag fyller underbara Nina Bunnystorm år! Hade så gärna varit där och firat henne tillsammans med drakarna. Men det får bli en annangång, SNARAST!
 
Klicka på bilden för att komma till Ninas blogg.
 

 


Jag ska logga in på Starstable och kanske ladda ner The Sims 3 Leva Livet (Jag tycker Sims 3 är bättre än 4:an...) Har nationella prov på Måndag och Onsdag så min lärare sa: Ta det lugnt i helgen... Det är det jag ska göra, använda datorn och redigera videos och kaaaanske lite böcker... XD

2015-01-30 // 17:33:55

Har varit på stan med mina kompisar :D

2015-01-30 // 17:39:29

Fyller år den 31

2015-01-30 // 18:49:07

Januari! Grattis till Nina! :D

2015-01-30 // 18:50:58

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback