» Tid för klubben! «

Hej!
Vad roligt att ni gillade gårdagens avsnitt. Hur mår ni idag? Jag har varit i skolan fram tills 16 och nu håller jag på o förbereder kvällens event, idag kör klubben igång och jag tänkte tillbringa kvällen till den. Förbereda event, planera tävlingar osv.. Ska läsa igenom min brevlåda också. Ja massa fix helt enkelt!
 
 
 

 
Jag vill även klargöra en liten sak. Igår kom det fram att det finns en person på min igg lista på SSO. Och ja det är jätte tråkigt och jag har inte gjort det för att göra någon ledsen men jag kände att jag inte hade något val. Personen har försökt kontakta mig irl på flera sätt vilket är det enda skälet till att man överhuvudtaget hamnar där (om man inte är riktigt otrevlig och hotar mig såklart).. Jag skulle aldrig ignorera någon som tycker om mig om det inte vore för att personen även vill ta reda på min identitet. Det tycker jag INTE om och det vet ni. Har klargjort det i både inlägg och filmer. Anledningen är att jag helt enkelt vill hålla mitt privatliv utanför SSO, nej jag är ingen mördare, nej jag tycker inte att jag är ful och NEJ jag skämms inte över att jag spelar spelet. Men jag är "igenkänd" på ett spel och inte för något jag gjort i verkligheten. Jag skulle ALDRIG lägga till ett fan på FB eller instagram osv. Och ingen i min närhet vet om att jag skriver om spelet eller gör serier och så vill jag att det ska förbli. Kan ni acceptera detta så kommer ni få se mer av mig och Jorvik vampyren. Men gör ni inte det och jag får fler som försöker kontakta mig, ja då kommer den här bloggen och kanalen att försvinna. Så enkelt är det.
 
Men nu är detta endast EN person och det är jag så tacksam över! Det är helt otroligt att jag aldrig under min speltid behövt lägga fler personer på den listan (fanns en till person förut dock).
Ni är fantastiska och ni behöver inte ta åt er, så länge ni respekterar mig.
 
För er är jag Courtney Nemo Silverhill och ingen annan.
 




Jag mår bra idag! Men asså seriöst, kontakta dig irl. Varför ens? Fattar faktiskt inte riktigt varför den personen gjorde det. Om jag nu på nåt sätt hade fått reda på din identitet så hade jag verkligen inte kontaktat dig, dels skulle jag inte våga, dels skulle jag inte få ut nåt av det utan typ bli iggad eller så. Det får inte bli fler personer som gör så, då vet jag inte hur jag ska leva. Du är en del av min vardag, en del av mitt liv. Jag vill absolut inte förlora dig! Jag blir glad av att se på jv, se dina andra youtube videor, din blogg. Bara att höra din röst gör att jag mår bra. Vet inte hur jag ska leva utan dig, kan inte tänka mig hur. Om du la ner bloggen och yt så skulle det kännas som att typ nån i min släkt eller nån vän skulle dö! Så jag hoppas att människor förstår att de inte får ut nåt från det och att det bara är dåligt och dumt, både mot dig, sig själva och alla vi som älskar di. Och jag älskar dig! Puss o kram din lilla banan!♥♡♥♡♡♥♡♥♡♥♡♥

Svar: <3
Courtney Silverhill

2015-01-05 // 19:36:13

Jag mår ganska bra är sjuk. Och jag respekterar dig,och jag är också som du om det inte är med klubben, alltså allvar kontakta en irl? Hur dum kan man va?! Men jag håller med dig är också sån, jag hatar värnplikten och ge ut min ålder och vart jag bor och sånt för andra. Så dom är ju helt herre Gud kan inte säga det xP Alltså man år ju helt knäpp när man försöker kontakta en irl! Men hoppas det inte händer igen och så händer om man gör så! Men ha ett bra nytt år världens bästa Nemo!(Tänk om man sa NemoDemo?)

2015-01-05 // 21:32:23

åå vad tråkigt att höra<3!
hoppas att det löser sig nu :)
jag mår bra :)
åå vill verkligen se mer av både blogg och jv så att hoppas att personen slutar och att inte fler börjar:/<3
vi ses finaste nemo!!:D <3

2015-01-06 // 00:44:59

är du helt hundra på att du inte är en mördare? o.o

Svar: hahah vem vet!? :O
Courtney Silverhill

2015-01-06 // 11:47:10

Nemo vad heter du IRL, hur många år är du, vart bor du!!??

Haha skoja XD

Jag hoppas att de personerna som frågar sådant slutar, själv hatar jag när folk frågar sådant (fast min blogg är inte alls stor, kolla gärna in den)

Du skrev ju Courtney Nemo Silverhill i slutet, hade det inte varit coolt om man kunde ha andra namn i spelet! O.O
Älskar dig jag är ditt största fän, när jag fick en auto av dig blev jag så himla glad att jag inte kunde sova när jag skulle gå och lägga mig (Seriöst, jag låg uppe hela natten)XD
We all love you Nemo!!! <3

2015-01-06 // 21:19:04

Nemoooo!!! Jag älskar dig! Du är en av mina största fän! Är på server 2 men när jag kommer till server 1 vill jag GÄRNA träffa dig!! :D

Svar: Hihi hoppas vi ses!! :)
Courtney Silverhill

2015-03-20 // 15:52:29

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback