» Ingen nollställning? «

Alltså jag finner inga ord just nu.. Det står ingenting om att de nollställt resultaten efter förra veckans snabb bugg. Är dom allvarliga? Har dom gjort det men glömt att skriva med det i nyheterna? Jag hoppas det. Jag mailade ju in efter att jag upptäckte buggen. Jag körde då baronessans hoppbana 1 en gång och hamnade direkt från plats 5 till plats 1 på bäst någonsin. Insåg att något var galet och kollade mina stats på min häst. Mailade SSO teamet och bad dem ta bort min tid och skickade all info och bilder jag hade kring buggen. Fick SC och ett svar snabbare än någonsin.. Otippat.. Men alltså hoppas dem att det ska vara glömt nu eller? Folk sitter just nu och pumpar in pengar från dessa banor för att dem missbrukat buggen, inget fel med det egentligen då buggen kommer av sig självt. Men jag slutade efter att ha provat en bana till på vingården och en grupptävling med Sture för att testa hur snabb jag egentligen var. Anledningen? Jag ville inte få ett rykte med tanke på att jag har två bäst någonsin tider sedan innan. Jag är inte guds ängel, jag hade gärna kört ett varv runt hela jorvik och tjänat in pengar. Men ligger du i toppen med flera sekunder före ja då får du ett rykte så är det bara och jag suckar mest när jag ser sånna tider. Jag menar hur kul kan det vara att vinnna om man inte gör det sportsligt? Inte alls.. Dem enda JS jag tjänar in är från uppdrag och de banorna jag har bäst tider på, jag behöver dom pengarna.. Jag hoppas innerligt att de nollställt så att jag kan gå in och ta tillbaka mina tider sen eller i morgon. Men just nu känns det kört. Jag själv tävlar aldrig i championat, jag är aldrig "ledig" vid dem tiderna utan de händer nångång i månaden kanske. Men kan tänka mig att ni som tävlar mycket stört er på folk som tävlat med buggen även där. Jaja vi får hoppas och se att SSO teamet gjort sitt jobb och nollställt.
 
 
 



Jag är också irriterad!
Jag kan inte spela för att den säger något men mitt internet men det är som det ska. Kolla min blogg så ser du vad jag menar. Så jag sitter och spelar Alicia i stället.
Detta har varit i 1 vecka nu och skickat in 2 gånger om detta och inget svar!
Man blir ju febannad!!! (stavning :P)

Svar: Men guud! Har du fått svar nudå? <3
Courtney Silverhill

2015-03-04 // 15:57:33

Asså den där buggen har hänt för mig med. Eller jag tror att det är samma, liknande iaf. Men min häst blev typ helt okontrollerbar. Skulle köra en tävling men kunde typ inte styra så det gick inte så bra. Men jag var ju inte lika smart som du och kontaktade support. Jag fick såklart bäst nånsin när buggen kom upp under tävlingen och var lite glad för att jag fick en maasa viktiga js men samtidigt lite ja du fattar, liksom det var ju buggen som gjorde att det gickbra inte jag. Men jag har nästan slutat köra championat nu. Jag har nästan aldrig tid och sen är det många som laggar och använder buggar så de vinner och man har ingen chans, det är ju inge kul.
puss o kram o god natt även om det säkert inte är kväll när du ser kommentaren. <3 ♥♥♥♥

2015-03-04 // 22:40:56

nej, inte än. asså orkar inte mer. Allting är dåligt för mig nu.
Och ingen som jag kan fp hjälp av.

Svar: Men vafan.. Jag förstår dig! :(
Courtney Silverhill

2015-03-06 // 14:19:51

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback