» Jorvik vampyren blir ännu mer försenad «

Usch det är så jobbigt när jag ligger efter men jag har så otroligt mycket att göra just nu. Jag började på avsnittet igår men jag står just nu vid ett vägskäl i serien där jag bestämmer hur det kommer sluta och jag har verkligen inte bestämt mig ännu, har tusen olika ideer i mitt huvud. Så jag måste ta tre djupa och sätta mig ner och skriva manus till resten av avsnitten innan jag kan fortsätta. Jag vill inte göra ett avsnitt nu där jag gör "fel" val och ångrar mig sedan. Hela helgen är jag SÅHÄÄÄÄR JÄVLA UPPTAGEN så jag får ta nästa vecka till en JV vecka och göra det bästa jag kan för serien. Jag älskar min serie och skulle tycka att det var sjukt jobbigt om jag ångrar mig och tex. dödar någon jag inte vill eller liknande. Ja ni förstår ju, tänk om jag får för mig att mörda allihopa för att jag är stressad och trött!? herregud haha.. Nejmen jag ska komma back on track igen och göra resen av säsongen helt lysande. Tack för ert fantastiska tålamod :) STOR KRAM
 
 

 


Ta den tiden du behöver <3 kram

2015-03-14 // 07:46:36

Vi förstår dig, det skulle ju vara hemskt om courtney dog mitt i hela skiten xD Jag menar inte att din serie är skit utan det var endast menat som ett skämt:)

2015-03-14 // 09:05:48

JV är jättebra :D Du är väldigt duktig med den serien och fortsätt att vara det. Stressa inte, ta den tid du behöver och lite mer om du vill. :)

Svar: Tack!! :) <3
Courtney Silverhill

2015-03-14 // 14:20:40

Ta den tid du behöver. Du är inte mer än människa!

2015-03-14 // 19:25:20

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback