» Ni är inte oskyldiga «

Godmorgon på er, äntligen fredag. Jag har tagit lite sovmorgon och skulle egentligen ut och träna och säga hej till hästarna nu på morgonen men någonting drog mig in på SSOs instagram för att luska vidare i detta. Okej hold your horses nu kommer mina åsikter falla här på bloggen. Jag saknar mitt gamla starstable, utan alla buggar och utan allt hat. Livet i klubben, på bloggen och på YT kanalen var en dans på rosor och vi hoppade på rosa fluffiga moln. Nejmen ni förstår vart jag vill komma. Då man kunde känna att supporten faktiskt gjorde allt dem kunde och hjälpte dig om du hade frågor eller åsikter om spelet eller spelare. Nu kan personer leta upp din identitet och stalka dig på dina privata sociala medier, skapa konto efter konto och ge än kalla kårar och ont i magen. Hur många av er vet vad jag heter i förnamn? Nej just det, jag har aldrig sagt det till er.. Efter två månader fick jag när jag påpekade att jag mailat flera gånger och bett om hjälp när jag fick svar angående en jävla bugg (som de såklart kastar sig för att svara på då det handlar om spelet och inte spelarna) att "Vi ska kolla upp våra chatt loggar". Det var typ som att "Vi tänker inte hjälpa dig då detta inte har med vårt spel att göra". Jag kommer troligtvis aldrig få höra någonting om det igen, alls.. När jag fick höra att 500 peroner blivit bannade på server 1 tänkte jag bara, alltså nu har supporten slagit i huvudet eller så har Maria snubblat på sitt tangentbord och råkat banna alla (hur man nu gör för att banna folk). Men det visar sig vara 20 konton som alla hävdar att dem är oskyldiga. Alltså helt ärligt, klart dem inte bannar folk i 10 år som är oskyldiga, lyssna inte på allt som skrivs. Nu vet jag inte anledningen till att alla dessa personer är bannade men jag har sett vad som skrivs på instagram.
 

 
 
En "oskyldig" person har alltså deltagit i en SC tävling, detta kan vara en bloggtävling som vem som helst som har en blogg håller i. Personen vinner och ger glatt ut sina kontouppgifter. Redan här har du gått emot Starstables regler då ditt konto endast är till för dig själv och ingen annan. Personen som höll i tävlingen snor sina föräldrars (?) kontokort och betalar in en massa SC till vinnaren. När föräldern (?) upptäcker detta är dess pengar kopplade till ditt Starstable konto och ingen annans. DU får skiten för det, såklart! Det är inget konstigt med det, håll er borta från tävlingar som innehåller SC och liknande. Har ni någonsin sett en SC tävling på min blogg? Nej just det. Guds bästa barn har ni här, nejmen allvarligt jag vill inte ha era konto uppgifter.
 
Gäller det att en person köpt SC i gift och fått en kod att ge till en person så kopplas koden till ditt konto och inte heller där är du oskyldig. Om du möter en bankrånare i en gränd som ger dig pengarna den rånat för att rädda sitt eget skinn. Ja är du dum nog att ta dem så är du medbrottsling helt enkelt.
 
Detta är dock inte lätt att förstå om man inte är i min ålder då tex. Så SSO borde gå ut ännu mer tydligt med sina regler. GÖR EN FILM som är kul att titta på där man får lära sig om spelet och vad det kan ge för konsekvenser. Hör av er till mig Star stable så kan jag hjälpa er med det haha.
 

 
 
Dem som blir avstängda för att dem använder program som finns på datorn, alltså det kan ju vara så att man delar datorn med ett syskon som spelar mycket och man har flera användare. Då skulle ju ett olagligt program kunna rulla i bakgrunden på datorn utan att man vet, tror jag? Men annars så känns det hur skummt som helst att SSO skulle hitta på någonting sånt. Jag vet att Supporten kan vara pain in the ass men dem är inte djävulen som hatar sina spelare, vi får dem att gå runt och tjäna pengar.
 

 
Sedan vet jag inte vad det är för anledningar då alla är "oskyldiga". Men jag tror faktiskt att väldigt få känner till SSOs regler. Och eftersom att MÅNGA visar sån låg tilltro på supporten så känns det på ett sätt tryggt att dem sätter ner foten och bannar folk. För just nu känns SSO som en dålig skola där alla får göra vad fan dem vill för ingen av lärarna orkar bry sig och sitter och sover på lektionerna. Det finns så mycket idioter på starstable, ursäkta mig. Så ja nu kanske folk slutar tro att ingen ser dig när du trycker ner någon eller ber om personers uppgifter. Tänk om en eller flera av personerna är en hackare som förstört fleras konton? Oså sitter folk och skriver att support borde hänga sig, att dem är äckliga och att dem inte förtjänar att leva.
 
Jag tror helt enkelt inte att de som är bannade är oskyldiga, men att stänga av spelare i 10 år utan att ge anledningar direkt utan istället ladda upp en tårta på instagram. Så jävla SSO supporten i ett nötskal. GÅ UT MED DET ORDENTLIGT ISTÄLLET. Lugna stormen inann den kommer, det borde dom lärt sig för länge sedan. Jag är trött på att dem är så tröga och hemliga hela tiden. Gör instagram/facebook uppdateringar där ni förklarar lite vad ni arbetat med i veckan och lägg upp information DIREKT när det dyker upp problem eller liknande. För när folk tror att dem bara sitter på rumpan hela dagarna och stänger av spelare för att det är kul, ja då går det käpp rätt åt helvette. Att alla dessa problem eskalerar just nu också när Alicia online byggs upp, ja det bådar INTE gott för star stable online tyvärr.
 
 
Jag älskar spelet och kommer nog alltid att göra det. Men just nu vill jag bara lägga ner allting och låsa in mig med klubben och arbetet med den, events och glada människor. Jag verkar inte ensam heller. Kolla hur mycket vi klagat i dem senaste avsnitten med Kims uppdrag? Kolla runt på större SSO bloggar.. Som jag såg att någon skrivit, SSO spelar inte spelet själva och märker troligen inte hur buggat spelet är. Stäng ner i 1-2 veckor och fräscha till spelet och jobba med buggar. Det tror jag är lösningen.
 
Star stable har mens
 
 
 
 

 


Jag hoppas inte jag bör avstängd :c Jag har inte gjort nåt men endå. Fyller ju liksom år om 3 dagar liksom 😒

2015-03-06 // 15:10:58

Blir*

2015-03-06 // 15:11:20

Jag tycker du har så rätt Nemo! Du är bäst!

2015-03-06 // 19:41:37

Kan du inte göra en sådan video ändå? :) x)

2015-03-06 // 20:02:27

Så bra text !!

2015-03-07 // 08:10:37
» Molly

Jag hade tappat sso känslan i julas och sen för varje vecka mer o mer men nu har jag tappat hela sso gnistan!

2015-03-07 // 17:13:59

Ja, 10 år är lång tid, och istället för att ge direkta anledningar så laddar de upp en tårta på IG! Det är som att de är glada över att de där personerna är bannade. Men jag tror att de förtjänar 10 år, de har nog brutit ganska många regler... Och 650 konton låter lite orimlight, 20 låter mer rimligt. Åhhhh, saknar det gamla SSO sååå myckeeet! Har spelat ända sen bara server 1 fanns. Då var det inga buggar alls.

2015-03-07 // 19:40:27

Hej Nemo! Kag läste allt (ungefär…) men, kag har aldrig deltagit i en sc tävling av väldigt många själ, här är tre av dom :
1 jag årkar inte hålla på och tävla om sådant, man kan spara eller köpa för en själv och man ska inte behöva sc från andra
2 Vill inte het ut konto uppgifter
3 Det är mega många som deltar och det är bara 1 som får priset! Så varför delta då?
Det var allt! PS… DU är bäst! ;D

2015-03-08 // 18:08:08

Asså du är bäst du har gort att jag har börga rida min friser det är ju så bra du din blogg är den första blogg jag gillar att läsa var ge morgon/. Vill också spela på server 2

Svar: Aww tack :) jag är på server 1 airstar. Kram
Courtney Silverhill

2015-03-09 // 18:45:42

Jag minskar också mer med starstable. Men i vinter kommer jag nog spela lite, men spelar mest minecraft... Det finns väldigt många hackare. För ett tag sen så hade nån gått in på mitt konto (på hemsidan) och bytt lösenord!

2016-06-22 // 07:24:25

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback