» Tävling mot Silvergladeknights i Dinodalen «

Igår tävlade tävlingslaget mot Silvergladeknights på dinobanan. Det var jätte roligt och vi hade totalt 12 starter, personerna i laget fick alltså möta två olika personer på två starter. Drakarna levererade och vi tog hem vinsten. Det var jätte skojj och trots den svåra banan så red drakarna helt felfritt. Silvergladeknights kämpade på och var super trevliga att möta. Alla var sjukt snabba på att acceptera och lämna grupper osv vilket gjorde det jätte smidigt. Stor tumme upp till den klubben! :)
 
 
 
 
 
 
 
Nästa måndag är nästa tävling, vi har tävlat riktigt mycket denna månaden men det blir den sista innan apriltävlingarna. Tror dock den månaden blir ganska lugn och maj blir helt ledig då jag är borta mycket men har endå jobb till laget minsann ;)
 



Ååhh det var jätte kul att möta er med★ Ni var jätte trevliga att möta och hoppas det händer igen, och hoppas i dressyr då HAHA , är med i dressyrlaget men hoppa bara in igår. Ni varnog den bästa klubben jag mött så 5 stjärnor till det ★★★★★ Ha det bra och hoppas vi kan mötas någon gång ingen Mvh Arvella

2015-03-10 // 16:57:36

Hej, jag kunde nt vara med i tävlingen pga att jag nt kan komma in i dd. Men jag hörde efter att det gick bra:) Fikade ni efter? Hoppas att vi möts igen, gärna på ett ett ställe där jag kan komma i;) Om jag skulle få bestämma vad vi skulle möta er i skulle det vara i distansritt(stav?)
Kram Josse

Svar: Det gick bra och ja vi fikade lite efter!! :) Kram
Courtney Silverhill

2015-03-12 // 18:34:19

Åå! Vad ni verkar haft det trevligt! Jag är också med i sk, men tyvärr kunde jag inte vara med eftersom jag åkte till Dalarna. Men är så glad att få se sk på din blogg. Det är ju skitcoolt!

Kram <3

Svar: Åh du kanske kan va med nästa gång om de blir fler tävlingar!! :) <3
Courtney Silverhill

2015-03-14 // 19:32:46

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback