» Bloggutmaning dag 14 - Min starthäst «

Nightwhisper 
 
 
Jag trädde för första gången in på star stable den 4 april 2012 och har alltså spelat i över tre år nu. När jag satt där och skapade min karaktär hade jag aldrig hört talas om spelet och jag hade ingen aning om vad som väntade. Jag visste inte ens vad ett MMORPG spel var och det tog lång tid innan jag förstod att de andra som red runt i moorland var människor precis som jag. Trots att jag inte tog spelet så jätte seriöst i början så lade jag ner en del tid på att skapa min häst och min karkatär vilket jag tackar mig själv för idag haha. Jag tycker väldigt mycket om min starthäst och han kommer alltid vara den jag sitter på när jag utforskar SSO. Det är på hans rygg jag lärde mig spelet, deltog på spelets första championat och vann öppna events i moorland. 
 
 
 
Ett år senare den 10 april 2013 kom hästfunktionen och då var vår ensamma tid över. Idag står han mest på hästön men jag tar hem honom vid vissa temaveckor samt när nya områden öppnas eller huvuduppdrag lanseras. Dem ska jag ALDRIG göra med någon annan än honom, min kompanjon, vapendragare och sidekick. Än idag är han helt orörd och i sitt originalutseende, jag har aldrig rört hans man och kommer inte göra det heller. Han påminner mig om den gamla goda tiden och jag tycker om honom jätte mycket.
 



» Deffi

Hej Nemo! Jag undrar bara om det är okej att jag sätter en länk till din blogg på min? Så att folk som inte vet vem du är kanske får smak för dig :D

Svar: Självklart! :)
Courtney Silverhill

2015-05-14 // 18:41:11

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback